Hardlopen toch maar zonder panty: Gemma en jij

Het was helemaal niet koud, maar ja je wilde geen bungelende geslachtsdelen terwijl je aan het hardlopen was langs al die lekkere mokkels. Dus een panty onder je trainingsbroek was de oplossing. Warm, maar wel werkzaam. Je schoof de panty over je benen heen. Een tinteling van huid, haren en stof. Typisch, moeilijk te beschrijven gevoel. Van wat voor stof is zo’n ding eigenlijk gemaakt? Je rilde even. Je ballen én lul pasten er wonderwel in. De bobbel en het nylon - dat is het - om jouw kont vormden een goede combi. Het voelde overduidelijk geil aan. Op dat moment kwam de al net zo geile Gemma binnen. Ze had wel wat weg van Gemma van Eck, dat jurylid van So you wanna be a popstar… Net zulke grote lippen, open.

Je ging tegen Gemma aanstaan, omhelsde haar, duwde je bepantyde kruis tegen haar aan. Toen jullie samen zo vreëen, kreeg je een steeds hardere erectie. Je vroeg haar om haar hand eens over jouw panty te laten glijden. Je stem klonk hees. Je was enorm opgewonden. Heel lief streelde Gemma met haar hand over jouw billen. Een heel geil gevoel schoot door jouw lijf. “Volgens mij ren jij dadelijk met een wel heel stijve lul. Daar ga je geen toptijden mee halen”, zei ze.

Het nylon om jouw benen, ballen en lul gaven jou niet alleen een sensationeel geil gevoel., maar je zag er ook zo uit. Bij elke beweging voelde je de opwinding. En Gemma zag dat. Ze had niet alleen een grote mond, maar ze kon bij een plezierige aanblik ook grote ogen opzetten. Ze was wel wat van je gewend, maar dit ging verder dan normaliter. Af en toe hield je het haast niet meer uit. Toen Gemma haar hand nogmaals langzaam langs je lul liet gaan, was er geen houden meer aan. Ze voelde het geil in je stijve pik opborrelen. Een weg terug kende je paal niet meer. Je joystick bereikte een hemels hoogtepunt. Wat een dag om een panty te dragen. Wat een supertip. Wat een lekkere streling van Gemma. Wat zou ze nu gaan doen? Dit kon toch nog niet het einde zijn. Of wel?

De natte plek in je panty voelde eerste heel warm en lekker, maar daarna koud en vies aan. Het was net alsof je in je broek had gepist toen het geil koud werd. Gemma was niet bereid om mondeling uitkomst te bieden. Ze wilde de nog altijd fikse boel niet verwarmen. Er zat niets anders op dan toch de panty uit te doen voor het hardlopen. Deze geile natheid zou ook door een trainingsbroek heenkomen.

Je schaamhaar en alles in de omgeving zat onder het afgekoelde sperma. Wat een teef die Gemma. Ze wist niet wat ze miste. Het was even behelpen. Je liep naar de douche en trok de panty uit. Je ging douchen. Toen je je aangekleed had zag Gemma je opnieuw stijve lul in jouw sportslip. Exit nylon. De panty was voorlopig onbruikbaar. Die moest eerst in de was en daarna drogen.

Gemma had spijt van haar wel heel onaardig gedrag en had superzin in lekker seksen zoals ze zelf zei. Ze wilde jouw stijve lul in elke opening van haar lichaam. Zolang ze je zaad maar als dessert kreeg. “Laat je dikke geile paal nu eens aan me zien”, zei ze. “Daarnet ben ik visueel niet aan mijn trekken gekomen.” Je trok je stijve pik door de gulp van je onderbroek uit. Je lul was weer lekker lang, hard, dik en stijf en zou haar meer dan voldoende voer voor mondfitness geven. Haar verdiende loon. Je duwde je voorhuid naar achteren en liet je glimmende geile eikel aan Gemma zien. Gemma viel gretig aan. Ze liet haar hand tussen jouw benen glijden. Dat gevoel maakte je weer gek. Maar je wilde niet komen. Nog niet.

Gemma wilde dat ook niet, Ze wilde lipservice. Schaamlipservice. Ze duwde jouw hoofd diep in haar kutje. Jij likte haar stevig . Gemma begon hard te kreunen. Veel tongwerk had ze niet nodig. “Ik kom klaar”, zei ze al heel gauw. Je proefde al haar geil. Ze moest even bijkomen van jouw lekkere tongwerk. Ze begon een tijdje daarna jou heerlijk te pijpen. Met superlange halen.....Je was zó geil dat het weer niet lang zou duren of je zou klaarkomen....Je zei dat als ze zo doorging je zou komen. Daarop zoog ze nog harder en harder. En nóg harder. Je kwam klaar. Je zaad schoot diep in haar keel. Wel vijf stralen. Dat belette haar niet om rustig door te zuigen. Ze was netjes en verspilde geen druppel. Ze slikte alles door. Toen ze uitgezogen was, was je pik weer net zo schoon als toen je onder de douche vandaan kwam. Gemma goed, goede Gemma. Nu werd het tijd om een rondje te gaan rennen. Werd vast een toptijd, want afleiding daar was je even niet voor in…
100% (1/0)
 
Categories: FetishHardcoreMature
Posted by pcdewit
3 years ago    Views: 337
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments