De vakantie

Ik nam haar mee naar een vakantiepark, zo'n bungalowpark van een bekende aanbieder. Ik was eigenlijk stomverbaasd dat ze accepteerde, want in al
die tijd dat we elkaar kennen heeft ze stelselmatig, maar consequent, geweigerd iets met me te doen. Een keer uit? Nee, een keer naar een film? Nee, een keer iets eten? Nee, alles nee, zelfs zoiets simpels als alleen een ijsje eten met zijn tweeën, zelfs dat leverde al een nee op. Maar, op mijn voorstel om een weekje naar een bungalowpark te gaan, alleen wij tweeën; ze zei ja. Het was ook eigenlijk meer een grapje, zo vast was mijn overtuiging dat ze ook hier weer nee op zou zeggen. Misschien is het het park, dat het park zo aantrekkelijk is dat ze het, zelfs met mij, wil bezoeken? Misschien is er iets gebeurd; ik weet het niet, maar de gedachte een week (arriveren op zondag, de zondag erop weer vertrekken) met mij was geen probleem voor haar.
"Nee hoor," zei ze nog, "als je vervelend wordt krijg je gewoon een knal voor je kop."
Zo verbaasd was ik dat ik de dag erop er niet veel aan gedaan heb. De dag daarop heb ik echter de boeking gedaan (leve het internet); helaas was er nog de keuze uit een aantal vierpersoonshuisjes, kleiner bestaat niet, en heb ik meteen het geld overgemaakt (leve het internetbankieren). Snel shop ik nog even voor wat verse kleren (leve het internet), die een paar dagen later keurig bij mij bezorgt worden. Weer een dag later regel ik op mijn werk dat ik vrij heb en dan staat alleen de tijd nog het heerlijk weekje in de weg. Maar laat ik ons eerst even voorstellen. Ik ben Oliver, misschien een wat minder bekende Nederlandse naam, maar ik moet het ermee doen. Zij is Olga, vernoemd naar de Olga uit Turks Fruit en afhankelijk van wie ze spreekt is dat de film of het boek.
De weken verstrijken en steeds als ze zich op MSN meldt stel ik haar dezelfde vragen, weet ze het zeker?(ja), heeft ze er zin in?(ja) en heeft ze al gepakt (nee, dat is nog weken, gekkie). Ik maak lijstje na lijst na lijst van spullen die ik mee moet en wil nemen, met een paar vaste waarden(kleding, ondergoed, schoenen, zwembroek, digitale camera en mobiele telefoon), die steeds weer terugkeren en de af-en-toe dingen, waaronder handdoeken en condooms. De condooms hebben de uiteindelijke lijst gehaald, de handdoeken niet. De vrijdag voor mijn, eh, ons vertrek had ik alles klaar staan, inclusief meer dan ruim voldoende extra batterijen voor de al eerder vermeldde digitale camera. Met de grootste moeite en ongekende nerveusiteit tikken de seconden voorbij. Ik kon die nacht met de grootste moeite in slaap, diverse koppen warme melk brengen me voor een tijd tot rust, maar alleen tot het moment dat de melk de verwerking tot urine volledig ondergaan heeft en via mijn blaas de vrijlating wil. Met veel hangen en wurgen kom ik, half om half slapend de nacht door, de zaterdag passeert en kenmerkt zich door verloren momenten(sliep ik?) en een paniekachtige rush naar de lijst en de gepakte koffers om alles voor de zekerheid nog een keer te controleren. Ergens tussen dit alles door eet ik iets. Zo hobbel ik de nacht in om net als van vrijdag op zaterdag min of meer te slapen, maar in ieder geval gaat het beter dan in die nacht.
Ineens ben ik klaarwakker en zit ik rechtop in mijn bed. Dat is vervelend want het is net drie uur geworden en dat is veel te vroeg. Ik ga weer liggen en doe verwoede pogingen im weer in slaap te vallen, maar na een uur heef ik het woelen op en kruip mijn bed uit. Ik douche uitgebreid en maak brood klaar voor onderweg en voor mijn ontbijt. Ik zet ook koffie voor Olga (zelf drink ik het niet) en giet het in een thermosfles. Inmiddels is de krant ook gearriveerd en ik blader hem door, om de tijd te doden. Eindelijk springt de klok op acht uur en ik begin, weer met het lijstje, mijn auto in te laden. Diverse controles later is de auto, voor mijn deel en met mijn spullen, ingeladen. Nerveus sluit ik het huis af en begin aan de rit naar Olga's huis.
Dankzij het rustige verkeer ben ik al na een half uurtje bij haar. Na even zoeken vind ik een parkeerplaats in haar straat. Ik bel bij haar aan en het duurt even voor ze open doet. Met een slaperig hoofd en gekleed in een badjas kijkt ze me aan.
"Goedenmorgen," zeg ik haar opgewekt.
Ze antwoord niet en stapt alleen opzij om me binnen te laten.
"En," vraag ik als ik de gang in stap, "Heb je er zin in?"
Ze sluit de deur en mompelt iets. Ze stapt langs me heen en gebaart me verder te lopen. Eenmaal in de woonkamer gebaart ze naar een stoel.
"Ik zal me even aankleden. Wat ben je vroeg zeg!"
Voor ik antwoord of zelfs maar een reactie kan geven is ze al in haar slaapkamer verdwenen en heeft ze de deur achter zich gesloten. Ik besluit dus maar te gaan zitten. Rustig kijk ik de kamer door, niets spectaculairs, gewoon een kamer met tafel, stoelen, een bank, een TV en uiteraard de klaarstaande koffers en tassen. Na een klein kwartiertje komt ze weer uit haar slaapkamer, roept in het voorbijgaan dat ze zich nog even wast en haar tanden poetst en dat ze dan klaar is. Wederom geen mogelijkheid om iets te zeggen. Hoewel ze net wakker is, is ze wel snel. Na een minuut of tien komt ze uit de badkamer, aangekleed en zeker een heel stuk wakkerder dan daarstraks.
"Zo, ik ben er klaar voor," zegt ze en ze loopt naar haar keukentje.
"Hoef je geen ontbijt?" vraag ik haar, maar ze houdt een boterhamzakje in de lucht.
"Ik eet wel in de auto."
"Ik heb koffie en bekertjes bij me, dus je kunt het ook wegspoelen met iets," roep ik op mijn beurt naar haar.
Olga kijkt naar me op, "Je hebt koffie?" vraagt ze en ze vervolgt, "je bent een engel."
Ze loopt terug naar de kamer, controleert of alles wat uit moet ook uit is en of alles dat op slot moet zijn ook op slot is.
"Als je nu ook nog even meehelpt met het in de auto zetten van mijn koffers dan zit er misschien ook nog een kus voor je in."
Meer aanmoediging heb ik niet nodig en ik pak zoveel mogelijk tassen en koffers en loop achter haar aan naar de voordeur en eenmaal buiten naar de auto toe. Met moeite vis ik de sleutel uit mijn broekzak, maar op één of andere manier lukt het me toch, zonder koffer of tas op de grond te hoeven zetten. Het daadwerkelijk openen van de achterdeur lukt niet en, nadat ze me even heeft zien aanprutsen, besluit Olga om de deur maar zelf te openen. Ik zet dankbaar haar tassen en koffers in de auto waarna ze de koffer die zij droeg erbij zet en de deur weer dicht gooit.
"Dat was nou jammer van die deur. Nu loop je net die kus mis."
Ze loopt naar haar voordeur om deze op slot te doen. Ik kijk haar na; haar benen, gehuld in een spijkerbroek; haar kont, haar middel, haar rug de haren die bewegen bij elke stap...en daarvan ben ik zojuist een kus misgelopen. Bah! Ik doe nog een poging de kus terug te winnen door het portier van de auto voor haar open te houden, maar helaas is dit niet succesvol,temeer omdat ze eerst nog haar jas achterin de auto naast de mijne hangt. Als ze eenmaal zit sluit ik het portier, loop snel om de auto heen en stap zelf ook in. Nadat we beiden
de gordel omgedaan hebben en ik de motor heb gestart rijden we weg. Op naar het bungalowpark!
De rit is lang en nogal vervelend. Afgezien van wat pitstoppraat en het aangeven van de boterhammen is het stil. We hebben besloten om twee stops in te lassen en dus stuur ik tweemaal de parkeerplaats bij een tankstation op. Het ritueel is in beide gevallen hetzelfde : we stappen uit, Olga loopt naar het toilet van het tankstation, ik wandel wat rond de auto, als ze terug ik ga ik naar het toilet. We wandelen wat stilzwijgend rond de auto en na een minuut of tien rijden we weer verder. De radio speelt zacht, om het uur onderbroken voor nieuws en de verkeersinformatie. En zo komen we na een aantal uren rijden bij het bungalowpark aan. Terwijl Olga weer een toiletbezoek uitvoert, meld ik ons aan bij de receptie. Ik schrijf ons in en hoor tot mijn genoegen dat we in het door mij gewenste huisje komen en dat we alleen vandaag met de auto bij het huisje mogen komen. Voorzichtig rijden we over de smalle paadjes naar het huisje toe. We spreken af dat we eerst de auto uitladen en dat ik dan de auto op de bewaakte parkeerplaats zal zetten. Na wederom gegoochel met koffers en tassen en een rit terug zet ik de auto op slot. Ik heb een verdekt plekje ontdekt waar hij niet in het zicht staat. Tijdens mijn wandeling terug naar het huisje hoor ik plotseling stemmen van de andere kant van de heg komen.
De mensen daar zitten in het tuintje van het huisje.
"En, wat heb je tegen je vrouw gezegd? Dat je je secretaresse lekker gaat neuken in een bungalowpark?" hoor ik een vrouw sarcastisch vragen.
Een man lacht, "Haha, nee. Ik heb een beetje de waarheid gebogen, daar ben ik immers marketingexpert voor. Ik heb haar gewoon gezegd dat we in een bungalowpark gaan brainstormen over de campagne van een nieuwe klant. En aangezien Henk daar verderop met zijn secretaresse ligt te krakken, Gerard in het huisje naast ons zijn secretaresse uitwoont, Steve in het huisje tegenover hen zijn secretaresse platneukt en Frans met zijn maîtresse aan het eind van het pad zit, zijn we ook nog eens ingedekt mocht mijn vrouw één van mijn collega's bellen. En daarbij komt ook nog dat mijn vrouw zich op dit moment wel door haar yogaleraar laat palen; misschien dat ze zich vandaag weet te beheersen, maar dan laat ze zich morgen wel dubbeldekken door de yogaleraar en de postbode. Kijk nu niet zo verbaasd, die slet van een vrouw van mij heeft zich tegelijk in haar hoerenkut en haar kont laten naaien, die nannycam bleek erg handig te zijn. Proost!"
Ik hoor hoe twee glazen tegen elkaar tikken.
"Zo," zegt hij, "en wat dacht je ervan om die geile mond van je eens om mijn paal te schuiven. Sinds we hier zijn wil ik mijn kwak al in die keelkut
van je lozen."
Ik hoor hoe ze lacht en hoe er een rits geopend wordt.
"Weet je wat heel erg geil is?" zegt ze.
"Nee," antwoord hij kort.
Een glas tikt tegen tanden en ik hoor hoe hij het langzaam uitkreunt. Ik schud mijn hoofd en loop verder. Zoveel overspelige figuren hier...jammer. Even later ben ik terug bij het huisje. Inmiddels heeft Olga al wat pakwerk gedaan en onze spullen eerlijk en netjes over de twee kamers verdeel; dit tot mijn ongenoegen, want ik had gehoopt met haar op één kamer te kunnen slapen. Helaas! Ik vind haar in haar kamer waar ze bezig is om haar kleding in de diverse kasten te bergen. Truien, broeken, slipjes en BH's komen langs. Als ze met haar badpak in haar handen staat krijg ik een idee. "Hé, het is nog vroeg, veel te vroeg voor het avondeten, laten we gaan zwemmen. Het zwembad schijnt hier erg goed te zijn."
Olga kijkt me twijfelend aan.
"Weet je zeker dat dat de reden is of wil je me gewoon in badpak zien?" vraagt ze me.
"Nou," zeg ik, " dat is niet de reden, maar wel een zeer prettige bijkomstigheid."
"Ja ja," zegt ze, en ik zie dat ze staat te dubben. "Vooruit, na zo'n rit is het wel lekker om even in het water te dobberen."
En zo wandelen we even later naar het zwembad, beiden met een klein plastic tasje met onze zwemkleding erin. Het zwembad wordt ook gebruikt door de inwoners van het nabij gelegen dorp, maar als parkgasten hebben we gratis toegang. We nemen afscheid van elkaar om ons om te kleden en aangezien ik als man sneller omgekleed ben dan Olga als vrouw, sta ik niet veel later met het sleuteltje van het kluisje om mijn pols gebonden rond te kijken bij het bad. Het is rustig in het zwembad met de badmeesters/meesteressen goed vertegenwoordigd met één op één zwemmer/ster.
Van achter me hoor ik Olga zeggen "Zo, dan heb je nu je zin. Ik in een badpak."
Ik draai me om en zie haar staan. Als vanuit een droom gestapt, haar rode badpak sluit nauw om haar heerlijke lichaam heen, haar borsten geaccentueerd en haar billen...eh, die kan heb ik dus nog niet gezien. Wat heeft ze een heerlijk lijf! En wat is het toch zonde dat ze het zo vaak verbergt onder haar ruim zittende kleding. Ik ben zo verbaasd en onder de indruk van haar adembenemende verschijning dat ik, gelukkig voor mij, niet eens een stijve lul krijg. Ze legt haar handen op haar heupen en stapt, overdreven heupwiegend, naar me toe. Ze zet haar act als Miss verkiezings deelneemster voor door net te doen alsof ze in een microfoon spreekt.
"Wanneer ik de titel win, wil ik me gaan inzetten voor de mensen zodat ze ook in Afrika iPods krijgen, want er zijn zelfs mensen op de wereld die geen
draadloos internet hebben en dus niet overal on-line kunnen shoppen."
En ze sluit af met een geslaagde poging tot een mislukte nepglimlach.
"En," zegt ze, "wat vind jij ervan?" en ze draait zich om haar as zodat ik haar kan bekijken; ik ben van de verbazing bekomen en dat is te merken.
"Laat maar," lacht Olga, "ik zie het al, je vind het wel goed, geloof ik," en haar blik richt zich op mijn duidelijk zichtbare erectie.
Ik voel hoe ik een knalrode kop krijg en schaam me diep. Schuchter probeer ik mijn handen voor mijn lul te houden, maar ze heeft het al gezien.
"Kom op joh," zegt ze, "daarvoor hoef je je toch niet te schamen? Ik zal het maar als een compliment zien. Daarbij," ze glimlacht een beetje, "dat rood dat staat je zo wel."
En ze loopt langs me heen naar het bad toe, maar wel zo snel dat ze nog een tik op mijn kont kan geven. Mijn eerst instinct is om direct achter haar aan te lopen, maar de bobbel in mijn zwembroek doet me nog even wachten. Na een paar minuten en een paar onprettige beelden in mijn gedachten te hebben gehaald is mijn erectie weg, maar er zit nog wel een vlek voorvocht op de plek waar net nog mijn eikel zat. Gelukkig is ook de douche dichtbij. Even een druk op de knop en er bevinden zich veel meer druppels op mijn zwembroek. Ook weer opgelost.
Het is moeilijk Olga weer terug te vinden in de wirwar van baden en glijbanen. Dan hoor ik haar vrolijk gejoel boven me langskomen. Ik kijk omhoog en zie hoe haar schaduw langskomt in een glijbaan. Snel kijk ik waar de glijbaan uitkomt en ik spoed me naar dat bad. Ik ben alleen te laat om haar te kunnen opvangen, want net als ik me het bad in laat zakken komt ze weer boven water.
Terwijl we verder zwemmen zegt ze tegen me, "Je hebt helemaal gelijk. Dit zwembad is echt goed," en ze strijkt haar natte haren naar achteren. "Ben je nog van die bobbel afgekomen?" vraagt ze liefjes.
"Jawel hoor," zeg ik zo nuchter mogelijk, "het hielp dat je wegliep."
"Ah," is haar reactie en we zwemmen verder. "Wil ik weten wat je gedaan hebt om eraf te komen?" vraagt ze afwachtend.
"Dat weet ik niet," zeg ik, "ik heb aan vervelende dingen gedacht en dat hielp."
"Gelukkig," zegt ze, "ik vind het niet erg om dat te weten."
Ik kijk haar gespeeld boos aan, "Ik dacht dat alleen wij kerels vunzige gedachten hadden."
Ze kleurt rood, het staat haar wel. We klimmen uit het bad en lopen naar de trap van de glijbaan. Een zucht met koude lucht schiet over ons heen en ik zie hoe Olga's tepels zich oprichten. Ze voelt mijn blik en kijk me aan.
"Alleen maar de koude lucht," zegt ze.
Ik stap voor haar de trap op en mompel net hard genoeg zodat ze het horen kan, "ja, ja."
Ze geeft me een tik op mijn billen en roept uit "Echt waar!"
Ik klim in positie op de glijbaan en net voor ik de stang loslaat en naar beneden glijd draai ik me nog even naar haar om, zeg "ja, ja," en ik laat los. Terwijl ik wegglijd hoor ik Olga achter me naroepen "echt waar!Alleen maar koude lucht. Jahoe!" en ze glipt de glijbaan op, mij achterna.
Links, rechts schiet ik heen en weer. Ik draai ondersteboven, weer terug en glijd met een rotgang door de glijbaan. Achter me hoor ik aan het gebonk tegen de wand dat Olga hetzelfde ondergaat, vergezeld van een aantal "jahoe's"en wat gilletjes van pret. Botsend en klotsend kom ik aan het einde van de lange glijbaan. Met een plons kom ik in het bad terecht, ga kopje onder en kom proestend weer boven. Langzaam loop ik weg, echt snel wil dat ook niet door het water, terwijl ik het water uit mijn ogen wrijf. Ik ben nog niet minder nat of ik krijg weer een lading water over me heen als Olga achter me in het water plonst. Samen ploeteren we door, onderweg naar een rustiger bad. Eenmaal daar aangekomen besluit Olga zich maar te laten dobberen. Haar teentjes boven het water, net als haar gezicht en uiteraard ook haar borsten. Hmm, zo te zien waren die stijve tepels inderdaad veroorzaakt door de koude lucht, want nu zijn ze helemaal weg, dat wil zeggen, niet stijf meer. Alleen heeft dat gestaar naar die lekkere bollen een verstijvende werking bij mij. Acht wat, denk ik, en laat me ook drijven. Zo dobberen we een tijdje rond in alle rust, tot een gong ons wakker maakt en een damesstem via de omroepinstallatie ons meld dat het zwembad gaat sluiten. We klimmen uit het bad, waarbij ik Olga uiteraard voor laat gaan, zodat ik kan genieten van de blik op haar billen. Ik moet me beheersen haar kontje niet te kussen want het ziet er zeer smakelijk uit, zo gespannen in het badpak. Mijn lul roert zich alweer, maar de gedachte aan de smaak van chloor, gemixt met synthetisch badpak is voldoende om de beginnende erectie weer weg te drukken. Samen wandelen we naar de douches om na een korte afspoeling naar de kluisjes te lopen. Ik overleg met Olga en we besluiten om eerst even wat te eten en daarna naar het huisje terug te gaan. Na een vullende, doch weinig voedzame maaltijd lopen we terug naar ons huisje. Het laatste deel is dezelfde route als vanochtend toen ik mijn auto op het parkeerterrein had gezet. Als we langs een heg lopen horen we plots stemmen van de andere kant komen.
"Moeten we nog lang wachten?" vraagt een vrouwenstem.
Een andere vrouwenstem antwoord "Weet ik niet. Henk en Linda zullen zo hier zijn."
"Waarom moesten die twee eerst in het dorp gaan eten?" roept de eerste stem weer, "wilde Henk haar eerst nog zelf nemen voor ze hier komen?" De tweede stem gaat verder "Ik hoop het niet!" en een derde vrouwenstem mengt zich in het gesprek "Ik ook. Ik wil zijn zaad als eerste proeven. Dat heeft hij mij vorige week beloofd. Hij zou een week niet neuken zodat ik mijn mond vol zal krijgen."
Stem twee roept uit "Kat, jij slet! Dus vandaar dat Linda al dagen een pesthumeur heeft. Henk heeft haar natuurlijk niet geneukt en hij verdomt het een kutje uit te likken."
De eerste stem en een vierde vrouwenstem mompelen bevestigingen.
Verbaasd, verrast en lichtelijk geschokt blijven we staan en we kijkenelkaar aan. Aan de andere kant van de heg kakelen de ‘dames' verder.
"Verdomt hij dat nu nog steeds?" gaat de derde stem verbaasd verder, "maar Linda en ik hebben drie weken geleden nog op zijn kantoor elkaar uitgelikt om het hem voor te doen. We hebben allebei nog met een mond vol geil met hem staan tongen. Nou, wat vind ik dat slap van hem."
Weer volgt instemmend gemompel. "Weet jullie wat," zegt stem één, "laten we een afspraak maken. Henk mag niet eerder in één van ons,
keel, kont en kut voor hij Linda heeft klaargebeft. Goed idee?"
Van alle dames klinkt instemming en nummer één roept boven het gejoel uit, "dat is dan afgesproken!"
Bij Olga en ik overwint onze nieuwsgierigheid het van onze schroom en we kruipen naar de heg toe, verstopt tussen de bladeren en takken. We proberen er doorheen wat te zien. We zien vier vrouwen, drankjes in de hand, in de tuin van het huisje zitten. Twee van hen zitten op de stoelen, een derde zit op een tafel en de vierde staat erbij. Stem één blijkt toe te behoren aan een brunette met een slank postuur, kleine borsten, kleine kont, een beetje iel zelfs. We merken dit omdat ze bezwerend haar vinger naar de groep opsteekt, als de staande vrouw.
"Maar denk eraan. Dat werkt alleen als we het volhouden. Dus hoe graag je ook Henks paal in je wilt. Nee is nee. Eerst Linda uitlikken en dan mag hij weer."
"Maar," zegt de vrouw met het vuurrode haar, zittende op de tafel met de stem van vrouw drie die dus Kat blijkt te heten, "wat als Henk beweerd dat hij Linda's kutje onderweg hierheen heeft gelikt."
Hoongelach is haar deel. "Kom op Kat," roept vrouw twee, "Dat geloof je toch zelf niet. Henk liegt over alles, maar vreemd genoeg is hij hier eerlijk in." Kat reageert "Ja Jenny. Jij kunt het weten, jij hebt als enige van ons ze allemaal een keer gehad."
We zien hoe ze op haar vingers aftelt, "Gerard, Frans, Jan-Anton, Steven en Henk." "Nou en," bijt Jenny van zich af, "Na deze week hebben jullie het ook allemaal met allen gedaan. Wie moet wie trouwens nog, dan kunnen we dat een beetje afspreken. Zo kan iedereen de eerste, volle lading krijgen."
Ze wijst naar Kat, "Kat, wie moet jij nog neuken?"
Kat twijfelt even maar steekt van wal, "Nou, Gerard heb ik al gehad, sterker nog," ze buigt zich voorover naar haar vriendinnen, "als hij me vandaag in mijn kontje neukt is dat de vijftigste keer dat hij dat doet. We kunnen dus voor een jubileum neuken! Eh, Steve heb ik op de zaak in de damestoilet gepijpt en ik heb me ook al eens door hem laten nemen in de middagpauze. Toen ik vorige maand met Frans naar die presentatie in Bordeaux ben geweest heeft hij me ook geneukt, zowel in mijn kut als in mijn kont. Dat leek hij heerlijk te vinden, mag hij dat bij jou niet Jenny?" en ze kijkt naar de hoogblonde vrouw.
"Nou," zegt Jenny, "hij mag wel, maar ik wil er graag de tijd voor nemen als ik een paal, of iets anders, in mijn aars krijg. En Frans en ik hebben, oeh,
ongeveer een half jaar lang alleen maar tijd voor vluggertjes en the occasional blowjob. Maar daar komt vanavond verandering in. Vanavond zal hij zijn kwak weer in mijn darmen spuiten!" en ze kijkt triomfantelijk de groep rond. "Maar, ga verder Kat, sorry dat ik je onderbreek."
Kat vervolgt, "Gerard, Steven en Frans dus, meer niet. Dus ik moet nog Henk en Jan-Anton."
Verbaasd kijken en luisteren we verder. Mijn pik reageert op het geile gepraat aan de andere kant van de heg en ik merk dat naast me de
ademhaling toeneemt. De gesprekken gaan verder.
"Ok," zegt Jenny, "Henk en Jan-Anton dus nog." Ze wijst naar de staande vrouw, "En jij Heleen, wie moet jij nog?"
Heleen zet haar glas op tafel en begint te tellen. "Jan-Anton, Frans, Steve, Linda en Kat."
"Oh," zegt Kat, "tellen vrouwen ook mee? Linda en Heleen. Die nog erbij bij mij."
Jenny lacht en zegt, "Laten we het vandaag maar tot de mannen beperken. En wat wil je sex met een vrouw noemen? Kutje likken? Kutjes tegen elkaar? Nee, mano á mano. Heleen moet dus nog Henk en Gerard."
Vrouw vier roert zich nu ook in het gesprek. "Wat zitten we nu moeilijk te doen. Laten we gewoon pakken wie we kunnen en Henk moet eerst Linda beffen voor hij iemand mag neuken. Ok? Dan hoeven we ook niet moeilijk te doen met wie wie mag neuken en wie niet wie."
Instemming van rondom. Een beetje beteuterd kijkt Jenny de groep rond.
"Nou, als jullie er zo overdenken. Henk moet eerst Linda beffen en dan zijn kwak in de keel van Kat dumpen en dan kunnen we los en is het ieder voor zich. Mee eens?"
Kreten van instemming vliegen door de tuin.
"Maar," zegt vrouw vier, "dan vind ik wel dat we de kerels moeten laten wachten tot Henk klaar is. En dus Linda heeft klaargemaakt. Goed?"
"Ja Renate," klinkt het van de anderen in koor.
Van de andere kant van het huisje klinkt plots gezang. Een bont gezelschap wandelt de hoek om de tuin in. Vijf mannen en een vrouw. De vrouw loopt naast één van de mannen, haar blouse grotendeels opengeknoopt, voor zover wij kunnen zien zijn slechts de twee onderste knoopjes nog dicht. De arm van één van de mannen ligt om haar schouders en zijn vrije hand masseert haar borsten, afgewisseld door aan haar tepels te trekken. Het mag inmiddels wel duidelijk zijn dat ze geen BH aan heeft. We zien ook niets bungelen, zodat we zouden kunnen denken dat ze er wel eentje aan heeft gehad.
"Hallo allemaal," roepen de mannen in koor, "zijn de hoeren er klaar voor, zijn jullie lekker nat en heet?" en ze gieren het uit van het lachen.
De ontvangst aan de kant van de vrouwen is koeltjes. Eén van de mannen maakt zich los uit de groep, trekt zijn broek, schoenen, sokken en onderbroek uit en toont daarmee zijn stijve lul aan iedereen. Terwijl hij naar Kat toe loopt trekt hij ook zijn shirt en T-shirt uit.
"Oh Katrijn, hier heb ik een week lang naar uitgekeken. Wat verheug ik me erop om mijn pik in dat lekkere pijpbekkie van je te stoppen en met door jou te laten afzuigen tot ik mijn pap in je keeltje spuit. Man o man," en hij glundert van de voorpret.
Hij gaat voor Kat staan, die inmiddels van de tafel op een stoel is gaan zitten, en houd zijn pik met zijn hand voor haar lippen. Maar Kat perst haar lippen op elkaar en ze draait haar hoofd demonstratief weg.
"Hé!" roept de man, die dus duidelijk Henk is, uit.
"Wat is dit. Ik heb een week niet geneukt, speciaal voor jou, zodat jij de volle lading hebt en nu wil je niet?"
Jenny komt met het antwoord, "Daar heeft ze een reden voor, Henk."
Met een ruk kijkt Henk naar Jenny. "En wat mag die reden dan wel zijn?" vraagt hij haar op barse toon.
"Wanneer is de laatste keer dat je Linda gebeft hebt, Henk?" antwoord Jenny met een te verwachten tegenvraag.
Hij kijkt haar verbaasd aan, "wat heeft dat er nou weer mee te maken?" vraagt hij.
"Geef nou maar gewoon antwoord," zegt Jenny.
"Niet," zegt Henk, "nooit. Waarom zou ik. Met mijn bek op haar kut. Waar mijn lul in geweest is, en die van Steve, en die van Frans, en Jan-Anton en die van Gerard. Die allemaal hun zak in haar geleegd hebben. Waar ze mee pist? Nee, dank je. Mij niet gezien."
Jenny glimlacht. "Dan wordt het toch eens tijd dat je dat doet. Want voor die tijd mag je geen van ons neuken. Eerst het kutje van Linda likken en haar zo klaarmaken."
Gelach van alle kanten.
Eén van de andere mannen, die inmiddels naast Renate staat, roept Henk toe, "Kom op joh. Steek je tong in die pruim. Geloof me maar, en vele andere hier," en hij maakt met zijn armen een weids gebaar, "kunnen het beamen; het kutje van Linda smaakt eerste klas!"
Meer gelach en instemming rondom met kreten als "smakelijk" "verrukkelijk" en "heerlijk nectar".
Henk en Linda kleuren beiden rood; Henk omdat hij letterlijk en figuurlijk voor lul gezet wordt en Linda omdat ze een beetje verlegen wordt van al die complimenten over haar vagina en haar sappen.
De glimlach op het gezicht van Jenny wordt groter als ze roept, "Ik weet niet waarom jullie zo lachen, heren. Want voordat Henk Linda afdoende bevredigd heeft, door zijn tong in en over haar kut te halen, zijn wij off-limits voor jullie."
Het gelach van de mannen verstomt snel. De man van daarnet spreekt weer; zijn hand hangend in de lucht, eigenlijk onderweg naar één van de borsten van Renate.
"Dus je bedoeld..." en hij maakt zijn zin niet af.
"Precies," zegt Jenny en tegelijk sluiten de vier vrouwen(Renate, Jenny, Kat en Heleen) hun benen en slaan ze hun armen voor hun borsten. Linda
reageert snel en sluit zich bij haar sexegenoten aan, goed begrijpend dat dit haar kans is om zich door Henk te laten beffen. Een stilte valt in de tuin.
Olga en ik kijken elkaar aan. Ik zie in haar ogen dat ze van het geheel opgewonden raakt, maar ze is nog niet geil. Voorzichtig en zo stil mogelijk, om onze aanwezigheid niet te verraden, probeer ik mijn stijve lul te strekken. Rist en riem openen zal niet zacht genoeg lukken, maar mijn lul is door de opwinding, mijn houding en de te snel opgetrokken onderbroek in de knoop gekomen en de onderbroek knelt pijnlijk om mijn paal. Door hier en daar wat te duwen lukt het me om mijn pik in een vrije, rechte lijn in mijn broek te leggen, zonder knellende delen van mijn onderbroek. Olga kijkt het met grote ogen aan, haar blik gefixeerd op de bobbel in mijn broek en het lijkt wel of er van haar bloesje meer knopen open zijn. Ik ben er zeker van dat toen we aten er eentje open was. Tegelijk richten we onze blikken op elkaars ogen en met mijn hoofd knik ik richting ons huisje. Haar blik schiet even door de struiken naar het groepje en weer terug naar mij. Langzaam en bewust schudt ze van nee. Meer tijd voor deze non-verbale communicatie hebben we niet want de patstelling aan de andere kant van de struiken staat op het punt van beëindigen. Het is Jenny die de stilte doorbreekt.
"Zeg Linda. Als jij je nu eens uitkleed en wijdbeens in die stoel haat zitten, dan kan Henk er makkelijker bij. Heleen, zou je van binnen wat kussens
willen halen?"
Heleen schiet naar binnen toe en is zelfs al weer terug als Linda de twee ontbrekende knoopjes van haar blouse losgemaakt heeft. Soepel laat ze de blouse van haar schouders glijden en vangt ze met haar handen het kledingstuk handig op. Via overgooien met Jenny, Renate en Heleen ligt het al snel binnen. Nu toont Linda haar volle borsten aan het publiek, waarvan er dus negen ze al eerder gezien hebben.
Naast me hoor ik een zucht en Olga fluistert "Wat heeft die meid een mooie B cup."
Samen zien we hoe Linda haar borsten masseert en even aan de kleine tepels trekt. Van de mannen horen we ook gezucht en een kreun. Linda haakt haar duimen in haar rok en trekt deze in één beweging naar beneden. Ze doet dit zo snel dat haar kutje aan het zicht wordt onttrokken. Terwijl ze haar benen strak tegen elkaar houdt stapt ze behoedzaam uit haar rok. Beduidend langer dan noodzakelijk blijft ze voorover gebukt staan. Zo ziet haar publiek van vijf geile mannen en twee geile voyeurs eigenlijk niets, want haar bruine haren hangen ook nog eens voor haar borsten. Aan haar achterkant heeft het kwartet meiden wel perfect zicht op haar kont en kut. Uiteraard trekken ze gezichten van ongekende geilheid door hun aangezicht, iets te duidelijk overdreven om het er nog meer in te wrijven bij de kerels. Tergend langzaam komt Linda weer overeind.
"Verdomme Henk," vloekt één van de kerels naar Henk toe, "Mijn lul staat al bijna op knappen. Eat some pussy, dan kunnen wij ook neuken!"
Dat het geheel Henk opwind is duidelijk te zien. Nu hij vrij staat kunnen wij zijn pik ook zien. Hoewel het op zo'n afstand moeilijk in te schatten is, vermoed ik dat zijn pik niet echt lang is. Hooguit twaalf centimeter, maar dat lijkt misschien zo door de dikte, die ongeveer zes centimeter bedraagt. We kunnen zien dat hij niet besneden is want zijn voorhuid is netjes opgetrokken tot achter zijn paars(ige) eikel. De schattingen van Olga en ik, die achteraf redelijk dicht bij elkaar blijken te liggen, zijn dat Henk zo eind veertig is, misschien vijftig. Hij ziet er fit uit met een volle bos haar op zijn hoofd. Zijn zak, ballen en penis zijn netjes kaal geschoren.
Hij wijst naar zijn stijve lul en roept terug "En wat dacht je hiervan? Ik sta al een week droog. Ik wil mijn zak z.s.m. in die keelkut van Kat lozen, maar we hebben hier muiterij ofzo!"
Een ander roept gefrustreerd, "Bef die meid gewoon. Dat hebben we allemaal al een keer gedaan en we leven allemaal nog steeds! Of moet ik het soms voordoen?"
Henk sist alleen van machteloze woede. "Hou je er maar buiten, Gerard."
Hij snapt dat echt niemand aan zijn kant staat. Zelfs wij, verstopt achter de struiken, delen de mening van de vrouwen en de vier mannen. Hij moet niet zo moeilijk doen en Linda gewoon beffen. Linda heeft zich inmiddels helemaal opgericht en stapt langzaam, met elke voet recht voor de andere,(om zo haar poesje nog even buiten zicht te houden, wat ook lukt) naar de gereedstaande stoel. Als ze ervoor staat draait ze zich om en laat ze zich, nog steeds met gesloten benen, op de stoel zakken. Pas als ze comfortabel zit tilt ze haar been op en zet ze het met een grote boog naast de stoel. Met het andere been doet ze hetzelfde. Van de mannen klinken een paar "oh"s, maar wij zien door de ongelukkige plaatsing van de stoel alleen de binnenkant van een dij. Linda kijkt Henk aan en langzaam draaien alle blikken zijn kant op.
"Nou," zegt Linda, en met haar hand wenkt ze hem, "kom maar hier Henk. Lik mijn kutje."
Met haar andere hand glijdt ze over haar borsten en buik naar haar kutje toe. We zien haar hand even bewegen en daarna op en neer gaan. Waarschijnlijk gaat ze nu met één of meerdere vingers in haar kutje. Niet vaak want ze stopt en brengt haar hand naar haar mond. Met overdreven "mmm" geluiden likt ze haar geil van haar vingers af.
"Kijk goed Henk," zegt Jenny, "Ze likt zelfs haar eigen geil. Nu is het jouw beurt."
"Ja Henk, kom op!" roept ook Gerard.
Heleen mengt zich er ook in, "Je mag me straks in mijn kont neuken Henk. Misschien is dat een goede reden. Zo van Kats keel naar mijn reet."
Van de andere mannen komen slechts woedende blikken.
"Verdomme Henk," sist er één, die al driftig over de bult in zijn pantalon wrijft.
Voorzichtig doet Henk een stap naar de zich langzaam vingerende Linda. Ze drukt steeds de vingers van haar ene hand in har kut terwijl ze de vingers van de andere hand aflikt. De spanning stijgt.
Door het lawaai, nou ja, geluid dat door de morrende groep geproduceerd wordt durf ik Olga toe te fluisteren.
"Zou hij het doen?"
Ze fluistert terug, "Hij moet het doen, kijk maar naar zijn pik. En als hij het niet doet lynchen de anderen hem zo te zien."
Ik zie hoe ze van de opwinding een kleur heeft gekregen en het blosje staat haar goed, eigenlijk nog beter dan de rode kop uit het zwembad. Inmiddels heeft ze twee van de knoopjes van haar blouse geopend, maar ik kan nog steeds niet vel zien. Aan de andere kant van de heg neemt het gemor verder toe.
"Doe nou niet zo strontvervelend Henk. Iedereen hier aanwezig heeft wel minstens één keer een kutje gelikt en, laten we even stemmen. Wie vond dat lekker om te doen?" zo roept een ons nog onbekende man.
We zien dat negen handen omhoogschieten.
"Zo Henk, negen tegen één. Redelijk duidelijk. Mijn paal staat op barsten. Lik die meid of ik loos mijn kwak in jouw kont."
We zien hoe Henk nu schrikt. "Ja, goed idee Jan-Anton. Mag ik na jou?" roept Gerard uit.
Henk kijkt de mannen aan en hij leest in hun ogen dat ze het menen. Snel stapt hij naar Linda toe die inmiddels gestopt is met vingeren. Ze spreid haar benen nog iets verder, Henk zakt door zijn knieën en buigt zich aarzelend naar haar kutje toe. Net als zojuist toen Linda zich vingerde kunnen we dit niet zien, maar het laat zich raden. We horen hoe Linda een zucht slaakt die vanuit haar tenen lijkt te komen. Haar handen knijpen haar borsten bijna fijn en we zien de tepels uitpuilen.
Ze kreunt een langgerekte "Oooooh, eindelijk Henk."
Het hoofd van Henk beweegt heen en weer, zijn handen rusten op haar dijen en Linda drukt met haar handen zijn hoofd steviger tegen haar kut. Zijn protesten worden gesmoord door haar lichaam en langzaam maar zeker begint ze klaar te komen, dankzij of misschien ondanks het gestuntel van Henk. Ze klemt haar benen om zijn hoofd en slaakt een kreet. Haar lichaam verstart even voor ze in de stoel terugzakt. Dan komt Kat in beeld. Ze heeft zich inmiddels ook uitgekleed en ze trekt Henk, zodra Linda's benen hem loslaten, weg en duwt hem op de grond. Als een hongerige tijger valt ze aan op zijn trillende pik, waar zelfs al een grote sliert voorvocht te zien is. Met haar lippen omsluit ze de eikel en snel laat ze haar hoofd naar beneden zakken. Ze verplaatst haar knieën een beetje zodat ze niet met haar volle gewicht erop leunt en ze trekt haar hoofd weer omhoog. Met haar tong speelt ze over de eikel van Henk om zich weer te laten zakken. Met stijgende verbazing zien we hoe ze Henks pik helemaal in haar keel neemt, zonder te kokhalzen. Duidelijk vlotter dan haar bedoeling is trekt ze haar hoofd weer omhoog tot Henks eikel nog in haar mond zit, maar zijn schacht
niet. We zien haar wangen opbollen en aan het gekreun van Henk te horen komt hij klaar. Het geroezemoes neemt toe en de risten en knopen maken
veel geluid. Genoeg zodat ik naast me kan fluisteren.
"Of ze kan goed pijpen..."
Fluisterend vult Olga me aan, "of dat beffen heeft hem toch opgewonden."
We kijken verder en we zien hoe Kat haar mond geopend heeft en het zaad van Henk dat ze in haar mond heeft aan de groep toont. Als ze denkt dat iedereen het gezien heeft slikt ze het door en lacht naar iedereen.
"Heerlijk. Zaad, sperma, kwakje, hoe je het wilt noemen, heerlijk. Nothing like it."
In een hoek heeft zich inmiddels een grote, nou ja, volle stapel met kleding gevormd; voor zover je met de schaarse kleding van de aanwezigen kunt spreken van groot. Twee mannen lopen op Kat af en ze steekt uitnodigend haar armen naar hen uit.
"Frans, Steve, wat zijn jullie wensen?"
De linker wijst naar de man naast hem en zegt, "Steve wil zijn paal in je darmen kwijt terwijl ik je in je kut neuk."
"Ok," zegt Kat, "klinkt heerlijk. Even denken," en een denkrimpel vormt zich over haar voorhoofd. Dan knipt ze met haar vingers, ten teken dat ze een idee gekregen heeft.
"Ja. Steve, ga jij maar hier op de grond liggen."
Steve voldoet aan het verzoek en gaat op zijn rug in het gras liggen,zijn stijve lul als mast in de lucht. Kat verzameld wat spuug in haar mond en kwijlt alles over Steves pik heen. Ze plaatst haar kut boven zijn hoofd en alsof het afgesproken is trekt hij haar billen uit elkaar en begint er tussen te likken. We kunnen het van ons punt niet goed zien, maar zo te horen maakt hij ook ruim gebruik van speeksel, hoogstwaarschijnlijk om als glijmiddel te dienen. We zien hem ook met een vinger in haar aars gaan, wat ook weer goedkeurende kreuntjes van Kat tot gevolg heeft. Frans staat een beetje
hopeloos toe te kijken, zijn armen over elkaar en zijn pik als trillende toeschouwer.
"Nu even twee," roept Kat naar Steve toe die aan haar verzoek voldoet door twee vinger in haar kont te drukken.
Kat slaakt een zucht van genoegen en langzaam schuift ze naar voren, zodat ze haar kont van de vingers van Steve trekt. Ze komt omhoog, zet haar
voeten naast de benen van Steve en ze grijpt onder zich zijn lul beet. Handig zet ze de eikel tegen haar kontgat en ze laat zich langzaam zakken, met ingehouden adem tot Steve tot zijn ballen in haar zit. Dan laat ze de lucht sissent tussen haar tanden ontsnappen en zakt ze achterover om op haar handen te leunen.
Steve maakt meteen van de mogelijkheid gebruik om zijn handen op haar borsten te leggen. Terwijl Kat met moeite haar benen spreidt, knijpt en
masseert Steve dat het een lieve lust is. Frans is inmiddels op zijn knieën gaan zitten, met zijn benen tussen die van Steven en Kat. Op het moment dat hij vind dat ze ver genoeg gekanteld is plaatst hij zijn pik tegen haar natte schaamlippen en met een ferme stoot drukt hij zijn paal helemaal in haar kutje. Ze kreunt het uit van genot, maar Steve en Frans lijken niet van plan haar te laten wennen aan de twee pikken in haar lichaam. Frans tilt Kat iets op zodat Steven in en uit haar kont kan glijden en tegelijk beginnen ze op haar in te beuken. De heren hebben dit blijkbaar vaker gedaan want Kat wordt in een straf tempo en uitstekend ritme geneukt. Kat heeft de kracht in haar armen verloren en ligt nu vol op Steve die haar tepels zo lijkt het bijna van haar borsten wil trekken. Een monotoon geluid komt uit haar mond, "nnnnnnn," lijkt er wel een beetje op. We horen hoe Steve en Frans ongeveer
dezelfde kreunen laten horen, steeds korter op elkaar en ze beginnen ook sneller in Kat te pompen. Aan de lichaamstaal van beide mannen is te zien hoe ze klaarkomen en hun zaad in het lichaam van Kat spuiten. Die dubbele ejaculatie is voor haar genoeg om met een gil klaar te komen. Ze glijdt uit de handen van Frans en ligt nu vol op Steve. Beide kerels drukken hun heupen zo dicht mogelijk tegen Kat aan om hun pikken zo diep mogelijk in haar te hebben. We zien de drie vermoeid en met van het zweet glimmende lijven liggen en ook hoe Henk van achter hen opkrabbelt. Een beetje wankel, maar met een weer stijve pik stapt hij rond, op zoek naar een hol om zijn paal in te steken. Hij, en wij, kijken rond en samen zien we de rest. Linda en Renate zijn samen Jan-Anton aan het pijpen terwijl hij met hun borsten speelt. Gerard heeft zijn lul in Linda's kutje gestopt, doet twee slagen en wisselt dan met het kutje van Renate. Weer twee slagen en hij schuift zijn paal weer in Linda. Dit spelletje lijkt hij al even vol te houden, tot
genoegen van de beide meiden. Ze komen dan ook niets te kort, want het vrije kutje wordt gelikt door Heleen, die dus net als Gerard wisselt tussen de pruimpjes van Renate en Linda. Dit lukt haar doordat ze tussen de benen van Gerard is gekropen, die iets wijdbeens staat om laag genoeg te zijn voor volledige penetratie. Henk kijkt verder om zich heen en zien Jenny staan. Haar handen heeft ze vol met de kleren van de groep en ze wil ze net naar binnen brengen. Met een paar passen is Henk bij haar, zijn paal zwiept vervaarlijk heen en weer en Jenny gooit de kleding met een wijde boog de bungalow in. Net op tijd want alsof ze niets weegt wordt ze door Henk opgetild en tegen de muur geduwd. Snel spreidt ze haar benen en ze slaat ze om zijn heupen heen. Ruw drukt hij zijn pik in haar kut wat een gil van genot aan haar ontlokt.
Frans kijkt even op naar de twee en hij grijst Henk toe, "Goed zo Henk, pak die meid maar eens lekker."
Henk laat het zich geen tweede keer zeggen. Hij legt zijn handen onder de billen van Jenny en hij begint op haar in te beuken. We kunnen horen hoe haar billen tegen de muur kletsen. Onhandig heeft ze haar armen om de schouders van Henk geslagen en ze maakt haar opwinding duidelijk met kleine gilletjes, steeds als Henk diep in haar dringt. Doordat Henk net al zijn zaad in het mondje van Kat geloosd heeft, duurt het nu langer voor hij
klaarkomt. Het is dan ook Jenny die het ‘duel' wint en als eerst naar haar hoogtepunt komt. Ze komt weinig spectaculair klaar, eigenlijk alleen een zucht, en ze zakt een beetje ineen; nog ophoog gehouden door Henk. Dat duurt alleen niet lang want grommend spuit hij zijn kwak in haar kutje.
Ik wordt zachtjes aangetikt en Olga fluistert in mijn oor "Komen vrouwen altijd klaar als ze in hun kutje geneukt worden?" maar voor ik antwoord kan geven heeft de actie zich verplaatst.
Steve en Frans hebben inmiddels Kat verlaten en staan nu bij Gerard die zijn lul nu in Linda's kut heeft. Hij neukt haar nu tergend langzaam terwijl hij met Steven en Frans praat. Hij knikt en wijst met zijn hand uitnodigend naar het achterste van Renate. Steve reageert als eerste en snel hurkt hij achter Renate en hij perst zijn lul in haar aalgladde kutje. Frans trekt op zijn beurt Heleen weg onder Gerard vandaan en hij tilt haar benen omhoog, helemaal tot haar knieën op haar borsten rusten. Hij spuugt even in haar bilnaad, drukt zijn pik een paar maal in haar kut, alvorens zijn eikel voor haar kontgaatje te posteren. Langzaam, wel overwogen en zeer beslist drukt Frans zijn paal tot zijn ballen in de darmen van Heleen. Intussen jammeren Renate en Linda in koor, want Steve en Gerard houden hun heupen stil.
Pas als Frans naar de twee heren "Ja" roept beginnen de drie synchroon te neuken. Eerst langzaam, maar steeds sneller worden Linda en Renate in hun kutje en Heleen in haar kont geneukt. Zo fel beuken Gerard en Steve op de poesjes dat het Linda en Renate niet meer lukt om Jan-Anton te pijpen. Voor hij de mogelijkheid heeft te protesteren komt Kat als reddende engel aangelopen. Ze gaat naast hem staan en bied hem zelfs de keus
door alle mogelijkheden te tonen. Ze wijst eerst op haar open mond, dan trekt ze met haar vingers haar schaamlippen van elkaar om Jan-Anton het
binnenste te tonen en tot slot draait ze zich om en trekt ze met haar handen haar billen uiteen om haar aarsje aan hem te laten zien. We zien hoe hij twijfelt tussen als dat lekkers, maar uiteindelijk voor haar kont koest.
Ik fluister naast me in Olga's oor, "Eigenlijk is het ook niet eerlijk. Kat heeft al drie kwakjes in haar gehad en Jan-Anton is nog niet één keer klaargekomen."
Ze wijst naar de actie en fluistert terug "Daar zal zo verandering in komen."
We kijken en we zien hoe Kat zich al over Jan-Anton's pik heeft laten zakken. Dit keer met haar gezicht naar hem toe. Hij legt zijn handen op haar borsten en zijn haar handen om zijn gezicht. Langzaam komen hun hoofden bij elkaar en we kunnen, zelfs van onze plek, zien hoe ze zachtjes tongzoenen. Kat tilt zichzelf langzaam op en laat zich even langzaam weer zakken. Bij de tweede keer omhoog begint Jan-Anton mee te doen. Als Kat zich laat zakken drukt hij zijn heupen omhoog. Eerst langzaam, maar dan sneller schuiven de lichamen over elkaar. Met enige verbazing zien we dat Kat en Jan-Anton, Steve en Renate, Gerard en Linda en Frans en Heleen, allemaal in hetzelfde tempo neuken. Ik kijk even rond en mis eigenlijk
Jenny en Henk. Ik zie ze op de grond liggen, ze kijken naar de viervoudige actie die ik zojuist vermeld heb. Ondanks het feit dat Henk al is klaargepijpt door Kat en net zijn lading in het kutje van Jenny gespoten heeft, ligt hij daar met alweer een stijve lul. Als moet ik vermelden dat het aftrekken door Jenny daar misschien wel aan bijdraagt. Op zijn beurt speelt Henk met zijn hand met het kutje van Jenny, als kan ik niet zien wat hij exact doet. Door de ademhaling en de gesloten ogen van Jenny is wel duidelijk dat hij het goed doet, ze ligt te genieten van zijn handelingen.
Naast me heeft Olga dat niet in de gaten, ze zit gebiologeerd te kijken naar het neukende kwartet. Hierdoor kan ik een blik op haar lichaam werpen, wat heet; eindelijk even goed bekijken. Ik weet nu zeker dat ze meer knoopjes open heeft dan eerst, dankzij drie open knoopjes kan ik haar volle borsten redelijk goed zien. Ze zitten verpakt in een witte BH, maar het is geen volle BH, meer zo'n half ding; een halve cup zeg maar. Het bloesje hangt zelfs zover open dat ik duidelijk kan zien hoe haar stijve tepels door de stof van de BH heen priemen. Hierdoor is me ook duidelijk dat de BH maar net haar tepelhoven moet bedekken, want maar een paar centimeter boven die stijve tepels zit al de rand van de BH. Ik schrik als ze haar arm verplaatst en haar knieën uit elkaar doet. Snel kijk ik weer naar het inmiddels heftiger kreunend neukkwartet. Vanuit mijn ooghoek zie ik wel dat ze over haar kruis begint te wrijven, haar broek hinderlijk in de weg. Bij mijn lul doet zich iets vreemds voor. Ik ben een beetje verbaasd dat ik iet spontaan ben klaargekomen, waar ik ook blij mee ben, want ik heb geen zin om met een zaadonderbroek te lopen, maar die lul van me die eerst pijn begon te doen van die keiharde erectie (ten tijde van het neuken van Kat door Frans en Steve) is inmiddels minder pijnlijk geworden. Ik kan nog steeds duidelijk voelen hoe de hitte van mijn paal in mijn lies doorstroomt, maar dat hele felle is weg.
Een kreun naast me doet me opschrikken uit mijn overpeinzing en mijn ogen registreren dat Gerard, Steve, Jan-Anton, Frans, Linda, Kat, Heleen en Renate richting hun hoogtepunten gaan, Vreemd genoeg is Jan-Anton nog niet gekomen, hoewel hij Kat in haar strakke aarsje neukt. Nou, strak; relatief strak natuurlijk aangezien Steve haar al heeft opgerekt. Het groepje gilt, gromt, en kreunt erop los en het is uiteindelijk Renate die als eerste klaarkomt en zich aan Steve vastklampt. De ontlading bij Renate is dermate heftig dat Steve ook komt en met een kreet zijn zaad in haar kutje spuit. Langzaam zakken de twee onderuit tot ze op het gras liggen, Renate op haar buik en Steve op haar rug. Frans is inmiddels op Heleen gaan liggen en beweegt alleen nog via zijn heupen zijn pik in haar kont. Hij steunt plots hard en grijpt zich aan Heleen vast.. Hij perst zijn pik zo diep hij kan en diep in haar darmen loost hij zijn lading. We zien hoe Frans stil, licht schokkend, blijft liggen en hoe Heleen haar hand tussen hun lichamen door perst en zichzelf klaar vingert.
Kat werkt zich op een hoog tempo over de paal van Jan-Anton, maar ondanks dat hij nog niet is klaargekomen deze avond is het Gerard die
tegelijk met Linda klaarkomt, in tegenstelling tot de anderen doen ze dit stilletjes en zien we het alleen door hun spastische bewegingen.
"Ok Kat. Ben je er klaar voor?" horen we Jan-Anton vragen.
Katrijn heeft haar hoofd in haar nek en kan met bibberende stem uitbrengen dat hij har kontje moet volspuiten, een verzoek waar Jan-Anton met een
kreun voldoet terwijl hij zijn handen om haar borsten heeft geklemd.
"Jongens," horen we uit een hoek roepen, "als ik zo de keel van Jenny heb volgepompt zullen we dan naar binnen gaaaaaaan?"
Het ‘gaan' houdt lang aan, waaruit wij durven te concluderen dat Jenny hem klaargepijpt heeft en Henk in haar mond klaarkomt. Vermoeid en met moeite wordt er instemmend gemompeld. Jenny heeft inmiddels al het zaad van Henk (hoewel, het is zijn derde lading al) doorgeslikt.
"Dan kunnen de heren op krachten komen, want ik heb nog een aarsje in de aanbieding, maar het begint hier inmiddels wel koud te worden."
We zien hoe er mensen opstaan en we horen zelfs het slurpende geluid van lullen die uit natte kutjes getrokken worden. Als laatste laten Kat en Jan-Anton elkaar los. Moeizaam wankelt het gezelschap de bungalow in alwaar de mannen op de bank ploffen en de vrouwen het zich ook makkelijk maken. We zien hoe Jenny de tuindeuren sluit en de gordijnen dicht trekt. Ok, einde voorstelling.
96% (13/1)
 
Categories: Group SexMature
Posted by pegaseus69
2 years ago    Views: 989
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Lekker verhaal! Ga de rest ook gelijk lezen.
2 years ago
verdorie veel tekst wel zonden dat ze met hun 2djes niets meer hebben gedaan, waar ik gedurende het hele verhaal op hoopte, voor de rest knao werk!
2 years ago
het verhaal kwam errug langzaam op gang, maar het slot maakte dat weer helemaal goed
2 years ago
geweldig.
Ik kan ook niet wachten op de rest
2 years ago
ik kan niet wachten op de rest