Pijpslet na en voor actie

Ik stond op de gang en hoorde je zeggen. ‘Je pijpt als een droom, schat. Daarop zou ik kunnen zweren op mijn ballen!’ Ze was er niet van overtuigd dat ze het echt goed deed. Ze was wat onzeker. ‘Maar ik zou graag in staat zijn om alles te nemen dat je te bieden hebt!’
‘Je verzwolg hem daarnet toch al helemaal of niet soms?’ hoorde ik je zeggen.
‘Ja, maar ik zou graag willen dat ik die pik van je tot de laatste centimeter in mijn mond zou kunnen nemen zonder naar adem te snakken of kokhalsen. Kijk gewoon naar de grootte van dat ding!’
Je grijnsde trots en geilig toen je neerkeek op je lul. Zelfs nu hij weer helemaal slap was, was het nog steeds een flink stuk bungelend vlees.
‘Ik vond dat je tot nu toe je beste pijpbeurt ten beste hebt gegeven. Hoe je vannacht mijn pik zoog, is een lintje waard. Ik weet niet hoe je in staat was om zoveel van mijn jongeheer in je mond te nemen als je deed. Ik zie ook nergens vlekken, dus je hebt echt een topprestatie geleverd. Maar laat je door mij niet stoppen hoor. Wanneer je maar wilt oefenen, sta ik voor je klaar. Ga lekker je gang.’
Toen ik dit hoorde golfde de afgunst door me heen. Wat een topaanbieding, maar die was niet voor mij bestemd. Of toch wel?

Nee, ze nam je oefenuitnodiging met open mond aan. Minutenlang zoog ze. Ik hoorde haar smakken en kreunen. Uiteindelijk raakten haar kaken vermoeid. Tussen lange zuigperiodes in likte ze aan je ballen. Ik zag het goed. Uiteindelijk werd je pik keihard. Ze rukte aan je pik. Wild, hard, te hard. Die was zowel gezwollen als verhit geraakt door uren van bekwaam pijpen in de nacht en nu. Jij ramde je hete, lange, dikke, bonzende pik in haar keel. Ze duwde je resoluut weg. Ze zag net als ik hoe je pik door veel te veel wrijving op gemalen gehakt leek. Maar ze moest door, jij wou het en zij ook. De geilheid won van de tijd om zachtaardig te zijn.

‘Ik wil dat je in mijn bek klaarkomt en wil je zaad slikken’. Er zijn niet veel sletjes die dat zeggen, maar zij wel. Ze was hardhandig, maar ook een echte zaadslikster. Ze genoot ervan als sperma in haar gezicht gespoten werd. Ze hield van een zak die in haar bek leeggespoten wordt. Ze vind het heerlijk om die lading warm zaad in haar mond en op haar tong te proeven.

Maar vandaag wou ze het zien, niet alleen voelen in haar keel. Je kreunde toen ze begon te rukken aan je pik. Ze wist dat ze succesvol was geweest toen jij je kwak over haar gezicht begon te lozen. Wat een teef. Met een handdoek veegde ze het geil van haar gezicht. Wat was dat nou? Dat je daar niets van zei. Ik vond het respectloos. Dat was toch geen behandeling van het vocht waar je zo hard voor gewerkt had? Er waren vele pijpsletjes die het zouden verorberen alsof het slagroom was. Ik! Maar nee, zij veegde het af aan een oude badhanddoek! Maar je zei niets. Ik kon het niet goed maken, de staat van je lul was dusdanig dat zelfs jij een pauze nodig had…. Van een paar dagen welteverstaan. Nieuwe ronde, nieuwe kansen, dat wist ik zeker. Je zaadsletje was vandaag blijkbaar ineens van gedachten veranderd… Dat zou ik nooit doen!

87% (5/1)
 
Categories: HardcoreVoyeur
Posted by pcdewit
3 years ago    Views: 410
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
lekker verhaal!