eerste keer

Shit wat een waardeloos kloteweer. Het regent pijpenstelen en hoewel ik er een bloedhekel aan heb, heb ik toch mijn regenpak maar aangetrokken. Nog een kilometer of twee naar school. Ik wou dat ik nooit ingestemd had met die deal om geen scooter te rijden en dat mijn ouders dan mijn rijbewijs en mijn eerste auto betalen. Alhoewel dat natuurlijk een mooi vooruitzicht is, rij ik nou door de stromende regen. Door de stromende regen, met wind tegen op mijn fiets.

Ik heb me helemaal nog niet voorgesteld en ik weet dat het voor jou als lezer veel prettiger is een beeld van me te hebben, zodat je je in beetje kunt inleven in het verhaal. Ik ben Iris en ik zit in 6 VWO. Examenjaar dit jaar en in mei moet ik de examens gaan doen. Maar dit verhaal speelt in oktober van het examenjaar. Ik ben 18 jaar. Ik ben lang, tenminste ik vind 1,80 m best lang voor een meid. Mijn bruine haar draag ik tot over mijn schouders. Ik heb bruine ogen. Tja wat zouden jullie nog meer van me willen weten? Oh ja nou weet ik weer wat ik vergeet. Mijn trots, ik heb grote borsten. Met mijn 70E zou je kunnen stellen dat ik twee opvallende pluspunten heb. Ik merk ook wel dat mensen naar me kijken. En niet alleen de jongens op school. Ook de meiden en de leraren en zelfs de leraressen. Ik weet ook wel dat sommige leerlingen me achter mijn rug om Titia noemen. Maar het interesseert me niet, het is gewoon jaloezie.

Op school aangekomen trek ik mijn regenpak uit in de fietsenstalling en hang het over mijn fiets. Dan kan het de rest van de dag drogen, mits de een of andere idioot het niet weghaalt. Ik ren naar de ingang van de school met mijn rugzak in mijn hand. Hij is licht vandaag, want we hebben maar 4 uur les. ‘Hoi Iris’. ‘Hoi Lotte’. Lotte zit bij mij in de klas. Lotte en ik kennen elkaar al sinds de brugklas en we zitten in de klas al sinds de tweede naast elkaar. Lotte is net als ik 18, maar met haar lange blonde haar en tengere postuur, ziet ze er heel anders uit dan ik. Ze is maar 1,65 m lang. Heeft blauwe stralende ogen en ze krijgt van die kuiltjes in haar wangen als ze lacht. Ze heeft kleine borsten. Ik schat een B cupje. En het meeste bekijks bij de jongens trekt ze met haar billen. Die zijn perfect rond gevormd. Lotte turnt in haar vrije tijd veel en haar lichaam is dan ook slank maar gespierd. Zeker die billen van haar.

‘Wat een hondenweer he ?’ merkt Lotte op. ‘Ja en het ziet er niet naar uit dat het voorlopig droog wordt’ reageer ik. We lopen naar de klas voor onze eerste les. Engels van Karelse. Karelse is een kerel van begin vijftig en ik zie wel hoe hij naar mijn tieten kijkt. Zijn ogen dwalen steeds af richting mijn voorgevel. En op de één of andere manier lijkt het alsof hij me met zijn ogen steeds uitkleedt. Ik vind het een oude viezerik, maar aandacht is aandacht. Zolang hij niet aan me zit, vind ik alles best. Het tweede uur wiskunde. Niet bepaald mijn favoriete vak. Wat interesseert mij het dat 3a5 - 5a3 + 8 = 0. Boeien. Het uur kruipt traag voorbij en ik ben blij dat we het derde uur Frans hebben. Die taal is haast poëtisch. Het laatste uur is weer ronduit saai. Economie is nooit echt mijn favoriete vak geweest, maar die doos die we nou voor de klas hebben, slaat alles in saaiheid. Ik ben dan ook blij als het signaal gaat dat de les voorbij is.
Samen met Lotte loop ik naar mijn locker en pak mijn spullen eruit. Als we naar buiten kijken zien we dat het nog stroomt van de regen. ‘Gadverdamme, weer die zeikregen’ zeg ik. ‘Weer met dat vieze regenpak aan naar huis fietsen’. ‘Ga met mij mee naar huis’ stelt Lotte voor. Lotte woont maar twee straten van de school. Ik ben eigenlijk in die zes jaar VWO nooit met Lotte mee naar huis gegaan. Wel op verjaardagen geweest en zo, maar zo mee naar huis eigenlijk nooit. Ik zie de grijze lucht en de bomen die meebuigen op de wind en besluit Lotte’s aanbod aan te nemen. Snel rennen we naar de fietsen stalling waar we mijn fiets pakken. Mijn regenpak prop ik in de plastic zak en doe dit achter op mijn fiets. Ik spring op mijn fiets en Lotte springt achterop. Ze is komen lopen vanmorgen en nu rijden we samen als een haas naar haar huis. Het is maar twee straten ver, maar toch regenen we zeiknat.

Als twee verzopen katjes staan we voor de deur die Lotte vervolgens open maakt. ‘Kom binnen’. Er is naast ons niemand thuis. Lotte woont er met haar vader en moeder en haar broer Lennart. Haar broer is ruim een jaar jonger dan Lotte en zit bij ons op school. Hij zit in 5 Havo. ‘Kom dan doen we onze natte kleren even uit en dan hangen we die van jou te drogen’ zegt Lotte. ‘Jouw kleren passen mij niet denk ik’ zeg ik lachend. ‘Nee dat denk ik ook niet, maar dan neem ik wat van Lennart’ dat vindt hij vast niet erg. We lopen naar boven en Lotte begint zich uit te kleden. Ik volg haar voorbeeld. We hebben ook altijd gym samen dus ik heb haar al vaak zat zonder kleren gezien. En zij mij ook, maar op de een of andere manier heb ik nu het gevoel dat Lotte anders naar me kijkt dan anders. Ze lijkt me haast te bewonderen. Hoewel ik niet snel onder de indruk of bang ben, vind ik dit toch wel een beetje vreemd. Haast ongemakkelijk.

Om mezelf een houding te geven besluit ik me stoer voor te doen. Ik kijk nu naar Lotte en probeer haar manier van kijken na te bootsen. Ik kijk indringend naar haar lichaam, de rondingen van haar kleine borsten. De lijn van haar slanke taille en mooie ronde heupen. Ze heeft een zeer platte buik die gespierd is. Net als haar benen, armen en schouders. Ze is niet breed, maar pezig gespierd. Ik trek nu, terwijl ik doe alsof ik geen schroom voel, mijn BH uit die ook zeiknat is. Mijn tepels zijn hard van de koude regen. Mijn grote borsten komen tevoorschijn en ik zie Lotte haast met open mond kijken. ‘Je hebt mijn borsten weleens vaker gezien toch?’ vraag ik aan Lotte. ‘Ja’ reageert Lotte, die nu zelf ook haar borsten ontbloot. Haar borsten zijn strak en prachtig van vorm. Kleine harde tepels die recht vooruit wijzen. Ik krijg een raar gevoel. Ik val eigenlijk op jongens, maar plotseling vind ik ook Lotte er opwindend uitzien. Als ik de joggingbroek van Lennart oppak om die aan te doen, stapt Lotte naar mij toe.

Ik kijk verschrikt als ik zie hoe ze haar hand naar me uitstrekt. Ik voel hoe haar vingertoppen mijn wang aanraken. Mijn ademhaling stokt even. Ze staat nu vlak bij me en ik buig mijn hoofd iets naar beneden om het lengteverschil te overbruggen. Met mijn gesloten ogen kan ik haar niet meer zien, maar ik voel haar adem zacht langs mijn gezicht glijden, terwijl haar hand mijn vochtige haar naar achteren duwt. Ik merk dat ik verlang naar haar lippen op de mijne. Maar ze is niet gretig. Ze raakt haast onmerkbaar mijn huid aan en de tinteling die dat geeft, trekt door mijn hele lichaam. Ik houd mijn ogen dicht en haar adem brandt bijna. Of is dat het branden van verlangen en niet haar warme adem? Zachtjes voel ik nu hoe haar lippen de mijne raken. Zacht maar onmiskenbaar. Ik span de spieren in mijn lippen wat aan en de aanraking neemt toe. We herhalen dit aanspannen en loslaten van de spieren in onze lippen bijna willekeurig. Ik ril als ik haar tong voorzichtig langs mijn lippen voel gaan en als vanzelf openen mijn liepen zich iets. Maar Lotte neemt haar tijd om haar tong tussen mijn lippen te laten verdwijnen.

Met mijn handen glijd ik inmiddels langs haar rug omlaag. Rustig daal ik af naar haar strakke gespierde billen. Ik voel nu ook langs haar lichaam een rilling gaan. Ik pak haar billen vast en knijp er zacht in. Haar handen hebben mijn grote borsten inmiddels gevonden. En terwijl haar tong de mijne nu raakt pakt ze mijn tepels zacht vast en speelt ermee. Onze tongen lijken een elektrische stroom door mijn lichaam te veroorzaken. De stroom loopt recht naar mijn kut die vochtiger en vochtiger begint te worden. Het enige kledingstuk wat nog droog was wordt nu ook nat, bedenk ik me. Ik ben met mijn handen inmiddels in haar slipje gegaan en duw mijn handen verder langs haar billen omlaag. Mijn rechterhand duw ik nu van achter tussen haar benen. Ik voel hoe ze haar benen licht spreid. Mijn vinger raakt nu haar schaamlippen aan. Lotte is inmiddels ook nat. Haar lippen voelen gezwollen aan en tussen haar lipjes is het glad van het vocht dat haar kutje produceert. Het voelen van haar natte kutje maakt mij nog geiler.

‘Ga op het bed liggen’ zegt Lotte tegen me. De woorden klinken vriendelijk, maar laten ook geen ruimte haar tegen te spreken. Niet dat ik dat zou willen, want in mijn huidige staat van opwinding geef ik me graag aan haar over. Ik zak op het bed. Mijn voeten staan nog op de grond en met mijn billen lig ik op de rand van het bed. Lotte zakt op haar knieën en met haar handen glijdt ze langs mijn dijen. Haar lippen volgen haar rechterhand en kussen de binnenkant van mijn linkerdij. Ik sidder van opwinding als haar handen zacht over mijn slipje gaan. ‘Je slipje is helemaal vochtig Iris, was de regen daar ook gekomen’ hoor ik haar vragen. ‘Dat was niet de regen, dat komt door jou’ weet ik hijgend uit te brengen. ‘Door mij’? ‘Wat lief’ zegt Lotte en ik voel haar warme adem door mijn natte slipje op mijn kut. Ze kust nu mijn vochtige plekje in mijn slipje. Haar tong duwt het slipje tussen mijn lipjes. Ik kreun van genot als ik voel hoe ze zacht op mijn klit duwt. Het duurt niet lang voor ze met haar hand mijn slipje opzij trekt. ‘Jezus wat een lekker geil kutje heb jij Iris’ verzucht Lotte. Je lipjes glimmen van het vocht en het is zo prachtig roze aan de binnenkant. Ik voel een mengeling van heftige opwinding en schaamte. Schaamte omdat een meisje uit mijn klas uitgebreid mijn intieme delen zit te bestuderen. Maar tegelijk ben ik zo geil als boter.

‘Ja, vindt je mijn kutje mooi?’ vraag ik mijn schroom overwinnend. ‘Wil je me likken dan?’ hoor ik mezelf vragen terwijl ik met mijn vingers mijn lippen spreid. Ze reageert niet in woorden, maar wel in daden. Ik voel hoe haar hete tong tussen mijn lippen geduwd wordt en zo ver mogelijk in mijn vagina verdwijnt. Met likkende beweging vervolgt haar tong de weg omhoog naar mijn klitje dat vederlicht geraakt wordt. Ik word gek van geilheid als ze dit steeds herhaalt. ‘Alsjeblieft, lik mijn klit, lik mijn klit...’ geef ik haar kreunend aan. Ze gehoorzaamt mijn smeekbede. Ik voel hoe haar tong steeds meer mijn clitoris bewerkt. Haar vinger duwt ze zacht in mijn kut. Alsof een kleine pik in mijn kut zit. Zachtjes neukt ze me met haar vinger en likt ze mijn knopje. De opwinding neemt steeds meer en meer toe. ‘Neuk me met twee vingers’ hijg ik. ‘Duw er twee vingers in en neuk me hard’. Als ik mezelf bevredig, vind ik het altijd heerlijk mijn kut te vullen met mijn vingers. Soms, als mijn moeder er niet is, gebruik ik de dildo van mijn moeder. Dan lik ik hem eerst alsof het een hete stijve pik is van een echte kerel. En als de dildo dan net zo nat is als mijn druipende kut, dan duw ik hem hard naar binnen. Lotte had mijn bede inmiddels verhoord en haar middel- en ringvinger neuken mijn kut harder en harder. ‘Oh ga door, ooooh’. Ik voel dat mijn orgasme zo komt. Lotte heeft een heerlijk ritme van vingeren en likken. Binnen de kortste keren brengt ze me naar mijn hoogtepunt. ‘Ooooooh , jaaaaaa, oh God Lotte ik koooooom’ kreun ik als de spieren van mijn vagina samentrekken en mijn heupen beginnen te schokken. Mijn voeten trekken krom. Mijn knieën komen omhoog doordat mijn tenen alleen nog de grond raken. Mijn rug trekt hol en ik trek mijn achterhoofd in mijn nek. Mijn handen liggen op Lotte’s achterhoofd en trekken haar hard tegen mijn kruis. In golven voel ik mijn orgasme door mijn lichaam trekken tot het langzaam verdwijnt en alleen een tinteling resteert.

Lotte is naast me komen liggen. Ze kijkt naar me. ‘Was het lekker?’ vraagt ze met een onschuldig gezicht. ‘Lekker’? ‘Het was verrukkelijk, het was geil, het was zaaaalig’ reageer ik. ‘Ik ben nog nooit met een meisje geweest’ beken ik met wat schroom. ‘Ik ook niet’ antwoordt Lotte tot mijn verbazing. ‘Maar ik zag je zo naakt staan, met je natte lichaam en ik vond het gewoon mooi en opwindend’ vervolgt Lotte. ‘Ik wilde je aanraken, je strelen en kussen’. ‘En hoewel ik bang was dat je boos zou zijn, was mijn verlangen groter’. ‘Dus nam ik het risico’. Ik kus haar nu gepassioneerd en druk haar achterover op het bed. ‘Nu jij’ zeg ik na een tijdje.
Lotte geeft zich aan mij over net als ik bij haar net deed. Ik trek haar slipje van haar billen. ‘Jij hebt anders ook een heerlijk kutje Lotte’ zeg ik en ik streel langs haar schaamlipjes. Ze rilt van mijn aanrakingen. Ik begin haar kutje zachtjes te strelen, maar zorg er plagerig voor dat ik niet tussen haar lipjes kom. Dan streel ik weer haar dijen en dan weer haar strakke buik. Om weer heel voorzichtig haar schaamlippen te raken. Ze wordt haast gek van geilheid. ‘Oh lik me alsjeblieft, lik me’. Ik til haar benen op en duw ze omhoog. Ze begrijpt wat ik wil en trekt haar benen naar zich toe en spreid ze wat.

Haar kutje kantelt zo en ik kan haar openstaande lipjes nu heerlijk likken. Ik begin voorzichtig met mijn tong haar kutje te neuken. En herhaal nu wat ze bij mij deed. Steeds een haar klitje raken. Wel voelbaar raken, maar nog niet opzwepend. Haar kutje is zo zacht en vochtig. Voorzichtig duw ik een vinger naar binnen. Wat is ze strak. ‘Wat een lekker strak kutje Lotte, ben je nog maagd?’ vraag ik verbaasd. ‘Ja, dus wees voorzichtig met me’. Ik besluit niet te wild te doen. Één vinger is wel genoeg. Ik lik nu haar clitoris en merk hoe ze steeds dieper begint te ademen. Snuivend en hijgend breng ik haar tot haar hoogtepunt. Mijn rechterhand heeft en tepel vast en draait er aan terwijl ik voel hoe ze begint klaar te komen. ‘Oooh Iriiiiisssss, oh ja, ooooooh, oh oh oh oooooooooooh’. Luid roepend en kreunend komt ze klaar. Ik lik het vocht, dat rijkelijk uit haar kutje vloeit, met liefde op. Ze smaakt haast zoet.
We liggen nog nahijgend naast elkaar als we beneden de deur horen opengaan en vervolgens dichtslaan. Met kloppend hart schieten we snel de kleren aan die we hadden klaargelegd. We haasten ons naar de overloop en op het moment dat wij naar beneden willen lopen komt Lennart eraan met een glas Cola en een koekje, op weg om naar boven te gaan. ‘Hoi Lennart’ groet ik hem. ‘Hoi Lotte’. Ik voel hoe zijn blikken me niet aankijken in mijn ogen, maar bij mijn borsten zijn blijven hangen. ‘Da’s mijn sweater en dat is mijn broek’ brengt hij wat weifelend uit. ‘Ja we zijn helemaal nat geregend en Iris had droge kleren nodig’ zei Lotte. ‘Ja en had je niet steeds al gewild dat ik een keer in jouw broek zou zitten’ voeg ik er plagend aan toe. Ik zie hoe Lennart’s hoofd rood aanloopt.

‘Pas maar op dat ik niet in jouw broek kom’ reageert hij semi-stoer. ‘Ik breng ze gauw weer terug’ zeg ik terwijl ik hem plagend op zijn voorhoofd kus. ‘Dag Lennart’. ‘Dag Lotte, bedankt voor alles’ Ik kus haar drie keer op haar wangen en geef haar een voor Lennart onzichtbare knipoog.


100% (7/0)
 
Posted by pakketboy
10 months ago    Views: 997
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
10 months ago
Erg lekker
10 months ago
Spannend!
10 months ago
Ik durf te wedden dat Lotte de broek van Lennart snel terugbrengt en er geen bezwaar tegen heeft om die voor zijn ogen uit te trekken. Haar fantasien laten haar geen keus.