Dave deel 5/6

Hoofdstuk 5 Mira

Dave sliep na de zware nacht een gat in de dag. Hij werd wakker met een verschrikkelijke stijve lul. Hij besloot de stijve lul te negeren. De familie had hem lekker laten slapen en hij voelde zich nu dan ook volledig fris en vol energie. Hij sprong uit bed en pakte zijn handdoek en nam een douche. Hij kleedde zich aan een korte broek en T-shirt. Dave liep naar beneden en vond een briefje van Eva op de salontafel. Zij was met de meiden naar de markt en zou pas laat thuiskomen die middag. Tim was uiteraard naar zijn werk. Dave besloot vandaag maar eens langs te gaan bij Mira in het volgende dorp. Hij had wel zin in een motor ritje en eens een praatje met een ander buiten de familie. Dave keerde zich om en keek de eetkamer in. Linda stond in de eetkamerin een dun en door de zonschijn licht doorschijnend zomerjurkje de boeken kast af te stoffen. Dave dacht aan het verhaal van Eva en aan de ontzettende stijve lul die hij had toen hij wakker werd. Dave voelde zijn lul al weer stijf worden bij het idee dat hij Linda nu kon pakken als hij wilde. Dave besloot de stoute schoenen aan te trekken en Linda genadeloos te neuken. Dave was na een kleine week bij de familie niet meer het verlegen jochie die hij eerder was. Hij was zelf-verzekerder geworden in die week. Hij wist wie hij was, wat hij had en wat hij kon. Denkend aan Linda was zijn lul onder tussen kei hard geworden.
Dave liep de eetkamer in en ging achter Linda staan. Hij pakte haar hard bij haar schouders beet en duwde haar hard met haar boven lichaam op de tafel neer. Zonder wat te zeggen trok hij haar jurk ophoog en keek zoals zijn tante al had gezegd tegen een blote kont aan. Hij schopte tegen haar enkels aan zodat ze haar benen spreidde. Zonder pardon duwde hij zijn lul tegen haar kut aan en stootte hard toe. Zijn lul verdween in 1 keer voor de helft in haar kut.
Linda ontving hem met een wulps gekreun "Jaa neuk me geile kut lul".
Dave had gelijk door dat ze echt van grof hield. "Geile teef ik ga je kut volspuiten".
Dave stond zo hard als hij kon te stoten.
"Harder harder" kermde Linda.
Dave die haar achterlang stond te neuken pakte haar bij haar half lange haar en trok haar vrij hard naar achteren.
"Ooooohhh jaaaa zoooo harder"
Ze stond nu half overeind en Dave trok haar jurk aan de voorzijde open. Knopen sprongen in het rond door die ruwe handeling. Hij pakte haar bij haar tepel en kneep er hard in.
"Yeeaahhhhh ik kom ......ik koooooom".
Linda kwam kermend klaar. Dave die door het hoge tempo ook niet veel meer kon hebben spoot haar kut barstens vol met zijn geil. Dave trok zijn lul uit haar kut en veegde hem af aan haar jurk. Morgen avond zeven uur in de stallen in een dunne jurk snauwde hij naar Linda en liep weg.
Dave liep de eetkamer uit naar buiten. Hij deed het bijgebouw open en pakte zijn motor. Zonder een vast doel voor ogen reed hij weg. De wind floot om zijn oren en speelde met zijn haar. Hij betrapte zich er op dat hij bijna automatisch naar het vennetje reed. Hij zette zijn motor neer op het bospad en liep naar het vennetje toe.Dave trok zijn schoenen uit en waadde door het water. Een beetje verveeld liep hij door het water. Zonder Eva was er niets aan dacht hij. Ondanks het avontuurtje van vanmorgen met Linda begon hij zich nu toch al aardig te vervelen. Dave liep weer naar zijn motor en reed doolloos rond. Na een poosje echt de weg kwijt te zijn geweest zag hij vanaf een heuvel een dorpje aan zijn voeten liggen. Dave herkende het dorp waar hij doorheen gereden was met zijn tante. Dave besloot Mira de vrouw uit de trein met een bezoekje te vereren. Dave reed naar beneden door het verlaten dorp heen. Vrij snel had hij het adres van Mira gevonden. Hij parkeerde zijn motor voor de deur en bekeek het pand eens aandachtig. Het was een enorm gebouw vierkant en hoog in oud Italiaanse stijl. De deur was gewapend met een deurklopper. Dave pakte deze beet en liet hem vallen. Een doffe galm klonk door de gang. Een jonge vrouw misschien zelfs nog wel een meisje in bikini deed de deur open.
"Hoi" zei Dave. "Ik kom voor Mira".
De vrouw zwaaide de grote massieve deur wagenwijd open.
"Kom erin, ik ben Monique".
Ze liep heupwiegend voor hem uit door de gang richting binnenplaats. Dave nam haar eens goed op toen ze voor hem uit door de gang liep. Ze was lang, blond, mooie wat kleine stevige borsten, donker haar en een figuur en houding van een model. Dave vond haar erg mooi. Aan het einde van de gang liepen ze de binnenplaats op waar Dave door de invallende zon even verblind werd. Mira zat gekleed in een dunne korte kimono op een ligstoel in de zon. Mira stond uitbundig op en liep op Dave toe en gaf hem twee stevige zoenen op zijn wangen.
"Hoi leuk dat je langskomt".
Monique had ook een stoel aangeschoven. Gezellig pratend en koffie drinkend met zijn drieën gleed de ochtend voorbij. Nu net na twaalf werd het wel erg warm in de zon. Mira stond op om naarbinnen te gaan. Ze had Dave nog een rondleiding in het gebouw beloofd nu was had met die hitte het juiste moment daar voor. Monique liet de twee alleen en verdween door een deur in de gang. Vrolijk babbelend liepen ze door het gebouw. De laatste kamer die open ging bleek de kamer van Mira te zijn. Het was bijna een complete woning op zich. Het bestond uit een zitkamer, slaapkamer en een badkamer.
"Kijk maar gerust rond hoor"" zei Mira naast hem.
In de deuropening van de slaapkamer bleef Dave staan.
"Jezus wat een bed zeg" gaapte Dave.
In de slaapkamer stond een enorm eikenhouten hemelbed in Barokstijl met gedraaide poet en bij behorende tiranlatijntjes.
"In zo'n bed moet je niet alleen slapen je zou verdwalen in zo ding" grapte Dave.
"Wie zeg dat ik er alleen in slaap" reageerde Mira adrem.
Door die opmerking stond Dave letterlijk en figuurlijk met zijn mond vol tanden. Hij keek eens naar Mira die stond te lachen om het beteuterde gezicht van Dave. Het viel Dave op dat de kimono van Mira wat was open gevallen. Bijna als of het gepland was schoof Dave zijn hand tussen de twee half van elkaar afstaande zijde delen van de kimono in. Hij sloeg zijn hand om de naakte middel van Mira heen. Mira was afwijzend en drukte Dave iets van zich af. Dave trok haar wat dwingender naar zich toe en zoende haar op haar lippen. Met zijn tong drukte hij tegen haar lippen die zij automatisch wat van elkaar deed. Dave nam de kans waar en drukte zijn tong bij haar naar binnen op zoek naar haar tong. Langzaam brak het gespeelde verzet van Mira. Ze sloeg haar handen om de nek van Dave en zoende hem vurig terug. Dave liet zijn handen over de kimono glijden en streelde haar billen. Hij trok het lusje van haar kimono open waardoor hij open viel en het naakte lijf van Mira zichtbaar was. Ze had een paar schitterende stevige grootte borsten en een heerlijk figuur.
Mira maakte zich zacht los van Dave. Ze pakte zijn hand en trok hem mee de slaapkamer in naar het bed. Mira ging op de rand van het bed zitten en ritste bij de staande Dave zijn gulp open. Dave hoorde Mira iets als enorm mompelen toen ze zijn eikel in haar mond nam. Dave stak zijn handen naar voren en begon de borsten van Mira te kneden. Dave voelde dat Mira zo veel mogelijk van zijn lul in haar mond nam en met zijn zak begon te spelen. Voor Dave kwam er nu iets nieuws. Mira liet zich achterover op het bed vallen en trok hem mee zodat ze haar mond om de eikel kon blijven houden. Dave zat nu op de borst van Mira. Ze pakte haar tieten in beide handen en stopte de lul van Dave ertussen. Automatisch begon Dave stotende bewegingen te maken steeds als zijn eikel boven de tieten uitkwam hapte Mira zijn eikel naar binnen. Dave voelde dat hij ging klaarkomen.
"Ik kom Miraaaa" waarschuwde Dave haar.
Om het genot van de hete mond van Mira niet te missen maakte hij kleine stoot bewegingen tussen de tieten van Mira. Het zaad kookte in zijn zak en schokkend kwam Dave klaar in de mond van Mira.
"Ikkkkk spuitttttttttt....." gilde Dave.
Hij zag Mira gulzige slikbewegingen maken. Het verbaasde Dave dat ze die enorme hoeveelheid zaad kon hebben zonder te morsen. Dave liet zich naar benden zakken en drukte zijn mond op de kut van Mira die al bij de eerste aanraking haar heupen omhoog stootte. Gulzig likte Dave Mira wetend dat het niet lang zou duren eer ze klaar kwam. Plagend nam hij haar klitje in zijn mond en beet er zacht in. Vervolgen liet hij in een razend tempo zijn tong over hij klitje heen flitsen. Voor Mira was deze behandeling te veel.
"Door dooooor....... Lekkeuuuuur ik koooooommmm".
Dave voelde haar handen op zijn hoofd die hem hard in haar kruis drukte toen ze klaar kwam. Dave wilde Mira de kans niet geven te herstellen van deze behandeling en kroop langzaam omhoog. Dave ging met zijn nog steeds stijve lul boven op Mira leggen en duwde zijn lul tegen haar zeik natte kut aan. Hij duwde zijn eikel bij haar naar binnen en bewoog in een behoorlijk hoor ritme zijn lul een heel klein stukje heen en weer. Bewust maakte hij hele kleine bewegingen hij wilde Mira gek maken. Hij wist ook dat voor in de kut van Mira het gevoeligste deel zat pas als ze gek werd zou hij de volle lengte naar binnen schuiven. Dave steunde op een arm zodat hij zijn andere hand vrij had om met de tieten van Irma te spelen. Dave voelde Irma onder zich kronkelen en haar benen om zijn middel heen vouwen.
"Dieppperrrrrr Daveee...........diepeeeeer........"smeekte Mira.
Ze probeerde hem verder naar binnen te schuiven maar Dave volgde al haar bewegingen zodat alleen zijn eikel haar maar gek maakte.
"Ram hemmmm in meee...." Kreunde Mira.
Dave had echter niet op de creativiteit van Mira gerekend. Hij voelde dat haar hand zacht in zijn zak kneep. Dave probeerde dit uit alle macht te negeren en stootte rustig op dezelfde manier verder de neiging onderdrukkend om zijn lul volledig in Mira te rammen. Hij voelde dat Mira zijn zak los liet om even later weer terug te komen en hem volledig te verrassen. Mira had onder een kussen vandaan een klein vibratortje gepakt waarmee ze klitje altijd bewerkte. Dave ging door het dak toen hij ineen de trillingen tegen zijn zak aan voelde. De trillingen trokken van uit zijn zak door de stam heen naar zijn eikel.
"Aaaaahhhh wat doe jeeeee...." Piepte Dave.
Dave kon de verleiding nu niet meer weerstaan en stootte zijn lul in één haal bij de hunkerende Mira naar binnen die spontaan begon te gillen. Als een gek ramde hij zijn lul nu heen en weer en voelde dat Mira klaar kwam.
"Ooohhhh Jaaaa...... toeeeee neuuuuk meeeee...." gilde Mira.
Dave voelde een ongekende sensatie toen hij klaar begon te komen de vibraties door zijn lul heen werden versterkt toen hij klaarkwam.
"Daaaaar koooomtttt ..........hetttt".
Een ongelofelijke hoeveelheid sperma spoot hij straal na straal in Mira. Naar het gevoel van Dave lag hij minuten lang schokkend op Mira te genieten. Langzaam ebde het gevoel weg. Uitgeput viel hij op Mira nee die genietend nog licht onder Dave lag na te schokken. Dave rolde van Mira af en schrok van de tijd die de klok aangaf. Geschrokken sprong hij op hij had beloofd om op tijd thuis te zijn. Hij gaf Mira een hete kus en vertrok. Mira liet hem beloven om hem voor dat ze weg ging nog eens te bezoeken. Grinnikend beloofde Dave dat hij genoeg had voor tien en zeker nog wel meer dan één keer zou langs komen.
100% (11/0)
 
Categories: Mature
Posted by pegaseus69
2 years ago    Views: 513
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
wederom een top hoofdstuk