pietertje111's Blog
geile middag

Vanmiddag eens een keer vroeg thuis gekomen van het werk en een lekker geil gevoel de hele dag. Daarom eerst maar eens onder de douche. Terwijl ik mij uitkleedde werd ik steeds geiler en toen ik eenmaal bloot was streelde ik eerst lekker mijn tepels die er hard van werden. Ik had het water al op temperatuur laten komen en stapte de douche in. Heerlijk om dat warme water over mijn lichaam te voelen en met gesloten ogen genoot ik er van. Ik draaide langzaan de knop van de douche in een andere stand zodat het water nu uit 6 sproeikoppen tegelijk kwam en mijn hele lichaam van alle kanten besproeide. Eer sproeikop was gericht op mijn kruis en in gedachte was het net of er lekker tegen mij aangeplast werd. Als ik mij omdraaide dan spoot alles tegen mijn sterretje aan. Ik werd er ontzettend geil van en mijn pik werd al lekker stijf terwijl ik hem tegelijk masseerde met een overdosis zeep. Mijn kontje vergat ik ook niet en ik spoelde alles heerlijk schoon. Daarna pakte ik de anaaldouche en mazakte ook in mijn kutje alles goed schoon omdat ik van plan was heerlijk met mijn dildo te gaan spelen.
Ik draaide de watertoevoer dicht en droogde mezelf af en besteedde veel aandacht aan mijn inmiddels stijve lul waar al wat voorvocht uitliep.
Goed geil liep ik naar mijn slaapkamer en deed mijn nylonkousen aan, daarna het corseletje en maakte de kousen vast. Ook trok ik een geil zwart stringetje aan waarvan het touwtje heerlijk tussen mijn billen kroop. Ik bekeek mezelf van alle kanten in de spiegel en rilde van geilheid. Mijn lul kon nouwelijks in het slipje en er verscheen al een natte druppel die ik met mij vinger probeerde op te vangen en in mijn mond af te likken. Lekkerrrrrrr, dat smaakt naar meer!!!!!
Ik pakte nu mijn dildo die ik tegen de kastdeur vastzette en sneerde hem lekker in met veel glijmiddel. Ook mijn kutje voorzag ik van de nodige nattigheid en ik drukte zacht met mijn sterretje tegen die heerlijk kunstlul met ballen.
Langzaan schoof hij er een stukje in en af en toe moest ik even wachten om te wennen waarna ik hem er verder in schoof. Na een paar keer ging hij er geheel moeiteloos in tot aan de ballen en ik begon mezelf heerlijk te neuken terwijl ik ook aan mijn pik trok. Door het lekkere gevoel om geneukt te worden en door de geluiden van het soppen in mijn kutje ging ik steeds harder tekeer en het duurde niet lang of ik voelde het sperma in mijn ballen omhoog komen.
Doordat ik gebukt stond zakte ik nog iets verder naar beneden met mijn hoofd en ik voelde dat ik mijn hete lading ging spuiten. Hat spoot nu met kracht uit mijn eikel en de eerste paar stralen belanden in mijn gezicht en met mijn vinger duwde ik allen mijn mond in. Daar liet ik mijn warme sperma heerlijk over mijn tong glijden voordat ik alles doorslikte. Ik liet de dildo uit mijn kutje glippen en ging nu gehurkt voor de dildo zitten om hem helemaal schoon te likken. Heerlijk om al die geile anaalsappen op te likken.!!!!!!!
Omdat het zonde is om je geile vocht weg te gooien likte ik de druppels zaad van de vloer en voelde me daarna moe maar (voorlopig) voldaan.
Ik deed nu een jurkje aan en ben heerlijk op de bank naar een geile film gaan kijken. Even op adem komen en straks weer heerlijk verder spelen.
Posted by pietertje111 3 years ago
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
zeer geil verhaal wil dat het mijn pik is die naar biinen glij