Dave deel 4/6

Hoofdstuk 4 Les twee met Oom Tim

Toen ze thuis kwamen lagen Tamara en Marjolijn naakt op een ligstoel in de zon. De beide meisjes begroetten de twee als of ze volledig gekleed waren. Dave moest even twee maal slikken wauw dacht hij. Het bleek al snel dat het hier normaal was om naakt te zonnen. Dave deed zijn shirt uit en ging bij de beide meisjes in de zon zitten. Eva liep naar binnen om iets aan het huishouden te doen. Ondanks het gezellige gesprek dat ze met zijn drieën hadden kon hij zijn ogen niet van de beide meisjes af houden. Hij nam ze goed in zich op. Het was echt een eeneiige tweeling ze waren niet uit elkaar te houden. Hij wist dat het de twee meisjes moest opvallen maar hij kon er niets aan doen hij moest kijken.
De meisjes hadden commentaar dat hij gekleed in de zon lag en dat zij naakt waren. Ze stonden er op dat hij ook in zijn blootje zou gaan liggen. Tamara en Marjolijn waren namelijk bewust gaan zonnen in de hoop dat Dave er bij zou komen zitten. Als dat zo zou zijn zouden ze hem wel uit zijn kleren krijgen. Tamara en Marjolijn waren namelijk behoorlijk nieuwsgierig hoe Dave er naakt uit zou zien. Dave wist dat hij hier niet onderuit kon komen. De schroom die hij normaal haast niet kon overwinnen stond hem na de ervaring met Eva vanmiddag niet echt meer in de weg. Dave liet zijn broek zakken en ging weer in zijn stoel zitten. De al ervaren meisjes zaten met hun mond open naar zijn kruis te staren.
"God wat een monster" hoorde Dave Marjolijn tegen Tamara zeggen.
"Wat zei je Marjolijn?" vroeg Dave aan Marjolijn.
Tot Dave zijn genoegen zag hij Marjolijn kleuren.
"Eeeuh niets Dave" stotterde ze.
Dave voelde dat de rottigheid de kop weer begon op te steken. Dave stond op en dook snel in het water. Het koele water had het gewenste effect en hij voelde de spanning uit zijn lul lopen. Na even rondgezwommen te hebben kwam hij weer uit het water en liet zich in de zon opdrogen. Eva kwam de tuin binnen lopen.
"Het eten is zo klaar jongens opschieten aan gaan kleden."
Dave stond op deed een short aan en liep het huis binnen. Marjolijn en Tamara spraken nog een poosje met hun moeder en kwamen toen ook het huis binnen. Het eten werd opgediend en ze schoven met ze allen aan tafel. Het gesprek ging erover wat ze die dag beleefd hadden.
"De meest vruchtbare dag heeft Dave vandaag gehad, niet?"
Tim gaf Dave een knipoogje terwijl hij dit zei. Dave verslikte zich meteen in een slok wijn die hij net in zijn mond nam.
Hoesten en proestend gaf hij antwoord "Kan je wel zeggen ik heb vandaag al heel wat kilometertjes gereden. Het is een mooie omgeving"
Na het eten gingen ze met zijn allen op de veranda zitten en dronken een kop koffie. Tim zat binnen in de studeerkamer wat te werken zodat ze met ze vieren zaten te praten. Het begon al langzaam te schemeren toen ze naar binnen gingen. Zijn oom Tim ging nog even werken en de meisjes gingen naar hun kamer en naar bed. Dave bleef alleen achter met Eva in de huiskamer. Ze zaten samen op de bank en keken TV. Eva kon het niet laten om af en toe even de lul van Dave te strelen. Even later kwam Linda langslopen met een fles wijn in haar hand om naar zijn oom te brengen.
"Nu wachten we vijf minuten en dan zal ik je eens wat laten zien" zei Eva.
Dave had geen idee wat ze bedoelde maar hij was best nieuwsgierig.
"Kom" zei Eva en pakte zijn hand en trok hem mee richting studeerkamer.
Dave hoorde een hoop gekreun uit de studeer kamer komen. Hij keek door het sleutelgat en zag zijn oom met zijn broek op zijn enkels staan. Linda stond met haar gezicht naar de muur toe. Tim hield met een hand haar handen boven haar hoofd en stond haar ongelofelijk hard te neuken. Eva voelde tussen Dave zijn benen en trok hem even later bij de deur vandaan.
"Nu les twee en aan het einde een geheimpje" zei ze geheimzinnig.
Eva nam hem mee naar haar slaapkamer en begon hem hartstochtelijk te zoenen. Dave streelde haar borsten door het dunne sexy jurkje heen. Hij voelde de tepels onder zijn vingers hard worden. Eva streelde hem door zijn broek heen over zijn kruis. Zijn rits werd naar beneden getrokken en hij voelde Eva ervaren zijn lul uit zijn broek vissen. Eva zakte door haar knieën en nam de half slappe pik van de staande Dave in haar mond en begon hem stijf te pijpen.
"Aaaah ......ja Eva " kreunde Dave.
Toen Dave op volle oorlogssterkte stond trok ze hem mee naar het bed. Samen vielen ze op het bed neer. Dave duwde zijn hand onder Eva haar jurk en streelde over haar slipje heen dat al een vochtige plekje vertoonde.
" Wacht" zei Eva.
Ze stond op en kleedde zich uit. Dave zat verlekkerd te kijken naar als dat moois wat er werd uitgepakt. Eva ging weer op het bed leggen met haar handen achter haar hoofd.
"Kleed je uit." zei ze.
Dave sprong overeind en wist niet hoe snel hij zich van zijn kleding moest ontdoen. Hij ging naast zijn Tante op het bed leggen en begon op haar tepels te zuigen.
"Mmmm" kreunde ze zacht. De deur ging langzaam open en zonder dat Dave het door had kwam zijn oom binnen.
"Hulp nodig Dave. Of kan je het zelf wel af." zei hij rustig.
Dave schrok zich rot en vloog overeind en sloeg zijn handen voor zijn kruis. Hij kreeg een kleur en begon wat te stotteren. Eva begon zacht te lachen. Dave wist niet wat hij van deze situatie moest denken.
Eva stelde hem gerust: "Tim weet wat wij vanmiddag hebben uitgespookt. We hebben geen geheimen voor elkaar hoor. Kom gus maar hier" zei ze. Dave ging schoorvoetend op het bed zitten en keek naar Tim.
Tim keek hem aan en zei "volg de meester gewoon doen wat ik doe".
Tim boog zich voorover en drukte zijn mond op de rechter tepel van Eva en begon er lekker op te sabbelen. Dave besloot vol plezier zijn oom te volgen en drukte zijn mond op de andere tepel. Eva had het goed naar haar zin zo en voelde zich bloed geil worden.
"Jaaa jongens pak mijn tieten" kirde ze geil.
Ze zou vannacht niets te kort komen wist ze. Ze pakte aan de linker en rechterkant de beide mannen in hun kruis en voelde de twee lullen in haar handen groeien. Tim liet de tepel los en schoof met zijn mond langzaam over de buik van Eva naar haar natte kutje toe. Op het moment dat hij zijn mond op haar kut wilde duwen stopte hij abrupt en keek naar Dave.
"Aan jouw de eer Dave. Gewoon luisteren en doen wat ik zeg dan word ze gek van geiligheid".
Dave volgde de commando's van zijn Oom nauwgezet op. Hij likte met zijn tong langs de buitenste schaamlippen van zijn tante. Hij proefde een licht zilt vocht en rook een muskachtige geur. Hij merkte dat zijn tante haar heupen licht omhoog stootte. Hij pakte met zijn vingers de buitenste lipjes beet en trok ze licht naar buiten. Haar klitje stak zijn kopje op en kwam naar buiten. Dave likte zacht aan het klitje. Eva reageerde alsof ze een elektrische schok kreeg toen hij haar klitje raakte en begon zwaar te ademen. Instinctief wist Dave dat hij op de goede weg was. Keer op keer likte hij over Eva haar klitje heen. Op de achtergrond hoorde hij Tim zeggen dat hij een vinger in Eva haar kut moest schuiven. Dave duwde een vinger in Eva haar kut en bewoog hem binnen in haar in het rond en raakte zo ieder plekje.
"Ooohhh Tim ik ga klaar komen op zijn tonggg".
Hij wisselde dit af met een heen en weergaande beweging. Dave voelde dat Eva begon te schokken onder hem het sap stroomde nu uit haar kut wat Dave gulzig oplikte. Eva kwam gierend klaar onder het voortdurende gelik van Dave. Dave kwam weer omhoog en keek naar zijn oom zijn gezicht nat van het geil van zijn tante.
"Geef haar de kans niet om bij te komen ram je lul in haar kut. Neuk haar met lange halen en wissel het af met korte stoten" commandeerde Tim.
Vlug trok hij zijn tante iets onderuit zodat ze met haar billen nog net op het bed lag. Hij ging op zijn knieën tussen haar benen zitten en drukte zijn lul rustig bij haar naar binnen.
"Jaaa neuk me....... neeeemm me".
Eva kreunde gelukzalig toen ze de lul van Dave voelde en pakte de lul van Tim vast en trok hem naar haar mond. God ze was zo geil als de pest ze werd heerlijk aan twee kanten gevuld met lul. Ze begon verwoed op de lul van Tim zuigen terwijl ze de lul van Dave heen en weer voelde schuiven in haar zeik natte kut. Tim deed exact wat zijn oom hem had verteld en wisselde de stoten voortdurend af. Tim vond dit een prettig standje hij had zijn handen vrij en kon alles zien. Dave vond het een heerlijk geil gezicht als hij naar zijn lul keek en hem volledig in Eva haar heerlijke kutje zag verdwijnen. Hij voelde de spieren van het kutje zijn lul heerlijk kneden. Hij voelde dat zijn zaad begon te borrelen hij zou dit niet lang volhouden. Eva begon onder hem te schokken.
Terwijl ze Tim nog steeds afzoog hoorde hij haar zeggen "harder harder snellleeeer heeet koooooooomt ...............".
Toen Dave nu de heupen van zijn tante beet pakte zag en hoorde hij dat zijn oom klaarkwam in haar mond.
"Jaaaa zuuiiiig meee ........ik spuuuuiit".
Dave die nu goed hou vast had aan Eva haar heupen begon met volle kracht te stoten. Hij zag de tieten van Eva bij iedere harde stoot omhoog wippen. Dave kwam klaar en spoot straal na straal sperma in de kut van Eva die terwijl hij spoot spastisch begon te schokken toen ze klaar kwam.
"Ooohh god .........jaaa spuit me vollll" kermde Eva. Bevredigd keken de drie elkaar aan.
Een volledig tevreden Eva zei" dit moeten we meer doen. Maar dan moet je eerst mij neuken en niet eerst Linda Tim" grinnikte Eva.
"Zo dat was les twee Dave. En nu het geheimpje".
Eva vertelde Dave dat Linda een seksuele afwijking had. Als hij Linda wilde neuken dan moest hij haar zonder voorspel en zonder pardon neuken. Ze vond het ook prettig om smerige taal te horen als ze geneukt werd. Ze liep daarom ook altijd zonder slipje door het huis heen in de hoop dat Tim haar zou naaien. Ze vond het prettig om onverwacht en hard gepakt te worden op elke plek van het huis ongeacht door wie en wanneer. Dave besloot dat hij dit zeker een keer zou doen als hij zin had. Hij knoopte het goed in zijn oren. Na nog wat nagepraat te hebben over les 1 en 2 ging Dave nu naar zijn eigen slaapkamer en viel vermoeid in een diepe welverdiende slaap.
100% (7/0)
 
Categories: Mature
Posted by pegaseus69
2 years ago    Views: 438
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Ben benieuwd naar deel 5, geil verhaal, en goed geschreven.