david en zijn tante deel 1

David en tante Eva, eerste deel.
David ging vaak naar zijn tante toe, zijn ouders waren veel onderweg en savonds vaak niet thuis hij sliep dan vaak bij zijn tante, dit vond hij helemaal niet erg integendeel. Hij had een goede band met zijn tante van kleins af aan kwam hij bij haar, ze zag hem ook als haar eigen zoon. Zijn ouders waren weer een weekend weg hij had zijn spullen al gepakt het was mooi weer zijn tante haalde hem op. Ze gingen gelijk naar het strand toe het was nog vroeg en ze hadden het beide goed warm.
David had een mooi slank figuur had hij had zelfs een six pack hij was hier erg trots op. Zijn tante was 38 ze had een mooi strak lichaam, niemand wist waarom ze zoveel geld had. Ze werkte als e****t in de avond als ze geil was, ze had een aantal rijke mannen waar ze dan wel is heen ging.
Op het strand aangekomen zochten ze een plekje uit, zijn tante kleden zich uit haar bh en slipje bleven aan. Ze was toch niet van plan om te gaan zwemmen, ze gaf david zijn zwembroekje, hij keek om zich heen en ging zitten hij trok zijn broek uit en zijn onderbroek. Zijn tante keek naar zijn grote vriend ze zag hem stijf worden, ze hadden elkaar al vaak naakt gezien en dat david veel erecties kreeg wist ze ook hier deed ze ook niet moeilijk over ze vond het wel leuk. David zat te klungelen en kreeg het strakke zwembroekje niet snel aan, er kwamen wat mensen aangelopen hij raakte in paniek. Zijn tante drukte hem op de grond en pakte zijn zwembroekje vast ze trok deze omhoog david liet het gebeuren, zijn penis was al stijf geworden zijn tante streelde hier extra overheen ze stopte haar hand even in het strakke zwembroekje en pakte zijn stijve paal vast ze legde deze iets scheef zo viel het minder op. Door de opwinding en wrijving was david al zo opgewonden dat hij klaarkwam de hand van zijn tante zat onder zijn zaad. Ze begon te lachen david kon wel janken maar hij genoot van het gevoel. Zozo david zij zijn tante, dit was al wel is vaker gebeurt vooral onder de douche gebeurde het regelmatig, de beide vonden het niet vreemd dat ze aan elkaar zaten. Volgende keer even zeggen he zij ze, david knikte en zij ja tante hij keek naar haar hand hij had een flinke lading gespoten, ze veegde zijn zaad af aan de handdoek.

David begon er nog een keer over sorry zij hij weer ik kon het niet houden en het voelde zo lekker. Maakt niet uit david zij zijn tante weer. Tante zij david, ja zij eva, met veel moeite vroeg hij ik kom altijd zo snel klaar is dat normaal. Ze waren altijd al open tegen elkaar geweest, ze vond het zo lief zon jonge man op ontdekkingstocht. Dat licht eraan david er zijn mannen die komen zo snel en sommige niet. Maar je kan dit wel trainen. Ow hoe dan zij david, dat vertel ik thuis wel.

David wou nog even zwemmen hij vroeg of zijn tante meeging, na veel zeuren ging ze mee, ze deed haar bh uit en liep met david mee die duidelijk naar haar grote borsten keek. Ze zij er niks van. Na wat gezwommen te hebben liepen ze het water uit david bestudeerde de borsten weer, waarom zijn je tepels zo klein ineens. Dat komt van het koude water zij ze of als een meisje opgewonden is kan dat ook. Na opgedroogd te zijn gingen ze weer ze trok een jurkje aan die ze had meegenomen haar bh liet ze uit haar tepels prikte duidelijk te zien door het jurkje heen.


Bij haar thuis aangekomen pakte david zijn spullen uit ze sliepen in hetzelfde bed ze had een heel groot bed namelijk. Hij moest denken aan wat zijn tante zij dat kan je leren. Hij liet zijn broek zakken en deed deze uit. Hij ging met een ontbloot onderlijf op bed liggen en begon aan zijn piemel te frummelen. Hij pakte een stringetje van zijn tante die op bed lag en wreef ermee over zijn penis heen. Toen kwam zijn tante binnengelopen ze keek even en zij niks toen zag david haar staan en schok. Hij wou snel opstaan en weg springen blijf maar rustig liggen hoor zij ze. Ze ging naast hem zitten en raakte zijn been aan. Wil je het me leren vroeg david. Eva was altijd geil en twijfelt geen moment. Ja natuurlijk pak je harde piemel maar vast zij ze, david pakte snel zijn piemel vast, zo ga nu maar op en neer, david begon te masturberen zijn tante keek met genot toe wat lekker zon jonge man. Gelijk zeggen als je bijna klaar komt zij ze, ja tante eva, niet veel later ik kom bijna klaar, oke nu stoppen met trekken en diep ademhalen, na een halve minuut vroeg ze en gaat het al weer dat je verder kan. Ja tante zij david en hij begon weer, zo nu doen we het nog een keer en weer zeggen als je bijna zover bent. David begon weer aan zijn dikke piemel te trekken zijn tante werd er geil van maar ze moest zich beheersen hij moest haar vragen vond ze, ik kom bijna tante hij schokte een beetje en kreunde, rustig diep ademen david, na een poosje wreef ze met haar stringetje die nog op bed lag over davids voorhoofd heen ze veegde d zweetdruppeltjes weg. Zo jonge man ben je er klaar voor, nu mag je wel klaarkomen maar probeer er zolang mogelijk van te genieten, hij begon weer aan zijn dikke staaf te trekken het duurde niet lang of hij begon te kreunen zijn tante kreunde ook een beetje mee om de spanning voor hem wat op te voeren, goed zo david je doet het goed zij ze. Hij begon steeds harder te kreunen, toen begon hij te schudden en hij kwam klaar de sperma spoot alle kanten op, snel doortrekken zij zijn tante. David trok door hij bleef maar spuiten en het ging goed ver hij spoot een flinke klodder op zijn eigen gezicht, zijn tante begon te lachen, david stopte meteen met trekken. Aah gadver zij hij, dat is niet vies hoor david, ze ging met haar vinger door het kwakje heen en zij hier proef maar, ja egt niet zij hij doe jij eerst maar, meteen stopte zijn tante de vinger in haar mond, zie zo vies is het niet hoor weer ging ze er met haar vinger doorheen zo probeer maar. David probeerde het hij deed zijn mondje open zijn tante bleef er me haar vinger even in. En hoe was het, ja niet vies inderdaad, grote jongen zij zijn tante.

Zo ik pak even een doekje dan kan je je witte goud weg vegen. Zo ben ik weer ze had een doekje gepakt, ik doe het anders wel even. Ze ging naast de jongen zitten en begon de sperma weg te vegen, je hebt wel een flink kanon jonge, hij begon te lachen. Ze trok zijn voorhuid voorzichtig naar achter en maakte zijn eikel schoon heel zachtjes, doet dit zeer vroeg ze, nee zij david maar het voelt raar, zijn tante begon te lachen. Zo jonge man weer helemaal schoon, dankje wel tante eva, oooh wat genoot ze ervan als ze hem zo noemde.

David lag op ben na te genieten hij keek naar zijn tante zie haar jurkje uit trok, ze pakte een rokje en een tanktopje uit de kast, david genoot van het uitzicht toen ze voorover boog keek hij zo haar spleetje in, hij kreeg weer een erectie zijn tante draaide om, en zij stoute jongen. Ze kleden zich aan en liep weg kom je ook zo david schreeuwde ze nog.

Het jongetje genoot nog even na wat een leuke tante had hij toch dit hoefde hij bij zijn preutse ouders niet te proberen. Maar goed dat ze niet zo vaak thuis waren, zou hij nog verder kunnen gaan bij zijn tante?graag reacties op het verhaal

80% (14/3)
 
Posted by pesk-y
1 year ago    Views: 1,840
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
De strekking van het verhaal is best goed, het had wat meer aanloop en verhaal kunnen hebben. Maar ga vooral door.
pete_1969
retired
1 year ago
lekker ik kan al niet wachten op het vervolg