vakantiedate

Via een chatsite had ik kennisgemaakt met een lekkere geile leeftijdgenoot die helaas wat ver weg woonde. Na regelmatig chatcontact heb ik bij hem afgesproken in de laatste week van de vakantie. Het was wel anderhalf uur rijden maar dat had ik er graag voor over omdat hij zo lekker geil was.
Toen ik in de buurt kwam belde ik hem op en zei dat ik er aan kwam. Door de drukte op de weg had ik tien minuten vertraging opgelopen maar dat gaf niet.
Aangekomen belde ik bij hem aan en ik zag dat de gordijnen dicht waren; dat beloofde wat!!!
De deur ging open en hij stond half achter de deur in zijn opengeslagen badjas.
Ik kon direkt van zijn lichaam genieten en zag zijn lul zwaar tussen zijn benen hangen. Toen ik binnen was liepen we naar de kamer en hij liet zijn badjas van zijn schouders glijden. Hij stond nu volledig naakt voor me en ik begon er een stijve van te krijgen. Snel trok ik mijn shirt uit en liet mijn broek zakken en ook stond nu volledig bloot voor hem. We gingen tegen elkaar aan staan en voelden bij elkaar in het kruis. Hij bewoog zijn mond richting de mijne en we tongden eerst heerlijk terwijl we aan alkaars lul trokken.
Ik was nu behoorlijk geil en zijn pik werd ook al stijver. Hij zakte nu door zijn knieen en begon me heerlijk te pijpen. Het was een lekker gevoel om mijn pik in zijn warme mond te duwen en hem te voelen likken en zuigen aan mijn eikel. Ik maakte neukebewegingen in zijn mond en hij haalde een hand door mijn benen naar mijn kontgaatje die hij zacht streelde. Nu wilde ik ook wel eens zijn pik voelen en ik trok terug. Hij ging in een stoel zitten en gooide zijn benen over de leuning waardoor zijn pik alle ruimte kreeg en ik zijn bolle billen goed kon zien. Ik ging voor hem zitten en begon hem lekker diep te pijpen. Ik speelde met zijn ballen en duwde een vinger in zijn gespoelde neukgat. Na een paar minuten begon hij zwaar te ademen en zonder te waarschuwen spoot hij zijn warme zaad in mijn mond. Ik ving alles in mijn mond op en kroop naar boven en begon hem te tongzoenen waardoor zijn eigen sperma in zijn mond kwam. Hij likte alles gulzig op en slikte het door.
Nu moest hij even bijkomen zij hij en schonk wat te drinken in terwijl hij een geile video opzette.
Ik zat op de bank met een heerlijke stijve lul en onder het kijken naar de film trok ik mezelf lekker af.
Ineens werd er op het keukenraam aan de achterkant geklopt en hij liep naar de deur in zijn blote kont. Omdat hij niets aan trok bleef ik ook maar zitten en lekker door gaan met trekken. Ik hoorde hem praten met een andere man en ik was nu zo geil dat ik hoopte dat hij binnen zou komen zodat we een trio konden doen. Ik hoorde de deur dicht gaan en helaas kwam hij alleen terug. Ik vroeg hem of hij die ander niet binnen had gevraagd maar hij antwoorde dat hij dat nu niet deed omdat die persoon dronken was en hij geen gedonder wilde.
Ik zei hem dat ik het jammer vond omdat ik een trio wel zag zitten en hij zei dat hij de volgende keer zou zorgen dat die persoon niet dronken was en dan mee kon doen.
Door de gedachte werd ik helemaal geil en ik vroeg of hij weer was bijgekomen omdat ik nu ook wel wilde klaarkomen. Jazeker zei hij en ging op zijn knieen op de bank zitten. Zijn kont stak naar achteren en hij zei dat ik hem wel lekker mocht neuken. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en ik ging achter hem staan en duwde mijn eikel zacht tegen zijn neukgaatje. Mijn eikel ging er vrij makkelijk in en langzaam duwde ik steeds een stukje verder tot mijn hele pik tot aan mijn ballen in zijn mannenkut zat.
Nu haalde ik hen er langzaam bijna helemaal uit om vervolgens weer mijn lul er in te duwen. Steeds sneller neukte ik hem en hij vond het heerlijk. Ook ik vond het lekker en begon steeds sneller te stoten.
Op een gegeven moment kon ik het niet meer houden en voelde mijn sperma klaar staan om geschoten te worden. Vlug trok ik hem er uit en liep naar zijn warme mond die mijn pik meteen in ontvangst nam. Nog geen twee tellen later spoot ik mijn warme pap diep in zijn keel en hij slikte alles heerlijk door.
Daarna likte hij mijn lul helemaal schoon en ploften we uitgeput op de bank.
Op een gegeven moment keek ik op de klok en het bleek dat we bijna twee uur bezig waren geweest.
Moe maar ook voldaan trok ik mijn kleren weer aan en begon weer aan de terugreis van anderhalf uur.
Het was zeker de moeite waard geweest!!!!!!!!!!!!!!!!
100% (7/0)
 
Categories: AnalGay Male
Posted by pietertje111
2 years ago    Views: 708
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 months ago
hhhhhhhhhhmmmmmmmmmm
2 years ago
:P super heet .......
2 years ago
lekker geil verhaal, bedankt!