Min gamle Svigermor

Hej alle sammen.
Jeg blev lidt inspiret af en historie jeg læste herinden, om et forhold til sin svigermor.Det har givet mig lyst til at fortælle min historie.
Min tidligere svigermor som jeg havde i ca.20 år, hun var virkelig familiens sorte får,
masser af sidespring, og altid på eventyr, det resultere også i at hun blev skilt fra min svigerfar. Jeg havde et ret nært forhold til hende og kendte godt til hendes kærester og elskere, det kunne hun godt lide at fortælle.
Jeg opdagede også at når hun var på besøg havde hun altid en stor dildo med i sin bagage som hun hyggede sig med når hun gik i seng. Jeg kunne ret hurtig mærke hun gjorde mere og mere liderlig når jeg var i nærheden af hende, hunvar på det tidspunkt sidst i halvtresserne og altid fræk på påklædt. Stramme læderbukser, nederdel og nylonstrømper, det var hverdagstøj, hun gik også altid halvnøgen rund om morgenen og inden hun gik i seng når hun var på besøg. På et tidspunkt tænkte jeg hele tiden på om det kunne lade sig gøre at komme i seng med hende, men det var en farlig tanke, og hvad med min kone, og turde jeg gøre det. Jeg var ret tit på besøg hos hende når der var noget hun skulle have lavet, på et tidspunkt var min kone på kursus og jeg var alene hjemme, så jeg ringede til min svigermor om hun gav aftensmad, det ville hun gerne og jeg tog afsted til hendes lejlighed i Ålborg. Hunhavde besøg af en af hendes veninder en rigtig frækkert, de snakkede kun om mænd og alle deres fælles eventyr, vi hyggede og og drak en hel del vin, senere tog veninden hjem og vi skulle til at i seng.
Jeg skulle sove i stuen , men jeg skulle tidligt op så jeg skulle bruge hendes vækkeur, som var i soveværelset, da jeg gik ind for at hente den ville hun ikke give mig den, hun havde den i hånden og puttede den under dynen, så satte jeg mig på sengen for at få fat i den, men hun holdt fast, da jeg sad der og holdt fast i hendes hånd trak hun mig pludselig ned i sengen og gav mig et kys på munden, jeg kiggede kort på hende hvorefter jeg ikke kunde styre mig længere, vi kyssede helt vildt, jeg fortalte hende jeg altid havde haft lyst til kneppe hende, hun kiggede på mig pressede så mit hoved ned mellem hendes ben, hun havde den lækreste store fisse og jeg slikkede hende helt vildt, hun skreg og vred sig, hun var så liderlig, lige som jeg havde fantaseret om, da jeg stak min stive pik ind i hende, var jeg så ophidset at jeg var lige ved at komme, jeg fik heldigvis holdt igen, så jeg rigtig kunde kneppe hende. Tilsidst tog hun min pik og spillede den af så jeg kom ud over hende, det var en fantastisk fræk oplevelse.
Det var starten på et forhold som stod på over ti år, det var en hemlighed mellem hende og mig, og det er aldrig nogensinde blevet opdaget.Vores forhold blev mere og mere liderligt, frækt undertøj, dildoer som hun elskede, jeg skulle barbere hendes fisse og vi tog masser af billeder når vi kneppede, dem har jeg til min fortrydelse skilt mig af, der er dog få tilbage som jeg har lagt ud på min side. Men efter skilsmisse og andre årsager gled vores forhold ud. Der var dog lige en bisar oplevelse, efter min gamle svigerfars død, var jeg på besøg hos hende, og det endte med at jeg kneppede hende på sofaen, jeg husker så tydelig hvad hun sagde til mig, kom så jeg ved du kan sprøjte ud over mig. Det var så sidste gang vi var sammen, idag er hun 72, og det er sjældent vi snakker sammen, men det var en skøn tid.
100% (6/0)
 
Categories: First TimeMatureTaboo
Posted by perrasmussen
1 year ago    Views: 81
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments