Lejligheden

Det banker på døren - udenfor står en fremmed mand. Du har ikke mødt ham før, men i har skrevet lidt sammen. Med meget tøven havde du givet ham lov til at komme på besøg; uden at vide, hvad der kunne ske... Du havde forinden været i bad og gjort dig lækker - du vidste med dig selv, at hvis han så ærlig og charmerene ud, så ville du have sex med ham... Og nu står han der: Han er høj, mørkhåret og maskulin af bygning - en speciel fyr som ikke lige minder om nogen du havde set før...

Du åbner døren og siger: "hej, kom indenfor, vil du ikke...". Jeg sætter en finger for din mund, som tegn på at du ikke må sige noget. Jeg smiler til dig og holder et sæt håndjern op, som tegn på at fra nu af er det mig som bestemmer. Jeg vender dig om og holder dine arme fast ned langs siden. Jeg dufter til dig og kan mærke varmen og fugten fra dit bad. Jeg kysser dig blidt på halsen og bider dig forsigtigt i din øreflip. Du skal vide at det er mig som bestemmer og at jeg nok skal være god ved dig. Du ligger hovedet tilbage på min skulder og giver tegn til at du slapper af. Mine hænder begynder at udforske din krop, mens jeg klæ'r dig af indtil du kun står i dit lækre lingeri.

Jeg fører dig over til stuebordet og ligger dig ned på ryggen. Armene tvinger jeg op over dit hoved og gør dem fast til bordbenet. Jeg kæler for din krop som ligger og skinner i lyset fra de mange stearinlys, som også varmer lejligheden op. Jeg tager din undertøj af dig og hælder dejlig varm olie ud over din krop. Olien løber ud af flasken i fine linjer som tegner mønstre på din smukke krop. Der er masser af olie og jeg bliver ved indtil den løber ned ad dine bryster, ned ad siderne på din krop, ned over maven, ned mellem benene....

Jeg begynder at massere olien ind i din bløde hud. Først oppe ved din hals, hvor jeg med en hånd på hver side masserer dig hen over kravebenet og dine skuldre. Jeg gir mig god tid, både til at massere, men også til at kigge på dig, nyde din krop og se hvordan olien stadig løber ned ad dig. Jeg massere dine arme blidt og tjekker lige at håndjernet sidder behageligt, men at du ikke kan komme fri - det virker som om at du havde glemt håndjernet og at du blev tændt af at mærke at du er fastgjort til bordet. Jeg lader mine hænder følge dine arme, nedad siderne på din krop og ned på dine ben. Jeg spreder dem, men kun så jeg lige akkurat kan massere dine lår. Du får hurtigt lyst til at sprede dem, da jeg begynder på dine inderlår - men jeg holder dem fast og signalere at du bare skal nyde...

Jeg blev dog ret tændt af at kunne mærke, at du havde lyst til at jeg skulle røre ved dig, og bad dig om ikke at åbne dine øjne. Jeg gik ud af stuen og fandt et sort blindfold i min jakke. Samtidig tog jeg hurtigt og lydløs alt mit tøj af. Du skulle ikke vide, at jeg var nøgen, så jeg bad dig igen om at du holder dine øjne lukkede - og gav dig bind for øjnene.

Jeg begynder at massere din overkrop igen. Da jeg har sikret mig at du slapper helt af, begynder jeg at massere dine bryster. Jeg har kigget på dem længe og har tålmodigt ventet på det rette tidspunkt for at røre ved dem. Dette var bestemt tidspunktet! Du gav et veltilfreds ryk med kroppen og et dejligt støn, da jeg klemte blidt omkring begge brystvorter. Der var stadig masser af olien som skulle masseres rundt over det hele. Jeg placerede mig ved siden af din krop så jeg både kunne røre ved dine bryster, men også begynde at massere dit underliv. Igen tog lysten til berøring dig og du spredte dine ben - denne gang accepterede jeg din invitation og begyndte at røre dig i din dejlige lille fisse. Om den var våd af olie eller af din lyst var ikke til at vide men den var våd - meget våd.

Jeg lagde en finger på din klit og gav den er god gang massage, mens jeg samtidig fortsatte med at massere dine bryster med den anden hånd. Engang imellem blev jeg dog nød til at slippe dig med den ene hånd - uden du kunne vide jeg gjorde - men jeg var så tændt og stod med en stiv pik, som jeg var nødt til at røre ved samtidigt for ikke at springe på dig i al min liderlighed. Desuden skulle du ikke vide at jeg stod helt nøgen endnu...

Dine hænder greb så hårdt om bordkanten, at håndjernene raslede. Med to fingere op i dine våde fisse begynder jeg at kneppe dig hårde og hurtigere. Jeg ligger min anden hånd ned og presser let under din navle, mens at jeg samtidigt rører ved din klit. Du vrider dig og stønner højt - med fødderne på bordet løfter du dit underliv op og giver tegn til mer, mer, mer... Jeg går ned mellem dine ben og tager fat under dine baller og holder dig oppe, mens jeg begynder at slikke dig. Igen stønner du højt og hviiiner, da jeg gik et blid sug på din klit og slikker dig så safterne løber ned mellem dine baller.

Jeg ligger dig tilbage på bordet - men fortsætter med at slikke din klit. Du smager så dejligt og jeg bliver høj af at slikke dine safter. Min pik er så stiv og jeg er nødt til at røre ved mig selv... Jeg rejser mig og gnider på dine våde fisse, massere dine safter ud over dine lår og mave. Mens jeg går og tjekker dine håndjern igen. Min pik strejfer din kind og med det samme vender du søgende dit ansigt i retningen af berøringen. Jeg fjerner mig hurtigt og nyder at se hvordan du med åben mund søger efter noget at slikke på. Jeg lader din tunge finde min pik, så du får lov at smage men kun et kort øjeblik - og jeg trækker mig væk igen!

Du åbner munden helt op og stikker tungen helt ud. Jeg kan ikke stå for det og lader dig sutte lystigt på min stive pik. Du leger med den, mens du vrider dig for at komme fri, så du kan røre ved mig samtidigt - gribe om mine nosser og styre hvordan jeg skal bevæge mig mens du slikker mig. Men fastgjort er det mig som bestemmer og nu begynder jeg at køre min pik ind og ud af din mund - mens du ligger med nakken tilbage og tungen ud. Jeg lader dig tage min pik helt ned til roden, mens din tunge slikker på mine glatte nosser. Hver gang jeg trækker mig ud og giver dig luft, søger du igen efter min pik, stønnende med åben mund og tungen ude for at søge.

Jeg ligger min hånd hen over din fisse og giver den et fast klem. Den er varm og lækker, våd og legesyg. Jeg leger lidt rundt om din klit og griber fat omkring den med to fingre. Slipper og masserer den hurtigt, men kort. Så blidt - og så overraske dig med et par små klap med hele min hånd. Jeg masserer din fisse rigtig godt, mens du stønner højt og vrider dig. Jeg fører to fingre, ringe finger og lange finger, op i dig med håndflade op ad. Den anden hånd ligger jeg blidt hen over din klit, så en finger kan lege mens jeg rører ved dig med den anden hånd.

Mine to fingre fugter jeg godt med dine safter og fører dem ind og ud af dig et par gange, mens jeg drejer hånden rundt så en hver bevægelse bliver ny og du hele tiden bliver stimuleret. Med min fingre helt oppe i dig finger jeg dit g-punkt og begynder at massere det med mine fingre. små kom-kom bevægelser hen over dit g punk får din krop til at spændes som en flitsbue. med hånden på din klit presser jeg dit underliv ned mod bordet. Jeg sætter et hurtigt tempo og nærmest rykker din fisse op og ned for at komme hele vejen rundt på dit g-punkt mens du ligger og vrider dig. Du får en følelse af at have en fyldt blære og begynder at spænde i mod din krop. Jeg visker i dit øre at du skal slappe af og lade din krop bestemme. Hurtigere og hurtigere laver min fingre små kom-kom bevægelser på dit g-punkt og jeg presser hårdt med den anden hånd hen over din kit. "ÅÅÅÅÅh" - du skriger og eksploderer i en sprøjteorgasme, mens jeg hurtigt masserer din klit for at lade orgasmen vare lidt længere.

Jeg trækker blindfold'et væk fra dine øjne så jeg kan se udmattelsen og glæden - du smiler, stønner, løfter dit hoved fra bordet med et bestemt blik i øjnene "slip mig fri"...
100% (8/0)
 
Categories: AnalFetishHardcore
Posted by peckker
1 year ago    Views: 153
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments