Brandende kaarsen en een strakke kont

Paul haatte colporteurs aan de deur, maar zijn krantenbezorgers zag hij graag komen. In elk opzicht. Hij had die twee jonge gastjes al wel vaker gespot in zijn wijk. Sinds een week of twee. Hij genoot erg van dit tweetal. Zouden ze ook het geld delen, of was er eentje mee als onbetaald sloofje van de ander? Paul besloot vandaag om de deur voor ze open te maken, zodat hij de krant persoonlijk kon aannemen. Even horen hoe hun stemmen klonken. En wie weet wel meer dan dat. Hij was klaar voor ze. Zijn onderbuik kriebelde al.

'Wat was je naam ook alweer?', vroeg hij aan de jongen die hem de krant aangaf.
De jongen van hoogstens 18 zei dat hij Peter heette. De ander heette Primo en was niet veel jonger of ouder.
'Nee, hoor', zei Paul.
'Jij heet Davy. En jij heet Donny. Eigenlijk veel te mooie namen voor de slutboys die jullie zijn'.
Iets in de toon van zijn stem maakte dat de jongens geen antwoord durfden te geven. Paul stond eigenlijk verbaasd over wat hij net had gezegd, maar het was eruit voor hij er erg in had. Hij corrigeerde zich snel.
'Maar ik ben in een goede bui, dus jullie mogen vanavond na jullie ronde terugkomen. Maak ik een lekker kopje chocolademelk voor jullie. Mogen jullie me daarna bedanken voor die mooie namen en het lekkere drinken' .

De beide krantenjongens vielen wel op de geile, dunne, strakke dertiger die Paul was, dus ze kwamen maar wat graag terug na de wijk te hebben afgewerkt. Ze belden aan en Paul deed open met zijn sportkleding aan. De beide jongens moesten zich van Paul eerst douchen. Van bezwete lijven hield hij niet. Vers zweet van seksacrobatiek was goed, maar sjouwzweet van pakken kranten zeker niet. Davy douchte eerst en daarna zou Donny aan de beurt zijn. In de tussentijd stak Paul een paar witte kaarsen aan en een paarse. Hij stond voor de spiegel en keek naar zijn strakke lijf. Hij stond er mooi bij. Niet slecht voor zijn leeftijd. Helemaal niet slecht. Deze zeker 15 jaar jongere gozers vielen ook voor hem. Niet een, maar twee verdomme! Dat deden toch niet veel gozers hem na. Hij zou ze een voor een afwerken. Niet samen. Konden ze daarna elkaar vertellen wat hij allemaal met ze had gedaan. Eerst was het dus Davy's beurt. Davy kwam na een minuut of vijf uit de badkamer. Naakt, fris gedoucht en zo te zien geil als maar wat. Als hij maar geen voortijdige zaadlozing kreeg. Nou ja, dan was Donny er ook nog.

Davy hoorde Pauls commando's. Ze waren kort, maar krachtig.
'Open je mond. Wijd. Zuig.'
'Lik zacht over mijn eikel.'
'Steek je tong uit.'
Paul duwde zijn pik diep in Davy's keel. Hij neukte hem. In zijn mond. De jonge jongen deed gewillig wat hem werd opgedragen.
Hij nam Pauls pik ter mond alsof hij perfect wist wat hij moest doen en dit niet de eerste keer was dat hij dat spel speelde. Maar dat was het dan ook niet.
'Haal hem eruit'.
Paul spuugde op zijn lul. Hij spuugde in Davy's mond. De jongen slikte het gretig naar binnen.
'Ga door met pijpen'.
De jongen deed vol overgave wat Paul zei.
'Haal hem eruit, Davy'.
Een mengsel van voorvocht, speeksel van Paul en speeksel van de jongen druppelde op de grond toen Pauls pik zijn warme mond verliet.
Paul keek agressief. Geil.
'Ik ga je verwoesten daar.'
De jongen dacht natuurlijk dat 'daar' op zijn mond sloeg, maar Paul wist wel beter.
'Wat is je naam ook alweer?'
'Pe.., Davy' , verbeterde de jongen snel.
'Wel scherp blijven', zei Paul.
'Maak je mond weer open'.
Hij neukte verder. Steeds harder, dieper, sneller. Facefucken was nog nooit zo lekker. Die jongen was goed met zijn tong. Het zou niet lang duren voor hij golf na golf zou klaarkomen. Maar dat was niet wat Paul voor nu in gedachten had. Hij had al een korte blik op dat heerlijke jongenskontje geworpen en dat was het doel vandaag. Een lekkere jongensspleet zo vers... die krijg je niet elke dag voorgeschoteld. Pijpers zijn gemakkelijker te vinden. En vandaag zeker geen condoom. Dat verse kontje had er geen nodig. Neuken zonder condoom is onbeschrijflijk veel malen lekkerder dan met een condoom. Bareback is zo... Paul kon het gewoon niet omschrijven. Zijn lul was er uiterst dol op.

Paul beval Davy op de salontafel te gaan liggen. De gordijnen waren dicht dus niemand kon naar ze kijken. De kaarsen gaven de kamer een aangename lichtkleur. De jongen lag op zijn rug en tilde zijn benen op. Paul pakte zijn benen vast en liet ze over de jongen zijn schouders hangen. Paul wreef met zijn eikel over de gevoelige ballen van de jongen. Hun pikken stoeiden eventjes met elkaar alsof het een zwaardgevecht betrof. Maar niet lang. Paul wist waar hij zijn moest. Zijn eikel gleed behoedzaam tussen Davy's billen. Hij schoof met heel erg veel gemak, maar toch met geduld en toewijding zijn lul in de jongen zijn nauwe reet.Het voelde heerlijk. Elke ader in zijn lul genoot ervan. Hij neukte lekker in dat strakke gaatje. De jongen genoot ook zichtbaar. Intens.
Davy genoot van de lange halen die Paul maakte. En van zijn ballen die zo lekker tegen hem aansloegen.

Paul en de jongen stonden na een paar minuten beiden op knappen. Paul kon het werkelijk niet meer volhouden. De jongen had hem al zo goed gepijpt... deze reet was te veel. Hij wilde zijn lul terugtrekken om elkaar onder te spuiten, maar hij kon het niet meer. Hij versnelde zijn tempo.
'Ik ga komen', zei Paul.
De jongen antwoordde niet, dus dat beschouwde hij maar als een goedkeuring. Het punt van terugtrekken was toch al geweest. Het zaad verliet zijn ballen al. Door de schacht. Door de eikel. De pik uit. Het kostbare sap schoot in golven in de nauwe jongenskont. Hij vulde de jongen met stralen van zijn hete zaad. Het leek wel of hij langer kon stoten dan anders. De kont omsloot zijn pik megagoed. Hij bleef neukbewegingen maken tot zijn pik helemaal leeg was. Slap werd hij niet. Hij trok zijn lul uit het gaatje en de jongen keek hem vol genoegen aan.

Davy vroeg of hij ook mocht klaarkomen. Paul knikte van 'ja'. De jongen trok een keer aan zijn pik en ontlaadde zich daarna over zijn buik. Op het moment dat hij klaargekomen was, ontspande hij zijn aars ook. Een beetje wit sap liep eruit. Paul keek met tevredenheid naar wat hij daar had aangericht. Er moest nog veel meer zitten in dat mooie witte strakke jongenskontje. Op dat moment dacht hij ineens weer aan die andere jongen. Donny. Die zat nog boven. In de badkamer. Wat onaardig van hem. Paul stuurde Davy naar boven, dan kon die zich wat opfrissen voor ronde twee.
'En vraag aan Donny of ie naar beneden wil komen. Ik heb een lekkere staaf in de aanbieding.'
100% (6/0)
 
Categories: AnalGay Male
Posted by pcdewit
1 year ago    Views: 432
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Dat vervolg kan iedereeen zelf schrijven in zijn eigen fantasie... zit alles erin wat je nóg lekkerder vindt, toch?
1 year ago
Ik hoop dat hier nog een vervolg op komt.. Heerlijk verhaal!
1 year ago
eg zo lekker verhaaltje .......
meer graag.
1 year ago
geil geschreven