De vakantie deel 6

Ergens midden in de nacht wordt ik half wakker van Olga die onder me vandaan kruipt en lepeltje-lepeltje gaat liggen. Ze trekt mijn arm om haar lichaam heen en slaapt weer verder. Ik ook. Dat houden we een paar uur vol tot het alarm van het mobieltje van Olga ons wakker maakt. Opvallend is dat Olga begint met me een kus te geven. Voorzichtig kruipt ze uit bed en gaat in de badkamer plassen. Nog voor ze terug is kruip ik er ook uit en we komen elkaar halverwege tegen. Nadat ik ook geplast heb loop ik weer terug. Olga ligt niet in het bed maar staat
voor het raam naar buiten te kijken. Het vroege zonlicht speelt over haar naakte lichaam en zet het in een rode gloed. Mijn pik, nog halfstijf van de ochtenderectie, richt zich weer op, maar Olga lijkt het niet te merken. Ze ziet me pas als ik naast haar ga staan. Nu zie ik ook dat haar tepels stijf zijn en ik kijk naar buiten, naar dat wat ze ziet en haar aandacht zo vasthoudt. Eigenlijk is het wel een beetje voorspelbaar. Vanaf de slaapkamer van Olga zien we net een hoek van de tuin van de orgiebungalow uit het begin van mijn verhaal. In de tuin ligt, zo kunnen we goed zien, Gerard op de grond. Op zijn pik zit Kat, in haar aars pompt Jan-Anton. Op het gezicht van Gerard is Jenny gaan zitten(net nadat we de liggende man als Gerard hebben herkent) en ze tongt met Kat.
"Die Kat is echt onverzadigbaar," fluister ik Olga in haar oor.
Ze vraagt, "Hebben we hier nog condooms?"
Ik kijk op het bed, bevlekt met het geil van Olga, en zie een stapeltje liggen, "Minimaal vier," zeg ik.
"Mooi," zegt Olga, "want dat geneuk daar werkt aanstekelijk. Doe er eentje om."
Ik ruk de verpakking open en rol het condoom over mijn pik. Ik ga achter Olga staan en even prikt mijn pik
tegen haar billen. Ze spreidt haar benen een beetje en duwt haar kont naar achteren. Ik kijk naar beneden en zie haar kutje glimmen van haar sappen.
"Eh Olga," vraag ik, "waar wil je hem hebben?"
Geen domme vraag aangezien ik haar twee keer in haar kontje geneukt heb tegenover één keer in haar kutje. Ze zucht, "Kont is lekkerder, maar dan ben ik helemaal van de kaart. Oliver, mijn kutje alstublieft."
Ik zet mijn eikel tegen haar schaamlippen en duw door. Ik had mijn handen op haar heupen gelegd, maar ze is zo nat dat ik ineens tot mijn ballen in haar glijd. Mijn liezen raken haar billen en het is goed dat Olga tegen de kozijnen van het raam steunt, anders zou ze zeker voorover zijn gevallen. Ik begin te stoten en kijk over de schouder van Olga, samen met Olga, naar het tafereel in de verte. Olga melkt en masseert met haar kutspieren mijn pik, maar na twee orgasmes gisteravond kan dit nog wel even duren. Voor mij tenminste, want Olga kreunt al. Ik grijp voorlangs naar haar klitje en met de smering van haar geil flits ik er soepel overheen. De dubbele bewerking is teveel voor haar en kermend komt Olga klaar. Er stroom wel meer geil uit haar kutje dan voorheen,
maar spuiten zoals bij anaal doet ze niet. Ik stoot verder en Olga kijkt een beetje verbaasd om,
"Ben je nog niet zover?" hijgt ze en ik schudt mijn hoofd,
"Gisteravond ben ik in je mond gekomen en kort daarop in je darmen, de reserves staan laag."
"Gaaf," zegt ze en ze draait zich weer naar de orgie, alwaar Kat net ondergespoten wordt door een erbij gekomen Henk en Frans, Jenny likt het zaad van het gezicht van Kat af en tongt het naar Kats mond toe. Ik stoot door in het rustige tempo en Olga's ademhaling begint weer toe te nemen.
"Mijn hemel," zucht Olga, "ik ga zo weer komen. Sneller Oliver, want een derde kan ik straks niet aan."
Ik plaats mijn handen op haar heupen, ga net iets anders staan en begin in het hoogste tempo op het kutje in te
beuken. Olga bewerkt zelf haar klitje en ik voel mijn ballen borrelen.
"Fuck Oliver, ik kooooooom," en Olga's lijf begint te schokken.
Met haar kutspieren knijpt ze in mijn pik en ik volg haar in het klaarkomen. Maar dit derde orgasme is wel de limiet. Ik spuit niet, het sijpelt eruit en mijn ballen pompen wel, het voelt alleen als een mechanische pomp zonder smering. Terwijl het lekkere gevoel wegzakt, blijft de pijnlijke samentrekking doorgaan. Ik pak mijn pik beet of liever het condoom en ik merk dat er al verslapping is. Mijn eikel wordt gevolgd door een stroompje geil van Olga, haar sappen druppelen op de grond en ze staat voorovergebogen met haar hoofd op haar armen en haar armen op de vensterbank uit te hijgen. Nadat ik het condoom heb dichtgebonden gooi ik het weg en plof op het bed neer. Dan gaat de telefoon van Olga en aangezien ik er toch naast lig en ik in de display Suzanne zie staan, pak ik op.
"Met het toestel van Olga...hallo
Suzanne...ja ik ben Oliver...Olga? Die staat net onder de douche, vandaar dat ik oppak."
Ik krijg van de uitgeputte Olga een duimpje.
"Later? Ik neem aan dat Olga daar geen probleem mee zal hebben...als dat toch zo is zal ze je terugbellen...nee snap ik, file...is goed...goede reis nog...graag gedaan...dag Suzanne," en we hangen op.
"Dat was Suzanne."
"Dat begreep ik al."
"Ze heeft last van file en is minimaal een half uur later, er schijnt een ongeluk gebeurt te zijn met een taxi. Als je er een probleem mee hebt moet je haar even bellen."
Olga zuigt haar longen vol met lucht en komt overeind van de vensterbank.
Ze kijkt me aan en zegt, "Jezus Oliver, wat kun jij lekker neuken," ze zucht, "ik ga maar even onder de douche, je hoeft deze keer mijn rug niet te doen."
Ze ruikt aan zichzelf, "Ik ruik helemaal naar zweet en geil. Suuz zal zich dan wel afvragen wat ik uitspook."
Olga loopt de kamer uit en even later hoor ik de douche lopen. Ik lig nog steeds op het bed als Olga de kamer binnenwandelt en zich aan gaat kleden. Een simpele BH en slipje worden gevolgd door een blouse en een mantelpakje. Ze gaat voor me staan en ze draait zich als een model om haar as.
"En, wat vind je ervan?" vraagt ze en ze zet haar handen in haar zij.
Ik fluit en zeg, "Prachtig, Suzanne zal niet van je af kunnen blijven."
"Gelukkig voor mij is Suzanne niet lesbisch of zelfs bi-schierig."
Ik glimlach, "Je ziet er in ieder geval fantastisch uit."
Olga bloost een beetje, "Dank je, lief van je." Ze kijkt op haar horloge, "Oh, Suuz zal er zo direct wel zijn, ik zal naar de ingang moeten. Ik kan bij de receptie al iets voorbereiden."
Olga kruipt op het bed en geeft me een kus, "Geen gekke dingen doen terwijl ik weg ben."
Ik brom en merk hoe Olga van het bed kruipt en wegloopt. Ze recht haar mantelpak onderweg naar de deur en het sluiten ervan krijg ik nog mee, maar daarna val ik in slaap. Na een paar uur wordt ik wakker. Mijn botten en spieren zijn pijnlijk en stijf en mijn lul voelt ... afgerukt is het beste woord. Met moeite sl**p ik mezelf uit het bed naar het bad en laat het vol warm water lopen. Ik glijd erin en overdenk alle gebeurtenissen van de afgelopen dagen. Tenminste, dat zeg ik nu, maar ik val alweer in slaap, dankzij het lekker warme water. Al na een uurtje schrik ik weer wakker en kom rimpelig en al uit het bad.
Nadat ik me heb aangekleed en mijn tanden heb gepoetst kijk ik op de klok. Olga is voorlopig nog weg en ik begin te merken dat ik helemaal geen ontbijt heb gehad. Ik trek mijn jas aan en wandel naar de winkels. Er is genoeg te koop en met een paar broodjes in een zak wandel ik het park rond. Het natuurschoon is adembenemend, de diverse vogelsoorten prachtig en de eendjes zijn brutaal. Ze merken dat ik brood bij me heb en ze willen hun deel. Ik kom pas van ze af door het brood ver weg te gooien en er vandoor te gaan op het moment dat ze op dat brood afgaan.
Ergens halverwege het tweede broodje belt Olga me. Ze is weer onderweg terug en zal met een uurtje weer op het park zijn. Dat maakt haar terugkeer tegen etenstijd, zover is ook mijn ontbijt uitgelopen. Ik breek mijn ronde af en reserveer bij het restaurant een tafeltje, apart in een knusse nis. Ik controleer dat het restaurant alleen kleine tafels heeft, voor ten hoogste vier personen, dus de orgieclub hoeven we hier niet te verwachten. Snel keer ik terug naar het huisje om me nog even op te
frissen. Onderweg naar het restaurant SMS ik Olga dat ze meteen naar het restaurant moet komen. Even later zit ik verwachtingsvol te wachten tot Olga door de ober bij ons tafeltje wordt gebracht.
"Goh Oliver, knus tafeltje, kaarsen, wijn. Ben je wat van plan?" vraagt ze terwijl ze haar jas over de stoel hangt en plaats neemt.
Ik glimlach, "Is alles gelukt met de klant?"
"Ja," zegt Olga, "prima gegaan. Mega bestelling binnengehaald en fiks wat geld voor de zaak verdiend." Ze knipoogt naar me, "En voor mezelf ook, want de bestelling is zo groot dat Suuz en ik een leuke bonus krijgen." Olga bestelt een glas wijn en ik houd het op jus d'orange. Olga legt haar hand op de mijne,
"Toe Oliver, doe eens wild. Bestel ook een wijntje. Je hoeft toch niet terug te rijden."
Ik twijfel, "Misschien later."
Even later wordt het bestelde eten gebracht en we eten het met smaak op. Olga spoelt het met glazen wijn weg, ik
toch met jus d'orange. Na het dessert is er, met koffie voor Olga en thee voor mij, eindelijk tijd om te praten. "Olga," begin ik, "hoe heb je de afgelopen dagen gezien?"
Ze buigt zich naar me toe en fluistert, "Met een waas voor mijn ogen van het klaarkomen," en giechelend zet ze
zich terug in haar stoel.
"Behalve dat," zeg ik, "wat vind je van ons?"
De glimlach trekt weg van haar gezicht. "Nou Oliver," zegt ze, "zoals ik je al gezegd hebt, je neukt heerlijk. Maar om eerlijk te zijn, ik ben nog meer verbaasd over de manier waarop we samengingen op de momenten dat we niet neukten. Onderweg hierheen, in het zwembad, maar ook toen we die orgie zagen en toen we terugkwamen in het huisje. Je weet dat ik me die avond gevingerd heb, maar als je mijn kamer in was gestapt dan had ik je ook wel geneukt, zo geil was ik toen. Maar," en ze knijpt in mijn hand, "we zouden het daarna niet meer gedaan hebben.
Nooit meer en misschien zou ik meteen naar huis gewild hebben. Pas toen we Henk en Linda daar in de bosjes zagen hield ik het niet meer. Daarop stopte ik je ook niet toen je me daar kuste. Nou, je hebt gemerkt hoe ik ben klaargekomen en je hebt je aan de regels gehouden. Bij de bowling en onze wandelingen was je een goed gezelschap en je hebt me niet de oren van mijn kop gekletst. Ik weet ook dat ik gisteren gezegd heb dat ik geen idee heb of en hoe we dit gaan voortzetten na de vakantie, maar ik heb onderweg terug ruim de tijd gehad om erover te kunnen denken. Maar drie files zelfs extra ruim en ik denk..."
Ze speelt met haar kopje en ontwijkt mijn blik, "dat ik wat voor je begin te voelen. En jij?"
Ik sta eigenlijk met mijn mond vol tanden, ademloos heb ik Olga aangehoord.
"Ik?" stamel ik.
"Ja," zegt Olga, "hoe heb jij de laatste dagen gezien?"
"De laatste dagen. Ik heb ze gezien als heerlijk. Niet alleen omdat wij hebben geneukt, al toen ik je in het zwembad in je badpak zag was mijn vakantie geslaagd."
Olga grinnikt, "Dat weet ik nog wel, dat was aan die erectie van je wel te zien. Maar ga verder."
Ik vervolg terwijl Olga een slok van haar koffie neemt, "Je weet al lang dat ik op je geil, daar ben ik altijd eerlijk in geweest. Ik heb nooit een rookgordijn opgelegd om je in mijn bed te krijgen onder valse voorwendselen,"
Olga knikt, "Dat klopt," zegt ze, "je bent daar altijd eerlijk in geweest. Er zijn genoeg kerels geweest die dat wel
geprobeerd hebben, meestal tevergeefs."
Ik ga verder, "En misschien dat mijn hersenen in die tijd een bepaald beeld van je hebben gebouwd, ik dacht tenminste dat ik verliefd op je was, tenminste op dat beeld dat ik van je had. Maar in de dagen dat we hier zijn heb ik dat beeld moeten bijstellen. Je bent niet die vrouw uit mijn fantasie, je bent zoveel meer gebleken. Al die keren dat ik me aftrok terwijl ik je in mijn gedachten in je kutje neukte; je doet zoveel meer. En het is niet alleen sexueel, je bent liever, grappiger en zorgzamer dan ik fantaseerde en ik denk niet meer dat ik verliefd op je ben, ik bén
verliefd op je."
Zo, het hoge woord is eruit, maar ik durf Olga niet aan te kijken, bang voor haar reactie. Ze pakt mijn beide handen beet met de hare, "Oh Oliver, wat lief van je om dat over me te zeggen. Ik ben ook verliefd op jou geworden, maar ik durfde het je niet te vertellen omdat ik bang was dat je me alleen wilt neuken en meer niet.
Dan had ik mezelf voor jou voor gek gezet. Ik weet niet echt wat er in de afgelopen dagen met me gebeurt is, behalve dat ik nog nooit zo vaak in zo'n korte tijd ben klaargekomen, maar ik voel iets voor je wat ik nog voor niemand gevoeld heb."
Ik durf Olga nu aan te kijken en ik zie de tranen in haar ogen. Ze veegt ze met een hand weg en lacht
zenuwachtig, "Moet je me nu zien, helemaal emotioneel. Je doet echt wat met me."
Ik trek haar handen naar me toe en ik druk er kussen op. "En jij doet wat met mij."
Zo zitten we zwijgend tegenover elkaar, met af en toe een traan van Olga en een kus van mij op één van haar handen. Als we onze koffie en thee op hebben en we de rekening hebben betaald lopen we gearmd terug naar ons huisje. Ik kus Olga op haar hoofd .
"Zullen we na de vakantie het maar eens proberen? Jij en ik?"
Ik kus haar nogmaals, "Graag," zeg ik, "maar hoe wil je dat aanpakken? Meteen samenwonen of blijven we elk in ons eigen huis wonen?"
"Nou," zegt Olga, "ik wil eigenlijk dat we ons zo snel mogelijk laten lesten op SOA's, zodat we zonder condoom kunnen gaan neuken. Met condoom voelt het wel hetzelfde, tot het moment dat jij klaarkomt, want jouw kwakje komt niet verder dn het tuitje van het condoom. Het is toch een speciaal gevoel om zaad in je lijf te voelen spuiten."
Ik brom, "Echt? Ik zou het niet weten."
Olga lacht en schatert het uit. Ze opent de deur van het huisje, dat we inmiddels bereikt hebben, en we stappen naar binnen.
"En," vraag ik, "waar slapen we vannacht?"
Olga's ogen schitteren, Ik heb mijn bed gisteren onder mijn geil gespoten, de keer daarvoor ook al. Mijn beddengoed zit vol met mijn geil, het pikt verschrikkelijk. Jouw bed dus. Dat is nog schoon."
We lopen de badkamer binnen, wassen ons en poetsen onze tanden. Daarna lopen we mijn slaapkamer binnen en begint Olga haar kleren uit te trekken. Ik kijk toe hoe ze haar mooie lichaam onthult. Pas als ze haar slipje naar beneden trekt merkt ze dat ik sta te kijken.
"Wel ja," zegt ze, "onze eerste avond als echt stel en je maakt er meteen misbruik van om me te beloeren."
Ik lacht, "Sorry, maar zo'n mooi beeld zie ik graag."
"Dan heb je pech, want ik kruip het bed in."
Ze voegt daad bij woord. Even later lig ik naakt naast haar en sla mijn armen om haar heen. Ze kruipt naar me toe tot ze tegen me aan ligt. Mijn stijve lul ligt klem tussen haar billen en mijn buik.
"Ik snap dat je zin hebt in mijn mooie lijf, maar vind je het heel erg als we het niet doen. Ik ben op."
Ik kus haar schouder en fluister, "Lieverd, dat is mijn lul. Die denkt redelijk autonoom. Die constateert een mooi,
naakt vrouwenlichaam en hij denkt aan neuken. Helaas is hij niet de baas en heeft hij nu pech."
Ik knip het licht uit, het knopje voelt nog steeds wankel aan en als de duisternis over de kamer valt, vallen wij
in slaap.
100% (3/0)
 
Categories: Mature
Posted by pegaseus69
2 years ago    Views: 362
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Heerlijke wending van het verhaal.