dildo avond

Gisteravond was ik alleen thuis en na een hele tijd op een chatsite te hebben gezeten (waar alleen maar fakers zaten of mensen die me te oud vonden) was ik toch behoorlijk geil geworden. Om een uur of 11 ben ik lekker onder de douche gaan staan en door het warme water werd ik nog geiler.
Ik spoelde mijn kont lekker goed en nam mezelf voor mezelfs dan maar te verwennen.
Ik pakte mijn budplug, vibrator en dildo uit de kast en nam het glijmiddel en de poppers ook meteen mee naar beneden.
Poedelnaakt ging ik weer achter de PC zitten en zette de cam aan. Ik smeerde wat glijmiddel in mijn kontje en duwde de plug er helemaal in. Ik ging lekker zitten rijden met de plug erin en liet alles op de cam zien.
Uiteraard kreeg ik veel reacties maar die nam ik niet meer serieus omdat iedereen toch alleen maar zichzelf opgeilde. Maar dat vond ik niet meer zo erg omdat ik nu ook voor mijn eigen genot ging.
Ik geilde mezelf lekker op aan al die rukkende pikken en een enkeling spoot zijn lading al. Ik haalde nu de plug eruit en stopte de vibrator er langzaam in en begon hem heen en weer te halen. Toen mijn kontje er aan gewend was ging ik voor het grotere werd en pakte de dildo. Ik smeerde hem goed in met glijmiddel en zette hem op de tafel. Ik bracht mijn kut er boven en liet hem langzaam er in glijden. Ik duwde door tot hij er tot aan de ballen inzat en neukte mezelf heerlijk. Het was geil om het te horen soppen van glijmk**del en anaalvocht en even liet ik hem eruit glijden. Ik voelde mijn sappen langs mijn benen glijden en likte heerlijk de dildo af. Mmmmmmmm dat smaakte lekkerrrrr.
Ik was nu zo geil dat ik op mijn rug ging liggen en de dildo er weer induwde en hem steeds sneller in mijn kut heen en weer haalde terwijl ik met mijn andere hand aan mijn lul trok. Het maakte me nu niet meer uit dat de cam aanstond en iedereen mijn gezicht ook kon zien, zo geil was ik.
Ik ragde de dildo steeds sneller in mijn kut en het vocht liep met stralen eruit. Met mijn vinger haalde ik wat kontvocht weg en likte mijn vingers af.
Oh wat was ik geil. Ik voelde aan mijn ballen dat het sperma er uit wilde en trok als een bezetene aan mijn lul.
En toen kwam ineens de ontlading. De eerste straal sperma kwam in mijn gezicht en de rest viel op mijn buik. Ik stopte met mijn vinger alles in mijn mond en speelde met het warme sperma voordat ik alles doorslikte.
Met een plof liet ik de dildo uit mijn kont en ik likte ook die helemaal schoon.
Toen ik weer op de PC keek zag ik dat ik meer dan 20 berichten had ontvangen van drooggeilers die zich allemaal aan mij hadden verlekkerd.
Ik heb ze maar niet beantwoord want ik dacht bij mezelf: dit had je ook in het echt kunnen krijgen!!!!!!!!!!!!!
100% (4/0)
 
Categories: Gay MaleMasturbation
Posted by pietertje111
2 years ago    Views: 288
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Hmmm lekker, dat heb ik ook vaak op de chat