mijn eerste panty ervaring

Ik zal je vertellen hoe ik ben begonnen on lingerie te gaan passen en me er lekker aan op te gaan geilen.
Toen ik ongeveer 16 jaar was en net als iedere jongen naar de mooie vrouwen keek ,trok ik mijn regelmatig af op mijn buurvrouw, zij was een iets volle slanke vrouw 30 jaar jong, lange mooie volle benen. prachtig lang zwart haar en vele mooie sexy kledingstukken.Een volle boezem die recht voor uit stond. maar door het gewicht ook weer wat hingen Ik schatte toe de maat van 85 dd in. Waarom, omdat ik ook bij mijn moeder al eens had gekeken naar de labels in de bh’s En die had 85dd.
We gingen regelmatig" en" goed met de buren om en ik kon haar dus in verschillende kleding zien. Rokjes, mantel pakjes, broeken truitjes bloesjes soms strak soms lekker los. en dat maakte me erg geil, telkens als ik haar zag.
ook gingen we regelmatig zwemmen en soms had zij een badpak aan en soms een bikini, toen ik haar tieten ging vergelijken met die van mij moeder,zag ik toch wel dat deze nog groter waren en ik ging er nog meer op geilen. regelmatig lag ik 's avonds in bed en trok ik me af op de buurvrouw. Ook haar volslanke billen die waren bijzonder geil en zeker als zij een panty aan had. Een rokje tot net boven haar knieën maakte de buurvrouw lekker en mijn nog meer.
Zo kwam er op een dag een verzoek van de buurvrouw of ik niet eens wilde oppassen op haar kind van 2.5 jaar oud ze vertelde me dat ze een avondje wilde stappen met haar man. Maar dat ze geen oppas hadden. Ik zij dat ik dit wel wilde, en Ik overlegde met me moeder . en die zij doe maar en als er echt iets aan de hand is, dat ik dan mijn moeder kon bellen want die was ook wel weg, maar kort in de buurt en zou dus zo daar kunnen zijn.
Zo gezegd zo gedaan.
Ik melde me bij de buurvrouw en keek nog even naar haar panty benen en borsten.ze had een mooie donkerblauwe koker rokje aan en een mooie crème kleurig niet al te strakke bloesje ,met de 2 bovenste knopjes los zodat haar boezem goed te zien was. maar toch niet asociaal. haar borsten of teminste haar BH tekende goed af in het bloesje,vermoedelijk had ze een beugel bh aan onder het rokje een grijs blauw kleurige glans panty met motief. en donker blauwe pumps me een hakje van ik denk 7 a 9 cm pffff met pik begon al te groeien toen ik ze zag staan in de deuropening.
Toen ze weg waren gingen de lamellen dicht en ging ik tv kijken.Tijdens het zappen kwam ik op een porno kanaal kanaal terecht bekeek de film. Daar werd ik zo warm van en dacht toen dat ik de buurvrouw lag te neuken.
Met de gedachte dat ik haar tepels nu in mijn mond had kwam het bij mij op om nu eindelijk eens te weten welke maat bh en welke slipjes maat, zodat ik wist hoe groot haar geile kont en tieten waren .ik besloot om boven te gaan kijken, in haar kasten om te achterhalen wat voor slipjes ze droeg de maten en haar bh ’s te bekijken. Ik ging naar boven en ging even op de kamer kijken van die kleine Die lag heerlijk te slapen en ik dacht het is nu of nooit.
Ik ging naar de slaapkamer van de buurvrouw en keek in de kast.Wat een geil gezicht was dat. er lagen vele slipjes, strings. bh's en noem maar op.
Ik pakte een bh het was een hoerige rode kleur met kant. ik bekeek de label en tjonge daar stond dus in 85 DD wouw dacht ik. me pik steigerde flink en ik haalde hem uit me broek. Ik was er zo geil van dat me voor vocht al er uit kwam. zo bleef ik even kijken naar de verschillende Bh's die ze had en ging ver der op zoek naar de slipjes van haar.Vele kleuren had ze maar ook gewaagde zoals een doorschijnend slipje. maat 42 Met me pik vol en het gareel ruikten ik aan een van die slipjes en er kwam een zoete lekkere geur van af.
Toen zag ik in het hoekje van de kast een mandje staan vol met panty's Glans, mat ,grijs ,zwart bruin, huidskleur, met of zonder naad. met en zonder motief. toen had ik het niet meer ik kleedde mijn uit en trok een van haar strings aan. Een mooie zwarte met wat kant en bloempjes er op. Daar over heen een huidkleur panty .en om het maar af te maken ook maar de bh aan eerst had ik er een die vrij los was het stof was zeer flexibel. Dit zat niet zo lekker en ik zocht terwijl ik in de string en panty stond. Naar een andere BH Ik denk dat ik de bh had gevonden wat bij die string hoorde want het was ook een zwarte Met kant en bloempes. deze paste me beter omdat het een voor gevormde bh was En om het helemaal goed te laten lijken, pakte ik nog wat panty om deze bh wat op te vullen. Ik ging toen op haar bed liggen en geilde lekker en zat flink met me pik te spelen. Soms stopte ik met wat te trekken omdat ik niet al te vlug wilde klaar komen.Het gevoel van die panty om mijn pik het idee dat de buurvrouw straks haar tieten in de bh weer duwde maakte me geil zeer geil.
Ik keek nog even in haar nachtkasje en voelde onder haar hoofd kussen op zoek naar een dildo, om haar kutje sapjes te ruiken. jammer maar een dildo heb ik niet gevonden, ik pakte toen nog maar een slipje en terwijl ik aan me pik weer begon te rukken ruikten ik in het kruisje en de zoete kut geur weer kon snuiven. voelde ik het borrelen in me onderbuik. Ik trok nog heel even en het zaad kwam er met golven eruit een keer of 5 spoot ik de lading omhoog. haar panty en string tot haar bh die ik aanhad zat onder mijn sperma, godverdo…. Wat was dat een ervaring.
Naar ongeveer 5 minuten kleedde ik me weer aan ik maakte de boel goed schoon maar: Het bleef wel nat nog tenminste je kon zien dat het nat was. wat maakte mij dat uit,dacht ik en legde het natte slipje onderaan de stapel en hoopte dat het opgedroogd was als ze het weer aan deed Ik legde alles terug en fatsoeneerde het bed.
Toen me buurvrouw terug kwam zat ik voldaan op de bank. om toch meer te mogen oppassen had ik maar even haar huis gestofzuigd, even goed overkomen was het resultaat dacht ik en mag ik nogmaals oppassen. was mij idee.
en inderdaad ze beloonde me en ik mocht meer oppassen. En nooit heb ik er wat van gehoord. echter jammer ook dat ik me buurvrouw nooit naakt heb kunnen zien of voelen. ik dacht wel telkens aan haar als ik haar Zag lopen,dat ze dat slipje aan had en telkens dacht ik dan wat geil zeg, dat ze met haar kut tegen mij sperma aan zit te schuren.
ik heb nog vele slipjes en strings en BH gepassen,de gekste en de geilste en heb heel wat zaad daar achter gelaten.86% (8/1)
 
Posted by pantyloverad
1 year ago    Views: 329
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
heerlijk verhaal! was ook een fantasie van mij
1 year ago
goed geschreven Ad