Buurvrouw [5]

Vervolg van buurvrouw [4]

Ik had nog het verhaal van Alie tegoed hoe het begon met haar broertje. Ik wist dat zij door hem regelmatig werd geneukt, maar wist nog niet hoe het zo gekomen was.
Op een avond toen ik me een keer lekker had zitten opgeilen achter de computer ben ik naar Alie gegaan. Belde aan en zei: "Je zou me nog vertellen hoe je met je broertje bent gaan neuken vroeger". Nou zij ze: "alles op z'n tijd. Eerst binnen komen, dan uitkleden, misschien lekker elkaar opgeilen tot we goed nat zijn en dan vertellen".

Zo gezegd zo gedaan. Binnen no time zaten we met natte kruizen op de bank. En begon ze te vertellen.
"Je moet weten" zo zei ze, "we schelen niet veel in leeftijd en hij was wat vroeger rijp dan ik. We gingen heel lang samen in bad. Na verloop van tijd raakte hij toevallig voorzichtig mijn kutje aan. Ik vond dat wel lekker en deed mijn beentjes wat voor hem open. Mijn hand ging soms per ongeluk langs zijn benen en raakte dan heeeeeeel toevallig de top van zijn piemel aan.
Een tijd later zag ik dat zijn piemel groter werd als we in bad zaten. Als hij zich ging wassen trok hij zijn voorhuid naar achteren om de rand schoon te maken en dan kreeg hij dikkere lul. Ik wist toen nog niet wat ik zag.
Op een keer vertelde hij me dat hij daarbij een lekker gevoel kreeg en het nog lekkerder zou zijn als ik zijn piemel zou vasthouden.
Ik heb zijn piemel voorzichtig in mijn hand genomen en warempel hij groeide snel. Heel snel had hij een harde piemel. Ik kreeg een rood hoofd, maar hij zei dat ik me niet moest schamen. Ook kon hij mij een fijn gevoel tussen mijn beentjes geven.

Een tijd later zaten we weer in bad. Hij had al een stijve voor ik er aan gezeten had. Hij zei dat het kwam door de gedachte dat hij met me in bad ging. Hij zei ook dat ik nu moest spreken over een stijve pik bij hem en niet over een piemel.
Hij wilde mij ook graag een fijn gevoel gaan bezorgen. Weliswaar had een vrouw geen pik, maar toch iets waar ze een lekker gevoel mee kon krijgen. Ik heb zijn vel van zijn pik weggetrokken en toen begon hij mij te betasten. Zijn handen drukten mijn benen uiteen. Ik was nieuwsgierig en het wond me op. Hij liet mij kijken naar mijn kut. Hij vroeg aan mij hoe ik dat noemde. Ik zei dat het mijn plasser was. Hij zei dat ze het een kut noemden en dat die bestemd was om een pik in te stoppen.

Dat was voor dat ogenblik even genoeg. Een weekje later gingen we weer een keer samen in bad. Ik verlangde er stiekem naar. Ik vroeg of ik zijn broekje uit mocht doen en dat mocht. Ik zag dat zijn pik al groeide. Hij wilde bij mij natuurlijk ook mijn slipje uit doen. Op die vraag had ik ook gerekend en liet hem mijn slipje afstropen. Hij zag daar een natte, gele vlek zitten en rook er aan. Hij genoot zichtbaar van mijn kutlucht en trok het slipje over zijn hoofd en snoof. Ik zag aan zijn hoofd dat hij geil werd. Hij vroeg mij zijn pik vast te pakken. Ik heb dat gewoon gedaan. Toen moest ik zijn velletje heen en weer halen terwijl hij met zijn kont naar voren en naar achteren ging. Hij zuchtte hevig en zijn pik werd steeds dikker. Hij spande zich krijste schor: "godverdomme, ik kom klaar bij je". Een grote sliert wit spoot uit het gaatje van zijn pik ver de badkamer in.

Hij moest even uitrusten. Ik heb een zaadlozing bij je gehad, Alie en direct daarna: als je die in je kut had gekregen kreeg je misschien een baby van me.
Ondertussen liet het mij ook niet onberoerd. Ik plaatste mijn benen wat uit elkaar, kreeg jeuk tussen mijn benen en wreef over mijn kut. Spoedig kreeg ik daar een warm gevoel en er stroomde vocht uit mijn kut. Mijn broertje zag dat en stak zijn hoofd tussen mijn gespreide benen en likte me droog. Omdat we broer en zus waren schaamden we ons niet voor elkaar.

Dit hielden we nog een tijdje vol, maar ik was nieuwsgierig wat voor gevoel neuken wel gaf. Ik vroeg het aan mijn broer, maar die wist dat ook nog niet. We zouden het voorzichtig moeten proberen als vader en moeder weg zijn. We zouden dan 'vadertje en moedertje' gaan spelen en met elkaar naar bed gaan. Niet al te lang daarna deed zich de kans voor. We zouden de hele dag alleen zijn. We zijn naar de slaapkamer van onze ouders gegaan en we hebben elkaar teder uitgekleed. Hij sloeg het bed open, tilde me in bed en legde me op m'n rug op het laken. Hij stapte met één over me heen in bed en ik zag zijn klootzak hangen. Hij ging op me liggen en we kusten elkaar voor het eerst. Hij leerde mij tongen.
Hij deed mijn benen wijd en zei dat het de eerste keer wel gevoelig kon zijn, maar hij zou voorzichtig doen. Hij pakte een kapotje en rolde dat over zijn lul, smeerde en wat op en zei dat ik dan geen baby zou krijgen.
Hij ging weer op me liggen, zette het topje van zijn pik tegen mijn kut, kuste me en drong zachtjes een beetje naar binnen. Ik slaakte een kreetje, maar hield me dapper. Ik moest flink zijn van hem terwijl ik zijn volle lengte naar binnen kreeg. Na wat stilliggen trok de pijn weg en begon hij met zijn pik bij mij in en uit te gaan. Dat gaf een fijn gevoel. Hij ging steeds sneller heen en weer; hij ging maar door; sneller en sneller; het werd wazig voor mijn ogen en even kreeg ik en rilling en was even weg.

Toen ik bijkwam trok hij net zijn pik uit me. In het zakje had hij zijn zaad opgevangen. Hij zei: je bent klaargekomen bij me! Was het lekker. En of het lekker was. Dat vroeg om meer. We zijn een tijdje blijven liggen en hebben nog meer geneukt. We kregen er niet genoeg van.

Hij heeft me bekend dat hij geilde op gedragen slipjes. Hij vroeg of ik hem die van mij 's avonds wilde geven om zo lekker in slaap te vallen. Ik vond dat goed, maar ik vroeg hoe hij da nu deed. Nu werd hij een beetje rood en bekende aan onderbroekjes van mamma die hij uit de wasmand haalde te ruiken en zich daarin af te rukken.
Ik vond het geil als ik op deze manier altijd bij mijn broertje kon zijn. Hij mocht mijn slipjes pakken op voorwaarde dat ik er één terug kreeg met zijn geil erin gespoten.
Dat doen we nu nog. Ik draag zo nu en dan een string voor hem en hij voor mij. We ruilen gewoon vieze strings om die van elkaar te dragen en aan te ruiken.

We zijn blijven neuken totdat hij ging trouwen. Na zijn scheiding hebben we de draad weer opgepakt, echter toen kwam er ook lingerie aan te pas.
Als hij hier komt zal hij vast wel onder zijn kleding geile lingerie dragen voor ons".

"Zullen we nog neuken, of zal ik je eens lekker aftrekken en doen of we broer en zus zijn?". Ik heb voor het laatste gekozen.

Toen ik daarom vroeg heb ik een string van haar broer gekregen om alvast in de stemming te komen als we een trio gaan beleven. Ik kijk ernaar uit


Wordt vervolgd.
84% (9/2)
 
Categories: Taboo
Posted by ouwewillem
4 years ago    Views: 392
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
4 years ago
Top serie!!!!!
Wacht op een vervolg.
4 years ago
wederom een mooi verhaal willem
dit vraagt om een vervolg

gr gaston