Geen enkele dag is hetzelfde

dus ook deze zondag liep anders....

Op deze heerlijke zondag ochtend hoorde ik mijn vriend al erg vroeg in de morgen in de keuken aan het rommelen. Ik hoor dat hij de vaatwasser aan het leegruimen was en ondertussen had hij de broodjes al in de oven want dat is een ritueel die op de zondagen bij hem hoort. En als de locale FC Groningen moest spelen dan was hij ook al op tijd klaar en aangekleed.
Ik stapte uit bed en liep naar het raam die hij al open had gezet. Vanuit de slaapkamer zag ik op de veranda hij de ontbijttafel had gedekt en het lijkt alsof we visite krijgen.
Nadat ik mezelf had uitgerekt liep ik naar het toilet voor een kleine boodschap en waste ik uitvoerig mijn doos en poeperd. Daarna borstelde ik mijn haren uit en na het tanden poetsen liep ik naar de kast en pakte ik mijn rode zijden babydoll die ik met Valentijn van hem had gekregen.
Hij vindt die babydoll wel mooi want hij had het toen met knikkende knieën bij de Eurochique in Groningen gekocht.
Ik trok het aan, stapte in mijn slippertjes en liep ik naar de trap.

Ik liep de trap af en loop via de woonkamer naar de keuken zodat hij me van voren aan ziet komen want via de achterkant kom je vanuit de hal meteen de keuken binnen. Omdat het een man van detail is glimlachte hij mij toe en gaf me een innige zoen. Tja, dit gedeelte van de ochtend is al anders.

Ik liep voor hem uit naar de veranda en in de doorschijning van mijn babydoll kon hij zien dat ik er naakt onder liep. We zaten samen aan het ontbijt, kletsen wat en bespraken we hoe de komende week eruit ziet.
Vandaag wou hij naar de boekenmarkt in Deventer en wou hij ook romantisch met zijn cabrio er naar toe want beiden zijn wij erg dol op die Hanzestad en zijn oldtimer uit 1967 paste wel bij de thema zoals die dag er uit moest komen te zien. Hm, dat belooft wat.

Na het ontbijt gingen we nog even nazitten op de lounge en voelde ik vanuit zijn ondeugende kijkertjes zijn amoureuze blik die de hele tijd naar me keken. Hij streelde en zoende me maar had binnen een mum van tijd zijn harde paal tevoorschijn gehaald. Hm, hij deed zijn short uit en maakte mijn babydoll los. Zoals hij heel zwoel en lekker langzaam begon was had hij binnen een mum van tijd zijn snikkel in pompbeweging in mijn natte doos.
Inderdaad, van lekker tongen word ik al geil en kwam ik al gauw klaar. Heel snel daarna voelde ik hem schokken en spoot hij zijn zaad in mijn vochtige doos. ohhh, wat was dat lekker….

Ik lag na te genieten van die snelle wip en begon hij de tafel op te ruimen. Hij gaf me een kus en liep vervolgens naar de garage en had ik de overgebleven broodjes ingepakt. Ik schonk wat melk en jus 'd orange in kleine thermosflesjes en pakte ik het samen met de broodjes in de picknickmand. Daarna ging ik naar boven om me te douchen, aankleden en opmaken.
In de badkamer hoorde ik wat gemopper omdat zijn auto het niet deed maar hij wou ook niet met de vito en al helemaal niet met mijn nieuwe aanwinst de fiat panda.

Na het douchen liep ik de slaapkamer in en keek ik in de richting van de garagedeuren. Ik zag wat rook en hoorde ik het gepruttel van zijn 46 jaar oude MGB en zie ik die groene glimmende monster met veel chroom en spaakwielen uit de garage rijden. Ja mensen, die groene oude dame is zijn bijvrouw die hij regelmatig streelt en het scheelt niet veel of hij staat er ook bij te masturberen.

Nadat we eindelijk tegen de middag klaar waren hadden we de mand met picknickspullen en badlakens achter op de bagagerek vastgesjord en reden we al pruttelend en schokkend richting Zuidlaren. De auto had hij sinds begin mei niet gebruikt en daardoor liep het nog niet optimaal.
Nog geen 10 minuten van huis wou hij toch even op de braderie op de Brink gaan kijken want wij houden samen van antiek en weten dat er altijd antieke kraampjes stonden. We zetten de auto vlak bij een ijskraam en begonnen we eerst met een steekijsje vervolgens liepen we na ons ijsje langs de kraampjes.
Tijdens het slenteren had hij links en rechts al oog voor het vrouwelijk schoon maar genoot veelal van de nostalgische artikelen.

We zaten weer in de auto en reden we het dorp uit maar dan via een toeristische route richting Drouwen omdat het plan voor die dag unaniem is gewijzigd. Het was genieten om na lange tijd weer in die auto te zitten maar helaas rij ik er nooit in omdat het best zwaar rijden is zonder stuurbekrachtiging.
We reden Drouwen voorbij en kwamen in Gieten terecht waar we even uitstappen om een kop thee te nuttigen.
We zaten naast een “Gaastra” stel die gesponsord lijkt want alles wat ze aan hebben is van dat merk.
Schuin tegenover ons zat een stel met 2 puberende kinderen en werd er een jongen stevig door moeders op zijn gedrag aangesproken. Rechts van ons zaten 2 vrouwen aan mijn kant die mij uitvoerig aan het bekijken zijn. Mijn vriend denkt dat het de “echte” zijn en daarmee bedoelt hij de sexueel de lesbische voorkeur van die vrouwen.

Het stel met de vervelende kinderen de overkant keken geïrriteerd en kreeg ik oogcontact met die man die inmiddels rood aanliep vooral toen ik met gekruiste benen met mijn slippertje speelde door het aan mijn voet te laten bungelen. “wat heb je een mooie kleur nagellak” hoorde ik ineens rechts van me en deed ik mijn hand naar de buurvrouw naast me. Ze pakte mijn hand en bekeek mijn nagels maar ze bedoelde de kleur van mijn teennagels die inderdaad iets anders van kleur zijn.
Ik draaide mijn stoel bij en legde mijn voet op de zitting zodat ze beiden zicht hebben in mijn kruis en legde ik mijn hand ernaast om de kleurverschillen te vergelijken.

In mijn ooghoek zag ik de man opstaan om naar binnen te lopen om zo een glimp van mijn kruis op te vangen maar deed ik mijn been op tijd naar beneden. Hij kleurde toen hij weer naar buiten kwam en zag hij tot zijn teleurstelling dat ik naar het toilet ga want daarna wou vriendlief weer verder rijden met zijn groene oude dame.

Overdreven joviaal groette ik de dames, zei ik gedag tegen het stel en glimlachte ik naar haar man. Toen ik in de auto stapte voelde mijn vriend in mijn kruis of ik al nat was, de ondeugd want ik voel dat hij vandaag iets van plan was. Tot mijn grote schrik zag ik dat we naast de “Gaastra's” stonden die in een hoge renault zaten. Omdat we erg laag in die cabrio zaten, hadden ze volgens mij zicht op mijn benen en had het vast gezien toen mijn vriend mij in mijn kruis voelde ….hihi. ah, whatever... we kennen die mensen toch niet.

Ons volgende stop is Gieten waar we op de braderie een kijkje gingen nemen. We hadden het geluk dat we ons auto vlak bij de braderie neer kon zetten waar ook toezicht was. Op deze markt was het meer rondstruinen en zagen we weer de onsportief aangeklede Gaastra’s gehuld in warme kledij. My goodnes...trek toch lekker een korte broek aan of iets zomers dacht ik op dat moment.

Na een kort bezoek aan deze grote braderie reden we verder richting Gasselte en kwamen we op een mooie hoogte op de Hondsrug waar we over het Hunzedal heen keken. Al rijdend deed ik mijn slipje opzij zodat hij mij al rijdend kan voelen…want ik ben inmiddels geil aan het worden. Wellicht komt het toch door die vibraties van die auto want we worden iedere keer geil als we met deze auto hebben gereden. Grrrr…pruttel pruttel vroem vroem…

In deze rit tot Borger ben ik al rijdend klaargekomen mmm dat smaakt naar meer. Maar in Borger aangekomen wou ik naar de oertijdmarkt waar ik weer thee, mineralen en wellicht wat wierrook etc kan kopen. Op het terrein aangekomen hadden we de auto neergezet waar ook toezicht was omdat deze auto erg diefstal gevoelig is ondanks de startblokkering en alarm die hier ingebouwd zijn. We liepen wat langs de kramen en kocht ik her en der wat dingetjes maar kan ik ook even gebruik maken van het toilet. Op de trap naar beneden kwam ik oog in oog met de vader van die puberende kinderen van daarnet, glimlachte ik naar hem en vroeg of de kinderen al wat rustiger waren. Hij denkt dat het van de warmte komt maar ze krijgen een ijsje en wat lekkers.
Na het toilet namen we op het terras wat cola light en broodje braadworst die niet doorgesneden is want ik wou een broodje met een hele braadworst die aan weerskanten zo'n 10 cm uitsteekt. Ik vind dat wel wat hebben als ik aan die braadworsten in Duitsland denk, daar steken in mijn beleving wel 20cm uit aan weerskanten geweldig...

We zaten buiten aan een tafeltje en hadden zicht op de kramen en de mensen op het terras. We zagen dat gezinnetje van vanmiddag aan een tafeltje en is moeder druk met de kinderen en vader zit er als plumppudding bij en moet zij ook nog al die versnaperingen gaan ophalen. Arghhhhh, het kan mijn ex man wel zijn…lekker naief.
Er zat een stel aan een tafel naast ons waarbij de vrouw een topje met halsknoop droeg en een normale witte bh eronder wat geen porem is. Een tafel in het gezichtsveld van mijn vriend zat een gothic vrouwtje op een bankje haar kistjes aan het veteren waardoor hij zicht kreeg in de zwaar behaarde bovenbenen en schaamstreek.
Je waant je hier inderdaad in oertijd zei hij, toch bijzonder dat je een oermens in de kruis kan kijken.
Ik begon aan mijn braadworst te knabbelen en merkte ik dat ik een blikvanger ben voor de hongerige mannen in de buurt. Ik begon onbewust een show te geven door de uitlopende currysaus van het worstje af te likken. Mijn vriend die me als geen ander door en door kent kijkt me geil aan om het spel mee te spelen en zag ik dat de naïeve gezinsman er ook van genoot ondanks de boze blik van zijn vrouw.
Kijk, dat is nou lef hebben als je zit te sjansen terwijl je vrouw erbij is. Hihi.
Na die lekkere lange warme worst liepen we naar de ijskraam waar we voor de 2e keer een steekijs namen. Oh, wat is dat toch heerlijk als je die witte room tussen de 2 plakjes koek weglikt en een kik als je het demonstratief voor een paar bijna kwijlende mannen doet.

We reden verder en kwamen op een gegeven aan in de bossen van Exloo waar we even ergens gaan stoppen. Mijn vriend begon me zoenen en voel ik de bobbel in zijn broek. Hij deed zijn broek open en deed mijn slipje opzij en legde me op de motorkap. Ik schreeuwde van die hitte van de motorkap omdat ik mijn billen bijna verbrandde. Hij keek om zich heen en liet me achter de auto over de picknickmand heen hangen en neukte me van achteren. Ohhh, wat was dat geil… het was maar goed dat hij gauw klaarkwam want er kwamen er 2 oudere stellen erg snel aanrijden op hun electrische fietsen. Hopelijk hadden ze niks gezien. pfwew.....zweet..

Nadat we hier even hadden gelegen toeren we weer verder en kwamen bij een hunebed. We liepen we er wat rond en keken op de informatieborden. Aan de achterkant met de rug naar het bos pakte mijn vriend me weer en had hij de zoveelste erectie op die dag waarvan ik het me afvraag of hij geen viagra had gebruikt....hihi.
Op gewaagde plekjes lijkt het haast een kik voor hem om een erectie te krijgen op plekken waar ze je kunnen zien.
Hij vingerde me en zoende me maar keken we af en toe ook om ons heen. achter de rotsen van de hunebed zien we wat mensen voorbij fietsen. Lekker vurig als vanochtend zoende en vingerde hij me maar schrokken we van een paar fietsers van in de 40 die er aan kwamen. Ze moeten het vast hebben gezien maar waarom komen ze er nu aan fietsen.....grrr...snel kleding in orde en liepen we er wat rond. De man staat bij de informatieborden om de technische details van deze hunebed te bekijken.
De vrouw liep steeds in onze buurt om een glimp op je vangen terwijl de vrouwen er meestal niet van gediend zijn en hun man daarin deelgenoot van maken.

Ze zei tegen mijn vriend dat ze hier vroeger vaak kwam en hier in de buurt woonde. Dit was een vrijplaatsje wist ze te vertellen en dat er veel huwelijken op deze plek werd gesloten. Hihi.. lekker bot vroeg mijn vriend ineens of ze hier wel eens werd geneukt. Ze bloosde maar knikte van ja. Omdat hij achter tegen me aan stond om zijn harde paal te verbergen. Ik voelde de bobbel harder worden en vroeg hij of ze op de uitkijk wil staan zodat hij mij kan neuken en denk ik eerder dat hij de mensen weg wil pesten... Hahaha.
Bleek dat ze hem nog kent ook van de tijd dat hij in Assen woonde. beginnen ze uitgebreid over vroeger, uitgaan ken je wat namen bla bla... En ineens zei ze ga je gang, ik sta verderop en bel wel op de fietsbel als er iemand aankomt maar dan fietsen we ook gelijk weg. We zagen haar man bij onze auto kijken.
Ze knipoogde en liep naar haar man. Hmmm, daar gaat hij weer en neukte me aan de achterkant van de rots lekker zachtjes onopvallend van achteren en gaat lekker door totdat ik klaarkom en voel ik daarna zijn warme zaad in mijn kut. Arghhhhh wat is dat een kick dat die vrouw weet dat we aan het neuken zijn. We liepen weer rond en hoorde ineens haar fietsbel.
Ze zwaaide en had een briefje in haar hand die ze opvallend al proppend in de prullenbak deponeerde en zagen we hen beiden wegfietsen. Mijn vriend pakte het briefje waarop “veel liefs G… , 06-xxxxx” op stond geschreven en hebben we haar op whatsapp toegevoegd.

Op het 3e deel van onze “hondsrugroute” reden we richting schoonloo waar we even een kijkje willen nemen bij de Grote Moere, het naaktstrand waarover we al eerder op een blog hadden geschreven. Aangekomen was het er erg druk en besloten we maar door te rijden om bij de Nije Hemelriek een drankje te nemen en van de zon te genieten. Maar zoals ik al eerder zei werd het plan ter plekke veranderd en reden we door naar het wokrestaurant in Assen. Geweldig zo’n man…..arghhhhh…het zal zijn melanesische inslag wel zijn hihi….

Eindelijk zaten we aan tafel want ik verlangde al naar een lekker koel glas rose en cola zero voor meneertje ijdeltuitje. We keken elkaar verliefd aan en speelden met elkaars handen, oh…i love it eindelijk wat tijd voor elkaar. Het was redelijk druk en zaten we naast 2 vrouwen waarvan de ene opviel door steeds haar linkerhand tussen haar benen te leggen om te voorkomen dat er maar een glimp zichtbaar word van haar waarschijnlijk erg bijzonder slipje. Dan zeg ik om mijn beurt doe dan een langere jurk aan of een korte broek want het lijkt me niet erg comfortabel eten als je met je ene hand je jurk in de gaten moet houden. We liepen naar het buffet en zag ik in de verte dat ze er nu gewoon bij zit en denk ik bij mezelf van “meid, wat maak je het jezelf moeilijk”.

We liepen beiden naar het buffet van de voorgerechten omdat we dol zijn op sushi’s en nemen we ook oesters en wat garnalen. Ons buurvrouwtje had een servet over haar schoot gelegd en de beide benen stevig tegen elkaar aan geklemd om te voorkomen dat mijn vriend er naar gaat gluren. Helaas had ze dat juist niet moeten doen want hij keek haar steeds glimlachend aan en zat zogenaamd stiekem met haar te flirten als ik weer een sushi ga halen.

De bediening kwam ons drinken brengen en zette een fles rose en cola zero voor ons neer maar toen mijn vriend terugkwam zei hij tegen de bediening dat hij een karafje had besteld en was de fles door de 2 dames besteld. Mijn vriend pakte de fles en de 2 glazen, zette het bij de dames neer en schonk hen beiden een bodempje rose in om hen te laten proeven. Hihi..
Beiden zeiden ze van “mwoah, smaakt goed” en schonk hij hen verder in. Hmmm…hij bleef maar “stiekem” naar haar lachen.

Na het voorgerechtje liepen we naar het buffet en had ik zin in een pangasiusfilet op de teppanyaki met wat groenten erbij. Bij het buffet heb je altijd van die mannen die het op een of andere manier denken dat ik een ingrediënt ben van het wokbuffet. De man die achter me stond was me van top tot teen aan het bekijken en bij de andere ingrediënten kwam hij ook steeds bij me staan. Arghhhh…heb ik weer… Bij de teppanyaki stond hij achter me en deed ik gelukkig een stap naar achteren toen ik het bord had afgegeven want zo kon ik hem dan van de zijkant bekijken. Kut…het is de “Gaastra” man van vanmiddag, hij zag dat mijn vriend me tussen mijn benen had gefriemeld. Begint die man ook nog een praatje door te zeggen dat de Hondsrugroute best wel leuk was want hij wist dat ik bij de groene MGB oldtimer hoorde. Hij vroeg me of we niet erg laag zitten en of het geen moeite kost om eruit te komen. Ik zei dat we nog niet aan toe zijn om een hoge seniorenauto aan te schaffen en dat wij nog sportief genoeg zijn om in een sportwagen te rijden.
Grrr, die pangasius leek wel een eeuwigheid en begon die man over hun renault espace, practische gezinsauto, veel meenemen, bla bla….boring…!

In de verte zag ik dat mijn vriend al aan tafel zat te eten en het lijkt alsof hij het gezellig had met die dames. Hmmm, ze lacht me een beetje teveel naar hem en voelde ik een stukje argwaan, jaloezie en weet ik veel. Misschien wil ik gewoon gauw klaar zijn om van dat gewauwel over auto’s af te zijn. Eindelijk zat ik weer aan tafel en kon ik eens van mijn visje gaan genieten en kwam de bediende met een glas droge witte wijn voor mij. Natuurlijk…bij vis hoor je witte wijn te drinken en had mijn lieverd daar aan gedacht. We genoten en wat is dit toch een heerlijke dag en vertelde ik hem dat de Gaastra’s er ook zijn en hij had niet gedacht dat we deze mensen nog zouden treffen kennelijk waren ze ook aan toe om de dag lekker Gaastra-nomisch af te sluiten. Hij keek wat rond en gaat ook nog naar die mensen zwaaien…. Nou ja zeg.., alsof we kennissen van elkaar zijn....tss.

De 2e ronde van de teppanyaki stond die man weer achter me en het lijkt alsof hij me steeds achterna liep en staat mijn vriend aan de andere kant van het buffet te gniffelen…ieghh ik heb helemaal niks met die mensen. Blehhh… vraagt hij me waar bepaalde ingrediënten naar smaken. Ik zei dat ze best zuur smaken als je tenminste 1x gaat herkauwen en hoop ik dat hij daarvan afknapt. Net als die man loopt mijn vriend ook zijn pik achterna door steeds achter die vrouw aan te lopen die constant haar jurk in de gaten houdt en zonder dat ik het in de gaten had stond mevrouw Gaastra ook naast me. Mij aankijkend vroeg ze haar man of hij hetzelfde menu gaat nemen als de vrouw voor hem en daar bedoelt ze mij mee.
Hij bloosde en liep naar de worteltjes toe en merk ik aan haar dat ze lichtelijk ontstemd is….*giechel*.. Ah ja, mannen zijn hetzelfde zei ze tegen mij en antwoordde ik “Ja, daar staat nog een” en knikte in de richting van mijn vriend die als een verlegen schoolmeisje naar ons staat te giechelen..
Mevrouw Gaastra vind hem ondeugend kijken maar het lijkt voor haar een lieve man en glimlachte naar hem. Helaas staat ook nog eens ze achter mij in de rij voor de teppanyaki grill en zei ze dat we iedere keer als een speer vooruit stoven toen ze achter ons aanreden maar vraagt zich af waarom we steeds voor iedere drempel afremmen. Ik legde haar uit dat de bodemplaat van de MG erg laag ligt en de bodem onder ons weg kan slijten maar dat we vandaag geen zin hebben om blaren op onze billen te krijgen.
Ze lachte om mijn droge humor want dat had ik volgens haar en ze vindt ons een leuk stel. Alsof het een eeuwigheid duurde kon ik eindelijk in gezelschap van mijn beide lamskoteletten weer gaan smullen.

Mijn vriend was er alweer eerder en gek genoeg vergeleek ik zijn ingrediënten met die van de dame die inmiddels wat meer ontspannen en zonder servetje zat. Haar blonde vriendin bleef rustig eten en genoot van het eten maar nam sporadisch deel aan het gesprek tussen mijn vriend en haar tafelgenootje. Ze hadden het over muziek en bleek een zangeres te zijn die past in het genre waarin mijn vriend als freelance gitarist ook actief is.

De zangeres liep met me mee voor de 3e ronde en gingen we beiden voor de grote garnalen in de wok. Ze zei dat mijn vriend ook dol was op garnalen maar zag dat hij het door die hele pittige saus heen laat wokken. Zonder blikken of blozen zei ik tegen haar dat hij me daarna maar niet oraal moest liefkozen want die pittige tong zal ik wel voelen.
Ze keek me aan, glimlachte en zei dat hij eerst afgeblust moet worden. Ik wou hem zo heet mogelijk zei ik tegen haar, dan doet hij maar een voorbehoedsmiddel om zijn tong heen spannen. Geschrokken van haar harde gelach probeerde ik haar rustig te houden want ze begon te schuddebuiken en kon de hele restaurant meegenieten....zucht.
Samen liepen we al lachend naar de tafel en genoot ik van mijn garnalen in oestersaus maar maakten we over en weer schuine opmerkingen met de dames waarvan de blonde tafelgenootje inmiddels ook is geprikkeld.

We werden 2 tafels verderop in de gaten gehouden door het Gaastra's die elkaar kennelijk niet echt konden vermaken en vooral toen ze zagen dat wij het erg gezellig hadden. De dames vroegen waar de oesters naar smaken en vinden ze dat erg glibberig en “jidderig” (wat is dat voor een woord?) zijn. We lachten om dat woord wat uit die blonde meid kwam en het schijnt “grunnings” te zijn maar heb ik er nog nooit van gehoord terwijl ik in de wijk Coendersborg in Groningen ben opgegroeid en veel in de stad was.

De bodem van mijn karafje is bereikt en schonk mijn zingende buurvrouw al neuriënd een roseetje uit hun fles. Ze zat een beetje in mijn richting gedraaid en op haar blote voetjes maar nu ietwat wijdbeens. Tja, ik weet niet of ze erom doet maar mijn vriend heeft nu eindelijk zicht in wat ze daaronder draagt.
Met de blonde meid liepen samen naar het buffet van het nagerecht en whatsappte ik stiekem naar hem om te vragen hoe het onder haar jurk uitziet.

“zo, ook al lekker uitgegeten?” hoorde ik ineens achter me en zag ik de Gaastra’s met hun schoteltjes achter me staan. Mijn blonde tafelbuuf zette de lekkernijen op de beide bordjes die ik vast had en deed ze ook een flinke toef slagroom op haar bord. Ze glimlachte naar de Gaastra’s en zei tegen hen dat ze niet wist of er nog wat slagroom voor hen achterbleef. Ik zei tegen hen dat ze anders wel wat van mij af mogen likken als er niet genoeg was. Ze wrijft me op mijn erg gevoelige rug, lachte ze tegen mij en zei:"ik denk dat hij dat heel graag zou willen want deze oude bok lust wel een jong blaadje" terwijl haar man als een boer met kiespijn begon te lachen.....*gloep*...

We zaten heerlijk aan de zoetigheden en zag ik mijn vriend met een gallige geile blik in zijn ogen wat slagroom op het bordje van de andere buuf staat te spuiten. Die blik herken ik want zo kijkt hij als hij geil is en een orgasme heeft. Potverdorie dacht ik op dat moment… zit hij met haar te flikvlooien.

Al kletsend met de blonde meid blijken het halfzusjes van elkaar te zijn die wel vaker met elkaar optrekken. Ze zijn een week na elkaar geboren waaruit zij er achter zijn gekomen dat hun vader 27 jaar geleden vreemd was gegaan en in diezelfde periode hun moeders had bezwangerd, wat erg en wat een ontzettende foute man.
Mijn vriend had een bord met lekkernijen en een toef slagroom maar lachte steeds in de richting van de zangeres. Geërgerd keek ik hem aan en deed ik een beetje slagroom op mijn neus en wangen. Ik stond op en liep naar de Gaastraman en zei al knipogend naar zijn vrouw dat hij mij wel mag aflikken …. De man aarzelde en zei zijn vrouw dat hij deze kans niet mag laten gaan hihi… hij likte de slagroom van mijn rechterwang en zoende me, vervolgens zoog hij de slagroom van mijn neus maar tot mijn schrik deed zijn vrouw dit op mijn andere wang, knipoogde en zei dat ze ook niet vies van "slagroom" was….hihi..

Terug aan tafel glimlachte mijn vriend en wenkte hij met zijn ogen naar de spelende bewegende tenen van de ene been die inmiddels naast de tafel bevond. Ze was geil geworden en keek met haar glazige ogen steeds naar hem. Helaas voor haar stonden we op en wilden we gaan afrekenen.
“Krijg ik geen kus?” vroeg ze aan hem en zonder aarzelen gaf deze snoeperd haar een lekkere tongzoen. Ik aarzelde niet en gaf de blonde tot haar schrik ook een tongzoen en gingen we afrekenen. Op afstand zwaaiden we naar de dames en maakte zij een gebaar van “we bellen…!” en hij steekt zijn duim op van ok.
Hm….dat mag hij straks wel aan mij uitleggen want studio sport had hij toch al gemist en zal ik al zijn aandacht opeisen.

Buiten aangekomen was het net alsof de Gaastra’s ons hadden opgewacht en werd ik door haar aangesproken. Ze vinden ons een gezellig spontaan stel ondanks dat we elkaar niet kennen en niet bij elkaar aan tafel zaten wellicht en hopelijk treffen we elkaar weer. Haar man pakte een visitekaartje uit de auto en bleek dat ze een aannemersbedrijf hebben en gaf mijn vriend zijn kaartje. We gaven elkaar een hand en een kus alsof we elkaar jaren kennen.
In tegenstelling tot zijn principes reden we richting de A28 waarop hij zijn groene oude dame nog even op haar staart trapte voordat we de afslag richting Zuidlaren namen. Ineens hoorden we getoeter van een grote renault en werden we door de Gaastra’s uitgezwaaid.
Thuis aangekomen werd de oude dame nog als blijk van dank door mijn vriend afgezeemd en weer in haar vertrouwde garage geparkeerd. Samen demonteerden we de grote mand van de kofferdeksel en zetten we de mand onverricht ter zake weer in de keuken neer. Hij ging de mand uitpakken en nam ik de badlakens mee naar boven zodat ik me kan wassen en iets makkelijks aan kan trekken.

Ik had inmiddels mijn omslagjurk zonder lingerie aangedaan en beneden aangekomen trok ik mijn vriend mee naar onze loungebank. Ik trok zijn kleren uit, ging vervolgens naakt op hem zitten en vroeg wat die telefoonnummer te betekenen had. Hij vroeg me op mijn whatsapp te kijken en vond ik zijn berichtje met een foto waarop ik een stel vrouwenbenen in de herkenbare jurk zag maar in de diepte een kale kut die nota bene door 2 vingers open werden gehouden……grrrrr….
Dus dit fotootje die hij me stuurde was niet stiekem gemaakt…. Hmmm, ik liet zijn inmiddels harde lul in me glijden en alsof het niet genoeg was werd zijn erectie nog harder toen hij haar string uit zijn broekzak haalde……
Mmmmm, hij werd erg geil toen hij aan die string snuffelde en neukte ons beiden naar een heerlijke orgasme…..
Tja, die scenario van dat slipje was herkenbaar….hihi. maar blijft toch bijzonder..
Zijn mobiel ontvangt een whatsapp en griste ik het uit zijn handen.....grrrr, zal het die meid zijn?
Hij liet me vrij toen ik het bericht opende en las ik de volgende tekst:"En..., was het lekker. Heel veel liefs, G..."
Ik ging gehurkt op zijn gezicht, liet ik zijn uitdruipende zaad uit mijn kut op zijn gezicht druppelen en vraag ik hem zijn tong uit te steken.
Hmmm geil gezicht, maakte een foto met zijn mobiel en whatsappte "Zoals je het ziet..." en stuur het naar G....

Het is een bijzondere dag met veel sex.
Zo zie je maar weer,
elke dag is het weer anders….
90% (9/1)
 
Categories: MatureSex HumorVoyeur
Posted by outsider5
1 year ago    Views: 978
Comments (11)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
samen van genoten...
1 year ago
Ah weet je, ik zet die belevenissen meestal heel vluchtig op xhamster. Vaak lig ik op de bank of zit ik ergens en begin ik gewoon wat te typen. Het zijn geen verhalen maar gewoon een belevenis van die dag... Of de dag ervoor.
Zoveel aandacht geef ik er niet aan en het is een spontane ingeving.....
1 year ago
Ik vindt het leuk dat je jullie ervaringen met ons deelt, en er zitten leuke dingen in, maar erg rommelig geschreven waardoor het lastig te lezen is.

Wellicht toch even je verhaal beter controleren en/of door de spellingscontrole halen , dat zal het veel leesbaarder maken.

Voor de rest: ga zo door , jammer dat jullie voor mijn vriendin en mij zo ver weg wonen ....
1 year ago
Het was een mooie warme dag, dat maakt mensen blij en daarom trofffen we ook blije spontane mensen....
1 year ago
Wat een heerlijk geil verhaal weer .. jullie maken nog eens wat mee zo ;)
1 year ago
Ja, en veel met die mensen gelachen.....!
1 year ago
Klopt, en we hebben genoten...
1 year ago
Weer een heerlijk avontuur.
1 year ago
Ah ja, we maken wel gauw contact hoor...
1 year ago
Wat een heerlijke dag hebben jullie en die mensen allemaal beleeft..:-)
1 year ago
Lieve G..., had je de whatsapp gevonden?