Mannen in de ochtenden....

In de afgelopen zwoele nacht hadden we buiten op de lounge heerlijk gelegen en genoten we van ons haardje, van elkaar en van de sex waarbij ik helaas niet alleen door vriendlief werd gestoken... Maar ook nog eens een keer door een mug...
Ah ja, dat is vaak een tol die je moet betalen als je van de natuur wilt genieten.
Maar ik voelde me voldaan, bevredigd en kan ik de volgende ochtend lekker uitslapen.... Dat dacht ik tenminste...

Maar uitslapen werd het dus niet want deze dag begon vanochtend al om kwart voor 7...toen mijn lieverd met een harde ochtenderectie wakker werd.
Al slaperig werd ik wakker gemaakt en moest ik op bed meteen in de houding om op z'n hondjes te worden geneukt. Mij opgeilen gebeurt al niet meer want meneer had de glijmiddel uit het flacon al over zijn jongere broertje gesmeerd.
Meteen ging hij heftig tekeer en neukte me zo hard dat het bovendeel van het matras zo'n beetje van de boxspring afgleed. Nadat hij zijn lading in me had leeggespoten kreeg ik een klap op mijn bil en deelde hij mij mede dat hij gaat douchen.
Na het tandenpoetsen en scheren riep hij mij even later vanuit de douche en zag ik hem daar staan met alweer een harde lul. Dit keer moest ik over de wastafels heen hangen en voelde ik weer zijn harde lul in me stoten, dit keer was de erectie niet zo hard als daarnet. Nadat meneertje was klaargekomen veegde hij mijn doos met een natte washand en stapte hij weer onder de douche.

Door die 2 vluggertjes was ik inmiddels klaarwakker en ging maar naar beneden om zijn lunch te maken, wat koffie zetten en zaten we even later samen gezellig te ontbijten.
Na een dikke zoen pakte hij zijn tas en stapte op de motor richting opdrachtgever maar was na zo'n 5 minuten weer terug om zijn vergeten ipad en fototoestel op te halen.
Hij geilde mij weer op, gaf me een innige tongzoen, kneep in mijn billen en schoot vervolgens als een gek weer richting Zuidlaren.

En daar stond ik dan, opgegeild en 2x sufgeneukt...
Zijn er ook vrouwen die op deze manier wakker worden gemaakt?
100% (3/0)
 
Posted by outsider5
1 year ago    Views: 532
Comments (10)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Lekker toch.
1 year ago
Oh yeah, i've beeing served and very straight...
1 year ago
Serving hard cock, with cum filled balls...
1 year ago
Soort ontbijt op bed maar dan anders....
1 year ago
This is your wake up call...
1 year ago
Hihi... nou, ik word iedere ochtend op deze manier wakker gemaakt....
1 year ago
Echt last heb ik er niet van hoor :-)
1 year ago
Met het mooie weer van afgelopen dagen word ik elke dag en soms meerdere keren op een dag geneukt....hihi
Ik weet niet waar jullie mannen last van hebben....hahaha
1 year ago
bofkont
1 year ago
Ochtendstond heeft een harde plasser in de kont....hihi