peterpuffer's Blog
QUESTIONS I AM CONSTANTLY ASKED BY MY XHAMSTER FRI

SOME OF MY XHAMSTER FRIENDS HAVE ASKED ME THE FOLLOWING QUESTIONS:

1)HAVE YOU EVER SUCKED A REALLY BIG COCK?
ANSWER: YES YEAR DATE I HAVE SUCKED 4 REALLY BIG COCKS ,THEY WERE 12 INCHES TO 13 INCHES LONG. COULDN'T STUFF IT ALL IN MY MOUTH HOWEVER I WAS ABLE TO 6 INCHES.

2) EVER BEEN WITH A SHEMALE?
ANSWER: YES AT LEAST 6 SO FAR ,SEX WITH SHEMALE IS SO GOOD .NOT ONLY DO YOU GET SUCK THEIR COCKS YOU ALSO GET TO SUCK THEIR TITS AND IF THEY LIKE IT FROM BEHIND
YOU GET TO REACH AROUND AND STROKE THEIR COCK AS WELL AS GRAB A HANDFUL OF FAKE TIT.

3)HAVE EVER TAKEN A CUM SHOT TO THE FACE AND IF SO DO YOU SWALLOW ?

ANSWER: YES ..I PREFER IT AND I ONLY SWALLOW IF I KNOW THE PERSON VERY WELL.
FOR EXAMPLE I HAVE 7 BI FRIENDS THAT PLAY WITH EVERY WEEK AND I ALWAYS TAKE THEIR FIRST LOAD IN MY MOUTH..

3) HOW OFTEN DO YOU JACK OFF IN A WEEKS TIME AND DO YOU EAT YOUR OWN CUM?

ANSWER: I JACK OFF 3 TIMES A DAY AND DEPENDING ON MY MOOD YES I HAVE SWALLOWED MY OWN CUM MORE THAN ONCE..

4) DO YOU STILL LIKE PUSSY ?

ANSWER : YES I LOVE IT AND MY EX WIFE AND I FUCK AS MUCH AS 3 TIMES A WEEK

5) IS THERE ANYTHING YOU WON'T DO SEX WISE?

ANSWER: YES NO PISS OR SHIT STUFF

6) HAVE YOU EVER HAD A BIG BLACK COCK?

ANSWER : YES , I'VE HAD LEAST 4 SO FARE
7) DO YOU PREFER BLACK COCKS OR WHITE COCKS?
ANSWER: I LOVE THEM BOTH AND SIZE DOESN'T MATTER

8) DO YOU LIKE ANAL SEX WITH MEN AND CREAM PIE'S?
ANSWER:YES I LOVE A HOT HARD COCK THRUSTING IN AND OUT OF MY ASS , CREAM PIE'S NO I PREFER TO HAVE HIS LOAD SHOT ONTO MY FACE OR INTO MY MOUTH.

9)HAVE YOU EVER FUCKED A WOMAN WITH HUGE TITS REAL OR FAKE?

ANSWER : YES AND SHE WORE AN H CUP SIZED BRA , SHE ONLY WANTED ANAL SEX AND TO HAVE ME FUCK HER TITS AND TO CUM ALL OVER HER HUGE BOOBS. I STILL SEE EVERY NOW AND THEN.

10) WOULD YOU EVER HOOK UP WITH A GUY OR GIRL THAT YOU MET ON THIS SITE??

ANSWER: PROBABLY NOT .BUT YOU NEVER I WOULD LIKE TO TRAVEL AND SUCK AND FUCK NEW PEOPLE..

ALL QUESTIONS AND ANSWERS ARE TRUE


Posted by peterpuffer 2 years ago
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments