De vakantie deel 4

De pizza waar we aan zitten smaakt goed en honger hebben we ook best wel. Het pizzarestaurant begint ook goed vol te lopen, het was duidelijk dat we de eerste gasten zijn. De drankjes om de pizza mee weg te spoelen zijn ook prima, maar dat is niet de reden dat de stemming minder is. Olga lijkt weet te vervallen in haar oude "Ik tolereer je bestaan" houding en afgezien van het met mijn zaad gevulde condoom in de kamerprullenbak herinnerd niets meer aan de sex die Olga en ik nog niet zo lang geleden gehad hebben. Een beetje neergeslagen eten we door. Met veel lawaai komen er weer gasten binnen. Ongewild luistert
iedereen in het restaurant mee met de ‘gesprekken'.
"Steve moest terug, ander zou zijn vrouw wat in de gaten krijgen, gelukkig ben jij wel hier gebleven Renate."
Ik zie Olga rood kleuren, het is ook niet te geloven. Iedereen van de orgiebungalow, behalve dan dus de al vertrokken Steve, is nu hier in het restaurant. Het was Henk, die we vanmiddag Linda in haar kont zagen neuken, die zo luid sprak. Gelukkig matigt het gezelschap de toon nu ze eenmaal binnen zijn. We hadden bewust een rustig tafeltje in een hoek uitgezocht om onze situatie nog te bespreken, maar de stilte tussen ons viel niet zo snel te doorbreken en tot overmaat van ramp krijgt het negenkoppige sexgezelschap de tafel die het direct naast ons staat. Er zit wel enige ruimte tussen ons, maar niet voldoende om te voorkomen dat we flarden en stukjes van hun gesprekken te horen krijgen. Nadat ze allemaal hebben plaatsgenomen, de wijn al rijkelijk rondgegaan is en het bedienend personeel alle etenswaren gebracht hebben gaan ze los. Nou, losjes.
Men is wel paarsgewijs gaan zitten, met de ‘single' Renate aan het hoofd van de
lange tafel.
"Zo Henk," zegt Jan-Anton op een zachte toon, hoe bevalt dat nu, Linda's kutje likken. Aan die stijve paal van je was te zien dat je het ook weer niet heel vervelend vond."
Kat heft haar glas, "En daar heb ik weer van genoten!"
Er wordt gegniffeld, maar Olga en ik kijken elkaar ongemakkelijk aan. Tegelijk kijken we naar de pizza die net half op is, en er kan bij ons wel meer bij aangezien we de dag weinig gegeten hebben, maar wel veel fysieke actie hebben ondergaan, besluiten we om, sneller, door te eten.
"Ik geef eerlijk toe," zegt Henk, en dit veroorzaakt al gelach, "haar poesje smaakte beter dan verwacht."
"En," zegt Frans, "ga je Linda nu vaker beffen? Of moeten wij dat weer op ons nemen?"
"Ehm," Henk twijfelt nog duidelijk, en dat zorgt voor meer hoon van zijn tafelgenoten. "Nou, misschien," maakt hij zich er vanaf.
"En Linda, wat vond jij er eigenlijk van?" vraag Jenny aan de brunette.
Linda trekt een keurend gezicht, "Het begin was niets, daarna kwam hij een beetje op dreef, maar bleef onhandig; maar ik ben uiteindelijk wel klaargekomen."
"Ja," zegt Henk, "dat was wel te merken ja!"
Weer gelach van iedereen. Nog een kwart pizza te gaan voor Olga en ik.
"Henk, je moet niet zo zeuren," zegt Frans, "als Jenny echt goed klaarkomt," en hij klopt haar op haar been, "dan komt ze spuitend klaar. Dat is pas een geile douche om onder haar sappen gespoten te worden."
Jan-Anton gaat verder, "Als ze echt goed klaarkomt ja, maar dat is me pas één keer met haar gelukt en toen neukte ik haar in haar kontje, dus heb ik die douche ook nog gemist ook."
Iedereen reageert met een eenduidig, "Ahhhh. Arme jongen toch." Heleen klopt op zijn hand.
"Zielige jongen van me, zal ik dan vanavond met jou wat aan watersport doen?" Weer gelach en dat overstemt het antwoord van Jan-Anton. Onze pizza is eindelijk op en zo snel mogelijk trekken Olga en ik onze jassen aan en vertrekken, uiteraard wel na het betalen van de rekening.
Eénmaal buiten stoppen we om onze jassen dicht te doen, het is toch wel
frisjes zo in de avond.
"Zou iemand gemerkt hebben dat we haast hadden?" vraag ik aan Olga.
Ze schudt haar hoofd, "Ik denk het niet," zegt ze en ze drukt haar handen diep in de zakken van haar jas. "Ze waren ook nogal druk met zichzelf. Ik kon nog net zien hoe Kat Gerard aan het aftrekken was. Ze had iets van een bakje erbij; ik geloof dat ze speciale dressing voor op haar pizza wil."
Ik stamel, "Ik bedoel eigenlijk het personeel. Ik hoop dat ze niet denken dat we ontevreden zijn."
Olga kleurt rood, "Ik dacht dat je de groep bedoelde," stamelt ze op haar beurt, "sorry voor die vieze taal."
"Nee, nee," haast ik me te zeggen, "het is helemaal niet erg. Ik hoor het je graag zeggen. Het heeft wel wat."
Ze bloost nu, wat de rode tint van haar wangen doet veranderen. We lopen zwijgend door. Als we in het huisje terug zijn en onze jassen hangen ploffen we op de bank neer. Olga zucht, en ik zucht mee. Ze kijkt me aan.
"En nu?" vraagt ze, "wat nu?"
Ik haal mijn schouders op, "Dan maar TV kijken," zeg ik half vragend. Nadat ze het overdacht heeft staat ze op, zet de TV aan en ploft met de afstands-bediening weer naast me op de bank terug. Terwijl het beeld zich scherp stelt wijs ik naar de plek bij de stoel.
"De natte plek met jouw geil is ook al weg."
Olga knikt, "Gelukkig wel, ik zou niet graag hebben willen uitleggen hoe die vlek daar is gekomen."
Ik grinnik, "Zou zo'n schoonmaakster zich vingeren als ze zo'n vlek tegenkomt?" Olga schudt haar hoofd, "Daar hebben ze geen tijd voor, zo'n huisje moet snel,
snel, sneller schoon."
Ze drukt driftig op de knoppen van de afstandsbediening, zappend van één kanaal naar het andere. Oude series en films die we al te vaak gezien hebben, stomme spelletjes en dito realityshows komen langs. Nu zien we hoe een zwarte vrouw in haar kont geneukt wordt terwijl ze een andere kerel pijpt. Olga kijkt verveeld.
"Raken jullie kerels hier nu echt opgewonden van, van het kijken naar zo'n pornofilm?"
Ik schudt mijn hoofd, "Dit," en ik wijs naar de TV, "windt me in het geheel niet op. We hebben het begin gemist. Van de film en van deze scene en ik heb toch graag iets van een verhaal, alleen neuken vind ik niets; maar wat ze op zijn minst kunnen doen is dan een aantrekkelijke vrouw gebruiken. Dikke reet, ongeschoren schaamlippen, dikke hangtieten met hangtepels."
"Maar," zegt Olga, "winden de beelden je dan helemaal niet op. Ik bedoel, hier, weer een moment dat je alleen een lul ziet die in haar kont wordt gedrukt. Je ziet haar hangtieten met hangtepels niet, je ziet haar kont niet en haar dikke
pens. Alleen een lul die een aars binnen glijdt. Windt je dat niet op?"
"Nee," zegik, en ik schudt mijn hoofd. Ik wijs weer naar de TV alwaar de eerste man zo zielig is om zijn kwak op haar billen in plaats van in haar darmen te lozen. "Daar wordt ik niet geil van, zelfs niet een beetje. En ik zal het bewijzen ook."
Ik sta op en trek mijn broek los en naar beneden. Handig haak ik mijn duimen in mijn onderbroek zodat deze mee schuift. Zo sta ik in mijn blote kont en draai me zodat Olga vol tegen mijn slappe pik aankijkt. Verbaasd kijkt ze me aan als ik mijn lul beetpak en de voorhuis een stukje naar achteren trek om te bewijzen dat er zelfs geen voorvocht aan de eikel zit.
"Owkee," zegt Olga; ze kijkt van mij naar de TV en weer naar mijn pik, die daar slap, klein en nutteloos hangt.
"Duidelijk," zegt ze, "ik ben wel overtuigd dat dit," ze gebaart naar de TV, "je niet opwindt. Maar windt anale sex je helemaal niet ... oh."
Ze is stil, want toen ze anale zei ging er een siddering door mijn lul.
"Hmm," zegt Olga en ze fronst haar wenkbrauwen. "Anale," zegt ze, duidelijk articulerend. "Ok, aars."
Bij beide woorden trilt mijn pik. Met een druk op de knop is de TV uit.
Hardop denkt ze na.
"Vanmiddag rook je zonder protesten aan mijn kont. Je hebt me zelfs anaal klaar gelikt. Oh, wat stom van me. Natuurlijk wil jij wel anale sex. Misschien hoop je er zelfs wel op om mij in mijn kontje te neuken."
Het gevolg laat zich al wel raden en is erg voorspelbaar. Met korte rukjes komt mijn lul overeind om door te groeien tot een prachtige erectie.
Olga lacht en zegt een tikje sarcastisch, "Goh, dat had ik nou echt niet verwacht!"
Ze grijp mijn pik met beide handen beet en trekt hem naar haar mond toe. Ze legt de eikel tegen haar lippen en laat hem in haar mond glijden. Tot mijn verbazing glijdt elke centimeter naar binnen toe tot ik haar neus tegen mijn buik voel. Mijn eikel tikt tegen haar keelgat aan en met haar tong bewerkt ze mijn schacht. Ze kreunt, en met haar mond vol pik kon ze ook niet veel anders. Mijn ballen beginnen zelfs al een beetje te tintelen en zoveel doet ze niet eens. Ze zit rustig op de bank met mijn pik in haar mond en haar handen op mijn heupen. Ze beweegt alleen haar tong over mijn schacht en meer niet. Ik voel wel de lucht die ze door haar neus uitademt tegen mijn buik, heel even nog want ze trekt zich terug. Langzaam, even langzaam als naar binnen, laat ze mijn pik weer naar buiten glijden. Ze krult haar lippen om mijn eikel, om een ‘plop' te creëren als ze mijn pik helemaal uit haar mond laat schieten.
Ze leunt naar het tafeltje toe. Uit de doos pakt ze een condoom. Soepel trekt ze dit uit de verpakking en met een paar handige bewegingen rolt ze het rubber(ja, ik weet dat condooms tegenwoordig niet meer van rubber gemaakt worden, maar dit schrijft een stuk makkelijker) om mijn pik. Ze veegt wat van de zaaddodende pasta van haar vingers af aan haar broek. Dan staat Olga op en loopt naar haar kamer toe, mij verbaasd achterlatend.
"Trek je kleren uit," roept ze nog voor ze haar kamer binnenstapt.
Ik weet niet wat ze van plan is, maar nog voor ik mijn broek uit heb loopt ze alweer de kamer in. Ze pakt de doos van de condooms en leest de verpakking. Net op het moment dat ik mijn trui uit heb loopt ze weet terug naar haar kamer. Ik trek rustig al mijn kleren uit en gooi ze in een hoek van de kamer. Na ongeveer een minuut stapt Olga haar kamer weer uit. En hoe! In slecht die korte tijd heeft ze al haar kleren uitgetrokken en volledig naakt loopt ze nu naar me toe. Haar volle borsten waarvan de tepels stijf vooruit staan, haar buik, strak en lekker en natuurlijk haar heerlijk, netjes compleet geschoren kutje daar tussen haar benen. Wauw! Gracieus als een engel loopt ze naar me toe, in haar hand een tube, een grote tube. Als ze recht voor me staat kijkt ze me diep in de ogen. "Luister Oliver. Jij gaat iets beleven dat niet veel andere mannen hebben mogen
ondergaan. Slechts een klein deel van de kerels die met mij hebben geneukt hebben dit genoegen mogen meemaken en hen wilde ik ook neuken ook. Jij komt nu gewoon goed van pas. Dit," ze houdt de tube omhoog, "is speciaal glijmiddel. Speciaal voor anale sex. Yep Oliver, als je netjes doet wat ik zeg ga jij me in mijn kontje neuken. En je hebt echt veel geluk dat jouw condooms en dit glijmiddel samengaan."
Niet te geloven, een week geleden wilde ze nog niets met me te maken hebben en nu ga ik haar in haar strakke kontje neuken. Olga kijkt om zich heen, op zoek naar een geschikte plek. Ik kijk toe hoe ze haar blik richt op een stoel, dan op een andere stoel en tenslotte op de bank. Ze stapt naar de bank toe en gaat er op zitten. Langzaam laat ze zich onderuit zakken tot haar kont bijna over de rand steekt. Ze trekt haar knieën omhoog met haar handen in de holten, zo hoog dat ze ten hoogte van haar borsten komen. Snel reageer ik door naar haar toe te stappen, te knielen en mijn handen op haar billen te leggen. Zo voorkom ik dat ze verder naar beneden glijdt en op de grond valt.
"Dank je," zegt ze en ik laat haar billen even los.
Meteen glijdt ze weer verder en ik moet haar weer tegenhouden. Olga laat even haar knieën los en zet haar voeten weer op de grond.
Ze schudt haar hoofd en zegt, "Nee, dit wil niet."
Ik sta op en houd haar mijn hand voor. Ze grijpt hem en ik trek haar overeind, uiteraard met zoveel kracht dat ik haar tegen mijn lichaam trek. De warmte dringt in me door, haar volle borsten worden tegen mijn borst gedrukt en ik kan
haar diep in de ogen kijken.
"En nu," fluister ik haar toe.
"Mijn bed," antwoord Olga en ze leidt de weg.
In haar kamer aangekomen laat ze zich op haar bed vallen. Ze kruipt naar het midden toe en neemt dezelfde positie in als net op de bank; haar benen omhoog getrokken en haar handen in haar knieholten.
Ze schrikt, "Het glijmiddel," en ze wil alweer opstaan maar ik houd de tube omhoog.
"Gelukkig," verzucht ze.
Ik kruip nu ook op haar bed. Op handen en voeten kom ik naar voren onderweg naar haar mosseltje. Druppeltjes glimmen op haar schaamlippen, iets lager pulseert haar sterretje uitnodigend. Ik leg mijn mond er vol op en druk mijn tong naar binnen. Olga kreunt en ontspant waardoor de penetratie makkelijker wordt. Deze positie bevalt me beter, ik kan nu dieper in haar aarsje komen dan vanmiddag. Niet echt veel dieper, zolang is mijn tong weer niet, maar wel dieper. Olga steunt en slaat haar handen ineen om haar knieën hoog te houden. "Oh Oliver," zucht ze, "laat je tong erbuiten anders kom ik al klaar, gebruik je vingers. Eén voor één, jouw lul moet zo naar binnen."
Met tegenzin geef ik gehoor aan de wensen van Olga. Zo langzaam als ik kan trek ik mijn tong uit haar sterretje. Ondanks haar opdracht hoor ik teleurstelling in haar zucht als mijn tong haar aars verlaat. Ik kijk en zie het sterretje,
nat van mijn speeksel, een klein beetje openstaan; maar goed, zo groot is mijn tong nu ook weer niet. Ik draai de dop van de tube met glijmiddel en kom tot de plezierige conclusie dat het een reuze handig tuitje heeft die je zo in een anus kunt drukken. Hier is duidelijk over nagedacht! Ik leg mijn hand op de tuit om deze op te warmen. Na wat wrijfwerk over het plastic zet ik het tuitje tegen de ster van Olga. Voorzichtig draai ik om het tuitje naar binnen te drukken. Zodra het puntje erin zit duw ik op de tube, zodat er een beetje glijmiddel uitkomt. Langzaam draai, druk en duw ik het tuitje verder in olga's
kontje. Olga kreunt als ik het ding naar binnen druk. Als het tuitje er in zit laat ik de tube los.
Het ziet er mooi uit zo. Olga naakt voor me, haar knieën ter hoogte van haar borsten, haar kutje iets geopend van geilheid en een tube glijmiddel in haar aars. De tube beweegt op en neer op het ritme van haar gehijg. Ik bekijk het geheel nog even maar besluit toch om de tube weer uit Olga's kont te trekken. Langzaam naar buiten en terwijl ik trek, duw ik op de tube om het darmkanaal van Olga goed te smeren. Haar aarsje sluit zich weer als het tuitje het verlaat, maar op haar ster bevind zich een mooie hoeveelheid glijmiddel. Ik besluit mijn linkerhand te gaan gebruiken om Olga's kontje op te rekken, ik ga het leunen op mijn rechterarm langer volhouden. Ik smeer mijn wijsvinger in
met glijmiddel en laat de punt over Olga's sterretje gaan.
"Zeg maar wanneer," fluister ik Olga toe.
"Ok, doe maar," fluistert ze hees terug.
Voorzichtig druk ik mijn wijsvinger tegen haar sterretje en als ik kracht zet ontspant Olga. Soepel glijdt mijn vinger naar binnen.
"Oh," zeg ik, "dat gaat makkelijk."
Olga lacht even, "toen ik me laatst vingerde was dat niet alleen in mijn kut hoor! Oh..." kreunt ze als ik mijn vinger een beetje krom.
Ik glimlach en doe wat glijmiddel op mijn middelvinger. Door de hoek van mijn vinger in haar kontje te variëren blijft deze verder open staan dor voor alleen mijn wijsvinger nodig is. Uiteraard, zou ik bijna zeggen, zucht en steunt Olga onder mijn handelingen. Snel zet ik mijn middelvinger naast mijn wijsvinger en
trek ik mijn wijsvinger een stukje terug. Ik zet beide vingers tegen haar sterretje en duw. Olga ontspant om de vingers te ontvangen en soepel, maar met meer tegendruk dan daarnet, glijden mijn vingers haar aars binnen. Olga slaakt een gil en grijpt naar haar kut.
"Oliver...ik...Aaaargh."
Geil spuit uit haar kut, recht tegen mijn gezicht. Ze gilt het uit en sproeit straal na straal. Haar lichaam slaat ongecontroleerd tegen de matras. Ze strekt haar benen zo ver ze kan en ze klauwt met haar handen in de lakens. Ze slaat met haar hakken in de matras en komt maar langzaam tot rust. Haar ademhaling verloopt met horten en stoten, ze is helemaal van de kaart. Zo zit ik daar,
gehurkt met twee vingers in haar anus en mijn gezicht onder haar geil. Met mijn tong lik ik het van mijn lippen af, met mijn vrije rechterhand, die ik niet langer voor de ondersteuning van mijn lichaam inzet, verzamel ik het en lik mijn vingers af.
Na ongeveer een minuut herstelt de ademhaling van Olga zich weer een beetje. Met grote, maar tenminste weer ritmische, halen zuigt ze lucht in haar longen en blaast ze het weer uit. Ik leg van mijn vrije hand de wijs- en middelvinger tegen mijn lul om te meten. De dikte komt redelijk overeen, maar mijn lul is uiteraard ronder dan mij twee vingers. Ik geef toe, ik begin ongeduldig te worden. Sinds we hier in het park zijn heb ik Olga één keer geneukt en ben toen klaargekomen. Van Olga weet ik dat ze inmiddels vier orgasmen heeft gehad(vingeren, anaal beffen, neuken en nu anaal vingeren). 4-1, dat is niet eerlijk.
Dus begin ik mijn vingers in haar aars rond te draaien, om haar sluitspier op te rekken om mijn pik te kunnen ontvangen. Als ik begin te draaien kreunt Olga, ze is dus nog niet helemaal weg. Ik druk nog wat extra glijmiddel op mijn vingers en draai verder. In de draai trek ik mijn vingers terug, als ik terugduw draai ik weer, een beetje een kurkentrekkeridee. Eerst langzaam, maar al vlug ga ik sneller. Ik trek de vingers terug en constateer tot mijn genoegen
dat het sterretje een beetje open blijft staan. Als ik ze terugduw wijkt de spier voelbaar, dus helemaal klaar is ze nog niet. Misschien komt het omdat ik zo geconcentreerd aan het oprekken ben, maar Olga geeft weinig reacties op mijn gevinger. Soms wat gekreun, maar daar blijft het ook bij. Ik vinger verder en druk nu ook mijn ringvinger in haar kont. Dat levert wel een reactie van Olga op. Ze kermt hevig, trekt zichzelf een beetje omhoog.
"Jaaaah..."
Ik ga er vanuit dat ze dit ter goedkeuring zegt en ik vinger verder met mijn
drie vingers in haar aars en de handige kurkentrekkerbeweging. Met mijn vrije hand druk ik nu wat glijmiddel op mijn door het condoom omhulde penis. Ik trek de drie vingers terug en constateer dat haar sterretje nu wel open blijft staan, tenminste heel langzaam sluit. Even schat ik het in; ja, moet lukken. Ik duw mijn vingers nog een keer in haar anus, draai rond en spreid mijn vinger deze keer. Ik schuif naar voren zodat mijn trillende pik in stelling wordt gebracht, met mijn vrije hand duw ik de benen van Olga weer naar haar hoofd toe. Ik trek mijn vingers uit haar kont en plaats mijn eikel er tegen. Voorzichtig schuifel ik naar voren, met mijn heupen verder naar achteren. Met mijn hand ondersteun ik mijn pik en ik druk langzaam mijn paal in het strakke kontje van Olga.
Ze kreunt en verzucht, "Jah."
Als mijn eikel voorbij haar sluitspier is geeft ze met haar hand aan dat ik even moet wachten. Haar aars moet wennen aan het gevoel van mijn pik, en ik moet wennen aan de sensatie die in de kont van een vrouw te zitten is. Eigenlijk komt het goed uit want ik zou anders meteen klaargekomen zijn als ik verder had gemogen. Ik voel het kloppen van haar hart, via de bloedvaten in haar kont, een prachtig gevoel want mijn pik wordt er door gemasseerd. Na een minuut geeft Olga aan dat ik verder kan drukken, maar langzaam. Centimeter voor centimeter druk ik mijn pik verder haar darmkanaal in, onder begeleiding van een onregelmatige ademhaling van Olga. Met schokjes haalt ze adem, maar op geen moment vraagt ze me te stoppen.
Na even duwen kan ik niet meer verder, mijn ballen drukken tegen haar billen en meer pik heb ik niet te bieden. Het voelt aan alsof ik mijn pik in een gloeiend hete bankschroef heb gestopt, met dien verstande dat de bankschroef er zacht is. Olga gebaart intussen dat ik weer moet wachten, als het gevoel niet zo
hemels zou zijn zou ik het erg vinden. Langzaam glijdt haar hand van haar borsten naar haar klitje toe en op het moment dat ze het aanraakt verstart ze en verkrampt ze, waarbij ze ook haar sluitspier aanspant.
Olga piept, ze jankt en rillend komt ze weer klaar. Het voelt alleen of mijn pik van mijn lijf afgeknepen wordt, zo heftig zijn haar spiersamentrekkingen. Mijn enige reactie is om te gaan bewegen en voor zover mogelijk druk ik mijn paal verder in haar kont en probeer hem terug te trekken. Ik kijk naar beneden en zie hoe haar kontgat naar buiten rekt. Snel druk ik weer naar binnen en Olga kreunt, ze laat haar handen naast haar lichaam vallen en haar sluitspieren ontspannen weer.
Dat is beter, langzaam begin in en uit het kontgaatje van Olga te stoten, bij elke beweging die ik maak steunt of kreunt ze. Vanmiddag waren haar kutspieren in actie, goed getraind en ervaren, maar met haar aars kan Olga beduidend minder. Het is alleen niet erg want ze is zo vele malen strakker dan haar kutje, elke millimeter van mijn pik ondergaat dezelfde sensatie en wordt tot het uiterste geprikkeld.
"Oh Olga," kreun ik en ze fluistert, "Oh Oliver," terug, tot mijn genoegen.
Ze gebaart met haar hand en mompelt "Sneller,"
Ik verhoog het tempo van het stoten. Sneller schuif ik in en uit haar kontje maar ik merk dat ik het niet lang ga volhouden. Haar strakke kanaal is ruim meer dan mijn pik gewend is(en dat was tot deze vakantie voornamelijk mijn hand) en mijn ballen tintellen. Olga begint kleine gilletjes te slaken, ten
teken dat ze op weg is naar een nieuw orgasme, de illusie die ik heb om samen met haar klaar te komen spat uiteen als mijn ballen samentrekken en mijn zaad in ferme stralen het condoom inspuiten.
"Oh Olga," weet ik nog uit te roepen, maar dit wordt overstemt door het gegil van Olga. Spastisch slaat ze met haar heupen mee in mijn ritme en als ze haar
benen om mijn heupen sluit duwt ze ook met haar hakken door. Ze voelt hoe het condoom door het zaad opbolt en echt veel meer heeft ze niet nodig. Ze slaat met haar armen ongecontroleerd op het bed en klauwt in de lakens, haar bovenlichaam schokt tot ze plots verstart en met een ijzingwekkende en langgerekte gil klaarkomt, om op het bed terug te vallen met alleen nog gegorgel uit haar mond. Haar lichaam werkt alleen nog volle toeren en fikse stralen geil spuiten opnieuw uit haar kut en spatten op mijn buik uiteen. Ongecontroleerd schokt haar lichaam en de stralen geil sproeien mijn lijf vol.
Ik open mijn mond en heb het geluk dat er een straal direct in terecht komt. Keurend, nee goedkeurend zelfs, laat ik haar nectar door mijn mond haan alvoor ik het doorslik. Als ik weer naar Olga kijk ligt ze bijna levenloos op het
bed, haar lichaam(en het bed) nat van haar zweet en haar geil, dat ik zelfs op de stoel en zelfs op de muur zie zitten. Het is dat ik haar borsten ritmisch op en neer zie gaan ander zou ik me echt zorgen gaan maken over de gezondheid van Olga. Ik pak de rand van het condoom beet en trek voorzichtig mijn pik terug. Ik merk hoe, door de strakke greep van haar sluitspier, het laatste restje zaad uit mijn pisbuis wordt geperst.
Als mijn eikel en het volle condoom uit haar zijn blijft haar aars openstaan en slechts heel langzaam zie ik de ster zich sluiten. Nadat ik het condoom van mijn pik gestroopt heb en heb weggegooid haal ik van de badkamer een handdoek en veeg Olga zo goed en kwaad als het kan af. Dat wil zeggen dat ik haar geil van haar lichaam lik en mijn speeksel wegveeg. Ik haal de dekens en lakens voor zover mogelijk af en dek haar met schoon beddengoed toe. Na een korte douche sluit ik het huisje af en kruip mijn bed in om als een blok in slaap te vallen, met in mijn gedachten de regel van Olga dat ze niet naast me wakker wil
worden. Regel zes...
100% (4/0)
 
Categories: AnalMature
Posted by pegaseus69
2 years ago    Views: 402
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Fantastisch verhaal. Het is altijd een genot om een vrouw te voelen en zien klaarkomen.