Saving Mireille 2

"Wil je mij eerst gebruiken" vroeg Mireille met een pruil mondje.
Geert keek naar Danielle die goedkeurend knikte. Ze legde haar hand op zijn wang.
"Doe het zachtjes... zorg ervoor dat het de beste ervaring van haar leven wordt... om nooit te vergeten..."
Geert kroop recht en begon haar heel zacht te strelen. Eerst haar schouders en toen haar rug, zacht ging hij naar haar borsten, waarvan de tepels recht vooruit stonden. Bij zijn eerste aanraking werden ze nog wat harder en stonden
ze nog wat stijver rechtop. Haar venusheuvel is duidelijk nat van geilheid, de lichte bolling bij het begin van haar schaamhaar glinsterde van Geert's gesop in haar vagina. Hij kon bijna niet wachten om haar bloempje te plukken, maar voorlopig had ik iets anders aan zijn hoofd. Hij wou haar eerst lekker laten klaar komen op zijn geoefend gelik. Al tongend duwde hij haar zacht op het bed neer, en daalde toen al likkend en kussend af naar haar vrouwelijkheid, onderweg halt houdend aan haar borsten die hij liefdevol bedekte met kussen en
likjes. Hij knabbelde en zoog aan haar tepels en liet ondertussen zijn handen over haar gloeiende lichaam dwalen. Eenmaal beneden aangekomen drukte hij zacht haar benen uit elkaar en even snoof hij de zoete geur van haar kutje op. Hij bestudeerde haar kutje aandachtig. Ze had zich inderdaad niet geschoren, maar ze had ook geen al te grote bos haar op haar poesje. De haartjes op haar venusheuvel waren zacht en net zo lichtblond als het haar op haar hoofd. Ook haar grote schaamlippen waren lichtbehaard met blonde krulletjes.
Die grote schaamlippen waren vrij dik, waardoor ze de kleine schaamlipjes volledig aan het zicht onttrokken. Met twee handen trok ik haar grote schaamlippen wat uit elkaar en direct kwamen haar mooie, roze, kleine lipjes tevoorschijn. Ze zaten van het vocht tegen elkaar aangeplakt. Haar clitoris stond trots rechtop bovenaan haar lipjes. Hij likte zachtjes over haar
lipjes. Haar kutsap was plakkerig en had een heerlijke geile smaak. Het rook zoet, maar het smaakte wat zout. Haar lichaam trilde toen zijn tong haar schaamlipjes streelde. Ze legde haar benen over zijn schouders en kruiste haar benen in zijn nek. Zo had ze hem stevig in de houdgreep en trok zijn hoofd tussen haar dijen.
"Lik me alsjeblieft," kreunde ze uit, "ik houd het niet meer."
Hij duwde zijn gezicht stevig tussen haar warme dijen en liet zijn tong over haar schaamlippen heen en weer glijden. Even concentreerde hij zich op haar klitje om vervolgens weer op haar lipjes te sabbelen. Af en toe duwde hij even
zijn tong een stukje tussen haar lipjes in naar binnen en zo wisselde hij zijn bewegingen snel af. Danielle was aan het hoofd van haar dochter gaan zitten, met beide knieen aan beide zijden van haar hoofd.
Geert zag hoe ze met haar handen de borsten van haar dochter masseerde en met haar tepeltjes speelde. Stevig trok ze aan die harde knopjes om ze vervolgens weer zachtjes te strelen. Hij concentreerde zich weer op haar kutje en streelde nu met zijn vinger over haar klitje, terwijl zijn tong zich in haar poesje naar binnen boorde. Vervolgens wisselde hij dit om en sabbelde stevig op haar harde clitoris, terwijl hij zijn middelvinger in haar kutje stootte. Mireille genoot er duidelijk van.
Hij maakte de pink van zijn andere hand even nat in zijn mond en streelde er toen zachtjes mee tussen haar billen. Ze kronkelde toen zijn pink haar kontgaatje naderde. Zachtjes strelend draaide hij rondjes om haar nauwe gaatje, terwijl hij ook haar kutje bleef bevredigen. Haar ademhaling versnelde en ze begon zachtjes te kreunen. Het was duidelijk dat ze al hard op weg was om klaar te komen. Het wond hem ook vreselijk op dat hij beide vrouwen waar hij al verscheidene keren over gefantaseerd had, nu heerlijk mocht klaarlikken, vingeren en neuken. Hij hield ervan om lekker haar sappen op te slurpen. Hij
dartelde over haar klitje met constant andere patronen, af en toe zijn tong diep in haar vagina stoppend om het overtollige slijmerige vocht op te likken. Mireille wist niet meer waar ze het had en greep zijn hoofd vast bij de haren en drukte zo zijn gezicht hardhanding tegen haar heuvel om zo mogelijk nog meer van zijn liefkozingen te genieten. Hij wilde haar graag zien klaarkomen, dus deed hij nog meer mijn best. En het hielp.
Mireille begon steeds luider te kreunen en hij voelde haar kutje rond zijn vinger samentrekken. Hij zette zijn mond vol op haar klitje en zoog er hard op. Haar lichaam verstijfde en op dat moment perste hij het topje van zijn pink eventjes in haar strakke kontgaatje naar binnen. Haar ademhaling stopte even en toen begon ze onregelmatig te hijgen. Haar kutje maakte pompende bewegingen om zijn vinger, terwijl ze met een langgerekt, hoog piepend kreungeluid klaar kwam. Een klein straaltje van haar kutvocht droop uit haar spleetje, over haar lippen en tussen haar billen door. Hij likte het van onder naar boven op en eindigde met een dikke zuigzoen op haar klit. Mireille lag nu volledig ontspannen en uitgeput op haar rug en keek hem vermoeid en met een geile glimlach op haar lieve mond aan. Haar hoofd was knalrood.
"Dat was echt fantastisch," zei ze, "en eigenlijk zou ik niks liever willen dan die dikke paal van je nu in mijn kutje voelen stoten."
Ze sloeg haar ogen op en keek naar haar moeder en vroeg:" Mag het mammie? Of wil jij eerst komen?"
Danielle, met een rode blos op haar gezicht zei: "Als jij het wil, dan is het ook goed voor mij. Ik denk dat Geert de uitgelezen persoon is om het je te leren...Laat je maar lekker gaan, ik krijg mijn deel straks wel."
Mireille pakte hem bij de hand en trok hem zo over zich heen. Even lag hij boven op haar te zoenen en haar borsten te strelen tot ze hem duidelijk maakte dat ze echt geneukt wilde worden. Ze deed haar benen wijd open en trok haar
knieën wat omhoog. Ze pakte zijn lul vast en trok hem tussen haar benen. Met haar vingers hield ze haar kutje voor hem open. Geert zette zijn eikel tegen haar kleine schaamlipjes aan en toen hij haar poesje omhoog voelde duwen, stootte hij zachtjes zijn lul in haar naar binnen.
Op het moment dat hij aan haar vliesje kwam hield hij even stil en keek naar Danielle. Deze keek hen recht in de ogen en kuste hem zacht op de mond.
"Maak haar een vrouw...mijn zegen heb je..."
Soepel gleed hij verder in haar drijfnatte grotje naar binnen en brak haar vliesje wat een klein kreuntje veroorzaakte. Shit, dacht Geert, ze was dan toch nog maagd. Ze was nauw maar lekker glad, dus hij kon gemakkelijk in haar heen en weer glijden. Het gaf zo'n heerlijk gevoel wanneer zijn lul in dat nauwe gaatje gleed en ze kreunend van pijn en extase lag te kronkelen.
Met zijn handen streelde hij afwisselend haar mooie borsten en haar lekkere kont. Af en toe pakte hij haar billen even stevig vast om vervolgens lekker hard en diep in haar poesje te stoten. Aan haar heupbewegingen te merken vond ze dat erg prettig, want ze stootte zelf stevig terug met haar kutje. Na een tijdje vond hij dat het tijd werd voor een ander standje en hij draaide haar op haar buik. Ze lag nu bijna helemaal plat op haar buik op het bed, met haar neus
praktisch in de kut van Danielle. Alleen haar kont stak ze een beetje omhoog, doordat ze een kussentje onder haar poesje had getrokken.
Geert zat met zijn benen over haar heen op zijn knieën en kon haar zo heerlijk vanachter in haar kutje neuken. Het voelde lekker strak doordat ze haar benen stevig tegen elkaar drukte toen zijn lul eenmaal in haar zat. Af en toe haalde hij zijn lul even uit haar warme grotje en streelde met mijn eikel langs haar lipjes om haar een beetje te plagen. Toen dit haar iets te lang duurde en ze zijn paal weer in haar kutje wilde voelen, greep ze met haar hand naar achter om zijn lul vast te pakken en weer in haar vagina te stoppen. Ze kreunde en schudde en ineens, zonder dat ze het aan had voelen komen, kwam het orgasme.
Ze kwam schreeuwend en kreunend klaar. Stevig begon hij haar nu te naaien, terwijl hij af en toe met een hand aan haar haar trok. Hij trok haar billen van elkaar en ze voelde hoe hij ze betastte. Even later stak hij een vinger in haar anus en ze voelde hoe hij haar begon te bewerken met zijn vinger. Terwijl zijn pik in haar kutje neukte, bewoog hij zijn vinger in haar anus en even later zelfs twee vingers. Ineens kwam ze weer ongegeneerd klaar. Rillend en steunend bij het geweld van zijn pik in haar kutje. Hij bleef haar maar door neuken en vingeren in haar kontje. Het ging vrij soepel en hij besloot het maar gewoon eens te proberen.
Hij ging weer over haar heen zitten en spuugde eerst een beetje speeksel op haar gaatje. Hij zette zijn eikel tegen haar nauwe sterretje en zei tegen haar dat ze zich zoveel mogelijk moest ontspannen en dat ze het moest zeggen als het te pijnlijk werd. Toen duwde hij zijn eikel zachtjes tussen haar billen omlaag. Hij voelde hoe haar kontgaatje zich een stukje voor hem opende en hij duwde rustig maar vastberaden door. Hij hoorde Mireille zachtjes kreunen van de
pijn, maar ze zei verder niets.
Hij dacht: "Als je niks zegt dan is het je eigen schuld ook, geile slet. Dan ga ik gewoon door."
Nog harder duwde hij zijn lul omlaag en hij voelde hoe zijn eikel in haar
kontgaatje schoot. Even slaakte Mireille een kort gilletje, maar ze zei niets. Dus stootte hij zachtjes door. De rest van zijn paal gleed nu iets gemakkelijker in haar kont naar binnen. Toen hij er ongeveer voor de helft in zat, trok hij zich een stukje terug om vervolgens weer wat dieper in haar te stoten. Zo neukte hij zich steeds een stukje dieper in haar strakke kont naar binnen. Na een paar minuten zat zijn keiharde paal bijna helemaal in haar heerlijke kontgaatje. Ze was echt vreselijk strak en zijn lul werd er bijna door afgekneld, maar het voelde fantastisch.
Met zijn handen trok hij haar bolle billen lekker uit elkaar, zodat hij zoveel mogelijk ruimte had om zo diep mogelijk in haar te stoten. Nu Mireille hem deze kans had gegeven, wilde hij er ook optimaal van genieten. Zijn lul ging steeds gemakkelijker in haar kont heen en weer. Blijkbaar begon Mireille er ook steeds meer van te genieten, want hij voelde hoe ze zachtjes omhoog begon te stoten met haar billen steeds als hij omlaag in haar stootte. Ook hoorde hij haar nu zachtjes kreunen en hij zag hoe ze met haar hand tussen haar benen haar kutje streelde. Hij sloeg zijn armen onder haar buikje door en pakte haar op die manier stevig bij haar middel vast. Zo trok hij haar hard omhoog als hij omlaag stootte, waardoor hij steeds dieper en harder in haar reet kwam met zijn kloppende lul. Hij neukte haar nu zo diep in haar kont dat hij bij iedere stoot zijn ballen tegen haar zachte billen voelde slaan. Mireille genoot er duidelijk van, want ze kreunde en hijgde steeds luider.
Danielle zat als in trance naar het tweetal te kijken en zat aan haar kutje te friemelen. Hij trok zijn paal terug uit haar kont en ging onderuit op het bed liggen. Hij trok haar met haar rug naar zich toe op zijn schoot. Ze begreep zijn bedoeling en ging op haar hurken boven zijn paal zitten. Ze pakte zijn
lul vast met een hand en bracht hem voor haar kontgaatje. Langzaam liet ze zich er over hem heen zakken en duwde op deze manier zijn lul zelf in haar kont naar binnen. Het ging een stuk gemakkelijker dan de eerste keer. Binnen een paar seconden zat hij helemaal in haar en liet Mireille zich achterover zakken. Ze lag nu met haar rug op zijn borst en met haar hoofd op zijn schouder. Haar benen had ze opgetrokken en haar voeten steunden op zijn knieën.
Hij sloeg zijn armen om haar middel zodat hij haar stevig vast had en begon toen in een hoog tempo omhoog in haar kont te stoten. Haar borsten deinden heftig heen en weer bij elke stoot. Zijn lul gleed nu heerlijk soepel in haar nauwe anus heen en weer. Geert zag dat Danielle boven hem kwam en ze liet zich
zakken zodat haar kutje net boven zijn mond kwam te liggen. Met luid gesmak begon hij Danielle's druipend kutje te likken alsof zijn leven ervan af hing. Mireille begon met haar vingers snel tussen haar benen heen en weer flisten en vingerde zichzelf zo snel naar een orgasme.
Heftig kreunend kwam ze klaar met Geert's lul diep in haar kont. Wild bewoog zij haar kont nu tegen de paal van Geert in, die daardoor nu ook hijgend en stomend als een locomotief klaar kwam en hij spoot zijn ballen leeg in de darmen van Mireille die nogmaals wildschokkend boven hem klaar kwam. Wouw...dat was me een intensiteit. Hij had haar kont waarschijnlijk goed vol gespoten, want het kwam langs zijn lul naar buiten zetten. Door het schouwspel voor Danielle's ogen en het kunstig gelik van Geert begon Danielle plots hevig te krampen met haar kut en met een dierlijk gebrom kwam ze spuitend in Geert's mond klaar. Toen Mireille zich uiteindelijk van Geert liet afrollen en Geert van tussen Danielle's dijen vandaan kwam zag Geert een jonge man staan.
Deze zei enkel op een gefrustreerde toon: "Pietzak" en verdween woedend uit de
kamer.
"Deze man heeft zopas jouw zusje gered...!" riep Danielle hem nog na.
"Let maar niet op hem" glimlachte Mireille, "hij is gewoon jaloers... hij heeft steeds gehoopt dat hij mijn bloempje zou kunnen plukken..."
Danielle legt haar hoofd op zijn borst en haar handen strelen zijn buik. Hij voel haar vochtige warmte.
"Ik zal deze dag altijd met grote dankbaarheid koesteren," zei Danielle zacht. Ze draaide haar hoofd zover mogelijk naar hem toe en kuste hem. Tegelijkertijd ging ze boven op hem liggen en liet haar benen aan weerszijden van hem neerzakken waardoor zijn halfharde lul over haar schaamlippen schoot. Ze trok haar benen helemaal op en hij drong zelfverzekerd zo diep mogelijk bij haar naar binnen. Minutenlang bleven ze ademloos onbeweeglijk liggen terwijl een zinderende spanning zich opbouwde. Zijn hand ging door haar haar. Zijn nagels krasten voorzichtig over haar borsten. Haar keiharde tepels trilden onder zijn aanraking.
"Mmmm wat heb je toch een zalig lijf." zei Geert opgetogen.
Nog steeds roerloos zat Geert diep in de knijpende kut van Danielle toen er plots een tintelend gevoel trok door haar onderlijf. Ze keek met grote ogen naar Geert en een diepe kreun ontsnapte haar lippen en ze hapte luid naar lucht. Zo'n denderend orgasme had ze nog nooit gehad wetende dat ze beiden enkel roerloos in elkaar gestrengeld gelegen hadden. Met spijt voede Danielle hoe Geert haar omdraaide en zich langzaam uit haar lichaam trok. Hij pakt haar hoofd tussen zijn handen en kust haar teder op de lippen. Een heerlijke sensuele geur prikkeld zijn neus. In het zonlicht ziet hij de goddelijke contouren van haar rijpe strakke lijf. Hij gaat schrijlings over haar benen zitten en zijn hand dwaalt over haar glanzende huid en glijdt voorzichtig tussen haar dijen.
Een zalige intieme vochtige warmte omringt zijn hand. Wispelturige schaamhaartjes moedigen hem aan. Met trage bewegingen gaat zijn hand soepel heen en weer tussen haar priemende borsten en tussen haar dijen. Hij buigt zich voorover en hongerig glijdt zijn tong over haar lichaam, beginnend bij haar oorlelletjes, langs haar hals, over haar borsten, langs haar navel zo naar haar lonkende schaamlippen. Heel langzaam glijdt zijn tong tussen haar half openstaande schaamlippen. Ze smaakt heerlijk en hij dringt zo diep mogelijk bij haar naar binnen. Met malende bewegingen vanuit haar heupen drukt ze zich op zijn gezicht. Ze glanst van het zweet en kleine stroompjes lopen tussen haar trotse borsten. Even sensueel als hij afgedaald is gaat Geert terug
naar boven, geen enkel stukje huid overslaand, op weg naar haar openstaande mond. Daar aangekomen begint hij haar hevig te tongen.
Als een krolse kat doet ze haar billen omhoog ten teken dat Geert zich terug moet bezig houden met haar onderkant. Broeierig van verlangen kijkt ze hem aan. Haar hand gaat tussen haar benen door en haar vinger glijdt sensueel over haar schaamlippen. Ze kijkt hem recht aan als ze haar vinger diep bij zichzelf naar binnen duwt. Langzaam laat ze haar vinger in zich op en neer bewegen. Haar strakke glinsterende schaamlippen lijken te kwijlen. Geert neemt haar hand vast en trekt deze van haar kutje weg.
"Jij moet daar af blijven!" knort Geert, "Dat is mijn territorium..."
Een niet te stuiten dierlijke drift maakt zich van hem meester. Tergend langzaam begint hij terug aan zijn afdaling. Geert bemoeide zich nu helemaal met Danielle's edele delen en was flink bezig haar kutje te vingeren en te wrijven. Danielle had haar benen nu behoorlijk gespreid staan, zodat hij overal goed bij kon. Toen hij zijn vingers tussen haar lippen liet spelen, merkte hij dat haar kutje gewoon droop.
Toen hij haar klitje aanraakte, voelde hij hoe er een huivering door haar lichaam ging. Hij ging tussen haar benen liggen en begon aan zijn kunstwerk waar hij zo bedreven in was. Hij likte haar doos, zijn lange tong tolde in het rond. Hij knabbelde zachtjes aan haar genotsknop die inmiddels ver naar buiten stak. Geert had zin om het laatste geil uit haar kletsnatte doos te lebberen en daar had Danielle niet de minste moeite mee en ging met haar benen extra wijd uit elkaar liggen zodat hij haar kut goed leeg kon slurpen. Ze duwde zijn hoofd dieper in haar kut zodat hij bijna stikte. Hij zoog de knop van haar klit vast tussen zijn tanden, en beet er een paar keer keihard in. Dan begon hij zacht zijn zeer gewaardeerde routine uit te voeren.
Hij liet zijn tong telkenmale beginnen vanaf haar anusringetje, zo tussen haar overstromende schaamlippen om dan te eindigen aan haar klitje waar hij zijn tong met steeds veranderende patronen liet rond flitsen. Dit ritueel herhaalde hij tot Danielle gillend en schokkend klaar kwam. Ze spoot werkelijk haar sappen naar buiten.
Snel plaatste Geert zijn open mond over haar spuwende vulkaan om zoveel mogelijk van haar slijmerige vocht op te vangen. Nog nasidderend wou Danielle haar benen sluiten maar Geert drukte ze met zachte dwang terug open zodat hij kon voortgaan met zijn befkunsten, wat Danielle welwillend toeliet. Ze was onverzadigbaar. Geert kon ook niet genoeg krijgen van haar heerlijke sappen. Hij was niet voor niets verslaafd aan dit proteine rijk dieet. Het liefst van al zou hij dit uren na elkaar doen, eerst Danielle, dan Mireille, Danielle, Mireille, Danielle, ...
Geert begon terug Danielle's dijen te likken, steeds dichter bij haar stomende waterval, de kern zorgvuldig omzeilend. Danielle begon haar heupen zo te draaien dat ze Geert's mond volgde om zo zijn tong toch maar in haar kutje kunnen vangen. Dit spelletje van kat en muis speelden ze even voort tot Danielle hem naar boven trok en met hem met zachte aanwijzingen in 69 houding duuwde. Geert, aangemoedigd door haar gespreide benen vervolgde zijn aanval op haar hunkerende poes.
Danielle zette voorzichtig haar lippen op zijn pik. Ze voelde de siddering door
zijn lichaam gaan toen ze de penis in haar mond liet glijden. Even later stak ongeveer twaalf centimeter van de pik tussen haar rode lippen en ze voelde de eikel tegen haar keel. Ze slikte even en liet toen de hele pik in haar keel glijden. Hij kreunde nu duidelijk hoorbaar en hijgde licht. Ze liet hem weer even uit haar keel glijden en hapte toen weer met een slurpend geluid de pik op in haar keel.
Enkele tellen later zat Geert's lul diep in de mond van Danielle begraven en drukte ze hem steeds helemaal in haar keel, wat steeds met een klein rukje gepaard ging, als hij zijn eikel in haar keelgat drukte. Af en toe maakte ze een lichte kokhalsbeweging, maar verder slikte ze het exemplaar steeds compleet in. Geert's neus zat vastgekleefd tussen de openstaande flappen van Danielle's kut terwijl hij zijn patronenspel speelde met haar klit. Met zijn vingers plukte hij gestaag aan haar lellen en drukte ze ritmisch naar binnen op zoek
naar haar geribbeld G-plekje. Danielle kreunde hard en liet zich met gesloten ogen flink mondneuken.
Ze was volledig ontspannen, zowel haar keelgat als haar kutgat. Geert had dus geen enkel probleem om zijn lul tot aan de wortel in haar mondje te steken en had evenmin problemen om drie vingers bij haar naar binnen te krijgen. Telkenmale Geert zijn lul door Danielle's keelgat voelde schieten moest hij op zijn tanden bijten om zijn lading niet te lossen. Danielle begon nu hard te snuiven en greep met beide handen zijn billen vast en even later ging ze krampend en met de voeten schoppend van de wereld.
Om haar meer lucht te geven trok Geert zich uit haar keel terug en ging naast haar liggen, haar tepels zachtjes knedend. Zijn lul schreeuwde om verlossing maar Danielle's genot ging voor. Loom spreidde Danielle haar benen zodat Geert terug een grandioos uitzicht kreeg op haar heerlijke open mossel.
"Neuk mijn kut zoals je nog nooit hebt geneukt. Laat hem barsten, springen en spuit alles wat je in je hebt in die geile kut van me. Ram me, neuk mijn kont geef me je speer en neuk me tot ik zelf sterren zie" spoorde Danielle hem aan. Geert zette zijn eikel tegen het spleetje van Danielle en stootte toen in een keer naar binnen. Eenmaal binnen begon Geert het tempo langzaam op te voeren. Inmiddels was Mireille bezig zichzelf klaar te wrijven via haar clitoris en al snel kwam ook Mireille in een doorlopend orgasme. Geert plaatste Danielle's voeten op zijn schouders en boorde zo zijn lul diep in Danielle's roodgloeiend
kut. Doordat hij haar begon te tongen lag Danielle nu dubbel geplooid en voelde ze Geert's lul telkens diep tegen haar baarmoeder stoten. Het leek een eeuwigheid te duren en toch was het haast jammer dat er een einde kwam aan de geweldige neukbeurt van de twee, maar uiteindelijk spoot Gert zijn lading sperma met een schreeuw diep in de baarmoeder van Danielle. Ze zakten beide uitgeput op hun zij op het bed.
"Wat een leerrijk schouwspel" kirde Mireille terwijl ze plagend door de
schaamharen van Geert en Danielle dartelde, "wanneer krijg ik nog eens een beurt?"
"Straks" lachte Danielle haar een tik op haar billen gevend, "maar ik eerst nog een keer, jij hebt al twee keer van zijn zaad mogen genieten en ik nog maar een keer! Wees gerust, we stoppen niet voor al onze gaten gevuld zijn door zijn Geertjes..."
"En weet je wat jij met mij gaat doen?" ging ze schalks verder tegen Geert.
"Nee" antwoordde Geert schaapachtig.
"Ik wil jouw fantasie laten uitkomen, ik wil dat je me met je hele hand masturbeert" vervolgde ze.
"Bedoel je, ehh..."stamelde Geert verrast.
"Kijk eens in het laatje van het nachtkastje... Zie je die tube? .... Ja, die ... Geef maar even hier".
"Smeer je hand helemaal in met dat spul, en smeer ook maar een beetje aan m'n schaamlippen" zei ze en ging op haar knieën op het bed zitten.
Ze leunde op haar onderarmen en rustte met haar wang op het laken. Op die manier stak ze haar billen schuin omhoog en bood, door haar benen te spreiden, haar verlangende kut aan.
"Stop je hand nu helemaal in mijn kut" commandeerde ze.
Geert's pik sprong als een veer omhoog, hoewel hij 5 minuten geleden nog klaargekomen was. Mireille's moeder wilde met de vuist geneukt worden; gefistfucked!!! Het duizelde hem. Zoiets had hij niet verwacht. Dat ze dit daadwerkelijk zou toestaan? Hij aarzelde geen moment. Deze dag werd meer en meer een mijlpaal in zijn leven.
"Langzaam draaiende bewegingen maken totdat je hand helemaal doorschiet" doceerde Danielle.
Ze was ooit een keer eerder gefist en dat had ze heerlijk gevonden. Geert ging naast haar op het bed zitten en begon aan zijn opdracht. Door het glijmiddel en
Danielle's eigen kutslijm gleden zijn vingers in en uit als een mes door de zachte boter. Hij kneep zijn vingers bij elkaar en boorde zijn hand al draaiende tot aan de aanhechting van zijn duim bij Danielle naar binnen. Deze knorde tevreden. De kut voelde ruim en gesmeerd aan zodat hij de volgende stap aandurfde. Hij boog zijn duim op zijn handpalm en wurmde verder met zijn hand. Na enkele pogingen schoot zijn hand door.
"Ja, ja" gromde Danielle. "En nu pompen".
Met zijn vrije arm greep hij haar om de rug heen en pakte een tiet vast. Zijn andere arm begon hij met korte stootjes heen en weer te bewegen, zijn hand tot een vuist gebald in Danielle's vagina. Steeds sneller pompte hij en steeds
harder kreunde en steunde Danielle. Bang dat zijn pompende pols haar pijn zou doen stopte hij na een flinke serie. Hij spreidde zijn vingers binnen in haar vagina en begon draaiende bewegingen met zijn pols te maken. Hij trok de hand daarbij zo ver uit de kut terug, dat hij de strak gespannen schaamlippen ver naar buiten haalde. Danielle genoot en was aan de rand van een orgasme. Mireille zat zonder oogknipperen gefixeerd te kijken.
"Uhhmmm" kreunde ze, "Dit wil ik ook voelen... het is zo geil.."
Danielle's vocht vloeide rijkelijk langs Geert's arm met elke draaibeweging die hij maakte. Met zijn vrije hand had hij haar borsten zo goed en zo kwaad dat het ging gemasseerd, hij had door het bezwete okselhaar gekrieuweld, alle botten van haar rug en haar dikke ruggengraat stuk voor stuk bevoeld en was door dat alles bij elkaar steeds geiler geworden. Zijn voelende vingers waren uiteindelijk bij haar stuitbeentje beland, waaronder hij haar nu volkomen vrije aars kon bewonderen.
Het poepgat werd door het fisten met haar kutlippen mee naar buiten getrokken. Geert vond het een fantastisch schouwspel. Hij keek om zich heen en zag wat hij zocht. De tube glijmiddel lag nog voor het grijpen. Hij drukte het tuitje van de tube in Danielle's anus en gaf er een flinke kneep in. Danielle's endeldarm spoot vol met de glibberige glijpasta. Ze reageerde met een extra blij verrast klinkende kreun.
Met gemak gleed zijn middelvinger tot aan de basis naar binnen. Het ging niet gemakkelijk zo met twee handen, maar het lukte wonderwel en Danielle genoot met volle teugen. Een groot orgasme kon natuurlijk niet uitblijven en dat kwam er ook. Hij voelde de kutspieren knijpen in zijn hand en trok die in één keer uit haar kut. Het resultaat was een knallend nat orgasme. Danielle perste met een luide kreet een golf vocht uit haar opengewerkte gat.
Geert vingerde intussen de druipende schaamlippen en wreef met zijn hand over de nu wijd geopende kut van de heerlijke oudere vrouw, die daardoor meteen nog een keer klaarkwam. Nat van het zweet en haar geil viel Danielle om op bed. Ze bleef met opgetrokken knieën op haar zij liggen. Haar orgasme was volledig geweest. Geert ging naast haar liggen en kuste haar teder. Hij werd verliefd. Hij streelde haar zacht met de rug van zijn hand langs het gezicht, over haar schouder via haar middenrif naar haar brede heup. Toen Danielle wat uitgerust was van alle heftigheid streelde ook zij met de rug van haar hand langs zijn gezicht, over zijn borst om langs de buik bij zijn nog immer stijve pik te eindigen. Zacht liet ze de bovenkant van haar vingers langs de harde schacht glijden.
"Die wil nog wel iets" zei ze met een lieve glimlach. "En wat wil zijn baasje?"
Geert's hand gleed van haar heup naar haar anus en begon die met de toppen van zijn vingers te masseren.
"Ik wil hier graag in" antwoordde hij.
Danielle zuchtte zacht ten teken dat zijn wens haar goedkeuring had. Meteen gleed zijn middelvinger weer naar binnen. Haar darmkanaal was nog steeds volledig gesmeerd. Met langzame bewegingen vingerde hij de aars, eerst met één, dan met twee vingers om er uiteindelijk nog een derde bij te wurmen. Danielle kwam weer los.
"Ik wil ‘m erin.... Hoe wil je me hebben?"
Hij plaatse haar ruggelings tegen hem aangedrukt. Ze tilde haar ene been op zodat haar kut en aars vrij kwamen. Hier bewees Danielle weer eens dat een magere vrouw ideaal gebouwd is voor seks. Ze had geen te grote billen zodat Geert's pik zonder moeite rechtstreeks in haar anus kon. Hij plaatse zijn eikel op de glibberige lichtbruine ster met het piepkleine gaatje en boorde zijn lul naar binnen. Danielle gaf een luide kreun. Meer van verrassing dan van pijn. Ze was tenslotte goed gesmeerd en Geert's vingers hadden het voorbereidende werk gedaan. Na een paar voorzichtig verkennende stootjes drukte Geert zijn staaf
verder bij haar naar binnen. Haar anus was heerlijk strak en voelde warm en glad aan. Hij neukte haar met rustige lange stoten. Zijn lul tot aan de ballen in haar kont drijvend. Weer kneedde hij de stevige tieten met de nu wel heel gevoelige spenen. Hij kon er geen genoeg van krijgen en Danielle blijkbaar ook niet. Al moest er bij haar toch intussen wel het één en ander overgevoelig geraakt zijn.
"Zal ik je afrijden?" vroeg Danielle na een poosje.
"Ja, lekker" antwoordde Geert. "Maar wel in je kont hè?"
Hij zag het koddige van zijn opmerking niet.
"Natuurlijk" glimlachte Danielle. "Ga maar liggen. Kussentje onder je
hoofd?"
Even later hurkte ze boven zijn pik leidde die in haar kont en liet zich er langzaam op zakken tot het niet verder meer kon en ze zijn ballen tegen haar huid voelde. Zich met één hand aan het kopstuk van het bed vasthoudend begon ze hem te neuken. Het was een heerlijk gevoel de toch wel flinke lul heen en weer in haar aars te voelen gaan. Ook zij had al langere tijd over een anale beurt met Geert gefantaseerd. Het viel haar niet tegen! Elke keer wanneer ze vermoedde dat hij klaarkwam hield ze in. Een orgasme voor zichzelf hoefde ze niet meer zonodig. Dit experiment was op zich al geil genoeg. Een andere keer zou ze zeker goed klaar willen komen, alleen maar door in haar kont geneukt
te worden.
"Nog even op z'n hondjes..." klonk het gesmoord.
Danielle klom recht en ging terug op haar knieen zitten, borstkas op de matras.
Plots schoof Mireille zichzelf onder Danielle in 69. Ze greep Danielle's hoofd vast en trok deze naar haar dampende kut.
"Lik me, please... "kreunde ze terwijl ze zelf haar moeder begon te likken.
Daarop gleed Geert wild in Danielle's poepertje en spieste mijn lans diep in het zadel. Steeds verder en verder drong hij naar binnen en Danielle werd geiler en geiler. Hard gillende kwam ze klaar en likte haar eigen dochters kut uit terwijl Geert ook versteef en als een razende zijn zaak in haar kontje spoot. Gelijk trok hij zijn lul terug wat een klein gilletje bij Danielle ontlokte. Ze zaten even tegen elkaar een beetje bij te komen, de drie tongen tegen elkaar vechtend om in elkaars mond te geraken. Hun handen grepen om zich heen en streelden wat ze tegen kwamen. Langzaam liet Mireille zich op het bed neerzakken.
Zeer verleidelijk spreidde ze haar benen en ze vroeg: "Kijk een wat er hier op jou zo smachtend ligt te wachten!"
Vertederd keek ze hem aan. Ze zette een been op het bed en trok met beide handen haar lange spleet open voor hem. Geert genoot van het meest intieme zicht dat zij hem bood. Hij vond het steeds zeer erotisch als een vrouw zichzelf aanbood ten teken dat zij niet gedwongen werd. Haar clitoris heuvel stond gespannen, haar vurige vaginalippen blonken van het geil. Verlangend
drukte hij een langdurige kus in haar geopend spleetje. Hij zoog aan haar clitoris. Steeds heftiger vuurde ze hem aan.
Haar verliefde zuchten spoorden hem aan om verder te gaan. Hij kuste haar langs haar voorhoofd, langs haar oogkassen, langs de zijkant van haar neus. Hun monden versmolten zich tot een tongkus. Hij zoog aan haar lippen, haar tong streelde zijn tandvlees, eerst langs buiten, dan langs binnen, ze streelde zijn gehemelte. Zijn mond kuste zijn weg nu naar beneden. Heel langzaam wou hij haar huid in zich opnemen, langs haar kin, langs haar hals, over haar borstkas, zijn tong gleed tussen haar borsten. Steeds dwingender vuurde ze hem aan met zwoele woordjes. Zijn ogen rustten op haar volle borsten. Verlangend streelde hij ze tussen mijn handpalmen, eerst de ene, dan de andere. Oh wat waren ze zacht. Zachtjes, heel zachtjes kneedde hij ze met mijn vingers. Af en toe tilde hij ze op, zijn tong streelde haar hunkerende tepels. Ze begon heftiger te reageren, maar hij wou haar genot nog rekken. Hij verlangde naar de warme sappen van haar kutje. Langzaam verkende zijn mond haar verdere lichaam. Heel traag kuste hij zich een weg naar beneden, in cirkelende bewegingen over haar warme buik. Hij knielde voor haar neer. Zijn mond proefde haar schaamhaar. De zachte haren streelden mijn wangen, hij snoof haar intieme geur diep in zich op. Steeds dieper ging hij.
Hij vroeg "lieveling, mag ik je klitje likken? Ik zou graag je honing
drinken".
Met zijn hand hield hij nu haar kutje open terwijl haar handen heftig haar borsten kneedden. Vurig likte zijn tong de op springen staande wanden van haar lokkende kutje. Steeds dieper ging zijn tong, hij voelde haar genotopening. Zot van verlangen drukte de punt van zijn tong naar binnen, zijn lippen drukten hard op haar vagina wand, steeds dieper wou hij haar verkennen met zijn hongerige tong. Hij voelde haar buik sidderen, kreten van genot kwamen uit haar open gesperde mond. Hij voelde haar genotspieren trillen rond zijn tong. Met
twee vingers woelde hij drukkend over haar clitorisheuvel.
Ze slaakte een kreet "ja, nog, ja, ik kom lieveling, oh wat is dat heerlijk, ja, ja, oh."
De rest smolt weg in diepe zuchten en onverstaanbare genotkreten. Heftige krampen molken haar witte genotvloeistof uit het diepste van haar buik naar haar heet, open staande kutje, heftig schokte haar voet op het bed. Hunkerend van verlangen zoog hij haar overvloedige honing in zijn mond. Vol liefde keken ze mekaar dankbaar aan.
Hij fluisterde "oh lieve lieveling, wat smaakt ge heerlijk, ik heb hier zo naar verlangd".
Genietend likte hij de rest van haar zwoele honing uit haar kutje en van haar bil, hij legde tot afscheid zijn vlakke hand op haar openstaande kutje, haar warmte zinderde door zijn verlangend lichaam. Hij omklemde haar dij en kuste vurig de binnenkant van haar bil. Ze bracht haar andere been nu terug naar beneden en neep haar billen wellustig samen. Hij kroop recht. Vurig omhelsden hun lichamen zich in een langdurige tongzoen. Met zijn nog steeds stijve lul manoeuvreerde hij haar op haar knieen en plantte zijn lul voor haar natje kutje. Zij pakte hem beet en leidde hem naar binnen.
Hard bonkte Geert op haar in en aan haar reactie te zien genoot ze enorm. Ze wisselden regelmatig van standje en op een gegeven moment lag Mireille op haar rug met haar benen om zijn nek geslagen te genieten van zijn harde stoten. Geert beschikte over een goed uithoudingsvermogen en liet haar echt sterretjes zien. Mireille genoot en kreunde harde, sissende en puffende geluiden ontsnapten haar mond. Ze kwam meerdere malen achter elkaar klaar en bleef aan een stuk door kermen dat het zo geweldig lekker was.
Mireille zat nog in een grote klimaks en spande haar kut en kontspieren geheel onwillekeurig aan waardoor het bij hem ook niet lang meer zou duren. Mireille raakte door het dolle heen en begon allerlei obscene taal uit te kramen. Ze spoorde Geert aan om haar nog harder en wilder te naaien. Dit was de beruchte druppel en het vuurwerk werd aangestoken. Met een dierlijk gegrom spoot hij Mireille's kutje volledig vol. Totaal uitgeput zakte Geert in elkaar. Als een
uitgehongerd dier sloop Danielle naar Mireille's kut en begon het zaad van tussen de gezwollen lellen van haar dochter te likken.
"Niet doen!" gilde Mireille, "Dit glijmiddel heb ik nog nodig... voor mijn initiatie tot fisting..."
Geert kon zij oren niet geloven. Hadden ze nu nog niet genoeg??? Onmiddellijk stopte Danielle met likken en kroop naar het hoofd van Mireille. Ze zei iets in het oor van haar dochter en deze sprong onmiddellijk op handen en knieen. Alsof het zo ingestudeerd was gingen ze naast elkaar zitten op hun knieen. Ze bogen voorover, kruisten ze hun armen en gingen er met hun hoofd op liggen, hun kontjes hoog in de lucht. Ze spreiden beiden hun benen zo wijd mogelijk zodat
hun kutjes verleidelijk naast elkaar te grabbelen waren.
"Wat denk je ervan?" kreunde Danielle, "Kan je dit weerstaan? Twee open, natte
kutjes, klaar om jouw handen te ontvagen?"
Die twee geile meiden konden er maar niet genoeg van krijgen! Maar het was wel een aanlokkelijk aanbod. Een aanbod dat Geert niet kon of wou afwijzen. Hij ging tussen de twee lekkere kontjes zitten en liet zijn handen dwalen. Langs de
binnenzijde van hun dijen, zo naar hun hunkerende mossels. Heel traag ging hij van onder naar boven met een op en neer beweging zodat mijn vingers zowel de onderkant als de zijkant van hun dijen en billen streelden. Ze zaten te wippen van anticipatie. Ze stoomden uit hun uitgeboorde kutjes. Een vinger schoof hij bij elk van hen naar binnen. Ze kreunden en zuchtten. Met z'n duim stimuleerde hij hun clitoris. Kutsappen werden in een rap tempo aangemaakt. Al gauw kwamen er soppende geluiden uit hun vagina's. Geert pakte de tube glijmiddel en spoot een hoeveelheid op zijn handen, die hij uitsmeerde over beide handen.
"Klaar voor de aktie" vroeg Geert pro forma want aan de toestand van beide gutsende poesjes te zien waren ze meer dan klaar.
"Ja, ga door. Alsjeblieft. Laat me je hand voelen." kreunde Mireille.
"All the way in" knorde Danielle.
Hij plaatste zijn vingers terug in hun spleetjes en weldra zat hij met drie vingers in beide meiden hun honingpotjes te roeren en te soppen.
"Zet jullie goed open" zei Geert en melkte gestatig door.
"Wat denk je dat we doen" kreunde Danielle, "Kom maar binnen en je zult wel zien..."
Mireille en Danielle grepen elkaars hand vast alsof ze in team verband zich wilden voorbereiden op Geert's invasie. Toen stak Geert een vierde vinger erbij in en zachtjes kwam het gekreun weer op gang. Zo sopte hij beide kutjes open, steeds dieper, lekker roerend tot zijn vier vingers er tot aan de knokkels
inzaten en er een beetje weerstand kwam bij Mireille. Met zijn duimen streelde hij hun kontgaatjes. Hij begon neukbewegingen te maken en rekte zo beider kutjes open. Hij plaatste zijn duim in zijn handpalm, kromde zijn vingers iets en toen ramde hij helemaal door zodat zijn knokkels door het knelpunt in Danielle's kut schoot.
Ze kreunde het uit. Ook al was ze daarstraks reeds uitgerokken door zijn vuist, toch was het terug een speciaal gevoel om hem zo te voelen doorstoten. Nu zat zijn vuist in haar en hij begon een neuk beweging te maken die ze beantwoorde met een diep gekreun.
Toen hield hij even op en zei: "Even wachten schat, ik ga zo in je verder". Toen herhaalde hij het ritueel bij Mireille. Zijn rechterhand maakte hij zo smal hij kon plaatste zijn duim in zijn handpalm, kromde zijn vingers iets en toen en liet die zacht naar binnen gaan bij Mireille en drukte zijn hand door het knelpunt in Mireilles kut. Mireille schreeuwde het uit van de pijn. Het
voelde aan alsof haar kut in tweeen scheurde. Toch bleef ze zitten en deed geen moeite om weg te kruipen.
Integendeel, ze drukte terug, hevig kreunend. Toch vreemd, dacht Geert, pas ontmaagd en toch kan ze mijn hand hebben... Nu zatten zijn vuisten bij beide meiden in hun kutten en na een kleine rustpause maakte hij met beide handen neukbewegingen. Mireille begon zwaarder te ademen. Ook Danielle lag met haar hoofd te zwaaien van genot. Vlak voordat hun orgasme een feit werd haalde Geert
zijn vuist uit hun gleuven. Kutsappen dropen naar buiten. Ze protesteerden luid en Danielle begon te schelden. Hard duwend schoof hij beide vuisten gelijktijdig terug in hun kwijlende kutten naar binnen. Tot aan zijn pols schoof zijn handen erin. Hij begon in hen te soppen. De pijn van deze invasie maakte snel plaats voor immens genot. Steeds weer, nadat hij hen even geneukt had, haalde hij zijn vuisten uit hun gapende kutjes, wachtte even tot de storm geluwd was, en drukte dan zijn volle vuist terug naar binnen.
"Hier ben ik weer"
Het was een zeer geil gezicht, hun kutlipjes die strak om zijn pols sloten en als Geert zijn vuist heen en weer bewoog trok hij hun binnenste schaamlipjes lekker naar buiten. Hij boorde hen zo naar een bijna orgasme, trok zich dan
terug en liet hen even sudderen op een lager pitje. Het werd een Tantalus kwelling voor beide vrouwen. Ze stonden beiden open als nooit tevoren. Je kon zo met paard en kar in hun beide roodgezwollen en uitgeboorde kutten binnen rijden. Wat Geert met veel ijver ook deed, lekker vol doordrukken, tot achter de pols, lekker rond draaien en inwendig de wanden afschuimend en dan er terug uitkomen. Steeds weer, wel 15 minuten lang. Zijn lul stond terug op oorlogsterkte en moest hoognodig terug geblust worden. De kamer was gevuld van het gezucht, gekreun en gejank van beide schoonheden. De tijd was rijp. Tijd om
verlossing te brengen.
"Willen jullie klaar komen? Of hoeft het niet meer?" grinnikte Geert zelfvoldaan.
"Laat me komen!!!" snikte Mireille, "ik hou het niet meer uit."
"Klootzak" snikte Danielle, "Waarom folter je ons zo..."
"Ok, hier ben ik dan weer" sprak Geert verlossend en met een ekstra inspanning duwde hij fors door in beide kutten en bleef fors in en uit pompen. Telkenmale fors tot tegen hun baarmoeders, zijn vuisten zo ver mogelijk spreidend. Zo bleef hij doorgaan, niet lang echter want praktisch gelijktijdig sprongen beide dames met een poolstok over hun denderend orgasme. Als een immense stoomlocomotief denderde hun orgasmen door hun lichamen, vanaf hun tenen tot in de haarpuntjes. Volledig uitgemolken en trillend als een espenblad zakten ze in elkaar. Geert's lul riep echter om verlossing en hij kroop dichter naar het hoofd van Danielle die met gesloten ogen lag na te genieten. Met zijn hand masseerde hij haar borst en liet de tepel tussen zijn vingers door glijden om hem even later tussen duim en wijsvinger door te laten rollen en er zacht in te knijpen. Ze opende zwak haar ogen en tevreden keek ze naar zijn lul, terwijl ze hem zachtjes begon te strelen. Zijn eikel was al nat van het voorvocht.
Vermoeid zoende ze zijn knieen en langzaam trok ze een spoor met kusjes naar boven en toen ze bij zin pik was aangekomen likte ze eerst voorzichtig aan zijn eikel. Geert zat te genieten en duwde zo nu en dan zijn heupen omhoog van genot. Langzaam en stukje bij beetje liet ze zijn lul verder in haar mond verdwijnen en wisselde regelmatig van tempo. Eerst lekker langzaam met veel speeksel maakte ze zijn lul nat om vervolgens geholpen met haar hand zijn lul in een bloedstollend tempo naar een hoogtepunt te helpen. Hij hoorde haar opgewonden kreunen en Geert kwam, aan zijn gekromde tenen te zien, bijna klaar. Toen stopte ze en begon aan zijn ballen te likken en het stukje tussen zijn
ballen en zijn kontgaatje. Ze stak een vinger tussen haar natje lipjes en masseerde met deze vinger het kontgaatje van Geert en drong langzaam maar zeker naar binnen. Hij drukte haar hoofd zo ver naar zich toe, dat zijn pik achterin haar mond zat. Even kokhalsde ze, maar ze herstelde zich snel en keek hem met zaadvragende ogen aan. Dit was voor hem het teken dat hij ritmisch in en uit haar keel kon gaan bewegen.
Op deze manier neukte hij haar mond, waarbij hij bij iedere ingaande stoot haar
hoofd tegen zijn schaamheuvel trok. Ze ademde zwaar door haar neus en ze bleef hem geil in zijn ogen kijken. Iedere keer trok hij zich zover terug dat enkel zijn eikel tussen haar lippen zat, om haar daarna weer naar binnen te duwen zodat haar keel diep gepenetreerd werd. Toen ze omhoog keek zag hij het kwijl langs haar mondhoeken lopen en de tranen in haar ogen staan. De deep troath behandeling die ze hem gaf, koste haar dus toch moeite alleen liet ze het niet merken.
Danielle liet hem uit haar mond glippen, zoog aan het topje als een vacuumpomp en zei toen: "Als je komt, niet in mijn keel spuiten maar in mijn mond. Ik wil
de smaak van je zaad goed proeven"
Snel pak hij haar hoofd weer vast en penetreert opnieuw haar mond. Hij gaat rechtop zitten om meer kracht aan zijn stoten te kunnen geven en Danielle zuigt haar wangen hol om hem zijn orgasme te bezorgen. Danielle heeft haar handen om zijn penis gelegd en trekt het buiten haar mond zittende gedeelte af. Ze merkt dat zijn penis begint te kloppen, zijn hartslag is daar duidelijk voelbaar.
Geert voelde zijn ballen borrelen, de druk werd opgebouwd en zijn zaad zat klaar om met enorme kracht naar buiten te worden gespoten.
Dan schiet plots zijn sperma tot diep achter in haar keel en komt het in haar slokdarm. Hij trek haar gezicht een beetje terug en laat de volgende stralen ook achter in haar keel belanden. Zo bleven ze nog even zitten, hij voel haar enkele malen slikken om het sperma te verwerken en ze zorgt ervoor dat het laatste beetje in haar mond sijpelt. Dan trek hij zich terug, tilt haar op en geeft haar een tongzoen.
Ze duwt hem achterover en nu ligt Danielle op hem, ze duwt haar tong tussen zijn lippen door en hij voelt zijn eigen sperma in zijn mond lopen. Wat vind hij het heerlijk om in haar mond klaar te komen en hij vind het te gek als ze het inslikt. Hij is gewoon gek op orale sex. Hij ligt nog na te genieten terwijl beide dames tegen hem komen gekropen. Ineen gestrengel, moe en voldaan genieten ze van het moment.
"Wat doe jij eigenlijk als je ons likt? Het voelt hemels aan.
Ik dacht dat enkel vrouwen wisten hoe er moet gelikt worden." vroeg Mireille aan Geert terwijl ze hem zachtjes streelde.
"Ja, het is ongewoon wat je doet. Ik ben reeds meermalen gelikt maar nooit zo onvoorspelbaar. Meestal is dat op en neer of links rechts, steeds hetzelfde!" voegde Danielle eraan toe.
"Vinden jullie het zo speciaal?" vroeg Geert waarop ze beiden heftig knikten. "Het is nochtans simpel hoor... ik schrijf met mijn tong het alfabet over het klitje. Zo bekom je steeds veranderend patronen!" ging Geert verder.
"Gewoon zalig, simpel maar zalig" kreunt Mireille, "Wanneer lik je me nu eindelijk nog eens, het is al zo lang geleden?"
"Ben je weeral klaar?" vroeg Geert verbaasd terwijl hij zielig naar zijn lamme lul keek.
"Je zult nu al je eiwitten wel kwijt zijn, niet?" fluisterde Danielle terwijl ze door zijn borstharen kroelde, "Wil je me morgenochtend weer naaien?"
"Jou en Mireille samen, tot jullie druipen van mijn sperma." zei hij, hun
lichamen koesterend, "Maar eerst... ook al is mijn strijdmakker even buiten strijd, mijn tong kan gerust nog een rondje mee.."
Hij kroop op zijn knieen, draaide beide nimfen op hun rug, spreidde hun benen en dook naar beneden op weg naar de volgende genotsronde van de
onverzadigbare schoonheden. Mireille keek naar Danielle, knipoogde naar
haar en riep triomfantelijk: "Yessss"
100% (8/0)
 
Categories: AnalHardcoreMature
Posted by pegaseus69
2 years ago    Views: 483
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
uit de kunst! Jammer dat ik hooguit 5 sterren kan geven.....
2 years ago
Fantastisch vervolg.