Gezellig feestje

Barbecue

Op deze warme zondag hebben we heerlijk uit kunnen slapen, elkaar lekker gemasturbeerd en op deze dag des here een goddelijke wip gemaakt met een hemelse orgasme.
Zoals de meeste zondagen zorgt mijn lieverd voor het ontbijt omdat ik vaak op gang moet komen. De rest van de dag kunnen we lekker in ons blootje in huis rondhangen tot in de loop van de middag want tot een uur of 4 hebben we niks op het agenda.
Die middag hebben we een tuinfeest van mijn vriendin die 53 is geworden en ze viert het samen met haar man die al eerder in deze week jarig was en zijn ze beiden 100 jaar geworden.
Mijn dochters hadden deze week al in mijn kasten gestruind en tropische kleding "geleend" en moest ik weer het een en ander verzinnen om er tropisch uit te zien want dat is het thema voor het feest.
Uiteindelijk heb ik een pareo met bloemenmotief en een wit topje met slippers zodat ik er een beetje Tahitiaans/Hawaiaans uitzie en dan gecompletterd met een bloemenkrans en dezelfde kransjes als hoofdband, om je polsen en enkels......Aloha...! Dat gaat dus goed lukken.
Voor hem heb ik een gebloemd bermuda en zal hij ook op slippers moeten lopen en een bloemenkrans om zijn hals en op zijn hoofd een soort rode indianenlint.

We verheugen ons al op het feest waar we om 17.00 uur worden verwacht en er zal ook live muziek aanwezig zijn.
Enfin, we hebben de spullen klaar liggen en na het douchen kunnen we zo aankleden en vertrekken.
Maar nu eerst koffie en een ontbijt want anders kom ik echt niet op gang.
We zaten samen lekker onder de veranda te ontbijten en zat ik naar mijn nieuwe aanwinst te kijken, een heuse fiat panda van 2 jaar oud. Eindelijk ben ik niet meer afhankelijk en hoef ik niet steeds de vito te gebruiken.
Enfin, het was een lekker rustig ochtend en deel van de middag.
 
Na een beetje hangen hebben we ons klaargemaakt om naar het feest te gaan en hebben we ons lekker in tropisch outfit gestoken en gaf me dit een heerlijk vakantiegevoel wat mede te danken is aan het mooie weer.

Er zaten al wat gasten op het feest toen we daar binnenkwamen en zijn er later nog heel wat mensen binnengekomen. Ze hebben een heuse bartender ingehuurd die allerlei cocktails bij elkaar kon shaken en zie ik haar zus en zwager bezig om ons van lekkere hapjes te voorzien. Onder een lange partytent stond apparatuur van een band opgesteld en zullen we wellicht verrast worden. De 2 dochters van onze vrienden bedienden ons in de eerste ronde en hebben ze laten weten dat het daarna zelfbediening is.
Het zag er gezellig uit met de statafels die op verschillende plekken staan. Meer dan de helft van de mensen kennen we goed en omdat de jarige al sinds de middelbare school een vriendin van mij is maar, zijn er ook andere vriendinnen aanwezig.

Op een gegeven moment nadat  de meeste mensen binnen waren wou de band gaan beginnen en zie ik daar mijn jongste en oudste dochters samen met de dochter van vrienden van ons lopen. Ze waren gekleed in rieten rokjes, kokosnoten BH en bloemenkransjes en zouden ze in die geimproviseerde band van 7 personen gaan zingen.
Mijn oudste en jongste dochters speelden al jaren in diverse partybandjes en is mijn middelste dochter meer een soliste, ze speelt piano en zingt graag nummers van Alicia Keys. Ik was ietwat verrast en vond het wel grappig.
Er waren best wel veel mensen op dat feest omdat hun dochters ook wat vrienden en vriendinnen uit mochten nodigen.
Het was reuze gezellig en hebben we ook wat gedanst.

Halverwege de avond stonden de meeste jongere gasten aan de statafels en zaten ik in de loungehoek met meerdere mensen. Mijn vriend liep wat rond en kletste met wat mensen en zo ging het mij ook totdat er een jongen van ca 24 jaar bij me kwam zitten.
Hij hoorde dat ik de moeder was van die "kleine" zangeres en vond hij haar erg mooi zingen. Als trotse moeder beaamde ik dat natuurlijk ook en liet ik hem blijken dat ik trots op mijn dochters ben.
We spraken wat over algemene dingen en had hij het over zijn opleiding voor fysiotherapie. Oops....ik begon het warm te krijgen want mijn "toyboy" volgt ook dezelfde opleiding en voelde ik me erg ongemakkelijk. Hij vroeg ook of ik wel goed zat omdat ik niet ontspannen zat.
Uiteindelijk hoorde ik van hem dat hij uit Utrecht komt en hij daar zijn opleiding volgt, hij blijkt familie te zijn van de jarige man.
Pfew.... Dat was een zucht...hihi.. En gelukkig ging hij bij mijn dochters staan die op dat moment een het pauzeren zijn. Mijn oudste dochter kwam bij me zitten en zag ik dat ze onder het rieten rokje een string aan heeft. Ik sprak haar daarop aan waarom ze geen korte legging etc ging gebruiken. Maar ze veranderde van onderwerp, gaf me een knuffel, een kus op mijn voorhoofd en gaat drinken halen.
Ik liep naar een andere tafel waar nog 2 vriendinnen van mij stonden en hebben we weer een hoop afgelachen maar tussen de dames door werd mijn aandacht steeds opgeeist door die aankomende fysiothe****ut. Hij had zijn tshirt uitgetrokken kreeg net als iedereen door de beide dochters een bloemenkrans omgehangen.
Tot mijn grote schrik werd ik door een van mijn vriendinnen in mijn tepel geknepen en vroeg ze "ben ik in beeld?".... Oops...arghhh. Ik haalde wat drinken voor ons drieen en nam ik ook een drankje mee voor de andere vrouw die ook bij ons aan tafel stond.
Met de 4 heerlijke mojito's kwam ik weer terug aan die tafel maar besloot ik aan de andere kant te staan zodat ik zicht had op de band die weer ging beginnen. Samen hadden we een lol om de 3 meiden in rieten rokjes vooral toen de jarige job er aan kwam lopen met een grote ventilator die hij onder de dansende en zingende meiden had aangezet. Hihi, die man spoort ook niet....
Maar het was wel lekker swingen met die band.
Op een gegeven moment liep ik naar het toilet en toen ik uit het toilet kwam stond ik oog en oog met die fysiothe****ut en omdat het een lange smalle gang is, moesten we elkaar zijdelings passeren. Hmmmm, wat had kdie jongen een mooie gespierde body en kreeg ik heel even de rillingen in mijn lijf.....brrrr... Het kan mijn zoon zijn dacht ik op dat moment.
Enfin, we stonden weer aan de 2e mojito en kletsen we verder maar hebben we vooral veel gelachen. Tussendoor danste ik ook met wat mensen omdat ik nou eenmaal dol ben op dansen....mijn kinderen noemden mij wel eens kroegtijger en feestbeest.....hihi...

Ik stond nu bij een andere tafel bij mijn jarige vriendin en stelde ze mij voor aan haar schoonzus en zwager de broer van haar man. Maar daar kwam die mooie aankomende fysiothe****ut ook bij en werd ik door die man aan zijn zoon voorgesteld en snap ik nu hoe het zit.
Deze mensen kwamen uit Wijk bij Duurstede en had hij mij een uitnodigingskaart voor hun zilveren huwelijk in handen gegeven en vroeg me meteen ten dans. Tijdens zo'n schuifeldans op het nummer "want hij gelooft in mij" in de versie van Do kwam mijn oudste zingende dochter naar me toe lopen, zong ze me overdreven toe en weet ik dat ze loopt te klieren omdat ik met deze leuke en goed leidende man aan het dansen was.....grrrrr kinderen...! Maar toen ze terugliep trok ik haar rieten rokje omhoog zodat de mensen haar string konden zien....hihi.
Ah ja..., een geintje moet toch kunnen...maar al zingend en dansen zag mijn dochter toch weer een moment om mij in mijn bil te knijpen...hihi..
Maar ja, na 3 mojito's ben ik maar eens richting toilet gegaan en trof ik daar weer die jongen en had ik ook gehoord dat hij zijn handen waste, goed bezugggg dacht ik op dat moment. Maar daar was weer die smalle gang en passeerden we elkaar weer maar wou hij bij de 3e keer een zoen van mij.....nah dacht ik, wat een brutaliteit.
In de tuin aangekomen keek ik wat rond want ik kon mijn vriend niet vinden en hoorde ik van mijn middelste dochter dat hij is gaan roken. Roken...? Hij rookt helemaal niet...en liep ik in de richting waar ze een plek voor rokers hadden ingericht en zag ik hem daar in gezelschap van 2 vrouwen die ik niet kende maar kon ik die man wel die erbij stond.
Toen ik me omdraaide liep ik de fysio weer tegen het lijf en vroeg hij of hij me nu mag kussen? Ik zei nee...hihi, want het zou alleen maar in de gang gebeuren.
Ineens zag ik een bekende verschijning en bleek het mijn jongste dochter te zijn in mijn lievelingspareo. Ze liep naar de jongen toe en gingen ze samen dansen.
Ik bekeek zijn bewegingen en zie ik dat hij er wel feeling voor heeft. Toen hij met zijn rug naar mij toe danste pakte ik mijn dochters hand, streelde ik zijn billen en liet haar hand meteen weer los....hihi... Ik zag haar kleuren en zie hoe die jongen verliefd naar haar kijkt. 
Gedurende naar het einde van het feest namen er stapsgewijs wat mensen afscheid en is de band ook al aan het opruimen maar bleven ze wel muziek draaien.
Wij maakten ook al aanstalte om naar huis te gaan en zou mijn middelste dochter ons naar huis brengen omdat onze vrienden de vito ging lenen om spullen weer naar het verhuurbedrijf terug te brengen. Bovendien bleven mijn jongste en middelste dochter bij ons slapen en is er altijd vervoer om thuis te komen.
Ik liep naar het toilet en zag in mijn ooghoeken dat ik door die fysio in de gaten werd gehouden en heb ik mijn strings in mijn tasje gedaan want ik wist het zeker...hij gaat om een kus zeuren.
Enfin, ja hoor toen ik uit het toilet kwam kwam hij me al tegemoet.....brrrr...kreeg er warm van en waarschijnlijk niet alleen door de mojito en andere cocktails.
Hij maakte zich breed in de gang en liep ik in zijn richting en gaf hem een kus op zijn wang. Hij vroeg of dat alles was en zei ik dat dat nog maar het begin was en kuste ik hem op zijn mond. Al kussend propte ik mijn string in zijn boxershort en zei ik wellicht tot gauw.
Al triomfantelijk liep ik heupwiegend bij hem vandaan en tilde ik mijn omslagrok zodat hij mijn blote billen kon zien.
Thuis aangekomen reed mijn dochter weer naar het feest en hebben wij lekker op bed uitgebreid liggen sexen voordat de kinderen thuis kwamen. Erg moe maar zeer voldaan vielen we in slaap na zo'n mooi en erg gezellig feest.

Op de maandagochtend is het weer een vast ritueel, ondanks zijn vrije dag werd ik weer in de vroege ochtend geneukt en vervolgens klaargevingerd. Het moest wel zachtjes want de kinderen sliepen in hun oude slaapkamers waarvan de ene aan onze slaapkamer grenst.
Pfff, ik had het gevoel alsof ik leegstroomde en ik een slakkenspoor achterliet...hihi.
Ik deed een glanzende rode kimono aan en ging vlot naar beneden. ik heb zin in een gezellig ontbijt en had ik de tafel voor ons vijven klaargezet, heh gezellig eindelijk weer eens met mijn kinderen erbij want ze hebben het vaak druk.
Al neuriënd en met de radio meezingend zette ik van alles op tafel en zaten we er eerst met z'n beiden aan de koffie. 
Eerst kwam mijn jongste dochter eraan, even later kwam ook de oudste aan tafel zitten.
Toen we aan het ontbijt begonnen kwam mijn jongste dochter er aanlopen en liep door naar de kast om bestek en servies te pakken. Ik keek haar aan en zij knikte in de richting van de gang en zag ik daar tot mijn grote schrik de fysio naar binnen lopen. Ik begon te blozen en kreeg het ontzettend warm... Ik liep naar de ijskast, pakte de jus 'd orange en ging ik weer zitten.
Hij zei goedemorgen en vernam ik dat mijn vriend hem al van naam kent want ze had eergisteren al gevraagd of hij bij ons kon slapen. Mijn vriend vond dat goed maar had het niet met mij overlegd..... Arghhhh, wat voelde ik me kut....hihi errug...
Nu heb ik begrepen dat mijn dochter een beginnende relatie met hem heeft en ze elkaar al 3 maanden kennen. 
Ik schaamde me diep en hij keek mij steeds indringend aan als ik aan het woord was.
Mijn vriend ging na het ontbijt met de hond van mijn dochter lopen en gingen de meiden weer naar boven. Ja ouders, deze meiden zijn best lui...!@@#%#¥*...!!!
Maar gelukkig wou deze vriendelijke jongen mij wel helpen en had ik het gevoel alsof dit allemaal in scene is gezet en hoopte ik dat het een sprookje is.....
Halverwege het opruimen stond hij achter me terwijl ik tegen het aanrecht stond, trok hij speels mijn strings uit zijn boxershort en vroeg hij of ik die string past zoals de prins op het witte paard het aan sneeuwitje vroeg om de glazen muil te passen. Voor ik het in de gaten had kuste hij me in mijn nek, trok hij mijn kimono aan de achterkant omhoog en zag hij mijn blote billen waar hij de string tussen klemde.  Ik kreeg het spaans benauwd en gelukkig kwam mijn vriend eraan en deed ik de string heel snel in mijn kimonozak.
Pfff...wat ben ik blij... Maar dan voor mijn dochter omdat ik haar zo'n leuke vriend gun.


Pffff....hihi

100% (8/0)
 
Posted by outsider5
1 year ago    Views: 584
Comments (13)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Hij wel en ik merk ook dat het een jongen die "antennes" heeft, hij is erg scherp en heeft een scherpe blik...
1 year ago
Hij wel...hihi maar mijn dochter ook....!
1 year ago
Dus die jongen weet wel wat lekker is.
1 year ago
Mijn dochter is een jongere versie van mij ze is ook klein, blond en blauwe ogen...
1 year ago
Nou ja, je kunt niet beweren dat je dochter geen goede smaak heeft.
1 year ago
Inderdaad, vooral toen hij me ook nog in de keuken had geholpen en mijn string zo tussen mijn billen frommelde......pffffff.... Ik was helemaal versteend...
1 year ago
Ik volg nu mijn verstand....wat vreselijk he, en nu heeft mijn dochter ook nog een relatie met hem.... Ik vind dat zo genant..... Gelukkig zijn mijn dochters het huis uit want ik moet er niet aan denken dat ze nog thuis woont want dan zou ik vaker met die jongen geconfronteerd wordenw... Dat is toch vreselijk.....hihi
1 year ago
Het zak door de grond moment van het jaar....
1 year ago
Ik was helemaal nerveus...vreselijk....! Oh wat een blunder van me.........ergggg
voyeur48
retired
1 year ago
Dillema's dillema's ze blijven lastig.........
1 year ago
Ja, lastig. Volg je je geile ik en ga je op zijn avances in, of volg je je verstand?
1 year ago
Wel aardig dat je je stringetjes terug kreeg..
1 year ago
Het was in ieder geval een erg gezellig feest....!