De vakantie deel 9

De vrijdag begint met het zonlicht dat op de haren van Olga weerkaatst en ze in een mooie gloed zet. Het is hetzelfde straaltje licht door die kier tussen de twee gordijnen die recht in mijn ogen schijnt en me wakker maakt. Bijna helemaal, want mijn arm die onder Olga ligt slaapt nog, al is dat niet helemaal goed. Voorzichtig om haar niet wakker te maken draai ik me om en het lukt me zowaar mijn mobiele telefoon van het nachtkastje te pakken en zo te constateren dat het net een paar minuten over zeven in de ochtend is. Ik zucht en besef dat ik niet meer
in slaap zal gaan vallen. Het lukt me mijn slappe, gevoelloze arm onder Olga vandaan te trekken zonder haar wakker te maken en met moeite kruip ik het bed uit. Ik ben blij dat Olga nog slaapt, want het moet ongetwijfeld een grappig beeld zijn, zoals ik nu bij het bed sta; naakt, met een stijve lul, een slaperige kop en een arm die slap naast mijn lichaam hangt, maar gelukkig wel weer begint te tintellen, ten teken dat de bloedstroom en circulatie zich weer herstelt. Ik kijk naar de slapende Olga. Eenmaal in de badkamer probeer ik met de wakkere, maar motorisch minder onderlegde linkerhand mijn urine in de pot te mikken, wat door voorgemelde stijve lul ook al
lastiger was geworden, maar het gaat. In de keuken zet ik de waterkoker aan voor een kop thee en terwijl de spiralen het water verhitten luister ik naar de radio die ik zacht heb aangezet. Even later sta ik met een kop thee in de woonkamer en kijk naar buiten. Ik zie hoe de eekhoorns rondhuppelen in de tuin en even verderop ontwaken ook de eenden, aan het gekwaak te horen met een ochtendhumeur. Ik schrik zelfs een beetje als ik twee armen om me heen voel glijden die elkaar op mijn buik ontmoeten. Ik voel Olga's tepels in mijn rug als ze zich tegen me aandrukt en me zachtjes op mijn schouder kust.
"Ik heb je toch niet wakker gemaakt, hoop ik?" fluister ik naar haar.
Ze kust me nogmaals, "Nee hoor, je hebt me niet wakker gemaakt."
"Ik wilde je straks weer ontbijt op bed brengen."
Nog een kus en Olga zegt, "Dat kan niet lieverd."
Ik kijk verbaasd naar haar weerkaatsing in het raam, "Hoezo niet. Je kunt toch weer het bed inkruipen?"
Weer kust ze me, "Mm, dat kan wel; maar je hebt gisteren zelf geconstateerd dat de honing op is en er is volgens mij ook niet veel brood meer over."
Olga heeft helemaal gelijk. Tussen het ontbijt op bed, het zwemmen, het beffen van Olga, Olga die mij pijpt, de wandeling naar het huisje terug, de broodjes, het douchen, het neuken aldaar en de facial en het eten in de bistro hebben we geen boodschappen gedaan. Met pijn in mijn hart en onder protesten van Olga, maak ik me los uit haar omhelzing. Ze neemt wat slokken van mijn thee terwijl ik naar het keukentje loop. Nadat ik een aantal kastjes heb geopend kan ik niets anders doen dan Olga gelijk geven. Ik kijk haar aan en wil dat ook zeggen, maar het beeld stokt de adem in mijn mond. De zon schijnt van achteren op Olga, zodat haar hele lichaam als een silhouet te zien is, maar dan met een licht, zacht genoeg zodat ik haar gewoon kan zien.
Olga lacht, "Wat is er?" en haar borsten schudden licht op de beweging.
Ik zucht, "Je bent zo mooi."
Olga glimlacht weer, maar als ze merkt dat ik het meen bloost ze een beetje. "Ga nu maar brood halen met beleg," zegt ze, "dan kan ik mooi naar de WC."
En ze loopt naar de keuken. Ze zet de mok op het aanrecht en legt haar beide handen op mijn wangen om mijn hoofd naar het hare te trekken. Zachtjes kust ze mijn lippen.
"Ik hou van je."
Dan laat ze me los en loopt heupwiegend naar de badkamer toe.
Net zo snel als u dit leest schiet ik in mijn kleren, snel een onderbroek, T-shirt, trui en broek aan en wat geld pakken. Ik trek mijn jas aan, pak de sleutels van het huisje. Een korte wandeling later ben ik bij het parkwinkeltje dat gelukkig al open is. Ik pak een brood en een klein potje met honing. Mijn blik dwaalt rond het winkeltje of er iets anders is van mijn gading. Bij de tijdschriften ligt nog een oude FHM met Mythbustersbabe Kari Byron, maar die foto's heb ik op internet al gezien en ze vallen me nogal tegen. Dus reken ik alleen het brood en de honing af bij het meisje achter de kassa en ben ik snel weer terug in het huisje. Daar tref ik Olga, nog steeds naakt, op de bank aan die langs de kanalen van de TV zapt, zonder iets interessants tegen te komen.
"Ga je weer naar bed?" vraag ik haar, "dan kan ik je ontbijt op bed brengen."
Olga steek alleen haar arm op en zegt, "Je mag het ook wel hier brengen als je wilt."
Dus smeer ik de boterhammen met honing en kruip ik naast Olga op de bank.
"Wat zullen we vandaag doen?" vraagt Olga me als ze de boterham op heeft. Ik denk even na, "Ze hebben hier een dierenparkje, daar zouden we naar toe kunnen wandelen en het oude brood aan de dieren aldaar kunnen voeren."
"Ja, goed idee."
Ze werkt de laatste boterham weg en slaat me zachtjes op mijn knie.
"Zo, engeltje van me. Ik ga je ongelukkig maken. Ik ga me aankleden, maar..." en ze buigt zich naar me toe zodat haar mond bij mijn oor is en fluistert, "ik laat de BH wel hier. Goed?"
Mijn grijns geeft het antwoord. Terwijl Olga zich aankleed was ik me en poets ik mijn tanden. Als we even later samen in de gang staan om onze jassen aan te doen probeer ik om het T-shirt uit de broek van Olga te trekken.
Ze tikt me op mijn vingers en zegt lachend, "Hé, laat dat!"
Ik grinnik, "Ik wil alleen maar even controleren of je inderdaad geen BH aan hebt."
Ze zucht, trekt de boor van het shirt bij haar hals weg en bukt een beetje voorover zodat ik naar binnen kan kijken. Voor het betere zicht leunt haar hoofd ook een beetje opzij en zo kan ik naar binnen kijken. Hmm, haar twee borsten hangen daar in hun volle glorie, duidelijk bevrijd van de beperkingen van een BH. Ik blijf naar het prachtige beeld kijken tot Olga haar geduld verliest.
"Heb je het nu nog niet gezien?" vraagt ze.
"Nou," zeg ik, "Ik kan het nog net niet helemaal goed zien. Misschien dat er aan de onderkant van je borsten..."
Verder kom ik niet. Olga drukt me weg en maakt haar shirt weer in orde.
"Jammer dan voor je," zegt ze, "je zult me maar moeten geloven," en ze trekt haar jas aan.
Ze werkt me naar buiten en met het brood in één hand sluit ze het huisje met de andere hand af.
Na een wandeling van een half uurtje waarbij we kletsen over, hoe toepasselijk, koetjes en kalfjes, waaruit we opmaken hoe goed we eigenlijk bij elkaar passen, en dan niet alleen sexueel; komen we bij het parkje aan. Er bevinden zich de gewoonlijke dieren. De altijd makkelijke geiten, wat schapen, wat pony's en de vijver word bevolkt door een partij eenden in gezelschap van ganzen. De geiten zijn het meest attent en komen onze kant op rennen, maar de eenden compenseren hun slechte start door te vliegen en zo als eersten bij het hek te arriveren. Voor dieren geldt immers "Wie het eerst komt, het eerst maalt," maar zo werken Olga en ik niet en dus wordt het brood eerlijk verdeeld over de geiten, schapen en eenden, terwijl de pony's en ganzen ons brood te min vinden of geen honger hebben. Nadat we de kruimels hebben uitgestrooid voor de inmiddels aangevlogen mussen, mezen, merels enzovoort, lopen we arm in arm verder. Op de terugweg lopen we langs het orgiehuisje, om het maar een naam te geven. We blijven even staan en kijken naar de punt van het dak dat boven de heg uitkomt. Ik ga achter Olga staan en sla mijn armen om haar heen.
Ik kus haar op haar wang en fluister, "Hier is het allemaal begonnen."
Olga kreunt en wiegt wat met haar heupen. We staan er nog geen minuut of de tuindeur van het huisje gaat hoorbaar open en even hoorbaar stappen er mensen naar buiten de tuin in.
"Zo," horen we Henk zeggen, "dat was me het weekje wel."
De anderen lachen,
"Zeg dat wel," horen we Frans zeggen, "is Kat er niet?"
"Nee," zegt Gerard, "die heeft iets gegeten dat niet zo goed is gevallen en nu loopt het er van achteren dun uit."
Henk merkt spottent op, "Dat loopt het bij haar altijd, zo vaak als die een lul in haar kont heeft gehad. Elke keer als die gaat schijten komt er eerst een halve liter zaad uit."
Er wordt gegniffeld, maar niet echt gelachen.
"Ik zie dat Jenny er ook niet is Frans, waar is ze?" vraagt Henk.
"Die ligt nog op bed," zegt Frans, "ze voelt zich helemaal suf geneukt. Ze voelt haar kut niet meer, zegt ze, als ze pist dan moet ze kijken of ze al klaar is."
Gerard zegt, "En Jan-Anton en Heleen zijn al naar huis, hun wederhelften beginnen wat door te krijgen, vandaar." Henk lacht, "Dus we hebben nu alleen nog Linda en Renate hier over tegenover drie lullen. Wat zullen ze lekker opgevuld worden!"
Gerard kreunt, "Twee lullen, Henk, twee lullen. Ik doe niet meer mee. De mijne doet al pijn als ik een stijve krijg." Frans grapt, "Dat zal je vrouw straks leuk vinden."
Gerard antwoord simpel, “die laat zich gewoon weer door haar minnares met een voorbind nemen. En die wordt
niet moe, die voorbind dan."
Wederom gegrinnik van de mannen. Een vrouwenstem, van Linda, doet nu mee. "Wordt er over ons gelachen?" en Renate vult aan, "Dan kunnen jullie onze gaatjes wel vergeten."
Vrijwel onmiddellijk schieten de mannen in de verdediging en na protesten geven Renate en Linda lachend toe. Intussen kijken Olga en ik elkaar aan. Wat gaan we doen? Haar blik gaat van mij naar het plekje waar we op de
eerste dag hebben zitten kijken, haar vragende blik is voor mij genoeg en ik knik met mijn hoofd. Voorzichtig en stil sluipen we de bosjes weer in en we kunnen weer kijken in de tuin van het huisje. Gerard zit in de tuinstoel en hij heeft het ding zo ver mogelijk onderuit gezet, zodat hij meer ligt dan zit. Henk en Frans zitten gewoon rechtop. Linda neem plaats op schoot bij Henk en Renate gaat op de tafel zitten. Ze trekt haar rok omhoog en spreidt haar benen.
"Zo, wie is er al geil?" vraagt ze en er wordt weer gegrinnikt.
Linda roept, half voor de grap, "Ik!"
Gelach alom, maar Renate laat zich achterover zakken en trekt haar rok mee. "Mooi," zegt ze, "dan mag jij me beffen. Steven maakte me elke morgen wakker door mijn kutje te likken en dat mis ik nu al sinds maandag."
Olga en ik zitten dicht tegen elkaar aan te kijken(en luisteren).
"Wat heb je liever?"
Ze denkt even na en fluistert terug, "Ontbijt op bed."
Het kost me moeite stilletjes te grinniken.
"Ja Linda, kom op dan!" roept nu Frans luid uit, "lik dat poesje eens."
Even is het stil in de groep, met slecht een zingend vogeltje op de achtergrond die hoorbaar is.
"Ok," zegt Linda, "dan zal ik je kutje likken."
Applaus van alle mannen. Ze staat op en loopt naar de tafel toe. Daar bukt ze voorover en begint het kutje van Renate te likken.
"Mmm, lekker Lin. Bijna net zo goed als Steve."
De stilte keert terug, het enige wat we horen is Renate die kreunt en wat slurpgeluiden van Linda, de mannen
houden zich opvallend koest en het vogeltje is gevlogen. Olga en ik zien ook niets van het beffen, Linda staat precies tussen ons en Renates gespreide benen in, waardoor we ook nog eens tegen Linda's bolle kont aankijken. Ik fluister Olga in haar oor, "Wat is toepasselijker? Mika met Big Girls of Queen met Fat Bottomed Girls?"
Ze slaat haar hand voor haar mond om niet te lachen en ze duwt haar elleboog in mijn ribben.
"Hmm Linda, lekker, ga door..."
Renate kreunt nog steeds en het is duidelijk dat Linda meer voor genot gaat dan zoals de mannen, doorjaagt tot Renate klaarkomt. Inmiddels komt Frans uit zijn stoel overeind en hij knoopt zijn broek los. Rustig loopt hij op
de gebukte Linda af en soepel trekt hij haar joggingbroek naar beneden. Verbaasd doet hij een stap naar achteren zodat Olga en ik, en de andere mannen in de tuin, kunnen zien dat Linda geen slipje aanheeft.
"Goh," zegt Frans terwijl hij zijn stijve lul uit zijn onderbroek haalt, "goed voorbereid."
Maar Linda geeft geen reactie en concentreert zich volledig op Renate. Frans neemt weer plaats achter Linda en stoot zijn lul in één keer in haar...we kunnen het niet zien.
"Ah Linda, wat heb je toch een lekker strak kutje!" kreunt Frans en hij begint te stoten.
Het brengt Linda uit het ritme van het beffen van Renate die een gilletje slaakt.
"Ohw Linda, hou je in," kermt ze, "als je me laat komen nadat Frans in je kutje spuit zuig ik zijn zaad eruit!" Prompt vertraagt Frans zijn slagen en hij grijpt onder de buik van Linda, op zoek waarschijnlijk naar haar klit.
"Oh ja," zegt hij, "en als dat niet lukt laat jij Renate je door Henk in je kont nemen."
"Ohw...ok..." kermt Renate en ook Linda begint te kreunen, maar ze likt dapper verder al kost het haar moeite het ritme vast te houden. Wel begint ze met haar heupen te werken om Frans klaar te maken.
"Wie zal er als eerste komen?" fluister ik Olga toe, maar ze haalt haar schouders op. Ik pak haar hand beet en leg hem op mijn stijve pik. Ze glimlacht en knijpt er even in, dan trekt ze haar hand weer terug. Frans gromt en zijn stoten worden weer sneller. Zijn gezicht vertrekt als hij zich probeert in te houden en zowaar gaat het tempo weer
omlaag. Renate begint nu echter hoge gilletjes uit te stoten en ze drukt met haar beide handen het hoofd van Linda stevig tegen haar kruis. Haar rug bolt en ze gorgelt een beetje. Dan slaakt ze een diepe zucht en laat ze zich weer plat op de tafel vallen. Triomfantelijk steekt Frans zijn handen in de lucht. Dan pakt hij de heupen van Linda
stevig beet en sloot hij nog twee keer diep in haar kut. Met een brul van genoegen spuit hij zijn zaad in haar. inda is inmiddels zichzelf aan het vingeren en komt kort erop licht schokkend ook klaar, maar met haar andere hand is ze iets aan het doen bij het kutje van Renate.
"Kun jij zien wat Linda aan het doen is?" fluister ik Olga toe.
Ze fluistert terug, "Ik denk dat ze probeert om het kontgaatje van Renate te smeren met haar spuug en de kutsappen van Renate zelf, zodat Henk een beetje makkelijk naar binnen kan."
Frans staat nog gebogen over de rug van Linda uit te hijgen, maar Henk is inmiddels al opgestaan en heeft zich zelfs al uitgekleed, waarschijnlijk vanaf het moment dat Frans zo triomfantelijk zijn armen in de lucht stak. Henk stapt op Renate toe; Frans stapt, Linda met zich meetrekkend, opzij om de doorgang naar Renate vrij te maken. Zo krijgen Olga en ik even een glimp te zien van het natte, kale glimmende kutje van Renate, maar of haar kontgat gesmeerd is kunnen we door haar beide billen niet zien. Henk tilt wel haar benen op en buigt ze naar omhoog, zodat haar knieën tegen haar borsten komen, maar nu blokkeert hij zelf het zicht voor ons. Gelukkig is Henk niet een supersadist want hij drukt zijn pik eerst tot zijn ballen in het kutje van Renate, die hem met een geile kreun ontvangt.
"Zo," grinnikt hij, "even wat smering halen."
Hij trekt zich terug en met één arm houdt hij de benen van Renate omhoog. Met zijn andere hand plaatst hij zijn eikel voor het sterretje van Renate, die nog bedremmeld is van haar orgasme.
"Oh ja," gromt Henk als hij begint te drukken. De adem stokt Renate in de keel terwijl Henk langzaam, maar zeer beslist doorperst.
Olga fluistert me toe, "Je kunt zien dat ze niet zo vaak anaal genomen is. Het kost Henk moeite om erin te komen."
Renate's gezicht vertrekt ook van de pijn, maar Henk drukt gewoon door.
"Maar Henk gebruikt dan ook geen glijmiddel, of zelfs ruime hoeveelheden van Renate's kutsappen," fluister ik terug naar Olga.
Ondanks dat ze fluistert voel ik de woede in haar stem. "Dan moet hij dat niet doen. Anaal zonder voorbereiding, zonder glijmiddel, zonder medewerking van de ontvanger is enorm pijnlijk!"
Ik kus haar op haar wang en fluister, "Het is duidelijk dat Henk niet geïnteresseerd is in het genot van de ontvanger."
"Nogal," bitst Olga en we kijken toe hoe Henk rustig in en uit het kontje van Renate stoot en hoe het gezicht van Renate bij elke ingaande slag verkrampt van de pijn. Dit negerend verhoogd Henk het tempo en begint te beuken. Het tafeltje kreunt protesten en Renate kermt het uit van de pijn. Gerard kijkt intussen afkeurend toe.
Linda sist hem toe, "Henk, je bent en blijft een klootzak!" waarna ze naar binnen beent.
Henk lacht alleen en roept, "Die slet wil het en ze zal het krijgen ook!"
Verbazingwekkend kermt Renate wel van de pijn, maar protesteert ze op geen enkele manier en doet en vraagt ze ook niets om Henk te laten stoppen. Frans en Gerard stappen op en lopen hoofdschuddend het huisje weer in. Henk heeft inmiddels de benen van Renate uit elkaar getrokken en stoot driftig door terwijl hij vuile taal uitslaat. "Oh ja...vuile slet...dít wil je wel...hé...oh ja...in je kont ja...oh,"
Renate ondergaat het allemaal. We zien haar borsten schudden onder de stoten van Henk en ze ligt laveloos op de tafel, haar handen over de rand. Ik kijk Olga aan en we denken hetzelfde. Maar voor we weg kunnen gaan komt Henk onverwacht klaar. Het is ook het gilletje van Renate als ze zijn zaad in haar darmen voelt en niet de grom van Henk die ons erop duidt. Henk stoot nog een paar keer door en trekt zijn lul snel terug. Nu kunnen we zien
hoe zijn zaad uit het kontgaatje van sijpelt. Henk laat haar plompverloren liggen en loopt ook naar binnen toe. Olga is al bij het weggetje en zo zie alleen ik hoe de borsten van Renate ritmisch op en neer bewegen op haar ademhaling en hoe haar benen over de rand van de tafel bungelen. Ik draai me om en kruip weg, als ik nog even omkijk zie ik hoe Linda naar buiten komt met een kleed dat ze om Renate heen slaat. Even later sta ik naast Olga op de weg.
Ze hijgt en schudt haar hoofd. "Ik snap mezelf niet. Ik weet hoeveel pijn Renate gehad moet hebben, maar ik ben er gewoon geil van geworden." Ze legt haar handen op mijn borst en kijkt me vertwijfeld aan.
"Hoe kan dat nu?" vraagt ze me en ik trek haar dicht tegen me aan.
Ze voelt ze ook mijn stijve lul tegen haar lijf drukken en ik zeg, "Ik denk dat je je ook herinnerd hoeveel genot je ervan kunt krijgen," en ik kus Olga voorzichtig op haar mond. Ze kust me zachtjes terug, maar kijkt ook naar beneden.
"Wat is er lieverd?" vraag ik.
Ze aarzelt, twijfelt duidelijk maar na een paar momenten zegt ze, "Ik wil je, nu. Snel. Ik weet niet hoe het kan, maar ik ben zo geil. Ik wil je in me."
Ik kus haar voorhoofd, "We zijn zo bij ons huisje, dan kunnen we..."
Olga onderbreekt me. "Nee lieverd, nu!" Snel kijkt ze om zich heen en ze ziet wat. Ze pakt mijn handen beet en trekt me mee,
"Kom op!" roept ze terwijl ze rent.
Even later duwt ze me het toilet in. We staan samen in een kleine,krampachtige ruimte met een toiletpot en een lege rollenhouder. Een klik bevestigd dat Olga het deurtje op slot heeft gedaan. Gehaast trekt ze mijn jas van mijn lijf en ze maakt mijn riem los.
"Hoe wil je het doen?"
"Gewoon, lekker in mijn kut," en ze trekt mijn broek met mijn onderbroek tegelijk naar beneden.
"Nee, ik bedoel zonder condoom?"
Ze lijkt het zich nu pas te beseffen, maar al snel begint ze de zakken van haar jas te doorzoeken. Het duurt even, maar triomfantelijk haalt ze een condoom te voorschijn.
"Blijven zitten van een avondje stappen," zegt ze en ik kijk voor de zekerheid naar de datum.
"Oh," zeg ik, "nog minstens zeven maanden goed."
Olga werkt één been uit haar broek en slip en wacht ongeduldig tot ik het condoom om mijn stijve lul heb gerold. Ik ben nauwelijks klaar of ze slaat haar armen mijn hals en trekt zich omhoog. Ik kan nog net op tijd mijn handen om haar billen leggen om haar te ondersteunen. Olga slaat haar benen om mijn heupen en laat zich zakken over mijn pik, die verbazingwekkend gemakkelijk in haar kutje glijdt, zonder dat Olga of ik moeten sturen. Het is een vreemd gevoel om één naakt been om mijn lijf te voelen terwijl het andere in een broekspijp zit, maar als ik eenmaal diep in haar zit, bevinden onze gezichten zich tegenover elkaar. We kijken elkaar diep in de ogen en ik begin te stoten op het moment dat onze monden elkaar raken. Onze tongen spelen weer het spel van de liefde met elkaar, zoals we inmiddels weten dat we het kunnen. Ik hoor de broek van Olga achter me rammelen, hangende aan haar voet, waar het ding inmiddels naar toe gegleden is. Ze kreunt en ik vind steun voor haar tegen het deurtje van het toilet. Olga duwt met haar hakken tegen mijn billen en zweept mijn tempo verder op. Haar kutspieren knijpen in mijn pik en ik voel mijn ballen nu al tintelen.
"Olga," stamel ik tussen de tongzoenen door, "ik ga zo komen."
Ze sust me alleen maar en ik kan me na deze week niet inhouden. Te snel, veel te snel, naar mijn zin kom ik klaar en ejaculeer ik het condoom vol. Hijgend stoot ik twee keer door, maar dan moet ik echt stoppen. Mijn gezicht rust op de schouder van Olga die me zachtjes kust. Na een paar minuten is het trillen van mijn benen weg en kan ik mijn hoofd ook weer optillen.
Het eerste wat ik zeg is, "Sorry Olga."
"Sorry waarvoor?"
"Dat ik zo snel ben klaargekomen. Ben jij klaargekomen?"
"Oliver, het mooie van een vrouw zijn is dat je niet klaar hoeft te komen om goede sex te hebben,"
Mijn slappe pik glipt op dat moment uit haar kutje, gelul of wijsheid, ik weet het niet, maar het condoom is er om blijven zitten.
"Laat je me nu zakken, lief. Ik moet plassen,"
Ik rol het condoom weer van mijn lul af en gooi het bij gebrek aan een afvalbak maar in het toilet. Daar hoort het niet, maar om nu kleine kinderen die het toilet bezoeken hieraan bloot te stellen vind ik helemaal niet kunnen. Wat geschuifel later neemt Olga plaats op de pot en trek ik mijn broek weer omhoog. Haar plas klatert in de pot; terwijl ik mijn riem dicht doe zie ik Olga rillen.
"Is er iets?" vraag ik bezorgt, "je rilt zo."
"Dat komt door mijn plas. Dat gaat tussen mijn schaamlippen door en die zijn nog gevoelig van zonet."
Ze perst een beetje en de laatste druppels vallen van haar kutje naar beneden. Olga grijpt naast zich, om
te constateren dat er geen papier op de rollenhouder zit. We kijken om ons heen, maar nergens zijn reserverollen te ontdekken. Olga geeft een tik tegen het lege kartonnetje,
"Leuk," bromt ze.
"Heb je misschien een papieren zakdoek in je jas?" vraag ik aan Olga maar ze schudt haar hoofd.
"Dan was ik die zonet op zoek naar dat condoom wel tegen gekomen."
Ze lacht nerveus, "Je zult mijn kut nu wel niet willen likken zeker."
Olga meent het als een grapje, maar ik sta te denken.
"Wat voor kwaad zou het kunnen, een paar druppels toch niet?" zeg ik en Olga kijkt op.
"Dat was maar een grapje hoor."
We zwijgen tot Olga zegt, "Zou je dat echt doen?"
Ik haal mijn schouders op. "Ik weet hoe je kutje smaakt, ik weet dat er mensen zijn die beweren dat het drinken
van je eigen ochtendurine goed voor je is. Daarnaast zijn er op internet filmpjes te over te vinden over ‘watersports' waar een man of vrouw onder gezeken wordt. Ik heb niets gehoord over zieken en of doden."
Olga staat op en zegt, "Ok dan..." met twijfel in haar stem.
Ik ga op mijn knieën zitten en Olga gaat met haar benen gespreid voor me staan. Ze houdt haar trui en T-shirt omhoog zodat ik vrije en ongehinderde toegang heb. De manier waarop en het gemak waarmee ze zich nu aan me geeft doet me goed. Haar kutje ruikt vertrouwd en toch anders. Haar geil is vermengd met de geur van haar urine, zuur maar vreemd genoeg niet weerzinwekkend. Ik zie de druppeltjes aan de schaamlippen hangen en steek mijn tong uit. Voorzichtig, ietwat angstig glijd ik met mijn tong over de schaamlippen van Olga, zoals ik al eerder gedaan heb. Ze zucht en lijkt zelfs nog te genieten. Langzaam ga ik van beneden naar boven. Eerst voel ik de druppels op mijn tong, dan proef ik ze ook. Het zure van de lucht zet zich voort in de smaak, maar wel sterker. In één lange haal ga ik van beneden naar boven en een tweede haal bevestigd mijn vermoeden dat ze nu schoon is. Ik sta weer op en we kijken elkaar aan. Zwijgend trekt Olga haar slip en broek weer aan en ontsluit ze de deur. Ik pak haar jas mee terwijl Olga kijkt of de kust veilig is. Ik stap achter haar aan, maar niet voordat ik het toilet heb doorgedrukt. Tot mijn tevredenheid verdwijnt het condoom samen met de plas van Olga het riool in en komt het ook niet meer omhoog borrelen. Eenmaal buiten help ik Olga in haar jas en gearmd, doch zwijgend lopen we naar het huisje terug.
Als we eenmaal in het huisje zijn, zien we dat het inmiddels middag is geworden en dat Olga zeven oproepen gemist heeft, iets dat niet zo vreemd is omdat ze haar mobieltje in het huisje had laten liggen. Olga loopt al bellend haar kamer in en ik ga de jassen ophangen. Ik kijk naar de teletekst van de TV, want het gesprek van Olga duurt nogal lang. Na een fiks aantal minuten staat ze pas weer in de kamer, waar ik juist de TV heb uitgezet.
"Eh Oliver," begint Olga, "dat was Suzanne. De directeur van ons bedrijf heeft een ongeluk gehad. Hij heeft gelukkig alleen een gebroken been en schaafwonden, maar al zijn afspraken van de komende week zijn komen te vervallen en ze hebben me maandagochtend al om zeven uur nodig om dingen over te nemen." Ze zucht, "Dus als we meteen willen gaan samenwonen dan betekend dat, dat we vandaag moeten vertrekken en teruggaan, zodat we
vandaag en het weekeind kunnen gebruiken om jouw spullen naar mijn...ons huis te brengen."
Ik knik en kijk haar aan, "Wat wil jij?" vraag ik aan haar, "als we nu hier blijven en zondag weggaan dan heb je nog tijd om er over te denken."
Olga schudt haar hoofd, "Nee, de afgelopen dagen hebben mijn ogen geopend. Ik wil je. Ik wil je sexueel, met je lul in mijn mond, kont of kut en je lippen op de mijne, mijn beide lippen. Ik wil je sociaal, naast me, bij me. 's Nachts in bed, maar ook 's avonds als we op de bank TV kijken, naar personeelsfeestjes, verjaardagen, al dat soort dingen. Nee, ik wil niet langer wachten. Ik heb ook geen idee wanneer Hein weer terug is, maar tot die tijd zal ik veel en hard moeten werken. Het zal zwaar worden voor ons, maar de gedachte dat jij thuis op me wacht kan me erdoor slepen. Ik moet er niet aan denken om terug te gaan naar dat lege huis. Nee, ik wil graag pakken, maar jij beslist, jij rijdt en jij hebt tenslotte ook betaald voor deze vakantie."
Ik zucht. Aan de ene kant had ik graag nog een paar dagen ongestoord met Olga doorgebracht. Aan de andere kant, aan het begin van de week tolereerde ze mijn bestaan, nu wil ze al samen gaan wonen! Eigenlijk heb ik mijn beslissing al genomen.
"Ok, dan gaan we pakken. Ik verhuis liever het weekeind door dan nog langer zonder jou te moeten. Ik wil jou ook, net zoals je het net al zo mooi zei. Inpakken dus."
Olga en ik beginnen daarop ook echt met inpakken. Al onze kleren die her en der verspreid over de vloer liggen verdwijnen in onze koffers, alles daar waar ruimte is. Haar spullen bij de mijne en juist, de mijne in haar koffers. Olga gaat verder met inpakken en ik ga ons afmelden en de auto ophalen. Het spijt de mevrouw van de receptie
dat we nu al weggaan, maar ze begrijpt dat er dringende redenen zijn. Ze biedt zelfs een kortingscheque aan met korting voor een eventueel volgende vakantie, heel erg netjes. Beduidend netter dan mijn auto die ik onder de bladeren, de plek van verdekt, niet beschut, terugvind. Ik moet eerst bladruimen voor ik mijn auto in kan, en dat in minder dan een week... Zo kost het me een kwartier voor ik bij het huisje terug ben. Olga heeft alle koffers en tassen al bij de deur gezet en samen laden we ze snel in. Het is niet nodig, maar om een vreemde reden hebben we haast. Olga en ik zijn wel de hele rit stil. Ik rijd meteen door naar haar huis. Als alles binnenstaat kijken we elkaar aan.
"En nu?" vraagt Olga.
“Heb je genoeg ruimte voor al mijn spullen?"
In haar hoofd gaat ze haar huisje door. "Ik denk het wel. Zullen we nu alleen het broodnodige halen, kleren enzo?"
Ik knik en dankzij het rustige verkeer zijn we veertig minuten later in mijn huis alle kleren aan het pakken. Olga beent heen en weer tot ik voor haar ga staan.
"Wat is er?" vraagt ze, maar ik zwijg en kijk haar alleen aan. Ze lacht, "Wat is er?"
"Ik wil nog één ding hier doen," zeg ik en ik pak haar hoofd met beide handen beet en trek haar naar me toe. Meteen druk ik mijn tong tussen haar lippen de ze gewillig opent. Zo staan we te tongen tot ik haar los laat en ze naar adem hapt.
"Zo," zegt ze, "dat mag je wel vaker doen."
Ik glimlach, "Niet meer hier, alleen nog bij ons thuis."
Olga kijkt me stralend aan. Dat weekeind zijn we druk bezig geweest met verhuizen. Klokslag vijf voor zeven die maandag was Olga op haar werk en heb ik de laatste spullen verhuist en de administratieve afhandeling gedaan zodat Olga en ik nu officiëel samenwonen. Olga had gelijk met haar waarschuwing van hard en lang werken en de sex tussen ons raakte op de achtergrond, tenminste tot het moment dat haar directeur weer fit genoeg was om te gaan werken. Van de extra vrije dagen die Olga als compensatie kreeg, hebben Olga en ik goed gebruik gemaakt en die test, dat kon die zaterdag na onze vakantie al. Nu neuken we fijn en veilig en wonen we gelukkig samen. Alleen nog ander huisje zien te vinden...


En ze leefden nog veel en kregen lange kinderen... of zoiets
100% (2/0)
 
Categories: AnalGroup SexMature
Posted by pegaseus69
2 years ago    Views: 407
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Bedankt voor de mooie serie. Zeer goed geschreven.
Ik moest wel terudenken aan nu 20 jaar geleden. Een goede vriendin en ik zouden ook samen naar een bungalowpark gaan. We hadden daarvoor eenzelfde relatie als Olivier en Olga. Alleen ging in ons geval de vakantie niet door en verloren we niet veel later contact.
Als ik dit lees heb ik dus het beeld van die vriendin in gedachte.
2 years ago
hoi pegaseus69, bedankt voor de mooie serie vakantieverhalen. Ik heb er van genoten!
xxx ondeugd....