Saving Mireille

Het was terug de tijd voor een welverdiende vakantie. Geert had zich voor genomen om er eens op uit te trekken met een camping car. Zo vrij als een vogel rond trekken en kijken wat de dag zou brengen. Zo reed hij langs de Ierse kusten, regelmatig halt houdend, een hartverwarmertje nuttigen en dan met de fiets de omgeving verkennen. Kortom, genieten van de welverdiende rust, weg van alle stress. Zo kwam het dat hij, na een stevig middagmaal genuttigd te hebben, op zijn fiets rond dwaalde toen hij plots een ijslijke kreet hoorde.
Even later hoorde hij een hulpgeroep. Geert zag niets abnormaals rondom hem, dus moest dit wel komen vanuit de zee. Deze lag naast hem op een diepte van ongeveer 15 meter naast de klif. Hij stapte van zijn fiets en ging behoedzaam naar de rand van de klif. Daar onderaan zag hij in het woeste water iemand spartelen, duidelijk in nood. Zonder aarzelen zocht Geert een manier om zonder kleerscheuren naar beneden af te dalen. Een klein eindje verder zag hij een smal stijl paadje naar beneden lopen. Waarschijnlijk was deze persoon ook langs daar naar beneden gegaan. Geert repte zich zo snel hij kon, meer glijdend dan stappend, naar beneden terwijl hij zich van alle overbodige kledij ontdeed. Beneden aan gekomen zag hij dat de persoon in nood niet veel meer in petto had.
Zonder erbij na te denken, klom Geert in het water richting slachtoffer. Hij had echter niet gerekend op de stevige stroming en hij werd heen en weer geslingerd zodat het langer duurde dan verwacht om de drenkeling te bereiken. Regelmatig voelde hij zich opbotsen tegen de rotsen die zich onder water bevonden en dit resulteerde in verscheidene schaafwonden en kneuzingen. Hoe meer hij dichter kwam, hoe langer de drenkeling onder water ondergedompeld bleef. Hij wist dat er geen tijd te verliezen was, hij zou het zelf ook niet lang meer uit houden...
Eindelijk was Geert ter plekke, maar er was niemand meer te bespeuren. Hij dook onder en op de tast ging hij op zoek naar het slachtoffer. Na verscheidene pogingen voelde hij het lichaam. Hij probeerde het lichaam naar de oppervlakte te brengen maar voelde een stevige weerstand. De voeten van het slachtoffer zaten verstrikt in een soort zeewier. Toen Geert de voeten had los gemaakt begon hij de terugweg. Plots kwam het slachtoffer terug bij kennis en begon als een wildebras te stampen en schoppen, recht in het klokkenspel van Geert die in elkaar kromp van de pijn. Hij zag sterretjes en vloekte tierend. Hij gaf een dreun tegen de kaak van het slachtoffer die in dromenland wegzakte. Toen pas zag Geert dat de drenkeling een vrouw was, met een zeer knap gezichtje.
"Sorry" kreunde hij en vervolgde zijn weg naar de oever. Het duurde een eeuwigheid, zijn lichaam deed overal pijn en hij was uitgeput. Waar was hij in Gods naam aan begonnen? Het werd hem zwart voor de ogen, hij voelde zichzelf wegdrijven. Hij zou het loodje leggen... hij kon niet meer... zijn onbaatzuchtige poging om iemand te redden werd hemzelf fataal... Nog een paar meter... nog een laatste inspanning... Met de moed der wanhoop bereikte hij de kant en sleurde het loodzware lichaam met zich mee. Puffend en hijgend keek hij naar het vrouwtje en zag dat ze rustig ademde. Gerust gesteld leunde hij tegen de rotswand om even te bekomen en keek naar haar.
Mmmm, dacht hij, hier hebben ze ook nog kwaliteit... Ze zag er beeldig uit. Jong, misschien 19 jaar, lekker slank, gekleed in een zwart kort rokje die haar goddelijke benen nauwelijks bedekte. Haar ene been lag opgetrokken en je kon zo naar haar witkanten slipje kijken waar haar bosje doorheen scheen. Daarboven
een witte blouse die half opengescheurd was waaronder haar goedgevulde kanten BHtje open en bloot te bekijken was. Je kon zo haar mooie tepeltjes zien. Eigenlijk kon je zeggen dat ze onbedekt haar prachtige troeven ten toon spreidde ook al was ze niet letterlijk naakt. Hij begon zowaar heel geile gedachten te krijgen en het begon hem te kriebelen onder zijn gordel. Maar door de fikse trap die hij daarnet gekregen had was dit gedeelte momenteel buiten spel gezet. Geert werd opgeschrikt uit zijn dagdromen doordat zij zacht begon te kreunen en langzaam wakker werd.
"Are you all right?" vroeg Geert bezorgd aan haar terwijl hij dichter naar haar toe kroop.
"I think I'm fine" zei ze zwak, "Just tired and shakened! Thanks for saving me!"
"The pleasure is all mine" grinnikte Geert naar haar lichaam kijkend. Ze keek naar zichzelf en zag de toestand van haar kleding en de houding waarin ze
lag.
"I'm sure it is..." glimlachte ze goddelijk maar deed geen moeite om zich meer te bedekken. Door de natte kleding en de stevige bries vanover zee begon ze het eigenlijk te koud te krijgen waardoor er rillingen over haar lijf trokken en Geert zag haar tepeltjes helemaal stijf worden.
"Is it the cold that hardens your nipples so or is it my presence?" grapte Geert.
Ze keek hem recht in de ogen en met pretlichtjes erin zei ze: "Indeed it is...", wetende dat ze eigenlijk geen antwoord gegeven had.
"Come on, let's get you home" verbrak Geert de betovering en trok haar recht. Elkaar ondersteunend klauterden ze de richel terug naar boven en gezamelijk strompelden ze naar haar ouderlijke woning die even verderop lag. Toen ze aan kwamen werd de deur open gerukt en moeder en dochter vlogen elkaar in de armen.
"Wat is er nou met jou gebeurd meisje" riep de moeder bezorgd. De dochter vertelde wat er gebeurd was en wees dan naar haar redder. Het was of de moeder nu pas zijn aanwezigheid bemerkte.
"Thank you very much for saving my little darling, please come inside, can I get you something, how can I ever thank you, let me get you some warm
clothes..." ratelde ze aan een stuk door.
Er was geen speld tussen te krijgen.
"Ho, ho, ho,...time out" wierp Geert er plots tussen de woordenregen, "and by the way.... ik ben ook nederlandstalig..."
Verbaasd keek ze Geert aan en langzaam keerde ze terug op aarde. Nadat ze binnen gegaan waren werd alles in geuren en kleuren verteld. Beide vrouwen op een tweezit gezeten en Geert er recht tegenover. De dochter zat nog steeds met open blouse en met gespreide benen in de zetel. Geert kreeg zo nog steeds een panoramisch zicht op haar bosje onder haar rokje en de verleidelijke tepels.
"Ga jij je maar eens opkuisen" zei de moeder terwijl ze de dochter een klapje op de billen gaf, "Dan ga ik meneer zijn wonden eens verzorgen..."
"Mijnheer, mijnheer!!! Ik heet Geert hoor" corrigeerde hij.
"Oh, sorry, en ik ben Danielle en dit is mijn dochter Mireille... waar stonden mijn gedachten..."
"He... dat is toevallig..." bracht Geert bedenkelijk uit.
Hij was in via email in contakt gekomen met een Nederlandse schone die in Ierland woonde. Daarmee had hij een erotische relatie opgebouwd, doch het was steeds zeer anoniem gebleven. Hij wist niet hoe ze eruit zag of waar ze woonde. Hij wist enkel dat ze Danielle noemde, een dochter had die Mireille noemde, een zoon Bjorn en haar man John.
"Laat me eens kijken...die wondjes moeten ontsmet en verzorgd worden hoor" zei Danielle bezorgd. "Kom maar eens mee met mij en laat je eens goed verzorgen door mij".
Ze bracht hem naar de slaapkamer en hij moest op het bed gaan liggen. Zo'n verzorging zou wel fijn zijn dacht Geert, maar dat zou wel teveel van het goede zijn.
"Doe wel eerst jouw natte kleren uit! Dat natte slipje mag je ook wel uit doen hoor!", zei Danielle droogjes, "Of durf je niet?"
Geert durfde wel, hij was trouwens naar het leger geweest, maar hier tegenover dit hete stuk was wel iets anders. Hij was bang dat hij zijn vlaggemast niet onder kontrole zou kunnen houden. Tot overmaat van ramp bleef Danielle nonchalant naar hem kijken om te zien wat hij ging doen. Enigzins gegeneerd deed Geert zijn kleren uit en instinktief hield hij zijn handen voor zijn geval terwijl hij op het bed ging liggen. Danielle begon te glimlachen en hoofd-schuddend boog ze voorover om zijn lichaam aan een eerste inspectie te onderwerpen om te zien hoe erg hij gehavend was. Geert kreeg aldus een diepe inkijk in haar toch wel ver openstaande jurkje. Danielle ging naar de kast om het verbandkistje te nemen en Geert kon zijn ogen niet van haar af houden. Ze stond voor het raam en je kon zo door haar witte jurkje kijken waarin haar ook niet bepaald kleine tieten goed uit kwamen. Geert zag dat zelfs haar tepels al stonden, want die staken duidelijk af in de jurk. Zoals ze daar stond kon je zo tussen haar benen kijken. De zon scheen zo fel door haar kleedje, het was alsof ze volledig naakt was. Waarschijnlijk heeft ze er niets onder aan dacht Geert en er versprong iets onder zijn handen. Zijn handen jeukten om al die kleine knoopjes die aan haar voorkant zaten open te knopen en zo haar kleedje te openen als een jas.
Danielle moest echt niet onder doen voor haar dochter, even slank, hemels mooi, lieve glimlach, god wat zou Geert graag eens rollebollen met die twee stoeipoezen.
Met haar rug naar Geert gekeerd sprak Danielle: "Ik ben je ontzettend dankbaar dat je zomaar je leven op het spel zette om haar te redden. Hoe kunnen we je ooit vergoeden? Wat zou je graag hebben?"
Toen kwam ze naast hem op de bedrand zitten en ze gaf Geert een dikke zoen die net even iets langer duurde dan een gewone zoen. Geert keek naar Danielle terwijl ze behendig de verschillende wondjes begon te ontsmetten. Ze begon met zijn benen en langzaam ging ze steeds hoger. Ze stond voorover gebogen, haar rokje bedekte nauwelijks haar billen. Ondertussen praatte ze honderduit over alles en nog wat. Geert luisterde zo goed mogelijk maar had meer oog naar wat er voor hem af speelde. Wat had Geert spijt dat er geen spiegel voor handen was want wat zou hij graag een glimp opvangen van hetgeen er zeker te zien was, maar doordat ze haaks ten opzichte van hem stond kon hij niets van al dat moois zien. Haar aanrakingen waren zo zacht dat dit nog erotischer aanvoelde. Hij begon het knap moeilijk te krijgen, tot groot jolijt van Danielle. Toen ze bijna aan zijn ballen aangekomen was sloeg ze dit gedeelte over en begon nu bij de schouders.
Ze zette zich neer naast hem en nam zijn arm in haar schoot en zette haar behandeling voort. Hij voelde de heerlijke warmte van haar benen tegen zijn arm en had de grootste moeite om stil te blijven liggen. Ze was mooi egaal bruin, haar armen, haar verrukkelijke benen en ook het gedeelte van haar borsten die boven de insnijding van het jurkje uit puilden en Geert vroeg of ze helemaal zo bruin was.
"Dat zou jij wel willen weten he jongetje" zei ze plagend tegen hem met een blik in haar ogen die hem vertelde dat de kans best aanwezig was dat hij daar
spoedig achter zou komen.
Geert had het best lastig om zijn geval zo goed mogelijk te bedekken met zijn ene hand en drukte alles zo fel mogelijk tussen zijn benen. Danielle zag zijn verwoede pogingen en er speelde continu een wulps glimlachje rond haar bekoorlijk mondje. Toen zijn arm verzorgd was begon Danielle met zijn borstkas maar liet zijn arm in haar schoot liggen. Geert draaide zijn arm zacht om zodat zijn hand plat op haar dijen lag met enkel het zeer dunne jurkje tussen zijn
hand en haar naakte vlees. Het voelde gloeiend heet aan onder zijn vingers. Even bleef hij zo muisstil liggen om haar reaktie af te wachten. Hij besloot ervoor te gaan en gleed met zijn hand over haar benen. Er liep een rilling door haar lichaam maar voor de rest deed ze alsof er niets aan de hand was. Haar benen waren zelfs een beetje gespreid. Ondertussen was Danielle klaar met zijn borstkas en nam ze zijn andere arm om deze aan een gelijkaardige behandeling te
onderwerpen. Dit had echter tot gevolg dat zijn geval nu vrij lag met alle gevolgen van dien. Van alle belemmeringen verlost schoot zijn paal als een raket de hoogte in. Als gefixeerd keek Danielle ernaar en likte sensueel over haar lippen.
"Er zijn hier zaken die opstandig worden!" lachte ze schalks, "Maar er zijn daar blijkbaar ook een paar kneuzingen die verzorging nodig hebben".
"Oh...ja, dat komt door die helse trap die jouw dochter mij cadeau gedaan heeft" zei Geert naar waarheid en verklaarde hoe hij dit cadeautje gekregen had.
"Dan gaan we dit zo dadelijk eens zeer goed verzorgen!" zei Danielle met een knipoogje.
Steeds gedurfder, alsof hij groen licht gekregen had, streelde hij haar benen van knie tot de rand van haar jurkje, steeds hoger tot hij iets onder haar jurkje zat. Ze sloot haar benen toen ze zijn hand daar voelde, maar hij drukte ze zachtjes zonder grote weerstand weer uit elkaar. Hij gleed weer met zijn hand omhoog en dit maal liet hij zijn hand onder haar jurkje naar haar kutje glijden tot zijn hand haar schaamhaartjes kon voelen. Hij had gelijk gehad, ze had inderdaad geen slipje aan. Hij voelde dat haar heuveltje al flink gezwollen was. Hij gleed met een vinger tussen haar hete lipjes. Hij merkte dat Danielle
al flink nat was. Ze kreunde zachtjes en deed haar benen iets uit elkaar zodat hij nog beter bij haar hete gleufje kon. Hij vingerde Danielle steeds sneller en haar sappen drupten langs zijn vingers.
"Ik meen te bemerken wat jij zou willen als bedanking..." zuchte Danielle.
Zijn hand ging verder omhoog en verdween in haar kort getrimde kuthaar en voelde haar drijfnatte opening. Hij had geen enkele moeite om met een aantal vingers bij haar binnen te dringen en haar te vingeren. Haar kutwanden waren reeds goed gesmeerd en zijn vingers sopten nat in haar kut. Danielle bleef ondertussen gewoon haar verzorging toe te dienen alsof er niets aan de hand was terwijl ze gewoon door ratelde.
Langzaam begon Geert nu aan haar jurkje te prutsen en knoopte een voor een haar knoopjes los. Ze had inderdaad geen BH aan en het verbaaste hem dat zulke tieten geen steun nodig hadden. Hij voelde het kippevel op haar borsten en nam een tepel tussen zijn vinger en kneep erin. Ze was inderdaad egaal bruin zonder enige blekere plekjes, een plat buikje en fier opstaande volle borsten met de tepeltjes als harde kersen op een taart. Een hemel op aarde om daar te vertoeven en een lust voor het oog.
Toen kwam Mireille binnen. Ze droeg een handdoek in haar haren gedraaid en had een grote handdoek rond haar lichaam ged****erd. Ze kwam naast Geert op het bed zitten, op haar knieen, aan de ander kant van Danielle zodat Geert tussen de beide nimfen lag. Ze leek niet te bemerken dat ze zag dat Geert zijn hand aan het dwalen was over het praktisch naakte lichaam van haar moeder. Ze legde heel nonchalant, alsof het de normaalste zaak van de wereld was, haar hand op Geert's dijen net onder zijn balzak. Ook zijn vlaggemast leek ze niet te zien.
Ondertussen was Danielle klaar met zijn arm en hij liet deze op het bed zakken, net tussen de iets gespreide knieen van Mireille.
"Kijk hier eens wat je gedaan hebt!" zei Danielle kwasi boos tegen haar dochter
terwijl ze naar een klein wondje wees tussen Geert's dijen en balzak.
"Heb ik dat gedaan? Moa da klein biesteken toch..." kirde ze en gaf een klein zoentje op het puntje van zijn eikel. Hij voelde haar lieve lipjes over zijn paal glijden terwijl ze met haar tong langs zijn paal likte.Toen ze bij zijn eikel was aangekomen, perste ze op deze manier een flinke druppel voorvocht uit zijn eikel. Ze keek hem met een ondeugende glimlach aan, stak haar tong uit en met het puntje van haar tong likte ze de druppel van het plakkerige vocht op. Zijn lul schokte toen haar tong zijn eikel aanraakte.
"Heb je al eens nagedacht wat we kunnen doen om hem te belonen voor zijn heldendaden" vroeg Danielle aan haar dochter op een toon alsof ze een theekransje hielden.
Geert schoof zacht zijn hand verder tussen Mireille's knieen door, de binnenkant van haar dijen strelend, tot hij vlak onder haar kern zat. Daar ze op haar hielen zat kon hij gemakkelijk volledig onder haar door.
Ze kreunde licht en antwoordde: "Ik zou het begod niet weten".
Opnieuw streelde Geert met twee vingers tussen haar benen en hij voelde haar zachte schaamhaartjes tegen zijn vingers kietelen. Ze had zich dus niet
geschoren. Zachtjes duwde hij een vinger tussen haar schaamlipjes. Toen hij zijn vinger terugtrok, was deze nat en plakkerig en hij was nog niet eens echt bij haar binnen geweest. Dit schatje was gewoon drijfnat. Toen hij zijn vingers tussen haar lipjes liet spelen, merkte hij dat dat nog een behoorlijk understatement was. Haar kutje droop gewoon. Toen hij haar klitje aanraakte, voelde hij hoe er een huivering door haar lichaam ging. Weer kreunde ze zachtjes.
Dit schatje moest duidelijk even serieus verwend worden. Met zijn andere hand sopte hij ondertussen verder in Danielle's gloeiende kutje. Geert vond het zo
erotisch om beide vrouwen zo in stereo te vingeren terwijl ze beiden zo
droogjes zaten te overleggen wat ze moesten doen, alsof er niets aan de hand was. Dat er wel degelijk iets gebeurde zag men aan de rode gloed die over de beide vrouwen kwam. Ze konden beiden met moeite het kreunen en zuchten onderdrukken. De handdoek rond Mireille's lichaam was ondertussen reeds weggezakt en ze wierp hem op de grond. Wat een goddelijk lichaam was dit toch. Haar borsten priemden fier vooruit en haar tepels waren staalhard. Danielle liet nu haar kleedje van haar schouders glijden en ze had haar benen wat verder uit elkaar gedaan om Geert wat meer ruimte te geven.
"Zo'n onbaatzuchtige heldendaad verdient toch een of andere beloning vind ik", ging Danielle onverstoord verder.
Even haalde Geert zijn hand weg uit de poes van Danielle om haar hand te nemen en deze op zijn kloppend lid te leggen als wou hij een hint geven wat ze konden doen om hem te bedanken. Haar hand daar achter latend keerde hij terug naar haar ondertussen openstaande kut waar haar kittelaar fier zijn kopje naar buiten stak. Terwijl Danielle zijn kloppende pik met haar zacht pompende vuist verder streelde drukte Mireille een kusje op zijn eikel. Het scheelde niet veel of hij had meteen haar hele gezicht ondergespoten.
"Je zou hem kunnen neuken" opperde Mireille alsof ze iemand wou uitnodigen op
een koffietafel.
"Misschien wel, maar is dit niet te goedkoop. Het moet trouwens zijn beloning zijn en ik zou er even veel plezier aan beleven!" kreunde Danielle en liet direct daarna een kreet van voldoening horen terwijl zij woest Geert's vingers in haar kut samen kneep. Dat is één dacht Geert, op naar de volgende...
"Misschien zou hij het wel fijn vinden moest hij het kunnen doen met ons beiden..." antwoordde Mireille en deed alsof ze het orgasme van haar moeder niet gezien of gehoord had.
Danielle ging een beetje anders zitten en zette zichzelf zoals Mireille zat, op haar knieen op het bed, benen gespreid, met Geert's hand vlak onder haar tunnel zodat deze volledig open en toegankelijk was. Zoals ze daar zaten kon Geert met beide handen recht in hun druipende kutjes duiken en hierin rondploegen wat hij tot grote tevredenheid van beide grieten gretig deed.
"Maar Miep toch, jij kunt dat toch niet maken, je bent nog maagd en ik wil dat je ontmaagding iets speciaals is. Mij zou hij kunnen hebben indien hij dit wil maar enkel met condoom en geen speciale foefjes, gewoon normaal, en ik zou er zeker van moeten zijn dat hij nadien hier niet in de buurt blijft rondhangen om meerdere beloningen te ontvangen"
"Mijn reddende engel is toch iets speciaals", hijgde Mireille want Geert's gestatige aanvallen op haar druipend kutje begonnen al lang hun vruchten af te werpen en terwijl zij verwoede pogingen ondernam om haar orgasme tegen te houden verloor zij zienderogen de strijd.
"Ik zou hem kunnen afzuigen en hij zou me lekker kunnen likkeeeeeeuuuu...."
Een-een grinnikte Geert en begon er echt plezier in te krijgen en hij was akkoord met gelijk wat deze beide kutten beslisten maar hij wou dringend neuken. Even was hij echter met stomheid geslagen toen Danielle de naam 'Miep'
uitsprak en dit was Danielle niet ontgaan.
"Wat is er, waarom stopte je" vroeg ze bezorgd, "Heb ik je pijn gedaan?"
"Nee hoor, het is gewoon omdat je haar 'Miep' noemde en ik ken iemand die dat ook doet en dit is uiterst vreemd" hijgde Geert die zelf op springen stond.
"Ik zou ondertussen wel graag ook eens verlost worden en gelijke tred met
jullie houden"
Speels sloot Mireille haar middelvinger en haar duim rondom zijn paal onderaan bij de stam. Langzaam schoof ze vervolgens haar hand omhoog langs zijn hele lul, terwijl ze stevig bleef knijpen met haar vinger en duim. Met haar hand trok ze hem nog even zachtjes af, voor ze haar lippen weer op zijn eikel zette en langzaam zijn paal in haar mondje naar binnen zoog. Eerst alleen zijn eikel maar steeds dieper liet ze zijn lul in haar warme, natte mond glijden.
Haar soepele tong bewoog snel heen en weer over zijn eikel, terwijl ze steeds harder begon te zuigen en haar lippen steeds verder over zijn paal omlaag liet
glijden. Haar handen had ze hierbij niet meer nodig, dus die liet ze rusten op zijn bovenbenen en buik. Geert streelde met zijn handen over haar rug en door haar haren. Steeds sneller en dieper gleed haar zuigende mondje heen en weer over zijn lul, terwijl haar tong geen moment stilstond. Het was duidelijk niet de eerste keer dat ze dit deed. Mireille probeerde nu duidelijk om zijn paal zo diep mogelijk in haar mondje naar binnen te zuigen. Hij merkte dat ze er moeite voor deed om bij iedere beweging zijn paal nog dieper naar binnen te laten
glijden.
Hij was niet heel erg groot geschapen, maar ze moest toch erg veel moeite doen om zijn hele lul in haar mondje te krijgen. Hij voelde zijn paal zelfs steeds een stukje in haar keeltje glijden als ze haar mond omlaag duwde. Ze maakte wat kokhals geluiden maar ging gewoon door. Ze slaagde erin om heel zijn lul binnen te krijgen. Haar lippen sloten zich onderaan de basis van zijn pik. Het was een fantastisch gevoel om die kletsnatte, warme mond van haar zijn hele paal te voelen omsluiten.
Ze liet zijn lul terug uit haar mond glijden. Er bleef een lange sliert van haar speeksel tussen zijn eikel en haar lippen hangen, die ze snel naar binnen zoog. Zijn lul was drijfnat en glimmend van haar spuug. Hoewel ze de tranen in haar ogen had staan, keek ze Geert breeduit lachend en trots aan. Het was duidelijk dat ze erg tevreden was dat het haar was gelukt om zijn hele lengte naar binnen te zuigen.
"Zo fantastisch ben ik nog nooit eerder gepijpt," zei Geert tegen haar, zonder een woord te liegen.
Met een tevreden blik in haar blauwe ogen nam ze zijn eikel weer in haar mond en begon hem weer te pijpen. Dit keer wat minder diep, maar met haar hand aan de basis van zijn lul trok ze hem stevig af. Haar tong flitste weer als vanouds over zijn eikel heen en weer, terwijl haar lippen zich stevig zuigend om zijn lul klemden. Terwijl ze dit deed, keek ze hem continu recht in zijn ogen aan met die baby-blauwe ogen van haar.
Dit werd hem echt te veel en hij voelde dat hij zijn orgasme echt niet langer kon uitstellen als ze zo doorging. Hij vond dat hij haar moest waarschuwen, zodat ze tijdig kon stoppen.
"Even rustig aan nu schatje," zei hij tegen haar met kreunende stem, "want dit houd ik niet meer vol. Mijn ballen ontploffen bijna."
Maar in plaats van dat ze stopte, verhoogde ze haar tempo juist. Dit geile sletje had er dus blijkbaar geen probleem mee als hij in haar mondje zou klaarkomen. Steeds weer schoof ze haar mondje over zijn staaf naar beneden tot zijn eikel voorbij haar keelgat schoot en haar neus begraven werd in zijn schaamharen. Hij voelde zijn ballen samentrekken en wist dat hij het point-of-no-return gepasseerd was.
"Oh ja schat, ik kom klaar," kreunde hij uit.
De ene na de andere straal zaad spoot hij in haar warme mond. Haar lippen hield ze strak gesloten om zijn lul, terwijl hij met dikke stralen haar mondholte vulde met zijn zaad. Toen de laatste straal uit zijn eikel was ontsnapt streelde ze met haar tong langs de onderkant van zijn lul. Al zuigend liet ze
met een zachte plop zijn lul uit haar mondje ontsnappen. Daarbij droop een flinke klodder van zijn zaad uit haar mond over haar lippen en kin. Met haar vinger bracht ze de klodder terug in haar mond. Ze keek met een geile blik naar hem omhoog. Ze deed even haar mond wijd open, zodat hij kon zien hoe haar hele mond was gevuld met dik, plakkerig, wit sperma. Haar tong en haar tanden zaten er helemaal onder bedekt. Het zag er vreselijk geil uit. Toen deed ze haar mond weer dicht, boog voorover naar haar moeder en gaf haar een tongkus en gaf zo een deel van zijn sperma door aan Danielle. Beiden keken Geert nu aan en hij zag dat ze beiden begonnen te spelen met zijn klodders in hun open mondjes
waarna ze alles door slikten. Met twee handen pakte hij Mireille's gezichtje vast en zoende haar op haar mond.
"Bedankt voor de beste pijpbeurt uit mijn leven," fluisterde hij in haar oor. Nadien gaf hij Danielle een gelijkaardige tongzoen. Terwijl ze lagen te zoenen,
streelde hij met zijn handen door hun haren en over hun ruggen omlaag naar de billen. Zachtjes kneedde hij de zachte billen die aan beide zijden van hem voor het grijpen lagen.
"Wat denk je... zou je je kunnen houden aan de voorwaarden die ik daarnet opgenoemd heb" vroeg Danielle schalks, "Je mag verder met ons spelen, likken en vingeren en me daarna neuken maar met condoom, van mijn dochter haar gaatjes blijf je met je lul ver genoeg af en ook van mijn kont blijf je af. Eenmaal de deur achter je dicht moet je vertrekken en niet terug komen."
"Ok", zei Geert, "Maar gaat er ons niemand komen storen want ik wil het een zeer lange speelbeurt laten worden..."
"Mijn man blijft nog wel enkele uurtjes weg en wat mijn zoon Bjorn betreft, wel die trekt hem niets aan van wat wij doen!" repliceerde Danielle.
Door deze uitspraak kromt Geert's maag in elkaar. Dit is onmogelijk dacht hij. Dit kon niet waar zijn!
Hij moest zekerheid hebben en stout flapte hij eruit: "En moest John nu plots hier staan, wat zou hij dan doen?"
"John!???!!", vroeg Danielle verbaasd, "Hoe weet jij...??? Wie heeft je gezegd...???"
Geert wist genoeg, hij was zonder het te weten beland bij iemand die hem zeer
nauw aan het hart lag. Dit had hij in zijn stoutste dromen niet kunnen
voorstellen.
"Ik weet het gewoon... net zoals ik onbewust wist dat ik Mireille moest redden om zo dichter bij jullie te komen... dit is het voordeel als je zo'n 'caring guy' bent, ook al ben ik geen 21 meer..." zei Geert zonder schroom.
Nu was het Danielle's toer om hem met uitpuilende ogen aan te kijken. Ook Mireille keek hem aan alsof ze een spook zag.
Blijkbaar wist ook zij van zijn bestaan af want ze zei met trillende stem: "Ben jij die Geert uit Belgie... die zo lekkere en hete ... hoe kan dat nu...."
"Ja inderdaad...wat is de wereld toch klein he? Vond je ze zo lekker?"
Ze waren zo uit hun lood geslagen dat ze niet eens opmerkten dat Geert terug met volle ijver in hun beider kutjes aan het graaien was.
"We keken er steeds verlangend naar uit wat je het volgende zou schrijven en in een adem verslonden we het tesamen en speelden het zo veel mogelijk na..." kirde Danielle met een immens
brede glimlach.
"Kom hier mijn deugeniet" zei ze en drukte haar hele lichaam dicht tegen Geert aan en begon hem woest te tongen. "Dit moeten we vieren" jubelde Mireille en duwde Danielle van Geert weg en nam haar plaats in.
"Niet vechten hoor" kon Geert ademloos tussen beiden want hun getong had zijn adem afgesneden, zo wild was hun reaktie, "Er is genoeg voor jullie beiden."
"Mireille!" zei Danielle plechtig, "Dit is nu echt iets speciaals...als je begrijpt wat ik bedoel"
Mireille knikte instemmend naar Danielle en deze ging verder zich tot Geert wendend: "Wat ik daarnet zei... laat dat allemaal maar vallen... dit is nu niet
enkel een vergoeding voor een heldendaad maar veel meer...Geert... bij deze geef ik jou mezelf aan jou, zonder condoom, al mijn openingen, mijn hele lichaam, je mag met me doen wat je wilt...hoe vaak je wilt... wanneer je wilt.... vandaag....morgen... je ganse verlof...je volgende verlof..."
Mireille vervolgde dapper: "Geert, bij deze geef ik jou mijn lichaam....mijn maagdelijkheid... mijn kut...mijn kont...mijn keel... doe met me wat je wil...zoveel mogelijk.... zo hard mogelijk... zorg ervoor dat ik mijn achterstand inhaal.... gebruik me zo intens mogelijk...laat me zo veel mogelijk ontdekken en beleven..."
"Het is mij een grote eer om jullie te mogen bedienen op jullie wensen en ik ga
proberen om al jullie wensen te laten uitkomen" zei Geert alsof hij de eed aflegde bij de koning. "Wie mag ik als eerste bedienen...?"

Word vervolgd
100% (9/0)
 
Categories: Mature
Posted by pegaseus69
2 years ago    Views: 748
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Voor zo'n vakantie teken ik direct...!
2 years ago
Heerlijk verhaal. Ik ga direct door naar het vervolg.