De vakantie deel 8

Omdat onze magen beginnen te rommelen, ondanks de vulling met elkaar geil, hebben we broodjes meegenomen. Met Olga op mijn schoot zit ik op de bank en voeren we elkaar stukjes brood. Tussen de happen door overleggen we wat te doen.
"Ok," zeg ik, "we laten ons na de vakantie testen op SOA's. En dan?" Olga trekt haar wenkbrauw op, "Nou, ik ben al jaren aan de pil omdat ik een onregelmatige cyclus heb en tijdens mijn menstruatie heb ik daar nogal wat last van, vandaar. We zouden na het ok meteen kunnen neuken, zonder condoom."
Ik klop haar even op haar been en zeg, "Dat zal die arts zeker leuk vinden, maar lieverd, ik bedoel meer wat we doen na dat neuken, nadat ik mijn zaad in je kutje heb gelost."
"Hmm," Olga geniet even bij de gedachte. Ik ga maar door, wie zei ook alweer dat mannen alleen aan sex denken! "Gaan we samenwonen? Zo ja, bij mij of bij jou? Of gooien we beiden aan de kant en zoeken we met onze salarissen samen naar een huisje?"
"Oh ja, dat."
Olga probeert met haar tong een weerbarstig stukje ham van achter haar tanden los te krijgen en denkt even na. "De buurt waar ik nu woon is wel aan het achteruit gaan en naar wat ik me kan herinneren is jouw huisje ook niet bijster groot. Beide verkopen lijkt me een goed idee."
"Ik denk dat we elkaar dan ook aan elkaars familie moeten voorstellen," ga ik verder.
Olga slaat een hand voor haar gezicht, "Oh, ik zie het gezicht van mijn moeder al voor me als ik haar vertel dat ik een vaste vriend heb."
Ik glimlach, "De mijne zal niet veel anders reageren."
We glimlachen beiden aan de gedachten aan onze eeuwig zorgzame moeders.
Olga snuift, "Poeh," roept ze, "we stinken allebei nog naar chloor. Kom op."
Ze springt op en tikt me op mijn arm. Uiteraard volg ik haar gedwee, ja dit voelt al als een echte relatie aan. Olga duwt me de badkamer in, maar sprint nog snel even haar kamer in, ongetwijfeld om al wat kleren klaar te leggen. Even later is ze in ieder geval weer terug, ze heeft meteen twee badjassen meegenomen en nadat ze deze heeft
opgehangen sluit ze de badkamerdeur. Ze trekt haar trui over haar hoofd en ik kijk weer toe, ze is zo mooi en het ziet er zo prachtig uit als ze zich uitkleed. En wat nog mooier is, ze is nu mijn vriendin! Met een zwierige zwaai gooit ze haar trui in een hoek en ze kijkt me aan.
"Dacht ik het niet. Daar sta je weer te kijken. Nee, deze keer niet mannetje, deze keer niet."
Ze slaat haar armen over elkaar en kijkt me aan, "Trek jij eerst maar eens je kleren uit...Vooruit! Strip!"
Ik zucht, maar snap dat ze niet zal wijken. Ik trek in één beweging mijn trui en T-shirt uit.
“Hmm, nice," zegt Olga. Snel trek ik mijn sokken en broek uit, maar ik aarzel met mijn onderbroek. Olga gebaart met haar hand, "kom op, de rest ook. Ga me niet vertellen dat je je schaamt om je naakt aan me te vertonen. Als we een relatie hebben dan zal ik je nog veel vaker bloot zien dus er is niets om je voor te schamen. Hup, uit!" Olga heeft gelijk, helemaal gelijk. Ik hoop nog erg lang bij haar te blijven en dan zal ze me toch zeker naakt zien. Dus ik trek snel mijn onderbroek naar beneden en gooi het op het kleine stapeltje kleren in de hoek. Mijn stijve lul wijst recht naar de grijnzende Olga.
"Zie je wel," zegt ze, "helemaal niets om je voor te schamen."
Ze trekt haar T-shirt over haar hoofd en gooit het op het stapeltje met haar trui en mijn kleren. Ze plaagt me door eerst haar broek en sokken uit te doen en zo in BH en slip voor me te staan.
Ik verberg mijn ongeduld met een goedkeurend. "Nice," maar eigenlijk hoop ik dat ze die twee vervelende
dingen heel snel uit doet. Nee, ze trekt eerst haar slip strak tegen haar schaamlippen aan om een cameltoe te creëren en ge grinnikt even. Snel trekt ze haar slip naar beneden en klikt haar BH los, beiden eindigen op de stapel met de rest van onze kleren.
Ze zet haar handen in haar zij en zegt, "Zo meneer, tevreden?"
Sprakeloos staar ik haar aan. Inmiddels heb ik haar ook een aantal malen bloot gezien, maar het
uitzicht op haar volle borsten en prachtig kale kutje blijft een prachtig aanzicht. Gelukkig begrijpt Olga van mijn trillende pik dat ik het beeld kan waarderen. Ze trekt me mee onder de douche, alwaar ze me trakteert op een koude straal. Het brengt mijn verstand weer terug.
"Hallo! Oliver, ben je er weer? Ik had je gevraagd de kraan open te draaien. Ga je nu elke keer dat je me naakt
ziet in trance?"
Verbaasd kijk ik haar aan. Ik heb inderdaad niet gehoord dat ze me iets gevraagd had. Haar borsten duwen tegen mijn borst en haar stijve tepels prikken in mijn lijf. Tussen ons in bungelt mijn, door de koude douche, slappe lul. Olga trekt mijn hoofd naar zich toe en begint me te tongen. Ze drukt zich nog steviger tegen me aan en haar tong speelt met de mijne. Ik begin weer te denken en ik sla mijn armen om haar heen. Stevig druk ik haar lichaam tegen het mijne en ze kreunt van genoegen. Ik laat mijn handen over haar rug naar haar billen glijden en even druk ik mijn vinger tussen haar bollen. Ze grinnikt even, ook omdat ze mijn lul weer voelt groeien.
Zachtjes kust Olga me op mijn lippen en ze fluistert, "Ik wil je in me voelen."
Ik twijfel, hoewel ik niets liever wil dan mijn zaad in haar kutje spuiten hebben we afgesproken ons nog te laten testen na de vakantie. Olga ziet mijn gezichtsuitdrukking en leest de twijfel in mijn ogen. Met een grote grijns houdt ze een condoom voor mijn neus. Verbaasd kijk ik haar aan.
"Waar haal je die zo snel vandaan?" vraag ik haar.
Haar ogen twinkelen, "Die heb ik snel gepakt toen ik jou de douche in duwde. Hier heb ik hem in mijn hand verborgen gehouden, want ik ging er vanuit dat je toch niet op mijn handen zou letten."
Ze blikt even naar beneden, "Nee, die is nog half slap, daar moet iets meer mee komen."
Ze zakt soepel door haar knieën pakt met haar hand mijn pik vast. Voorzichtig trekt ze eraan en ik merk het effect vrijwel meteen. Met korte rukjes richt mijn pik zich verder op en Olga neemt hem even in haar mond. Eerst denk ik dat ze me pijpt om me harder te krijgen, maar aangezien ze niet zuigt en alleen met haar tong over mijn eikel glijdt besef ik dat ze het doet om de verpakking van het condoom open te maken en deze handeling vereist meer van haar aandacht dan mijn paal. Niet veel later rolt ze dan ook het rubber om mijn lul heen.
"Zo," hijgt ze, "dat is voor elkaar."
Ze staat op en tongt nog even met me. Ze legt mijn handen op de onderkant van haar heerlijke billen en slaat haar armen om mijn nek. Ik snap haar bedoeling meteen en zet me schrap. Maar Olga kijkt me eerst nog aan.
"Ok?"
Ik antwoord niet maar kus haar slechts. Olga springt op en slaat haar benen om mijn middel Ik vang haar soepel
op. Mijn geklede pik klemt tussen onze lichamen, maar Olga grijpt naar beneden en leidt me in haar. Door het condoom heen voel ik de warmte van haar schede en de druk van haar spieren.
"Hmm," kreunt ze," Oliver, druk me tegen de muur."
Ik twijfel, "Weet je het zeker?" vraag ik bezorgt aan haar.
Ze knikt en steunt, "Ja, neem me tegen de muur. Druk me ertegen, dan heb je een hand vrij, misschien zelfs twee." Ik geef toe, "Ok dan," en voorzichtig duw ik haar tegen de tegeltjes van de douche. Het duurt maar even of ze zet grote ogen op en gilt het uit.
"koud! Koud! Oliver! De muur is koud!"
Bij de eerste ‘K' van de eerste ‘Koud' trok ik haar al bij de muur weg, maar de warmte van het water
moest even in haar rug trekken. Ze zucht en verschuilt haar hoofd in mijn schouder.
"Daarom vroeg je dus of ik het zeker wist. Stom van me om niet te denken aan de koude tegels."
Ik kus haar zachtjes in haar nek en sla een arm om haar heen, zodat ik een hand vrij heb. Met die hand draai ik de straal van de douchekop zodat deze de muur raakt en langzaam opwarmt. Ik moet wel een stap naar voren doen om Olga in de straal te houden. Ze warmt zelf weer op en hoewel ze stil in mijn armen blijft hangen, begint ze met haar kutspieren mijn pik te bewerken. Ik kreun even van genoegen en voel intussen of de muur al op een prettige
temperatuur is. Ik leg mijn beide handen weer onder de billen van Olga en duw haar weer tegen de tegels. Ze houdt haar adem even in, bang voor weer kou, mar gelukkig zijn de tegels warm en ontspant ze weer. Zoals ze al in gedachten had leg ik een hand op haar borst en begin het zachtjes te kneden. Olga legt haar hoofd tegen de muur en grinnikt. Ze heeft haar ogen dicht en snel lik ik de middelvinger van mijn andere hand en houd zo Olga met mijn heupen tegen de muur geklemd. Ik spreid met mijn wijs- en ringvinger haar billen en plaats mijn middelvinger tegen haar sterretje. Voorzichtig druk ik door en afgezien van een korte "oef" van de verraste Olga, glijdt mijn vinger soepel haar aarsje binnen.
"Mmm, ja lekker Oliver. Vinger mijn kontje maar terwijl je me in mijn kutje neukt," kreunt Olga en ze duwt met haar hakken tegen mijn billen. U kent ongetwijfeld de verhalen waarbij de man de tepels van de vrouw in zijn mond neemt en erop sabbelt. Nou, die hoek red je dus niet, ik tenminste niet en daarom beperk ik me tot het stoten met mijn heupen waarmee ik mijn pik lekker diep in haar kutje druk, het langzame vingeren van haar kontje door mijn vinger in een rustig tempo in en uit haar aarsje te halen en tot een duel van onze tongen. Olga kreunt en ik steun, echt gemakkelijk is het niet maar het volledige gewicht van Olga dat voor een groot deel op mijn paal rust maakt een hoop goed. Ik vond het toen al fijn, maar ik ben nu echt blij dat Olga me daarstraks in het zwembad gepijpt heeft, ik geniet ten volle van de bewegingen in het strakke kutje van Olga en merk ook dat ik nog niet op weg ben naar een orgasme. Door de hoek waarmee ik in het kutje van Olga druk, tik ik net met mijn schacht haar klitje even aan, wat een kort, hoog kreuntje van haar ontlakt, gedempt door mijn mond. Doordat ik haar kontje vinger, haar tong haar borst kneed en rustig doorstoot in haar poesje, neemt het gekreun van Olga langzaam maar zeker toe. Ik voel hoe ze moeite krijgt om mijnpik met haar kutspieren te bewerken en ik voel haar
sluitspier om mijn vinger heen knijpen. Haar orgasme komt deze keer duidelijk merkbaar. Haar geil loopt langs mijn benen en ze legt haar hoofd in haar nek. Met open mond gilt ze het uit.
"Ooow wwwoh ja. Fuck Oliver, ja. Mmm wat lekker...mmm," kermt ze.
Ik zeg niets terug maar kus alleen haar nek. Ze laat haar armen van mijn schouders glijden en slap langs haar lichaam hangen. Olga lijkt niet eens te merken dat ik nog in haar kutje aan het stotenben. Langzaam trek ik mijn vinger uit haar kontje en ik voel haar sluitspier achter mijn vingertop weer sluiten.
Ze fluistert in mijn oor, "Ben je nog niet gekomen schat?"
Ik fluister terug, "Nee, lieverd, nog niet. Ik kan nog even doorgaan."
Mijn heupen beuken ritmisch door maar Olga fluistert, "Wacht dan even lief. Laat me even bijkomen."
Verbaast stop ik met pompen en ik laat Olga voorzichtig zakken. Mijn pik glipt uit haar kutje en Olga leunt met haar rug tegen de muur, haar ogen gesloten en de douchestraal in haar gezicht. Ik sta voor haar en kijk hoe de druppels van haar gezicht via haar hals naar haar borsten glijden. Sommige druppels vallen van de tepels direct op de grond, anderen glijden langs de knopjes en vervolgen hun weg via haar buik. Haar kutlipjes staan uit elkaar en de vorm zorgt ervoor dat er weer druppels sneller op de vloertegels komen. De overgebleven druppels bereiken de vloer uiteindelijk via haar benen, knieën, scheenbenen, kuiten, enkels en hak; een enkeling via één van haar tenen. Mijn pik trilt nog, hij klopt op mijn hartslag die hem met schokjes omhoog duwt. Hij blijft hard, hoewel de minuten verstrijken, hij blijft hard. Eindelijk opent Olga haar ogen en ze kijkt me verliefd aan. Haar blik schiet even omlaag naar mijn pik en weer naar mijn ogen.
Ze glimlacht, "Ik hou van je,"zegt ze en ze werpt een kushandje naar me.
Ik glimlach vertederd bij de ontvangst ervan.
"Wil je wat voor me doen?" vraagt ze aan me.
"Vanzelfsprekend."
Even bijt ze op haar lip, "Na wat Kat daarstraks in het zwembad heeft uitgespookt met die kerels...ik heb
dat ook op internet, via xhamster.com, gezien waarin kerels op en in het gezicht klaarkomen. Facials heet dat dan weer, maar ik vraag me steeds af, zeker ook zoals bij een zaadsletje als Kat, wat de lol ervan is. Ik weet hoe sperma smaakt, ik heb er geen problemen mee het door te slikken, zoals je hebt gemerkt. Meestal smaakt het goed en eigenlijk nooit echt vies; maar de lol van zaad in je gezicht ontgaat me. Wil je het met mij nu proberen, dat ik je pijp en aftrek en dat je in mijn gezicht klaarkomt? Als ik het niets vind kan ik mijn gezicht meteen afspoelen."
Om eerlijk te zijn ken ik deze filmpjes van die site wel. En eigenlijk vind ik al die kerels die buiten een vrouw
klaarkomen, dat wil zeggen, niet in haar mond, niet in haar kut en niet in haar kont, grote losers. Creampie, waarbij het zaad weer uit haar kont of kut stroomt of sijpelt. Dat is veel beter. Ik vind zo'n facial ook niets, maar als mijn meisje dat een keer wil proberen, opgehitst door wat ze met Kat zag gebeuren. Ze laat mij immers ook zonder protesten toe in haar warme mond, sappige kut en strakke aarsje.
"Ok, ik zie het zelf ook niet, maar als je het wilt proberen, ga je gang."
Ze glimlacht, "Dank je lieverd," en ze kust me op mijn wang.
Olga trekt me naar zich toe en ze draait ons om onze as. Ze duwt me tegen de muur die nog warm is van haar lichaam. Soepel zakt ze door haar knieën en ze kust even het rubber van het condoom dat nog om mijn pik zit. Beduidend minder soepel dan bij het erom heen rollen trekt ze het ding van mijn lul af. Ze smijt het van zich af en laat haar hoofd langzaam om mijn paal heen zakken. Ze neemt hem makkelijk helemaal in haar mond en heel even tikt haar neus tegen mijn buik. Olga's tong glijdt over mijn schacht en ik kreun. Langzaam trekt ze haar hoofd weer terug en begint ze met haar handen mijn lul te strelen. Ze trekt de voorhuid heerlijk ritmisch over de eikel en kijkt lachend naar me omhoog.
"Waarschuw je als je gaat komen?" vraagt ze, "dan kan ik mijn ogen dicht doen zodat je niet in mijn ogen spuit." Ik kreun alleen dat ik het er mee eens ben, haar handwerk maakt het me onmogelijk om nog gewone zinnen te maken. Zachtjes speelt ze met mijn ballen en af en toe likt ze even snel over mijn eikel, om de druppel voorvocht die ze eruit trekt op te zuigen. Ik voel de sensaties door mijn hele lijf en begin voorzichtig met mijn heupen te stoten, maar Olga drukt me weet tegen de muur.
"Nee, dit doe ik."
Ze veranderd van tactiek en melkt me nu meer. Ik voel mijn ballen tintellen.
"Je gaat komen, ik kan het bij je ballen voelen!"
Ik kreun "Olga," en ze is nog net op tijd om haar ogen te sluiten. Met toch nog ferme stralen spuit ik mijn zaad op het gezicht van Olga, nou, er stroomt zaad van mijn pik over op haar gezicht, erg veel kracht zit er niet meer achter na alle sex van de afgelopen dagen. Het is vooral het trekkende werk en de middelpuntvliedende kracht die voor de voorwaartse beweging van mijn sperma zorgt. De hoeveelheid is gelukkig nog wel goed en even later zit
het gezicht van Olga onder de spetters en slierten zaad.
Ik zucht en kreun, "Oh Olga." Ze zit meer onder dan ik had verwacht, met zelfs zaad in haar haren.
Ze bromt, "Hmm," en leunt achterover zodat haar gezicht in de straal van het douchewater komt. Even later zie ik de sliertjes zaad net als vroeger thuis na het aftrekken, in het putje verdwijnen. Ik help Olga overeind en zwijgend wassen we elkaar. Als laatste doen we onze haren en zo komt het dat ik me al afdroog terwijl Olga de shampoo
uit haar haren wast. Een half uurtje later zitten we op de bank en drinken we een kop soep.Haar T-shirt valt mooi over haar borsten en ik zie de tepels er doorheen. Niet dat Olga nu zo geil is, maar het is een oud T-shirt van
mij dat ze aanheeft en je kunt er doorheen kijken. Olga ligt meer op de bank dan dat ze zit, haar benen schuin onder haar lijf en ik ben er nu wel blij mee dat ze geen BH heeft aangedaan.
"Dus..." zeg ik, "wat vond je ervan, van een facial?"
Haar gezicht betrekt en Olga antwoord na even nadenken, "Wat ik er fijn aan vond was de gedachte dat jij ervan genoot en jouw warme zaad op mijn gezicht was wel lekker, een beetje als een lotion op lichaamstemperatuur, maar dat was het dan ook. Het ene is puur psychologisch en dat zaad op mijn gezicht was fijn, maar niet in een
klein beetje sexueel opwindend. Het is dat ik onder de douche stond, want ik wordt er niet dat of geil van. En jij? Hoe heb jij het ervaren?"
"Tja," zeg ik, "je zegt dat ik ervan genoten heb; ik vond het inderdaad lekker dat je me pijpte en me aftrok, maar ik heb geen speciale emotie of genot ontdekt toen ik in je gezicht klaar kwam."
Olga knikt, "Dus is dit voor herhaling vatbaar?"
Ik schud mijn hoofd, "Wat mij betreft niet. Ik zag er het genot al niet van in en dat zie ik nog steeds niet. Maar ik ben wel blij dat we het geprobeerd hebben en ik ben vooral blij dat we het er nu over hebben, dat we kunnen praten over wat we op sexueel gebied lekker vinden en niet lekker vinden."
"Dank je, je bent dan wel mijn eerste vriendje die ook wil horen wat ik lekker vind. Ik ben het met je eens, ik ben blij dat we het geprobeerd hebben, maar facials zijn niets voor mij...eh...voor ons dan." Ze lacht schuchter, "Dat zal nog wel even wennen worden, voor ons; meervoud."
Ik kijk op de klok en zie dat het inmiddels vier uur in de middag is geworden en die soep is toch erg welkom gebleken.
"Die soep zorgt wel voor vulling, dus ik hoef nu eigenlijk nog niet te eten."
“Ik denk er hetzelfde over."
De rest van de namiddag besteden we aan het uitspreken van onze plannen en beoogde handelingen na onze terugkomst. We besluiten definitief dat ik eerst bij haar zal intrekken en dat we dan gaan kijken wat voor woning we kunnen krijgen als we haar woning, mijn salaris en haar salaris bij elkaar leggen. Na deze overdenkingen zijn we gaan eten in de rustige bistro op het park, lekker romantisch bij kaarslicht en tot besluit van de avond hebben we in het huisje naar een film gekeken om 's avonds in mijn ben in elkaars armen in slaap te vallen.

100% (7/0)
 
Categories: AnalMature
Posted by pegaseus69
2 years ago    Views: 447
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Het bliven goede, geile verhalen.