Ik als travo hoer

Dit verhaal is nog niet gebeurt maar ik hoop dat mijn fantasie snel uitkomt.

Na maanden zoeken had ik dan eindelijk een meesteres gevonden die mijn fantasie wou laten uitkomen. Na een paar leuke chat sessies hadden we een afspraak gemaakt. Bij zijn huis aangekomen deed Lisa (fictie) open. Ze zoende me op de mond en zei kom binnen slet.

Ze bood me wat drinken aan en we praatte over hoe de avond zou gaan verlopen. Meesteres Lisa zou mij eerst helemaal gaan scheren. Op de badkamer aangekomen kleedde ik mij uit en ging zitten op de stoel die daar klaar stond. Nadat mijn meesters mij helemaal kaal had geschoren. (benen,lul, kontje en oksels moest ik voorover bukken. Ze duwde een slangetje mijn kont in en ik moest op de wc gaan zitten. Even later voelde ik koud water mijn kont in lopen en voelde ik hoe mijn kontje werd gevuld.

Na een tijdje voelde ik dat mijn kontje vol zat en ik voelde de druk op bouwen. Mijn Meesteres zei dat ik mij moest ontspannen en alles moest laten lopen. Na dit een aantal keren hebben herhaald was mijn kutje schoon. Daarna maakte ze mijn gezicht op met make up. Ik keek in de spiegel en ik leek met de pruik op net een echte vrouw. Niet te hoerig niet te min. Perfect.
Oorbellen en en een ketting maakte het af. Ik liep achter de meesteres aan naar de slaapkamer waar ik een kort rokje, hoge hakken, een string, bh, nepborsten, stockings, topje en een jaratel moest aan doen. Toen ik klaar was nam de meesteres een aantal foto’s en begon hij mij te filmen. Ik moest op het bed liggen en mijn kutje met een dildo bewerken. Ook moest ik mij heel rustig aftrekken want ik mocht niet klaarkomen. Na een tijdje zei de meesteres dat ik moest stoppen.

Nu is het tijd dat je mij gaat verwennen zei Meesteres Lisa. Hij blinddoekte mij en zei: In de houding slet. Ik bukte voorover en hield mijn kutje met mijn beide handen open en trok mijn string opzij voor mijn meesteres. Ik voelde hoe mijn meester glijmiddel op mijn kut spoot en daarna met 2 vingers mijn kutje vingerde.

Na een tijdje stopte ze en stopte een enorm grote buttplug in mijn kont. Hoe verder zij hem er in stopte hoe meer ik het gevoel had dat ik uitscheurde. Ik hield mij in en een licht kreetje kwam uit mijn mond. Mijn meesteres sloeg mij meteen op mijn kont en zei hou je mond vieze slet. Toen de plug er helemaal in zat moest ik de voorbind dildo van mijn meesteres pijpen. Ik opende mijn mond en meesteres Lisa stopte de enorme pik (minstens 20 cm) in mijn mond. Steeds verder ging de grote staaf in mijn mondje en ik had m 10 cm in mijn mond toen ik begon te kokhalzen. Slikken slet bedroeg mijn meester mij op. Ik begon te slikken en te zuigen en steeds verder schoof de stam mijn mond in. De meesteres begon mij rustig te neuken in mijn mond en na een aantal minuten had ik de smaak te pakken. Ineens stopte ze en zei; klaar voor het grote werk Ze pakte een mond gag en ik kon niets meer zeggen.

Ze ging achter mij staan en haalde de plug uit mijn kut. Ik voelde mijn kutje weer ontspannen maar lang kon ik daar niet van genieten want ze ramde de grote voorbind dildo in een keer in mijn kut.Ik schreeuwde het uit van de pijn maar door dag gag hoorde je alleen wat gekreun.

Dit vind je lekker vieze hoer; zei mijn meesteres. Het enige wat ik kon uitbrengen waren kreunen. Steeds harder begon ze te stoten en steeds harder begon ik te kreunen. Ineens stopte ze en liep weg. Na ongeveer 20 minuten hoorde ik stemmen en voetstappen. Klaar voor je gangbang sperma slet. Zei mijn meesteres. Ik kreunde. Mijn blinddoek werd afgedaan en de gag uit mijn mond gehaald. Toen ik aan het licht was gewend zag ik ongeveer 10 mannen om mij heen staan. Alle naakt en allen groot geschapen. Ik werd op mijn knieen geduwt en werd bevolen om alle mannen eens ff lekker af te zuigen. Laat zien wat je kan vieze hoer. Na dat ik 10 mannen had afgezogen en alle pikken stijf overeind stonden kwam er een donkere man naar binnen. Hij kleede zich uit zonder een woord te zeggen en ik schrok me rot toen ik zijn paal zag. Zijn lul moest minstens net zo groot en dik als mijn onder arm zijn.

Ik opende mijn mond en probeerde de lul in mijn mond te nemen. De eikel kreeg ik er met moeite in maar na wat gestuntel lukte het toch. Steeds dieper begon de man mij mond te neuken. En ineens begon hij zwaar te kreunen en te trillen en voelde ik laag naar laag in mijn mond spuiten. De eerste keer dat ik sperma slikte. Meer als de helft liep over mijn gezicht. Mijn meesteres filmde dit alles en ik mocht straks alles terug kijken en mezelf aftrekken maar eerst was het tijd om mij eens heel hard te gaan misbruiken.

Ik werd op handen en knieen gedrukt en er kwam een man achter mij zitten. Hij duwde zijn lul tegen mijn kut aan en drukte hem hard naar binnen. Zo werd ik snoei hard geneukt en ik vond het nog lekker ook. Inmiddels was er ook een man voor mij gekomen en begon me hard in mijn mond te neuken. Dit spel ging zo door totdat iedereen klaar was gekomen in mijn mond en kond. Behalve de grote negerlul. Hij had zich rustig lopen af te trekken terwijl de andere mannen mij vol spoten. De neger duwde mij op mijn rug en mijn benen gingen richting mijn hoofd. Hij kwam op mijn benen liggen en ramde zijn enorme staaf in mijn kut. Ik schreeuwde het uit van de pijn. Ook al was ik flink ingewerkt dit was echt te veel voor mij en ik viel flauw. Toen ik een aantal momenten later bijkwam keek ik de neger aan. Hij lachte en begon mij rustig te neuken. Het schuurde nog steeds maar de pijn werd steeds meer vervangen door een geil gevoel. Steeds harder begon hij te pompen. En na een minuut of tien begon hij hard te kreunen en spoot zijn zaad diep in mijn kut. Ik kwam bijna spontaan klaar maar kon me gelukkig inhouden. Eindelijk klaar dacht ik maar niets was minder waar een aantal mannen wouden waar voor hun geld en hadden zin in nog een ronde. Ik werd in een sling gehangen en het ritueel begon op nieuw. De mannen neukte me nu nog harder en nog meer begonnen ze me uit te maken voor hoer, slet en maakte me heel duidelijk dat ik in hun ogen niets waard was maar ik vond het geweldig. Nadat ik nog vaak was volgespoten werd ik uit de sling gehaald en op bed gelegd. Hier kreeg ik wat te drinken en werd mijn kut schoongemaakt.

Alle mannen verlieten de kamer behalve de meesteres. Hij vertelde mij dat ik het goed had gedaan en dat ik werd beloond voor het harde werken. Een bloed mooie meid van een jaar of 20 kwam de kamer binnen. De meesteres zei veel plezier en begon weer te filmen. De vrouw begon mij heerlijk af te zuigen en na een paar minuten kwam ik klaar in haar mond. Ik was zo geil dat mijn clit recht omhoog bleef staan en de dame ging met haar kutje boven op mij zitten. Ze begon heerlijk te bewegen op mijn pik en bracht me een heerlijk orgasme.

Als je het idee hebt dat je dit verhaal werkelijkheid voor mij kan laten worden. Laat dan een berichtje achter.

x Lianne
100% (10/0)
 
Categories: BDSMGroup SexShemales
Posted by peter84
1 year ago    Views: 336
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
klinkt lekker
1 year ago
Wie wil dit nu niet meemaken, kijk is bij mijn verhaal
1 year ago
Verhaal klopt niet, op het ene moment spreek je van een meesteres en een paar zinnen later spreek je van een meester. Een beetje verwarrend.