Onverwachts parkingplezier: dat een parkeerplaats


Het was op één van de mooie dagen in juli dit jaar dat ik eens vroeg klaar was met werken. Ik had helemaal geen zin om naar huis te gaan. Ik kon ook tram 5 of metro 51 naar Station Zuid nemen en daarvandaan naar het Amsterdamse Bos lopen. Goed voor mijn lijf na al dat gezit en wat extra vitamine D was ook niet weg. Ja. Ik besloot om eens wat onverwachts te gaan doen. Ik ging. Ik zou er geen spijt van krijgen, dat bleek al snel.

Toen ik na minuut of 20 wandelen in het bos kwam, zag ik dat het voor een doordeweekse dag behoorlijk druk was. Op de parkeerplaats staan best wel veel auto's, maar ik zag weinig mensen. Vreemd. Ik ging op een picknickplekje zitten, opende mijn tas en haalde mijn boek uit mijn tas en las wat. Maar het boek dat ik meegenomen had, boeide mij niet echt. Ik besloot wat om mij heen te kijken. Ik constateerde dat vlakbij mij een blauwe auto stond met daarin een man en een vrouw. Iets verderop stond een grijze auto met daarin een man alleen. Verder waren alle auto's leeg. Maar bij mij aan de picknicktafel zat NIEMAND. Waar was iedereen dan? Maar het kwam mij eigenlijk wel goed uit. Ik moest pissen. En niet zo'n beetje ook. Toch te veel koffie gedronken op het werk.

Aan de zijkant van de parkeerplaats was een groenstrook waar de begroeiing wat dichter was. Zeker zo'n 'laat de natuur zijn gang maar gaan'- strook. Die zie je wel vaker in de bossen tegenwoordig. De dichtbegroeide struiken en bomen zagen er perfect uit om mijn volle blaas in te kunnen legen. Ik wurmde mij door het struikgewas heen en zocht een boom waar ik lekker tegenaan kon pissen. Ik knoopte mijn gulp open en haalde mijn pik uit mijn slip. Ik liet het lopen. Heerlijk gevoel was dat toch om je zeik zo lekker te laten lopen in de warme zon. Extra zonnewarmte voor mijn pik kreeg ik gratis cadeau. Mijn pik begon wat stijf te worden van mijn geile bijgedachten.

Plotseling hoorde ik wat geritsel. Ik keek om en ik zag jou staan. Een grijzende man met petje. Je keek apart naar mij. Wat betekende die blik? Ik had geen idee. Even dacht ik eraan om mijn pissen te onderbreken, maar ik was net zo lekker bezig. En ik moest nog altijd hoognodig dat ik besloot om het maar af te maken. Dat zag jij schijnbaar als aanmoediging, want je ging niet weg. Ik hoorde hoe je naar mij toe kwam lopen. Sterker nog: je ging naast mij staan. Je haalde je pik uit je broek en begon ook te pissen. Ik wist niet wat ik ervan moest denken. Maar mijn aandacht was getrokken en niet zo zeer door de onbesneden pik die je uit je broek gehaald. Ook niet door de forse pisstralen die je blaas ontlaadde, maar door wat anders. Ik kon het alleen nog niet zo goed zien. Ondertussen bleef je warme stralen pis produceren. Er leek geen einde aan te komen.

Ik zei:
'Zo je moest ook hoognodig!'
Jij antwoordde:
'Ik heb het opgespaard, want ik vind het heerlijk om in de buitenlucht mijn pis te laten lopen als er andere mannen naar me kijken'.
Ik zei:
'Het is ook een zeer geil gezicht was om je pik zo te zien pissen.'
Jij zei:
'Het is nog lekkerder als je hem vasthoudt'.
Je wachtte niet eens op mijn reactie, maar je pakte onmiddellijk mijn hand en legde die om je lul heen.
Het was een machtig gevoel om de pis te voelen lopen door je pisbuis heen.
Ik schudde jouw pik goed af toen de laatste druppels eruitkwamen.

'Kom maar met me mee. Ik wil je nog wat laten zien', zei je.
Ik besloot om met je mee te gaan. We verlieten de bosschages en liepen een stukje verder. Daar stonden ook een paar picknicktafels. Niemand in de buurt en nu echt niemand. Alleen jij en ik. Je bukte voorover op de korte kant van de tafel en deed je shirt uit. Je broek wist je over je schoenen uit te doen. Je blanke huid was heel wit in het zonlicht. Een gek gezicht. Een overduidelijke geile kerel. Naakt met alleen gymschoenen aan en een petje. Je blanke billen naar mij toegericht. Maar niet ordinair met opengesperde spleet. Gewoon wel lekker eigenlijk. Ik wist even niet wat te doen. Ik was niet naar het bos gekomen met dit doel. Eigenlijk had ik nog nooit seks in de openlucht gehad. De gedachte maakte me wel geil eigenlijk...
Maar jou duurde mijn besluiteloosheid waarschijnlijk iets te lang, want je draaide je om. Een pik in erectie staarde me aan. Stijf, dik, hard. Ik kon nu wel zien wat ik eerder niet goed kon zien. Iets zilverkleurigs.

Dat zilverkleurige was een mooie cockring. Die hield ballen en pik in gelid. Misschien dat je daarom wel van die ferme stralen piste daarnet. Ik kreeg een harde. Jij besloot zelf om tot actie over te gaan, maar het was andere actie dan ik me voorstellen kon. Als ik me al iets voorstelde. Uit de tas die op de tafel voor je lag, pakte je een fototoestel. Ik was verbaasd door je vraag.
'Zou je wat foto's van me willen maken?'
'Waarvan?' vroeg ik in al mijn onwetendheid.
'Van mijn pik in erectie en nog meer?', zei je.
Ik pakte het toestel aan en maakte een paar foto's van je pik. En ik zorgde er wel voor dat dat zilverkleurige sieraad goed in beeld was. Dat ding fascineerde me. Ik had er nog nooit een in het echt gezien. Laat staan aangeraakt.

De fotosessie duurde wel enige tijd. Je liet je in allerlei standjes fotograferen. Ik vond het leuk zo'n hitsige kerel voor mijn camera!
Ik was alleen bang dat het elk moment over kon zijn. Dat er iemand zou komen die de pret zou bederven. En voor groepsseks was ik zeker niet te vinden. Maar het bleef rustig. Ineens trok jij je broek weer aan.
'Wat is er?' vroeg ik.
'Nu heb ik nog een speciaal verzoek. Loop maar mee.'

We gingen naar een afgelegen plek met volop ruimte eromheen.
Ik wist echt niet wat je wilde vragen.
'Ik wil dat je me pissend fotografeert. En van redelijk dichtbij'.
Ik was verbaasd dat je nu alweer kon pissen na die bui van daarnet. Maar ik voldeed graag aan je wens.
Ik maakte volgens mij de prachtigste foto's van de stralen die uit je pik kwamen. Ook mijn hand kwam op de foto toen ik je pik weer moest vastpakken om je paal af te slaan.
'Zo wordt hij niet droog' hoorde ik je zeggen. Ik schrok. Je pakte me plotseling bij mijn schouders vast en drukte mij naar beneden. Ik wist niet wat mij overkwam, maar ik stribbelde ook niet tegen. Ik was te nieuwsgierig en te geil om weerstand te bieden na al dat gefotografeer.
Ik ging door mijn knieën met mijn hand nog steeds om je lul geklemd. Daar hing je lul vlak voor mijn mond. Je haalde mijn hand van je lul en zei dat ik mijn mond wijd open moest doen. Ik was inmiddels zo geil geworden dat ik het gevoel had dat ik geen controle meer over mijzelf had. Ik besloot aan je te gehoorzamen. Ik deed mijn mond wijd open en jij pakte zelf je lul en hing hem zo in mijn mond. Wat een heerlijk gevoel was dat zo'n semi-slappe warme lul in mijn bek.

' Lik hem!'
Ik likte met mijn tong over je eikel en zoog je lul. Heerlijk!
Plotseling pakte je mijn hoofd met beide handen vast en je drukte je lul tot achter in mijn keel en je hield hem daar. Ik merkte al gauw dat ik door mijn neus moest ademen. Ik voelde je lul groeien in mijn keel en mond. Je begon nu mijn hoofd naar achter en voor te bewegen zodat ik je hele lul door mijn mond voelde schuiven. Ik werd geneukt in mijn mond door een wildvreemde man en ik vond het lekker! Af en toe raakte het zilverkleurig sieraad mijn gezicht. Ik pakte je bij je billen om zo te proberen een wat rustiger tempo aan te geven, maar jij trok zijn lul uit mijn mond en zei dat ik nu je ballen moest likken en zuigen. Je drukte mijn gezicht wild in je kruis. Ik werd bijna geplet door je ballen en het metaal. Langzaam begon ik je kloten te likken. Er ging een zinderend gevoel door mij heen. Ik zoog aan jouw belangrijkste bezit. Ik nam je kloten in mijn mond. Terwijl ik even omhoog keek, zag ik dat je aan je paal zat te rukken. Ik wilde dat doen en dat mocht. Maar na een tijdje had je er genoeg van. 'En nu zuigen!' Gewillig sloot mijn mond zich om je eikel terwijl mijn tong cirkelende bewegingen maakte langs je harde paal. Ik voelde dat je elk moment je geil in mijn mond kon spuiten en wilde dat eigenlijk niet. Maar ik had niets te willen, want jij drukte je paal diep in mijn keel en hield mijn hoofd vast op het moment dat al jouw zaad uit je harde lul spoot. Ik kon niets anders doen dan proberen zoveel mogelijk van je zaad door te slikken. Ondertussen bleef jij ruwe neukbewegingen met je lul in mijn mond maken. Ik kon niet alles verwerken. Lul en zaad... het was te veel voor een debuut in het bos. Je geil droop uit mijn mondhoeken. Het smaakte geweldig en ik kreeg zin in meer. Pech gehad.

Plotseling hield de stroom geil op. Jij stopte met mij in de mond te neuken. Ik was echter niet van plan om je los te laten en zoog je laatste druppels zaad naar binnen, ondertussen masseerde ik je ballen leeg. Toen er niks meer uitkwam begon ik je schoon en droog te likken. Je hele lul en je ballen. Een rotgevoel kwam opzetten. Balen. Ik had er geen foto van gemaakt. Maar dat was een luxe probleem. Ineens hoorden we herrie... Honden... gepraat. Shit, het was de politie. Die bleken van andere bosbezoekers last gehad te hebben, waardoor de politie extra surveilleerde. Zo hoorde ik later pas. Nu gebeurde dat wat ik niet wilde. Jij trok snel je broek weer aan en liep weg. Je nam je tas met fototoestel mee. Je zwaaide nog wel een kusje naar me. Maar daar stond ik dan. Met een stijve lul. Geestelijk bevredigd, maar lichamelijk niet. 'De politie is niet altijd je beste vriend', dacht ik. Spelbedervers. Maar ineens schoten de andere auto's op de parkeerplaats me te binnen. Als de politieagenten zo weg zijn... nieuwe ronde, nieuwe kansen. Wie weet wat ik dan nog kon scoren. Nu ik de smaak te pakken had... en wie weet zag ik jou nog wel terug. Keek je nu alleen of ik wel goede foto's gemaakt had...

60% (3/2)
 
Posted by pcdewit
1 year ago    Views: 458
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments