Een ongebruikelijk trio

Ik zag jullie die namiddag in een café in de stad. Jullie vielen me op. Ik ben er haast zeker van dat er meer mensen een blik in jullie richting hebben geworpen die dag. Dan moeten jullie er maar niet zo perfect gekleed, tip top netjes, bijzitten in een drinkgelegenheid. Ook al is het een grand café. Normaal is de barkeeper het stralende middelpunt van een café, nu eens niet. Maar toch zag ik geen geflirt, geen hartstocht, geen passie. Waren jullie soms broer en zus? Nee, jullie leken voor geen meter op elkaar. Bovendien raakten jullie elkaar daarvoor dan toch weer net iets te familiair aan. Maar ik zag geen geilheid. Verbazingwekkend, want ik zag prachtige rondingen die erom schreeuwden om aan geraakt te worden. Als het dan niet door je man of vriend was, dan door een ander. Die barkeeper keek ook niet voor niets. Hij besefde vast ook wat voor fraais hij zo dicht onder handbereik had. Maar misschien zag die vriend het niet meer.

Ik zag nog wel meer lekkers. Daar moest zij toch ook wel opgewonden van raken? Een lange kerel, stevig in zijn schoenen. Goed kruis. Vast goed voor wat stevig plezier. Ik zou het wel weten. Die kleren moesten uit. Maar ik zag het nog niet gebeuren. Zeker niet in dit café. Zeker niet door jullie. Te beschaafd en bovenal: het vuur brandde nog niet hoog genoeg. Toch, ja, het kon echt wel wat worden. En wel vandaag als ik zo eens zat te bekijken. Jullie benen wezen nog wel in elkaars richtig. De intimiteit was er dus nog. Op elkaar gericht. Maar waarom dan geen lekkere tongzoen aan je vriend gegeven? Een plaaggreep in zijn kruis? Een lieve zoen in haar nek? Ik keek het allemaal met verbazing aan, maar ik was niet echt in de positie om er iets aan te veranderen. Ik kende jullie beiden niet. Ik wist niets van jullie onderlinge verhoudingen. Ik wist zelfs jullie namen niet. Maar aan dat raadsel kwam snel een eind. Ik hoorde jullie zeggen: "Wil je nog wat drinken, Natasja?" "Jaaaa en je weet wel wat, Nick".

Wat kon de reden van de matte sfeer zijn? Ik zat daarover te peinzen. Wie weet dwong stoere Nick lieftallige Natasja wel tot allerlei dingen die zij niet wilde doen? Ik wilde niet eens nadenken over wat dat dan zou inhouden. Misschien moest hij wel allemaal klusjes doen om eens een keer met haar van bil te mogen? Wist ik veel. De situatie zag er in ieder geval uit als in een impasse. Een doodlopende straat. Waarom greep ik niet in? Wat had ik te verliezen? Niets. Misschien had ik er wel wat bij te winnen! Ik vond het ineens leuk om de knuppel in het hoenderhok te gooien. Een beetje actie. Wie weet wat het mij opleveren zou. Ik zei ineens hardop: "En nu kappen. Beiden mee naar jullie huis. Ik wil dat jullie gaan zitten. Niet op een stoel. Op de bank. Geen tegenspraak." Jullie schrokken ervan. Jullie keken me raar aan, maar als gehypnotiseerd deden jullie wel precies wat ik zei. Ik stond er zelf een beetje van te kijken, maar liet niets merken.

Jullie liepen zwijgend naast elkaar naar de auto. Ik volgde op enkele stappen afstand. Ik stond nog altijd perplex van mezelf. Lang tijd om na te denken had ik niet. We waren bij jullie auto aangekomen. Natasja opende de deur aan de bestuurderskant en nam plaats achter het stuur. Nick ging zitten op de bijrijdersstoel. Ik had geen keus behalve achterin plaats te nemen. Jullie keken beiden strak naar voren. Er was totaal geen interactie tussen jullie twee. Gek genoeg keken jullie niet eens naar achteren. Als jullie dat wel gedaan hadden, dan hadden jullie kunnen zien dat ik jullie nauwgezet aan het observeren was. Ik keek naar jullie lichamen. Naar jullie lichaamstaal. Het eerste zag er goed uit, het tweede totaal niet. Er was nog steeds geen vuur, zelfs geen oplaaiend vuur. Ineens zag het er niet goed uit. Had ik me vergist?

Ik had geen idee waar we heen gingen. Maar het autoritje kon me niet lang genoeg duren. Jullie waren prachtig observatiemateriaal. Ik keek ongegeneerd naar elk detail. Naar hoe de stof van de kleding zat. Naar de strakgespannen blouse om haar borsten. Stevig. Mooi gevormd. Daar konden Nicks handen vast prachtig een kommetje om maken en dan was er nog voldoende te zien. Ik raakte er opgewonden van. Dat ze zo stuurs keek, maakte het eigenlijk nog opwindender. Afstandelijk, onbereikbaar. En toch deed ze wat ik net gecommandeerd had. Gelukkig had ik een wijde broek aan. Mijn erectie viel niet op. Sowieso niet, want jullie keken niet. Ik kon hem ook goed bestuderen. Maar ik kon niet zien of hij behaard lijf had of niet. Zijn overhemd was hoog dichtgeknoopt. Zijn spijkerbroek zat strak om zijn lijf. Goed lichaam. Benieuwd wat er onder de kledinglaag verborgen zat. Zou zij zich scheren. Hij? Alles eraf of een strip? Ik nam aan dat alles eraf zou zijn. Bruine lichaamskleur, geen neusharen, geen haren uit oor. Ja, vast alles eraf. Hopelijk zou ik ze zo ver krijgen dat ik ze beide full monty kreeg. Of draafde ik al door. Nog geen kwartier onderweg. Nam mijn pik de regie over?

Plotseling minderde de auto vaart. Blijkbaar was ik bij jullie woning aanbeland. Een eensgezinswoning, waar weet ik niet eens. Het kon me ook niet zo veel schelen. Ik had andere dingen aan mijn hoofd. Ik hoorde mezelf zeggen: "Jassen uit en op de bank zitten". Jullie hingen jullie jas aan de kapstok en gingen mij voor. Ik hing snel ook mijn jas op aan een hangertje. En volgde jullie.

Ik ging op de stoel tegenover de bank zitten en bedacht wat ik jullie ging laten doen. Het was geweldig hoe volgzaam jullie waren. Ik geloofde het eigenlijk niet. Raar. Nooit eerder had ik die ervaring, dus ik genoot van de mogelijkheden die het bood. Ik wilde eigenlijk zo snel mogelijk alle kleren uit, inclusief die van mezelf, maar dat durfde ik niet. Ik wist niet hoe lang die 'spell' stand zou houden. Hoe lang jullie zouden doen wat ik zei. Dus ik besloot te gaan voor de rustige aanpak. Om niemand wakker te schrikken.

Ik zei tegen Nick: "Wrijf zachtjes over haar beide tepels. Net zo lang tot ze hard worden". Nick vond dat blijkbaar al snel het geval. Maar ik zag dat Natasja daar anders over dacht. Zij vond ze nog niet uitnodigend wijzend. Maar ze deed wel snel haar blouse uit. Om geklungel met de bh te voorkomen, deed ze die in een vloeiende beweging ook uit. Het ging mij te snel, maar om nou te vragen om de bh weer aan te doen... Nee dat ging me te ver. Ik ging voor actie nu. Harde actie. Ik beval Nick om zijn lippen naar haar linkertepel te brengen.
"Zuig hem diep in je mond", hoorde ik mezelf zeggen. Blijkbaar deed hij zijn werk goed, want ik zag een rilling door haar heen gaan. Natasja bood haar rechterborst aan.
"Omhels die krachtig maar voorzichtig met je handen!" Nick kneedde haar tepel tot die hard was en nam die daarna in zijn mond.

Ik kon zien dat Nick wilde dat zij hem over zijn broek zou strelen, maar ik schudde van 'nee'. Net op het goede moment keek hij naar me en hij zag dat ik ontkennend antwoordde. Hij moest haar eerst helemaal in vervoering brengen. Pas dan mocht zijn broek uit.
"Je mag je ene hand tussen haar benen brengen. Met de ander mag je haar tepelhof kneden". Natasja bevochtigde haar lippen. Sensueel. Hij voelde ongetwijfeld de warmte tussen haar benen. Hij voelde vast ook spanning bij zichzelf. Ik kon dat door zijn strakke spijkerbroek in ieder geval niet zien. Volgens mij voelde hij het vocht door haar slipje heen.
"Ja voel maar even met je vingertoppen de warmte en haar vocht. Voelt vast heerlijk aan. Ja?" Zij kreunde zachtjes. "Je mag haar slipje naar beneden trekken". Wat een prachtvrouw is ze toch!, dacht ik.

Iets daarna hoorde ik voor het eerst haar stem: "Mag ik hem aanraken?"
Ik hoorde Nick zeggen: "Wacht nog eventjes, schat".
Ik kreeg het idee dat ik de regie aan het verliezen was, maar dat maakte me niet uit. Wat Nick aan het doen was, was beter dan wat ik had kunnen verzinnen. Hij gleed met zijn handen van haar navels, langs haar lange benen, naar beneden. En daarna weer naar boven, maar waar hij op de weg naar beneden haar vochtige opening expres vermeed, raakte hij die op de terugweg wel aan. Ik zou graag zien dat je haar daar likt, dacht ik. Ik slikte. Verslikte me haast, maar de woorden komen toch uit mijn mond: "Wil je haar even laten zien hoe vaardig je met je tong bent?" Zij knikte dat ze er voor in was, maar hij was nog sneller, want hij deed het al. Seconden, nee minutenlang ging zijn tong van links naar rechts, van boven naar onder. Elk plekje van de schaamlippen en omstreken verkennend. Het zag er geweldig uit. Ook al kon ik niet alles goed zien. In een pornofilm staat de camera overal goed op, in het echt niet. Elke keer als Nick links bezig was, dan kon ik het niet zien. Maar er viel genoeg te observeren, dus er waren geen klachten van mijn kant. Anders hadden jullie me wel gehoord. Geen nieuwe regie-aanwijzingen. Toch begon er wat te knagen...

Zo langzamerhand begon ik toch wel nieuwsgierig te worden naar hem. Hij was nat in het gezicht van al het getong en gebef, maar voor de rest nog helemaal ingepakt. Net een kadootje dat uitgepakt moest worden. Het zou wel ingesnoerd aanvoelen waarschijnlijk. De rits zou vast knellen door het kloppende vlees erachter. Hoopte ik. Verwachte ik. Volgens mij was het vuur inmiddels helemaal hoog opgelaaid. Ik zag echt wel passie. Van zijn kant in ieder geval bij het beminnen. Ik wilde nu wel eens zien wat zij hem kon aanbieden aan lijflijk genot. Ik hoefde niets eens wat te zeggen, want ik zag haar handen zachtjes over zijn kruis heen glijden. Ze voelde zijn harde knobbel. Ze wreef over zijn penis, die heel hard gespannen in de broek zat. Dat kon ik zelfs zien. Ze opende de rits en voelde zijn warmte door zijn onderbroek heen. Ik kon zelfs zien dat er een vochtige plek op zijn slip zat.
"Maak hem maar vrij", zei ik.
Natasja maakte hem vrij van het beklemmende katoen. En hij ontpopte zich tot een stevig paal met ontblote eikel - maar wat blij om verlost te zijn. Zoveel was wel duidelijk. Pfoeh!

Natasja keek mij aan, Natasja keek Nick aan en wreef zachtjes met haar duim over zijn eikel. Het voorvocht maakte dat ze heel gemakkelijk over hem heen en weer kon glijden. Maar hij wilde meer. Nick bewoog Natasja's hoofd dichter naar zijn kruis. Hij wilde blijkbaar dat zij hem pijpte. Ze zoog hem voorzichtig af. Te voorzichtig, niet hard genoeg, naar zijn smaak. Ik vond het wel fraai eigenlijk. Maar Nicks handen gingen wild door haar haar. Het zag er opwindend uit. Heel geil. Maar Natasja maakte iets duidelijk. Wat dat was kon ik er nog niet uit opmaken. Natasja keek geërgerd. Bijna kwaad. Wat was hier aan de hand? Het enthousiasme in pijpen werd minder. Het leek wel of we weer in het café waren. Terug bij af. Hij merkte het ook, dat kon ik zien. Nick liet haar hoofd los. Nu Natasja weer kon praten, deed ze dat ook: "Ik heb geen uren bij de kapper doorgebracht om het nu in een paar seconden door jou te laten ruïneren."
Ik hoorde Nick "sorry" zeggen. Ik moest lachen. Een facial met een toevallig uitschieter in haar haar zou een doodzonde betekenen. Welke straf zou daarop staan? Portemonnee trekken voor de luxste kapper in de PC Hooftstraat? Zit daar eigenlijk wel een kapper? Of nieuwe schoenen. Witte met heel hoge hakken? Of een enkelbandje met edelsteentjes? Ik had geen tijd om verder na te denken. Gelukkig hervatte Natasja zich snel.

Natasja speelde met zijn lul. Ze masseerde zijn ballen. Zoog hem gretig. Nick had de boodschap begrepen en bleef van haar haar af. Dit visuele genoegen zou niet lang meer duren als ik het zo zag. Nick kon elk moment al klaarkomen. Ik wilde nog wel wat meer zien dan wat trek- en zuigwerk. Nick wilde dat blijkbaar ook, want hij deed een stap naar achteren. Zijn lul glipte uit haar mond. Hij bracht nu meerdere vingers in haar. Wat rook het lekker in de kamer. De geur van seks, van opwinding. Nattigheid. Hij haalde zijn vingers eruit. Ging hij? Ja, hij stopt zijn pik in haar natte poesje. Hij neukte haar steeds harder. Ik hoorde soppende geluiden uit haar kut komen. Ik trok het haast niet meer. Het ritme werd steeds wilder. Ik kon het niet langer meer aanzien. Dit was gewoon pesterij. Wel kijken, niet meedoen, maar ik besloot om bij mijn uitgangspunt te blijven. Kijken doe je met je ogen, niet met je handen. Of pik.

"Sneller en harder", riep ik. Nick zei dat hij bijna kwam: "Ik voel een ontlading komen."
Zou ik ze pesten en het nog uitstellen? Ik hoorde haar hijgen. Nee, nu niet meer stoppen. Jullie kijken me even aan. Ik knik bevestigend. Ik hoor jullie zwaar ademen. Jullie lopen steeds roder aan. Nick roept: "NU!" Natasja hoorde ik niet meer. Die had haar eigen moment.

Nick leek wel een porno-acteur. Hij trok zijn op knappen staande lul uit haar kut en spoot zijn zaad op haar buik. Een paar ferme stralen. Het zag er goed uit. Heel smakelijk. Hij lachte er ook nog bij. Trots. Alsof hij wilde dat alles op film vast werd gelegd. Als je de verhalen mocht geloven deed Ron Bransteder dat ook altijd toen hij nog met met Patty Brard getrouwd was. In plaats van over tvsterren te mijmeren, had ik meteen moeten ingrijpen. Gebruik moeten maken van mijn commandeergaven. Maar ik was een sukkel. Ik met mijn triviale showbizz-roddels. Het zag er zo goed uit: dat witte, glimmende vocht op haar gebruinde huid. Om van te watertanden. Natasja had het moeten slikken. Nick had met gemak het witte vocht naar haar mond kunnen transporteren. Met zijn vingers. Of met zijn mond. Dat zou nog eens wat zijn. Het zit vol mineralen en zouten, is gezond. Of hij had het zelf kunnen oplikken en het al tongkussend kunnen geven als dank voor de lekkere tijd. Dat had ik ook zelf wel willen doen. Maar ik had niet goed voor mezelf gezorgd. Niets goed geregeld.

In plaats van een van de 100 manieren om mannengeil te verorberen, koost Natasja voor nummer 101. Het nummer waar niemand die geil is op zit te wachten. Natasja pakte een kussentje dat op de bank lag en veegde daarmee het zaad van haar lichaam af. Wat een verspilling. Ik wilde zeggen, nee schreeuwen: "Stop". Maar ik was te laat. Het kwaad was al geschied. Het zaad was weggesmeerd aan het katoenen kussenovertrek. Natasja had de touwtjes al weer in handen. Ik kwam er niet meer aan te pas. Nick ook niet trouwens. Natasja liep in ferme pas naar de badkamer: "Ik ga douchen".
Nick keek naar mij. Ik zei: "Vind je het niet jammer?"
Hij reageerde niet. Ik vroeg toen maar of hij het toeliet dat zij eerst ging?
Nick antwoordde niet. Hoorde hij het niet? Of wilde hij het niet horen? Ik weet het niet.

Ik hoop op een vervolg, maar of dat er komt? Ik kan het werkelijk niet zeggen. Ik ken het stel niet beter dan wat hier te lezen staat. Maar ik had wel een behoorlijk goed idee van de machtsverhoudingen. Ik kende mijn plaats. Laatste in de rij... maar ik had hoop. Hadden ze me niet vaak verrast met geilere actie dan ik in mijn hoofd had? Ja! Ik krijg weer een stijve als ik eraan terugdenk.

100% (5/0)
 
Posted by pcdewit
2 years ago    Views: 708
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
geil man