Zwangere vrouw

Op deze doordeweekse ochtend na het ontbijt met mijn lieverd is hij op tijd op de motor naar zijn opdrachtgever gegaan en ging ik met mijn dagelijkse besognes bezig zoals het wasje draaien, drogen, strijken en opvouwen. Maar het stofzuigen en dweilen was ook nog nodig en laat ik het afstoffen maar even voor wat het is. Grrr...het werd een drukke ochtend en had ik niet gedacht dat het nog best wel veel werk zou zijn maar was ik gelukkig op tijd klaar en hebben we weer washandjes, handdoeken en schoon ondergoed in de kast. 

Dus dat wordt stressen want die ochtend had ik om 11.00 uur een afspraak met mijn 3 beste vriendinnen om in groningen ergens een kopje koffie te doen en te shoppen. Normaliter gingen we altijd met deze groep een dagje treinen maar hadden we vanwege dit verlate voorjaarsritueel en het warme weer dit keer voor groningen gekozen.
Al slenterend en shoppend genoten op deze warme dag tot een uur of 4 totdat we aan de high tea en aperitief toe zijn. Daarna nam een vriendin van ons afscheid en een uur later de andere vriendin. We kusten hen en wensen hen een fijne vakantie toe in de komende periode van de bouwvak.

Samen met mijn hartsvriendin bleven we op het terras en zaten we naast een een mooie vrouw die mijn aandacht trok vanwege haar kleurrijke tattoo over de hele breedte van haar rug. Toch vind ik die complete bloemencorso op haar rug wel bijzonder maar heb ik zelf niks met grote oppervlakten aan tattoos en piercings. 
Ze zat daar genietend aan haar glaasje ristretto totdat er even later een zwangere vrouw bij haar aan tafel kwam zitten. Samen met mijn vriendin zaten we, inmiddels aan de fles prosecco en carpaccio, lekker te kletsen en viel mijn oog op de zwangere vrouw van ca 38 tot 40 jaar die zo'n 6 maanden zwanger was. 
Op die leeftijd is het niet altijd zonder risico omdat je vanaf je 35 ste een grote kans hebt op geboorte met chromosonale afwijking waarbij percentueel veel kinderen met het Downsyndroom worden geboren.
We hadden het samen over die aanstaande moeder en hoorden in het gesprek tussen beide dames dat de zwangere vrouw een 29 jarige vriend heeft die graag een kind met haar wou hebben. Ghees, ik moet er niet aan denken dat ik zwanger raak van mijn lekkere toyboy van 27....oops....Hihi.. Mijn hartsvriendin kent mijn toyboy want we hadden 1 hem keer tijdens onze 4-mijl training samen "gedomineerd" hihi... Ah ja, that's life, soort Sex in the City...

Op een gegeven moment zag ik dat de vrouw de voeten van haar zwangere vriendin ging masseren en ging het op een sensuele manier die ons aandacht trok.
Mijn hartsvriendin waarmee ik samen sinds de hbo al veel dingen had meegemaakt vond het ook spannend worden. 
Al gauw keken we aandachtig hoe de ene vrouw haar hand op de zwangere buik legde om naar de baby te voelen en dat ze met haar hand naar beneden gaat tot onder haar buik.
De vrouw deed haar jurk omhoog zodat de vrouw over haar blote buik kon voelen en wreef ze over de zwangere buik en onder de jurk door voelde ze ook de vergrote borsten. Hmmm...lekker dacht ik op dat moment... Vooral toen die harde zoogtepels door haar jurk heen priemde.

Het gebeuren hierboven was de aanleiding om mijn belevenis van een kleine 23 jaar geleden te schrijven toen ik zwanger was van mijn 3e dochter.

Ik kan deze eenmalige belevenis nog als de dag van gisteren herinneren want ik had tijdens mijn zwangerschap een behoorlijke verandering gehad in mijn hormoonhuishouding waardoor ik een verhoogd en sterk libido had gekregen. Na mijn zwangerschap had ik zelfs last van hypersexualiteit en had ik in tegenstelling tot de vreetbuien van veel zwangere vrouwen de drang naar meer sex.

De situatie die zich voordeed was in mijn 4e maand toen ik sex had met 3 mannen waaronder mijn ex man en 2 teamgenoten van hem.
De mannen kwamen net terug van een voetbalwedstrijd en zaten in tshirts, korte broeken en op badslippers bij ons in de tuin. Onze beide dochters die beiden verslaafd waren aan oma logeerden zoals vaker het geval was bij mijn ouders in Haren.
We woonden toen in groningen en hadden we een besloten tuin met veel privacy.
Ik had die warme dag wat drinken voor de dorstige mannen gehaald en kwam mijn man achter me aan lopen met een kleine dienblad vol hapjes. 
Het was weer een moment dat ik me erg geil voelde want mijn tepels voelden hard aan en heb ik zin in sex terwijl ik van de huisarts  libidoremmende middelen had gekregen maar uiteraard nooit inslikte. Ik had een korte zomer positiejurk aan en had voordat ze kwamen had ik mijn bh vanwege de warmte uitgetrokken en een slipje had ik thuis nooit aan maar lette er wel op dat ik geen slakkenspoor op onze leren bank achterliet.....hihi.
Mijn man begreep mijn signaal toen ik naar hem wenkte of hij even met me mee wil lopen. Hij heeft ook een hoog libido en had vaak of binnen een korte tijd een erectie en ging hij daarom direct met me mee omdat hij wist dat ik wou neuken. Hij had tegen de jongens gezegd dat hij even naar de baby in de buik gaat voelen en luisteren.

Het was net alsof ik met mijn vingers knipte want zijn lul was op de trap al half hard en gingen we naar de slaapkamer om te gaan neuken wat meestal meer op een snelle zaadlozing lijk omdat het nu ook weer snel moet gebeuren want dan sta ik op "sherp" zodra ik naar hem toe wenkte....hihi. 
Mijn man smeerde wat glijmiddel op zijn eikel en neukte me meteen zo heftig dat ik al kreunend en schreeuwend klaarkwam.
We hadden we niet in de gaten dat ons slaapkamerraam openstond en dat teamgenoten door mijn gekreun dachten dat er iets aan de hand was en naar boven waren gerend en had een van hen ons draadloze huistelefoon al in de hand om de dokterstelefoon te bellen want alarmnummer 06-11 bestond toen nog niet.
In die tijd dat we bezig waren stonden ze volgens mij enkele seconden in de deuropening en zagen ze waarschijnlijk tot hun opluchting dat we lekker bezig waren terwijl we hen niet in de gaten hadden.
Met een betrapt gevoel zag ik de mannen na 1 of 2 minuten in de deuropening staan en in hun sportbroeken de enorme bobbels terwijl mijn man gewoon doorneukte alsof er niks aan de hand was. Hij keek naar hen en vroeg mij met een geile stem of ze mee mogen doen......mmmm..van mij mag het wel en graag zelfs...! Wel opschieten want ik sta op knappen........geil idee...!

Heel snel kroop ik van bed af, liep naar hen toe, pakte hun handen en trok hen mee naar bed waar ik hun sportbroeken naar beneden had getrokken.
Hun harde lullen zwieperden uit hun broek en was de ene lul net zo groot als die van mijn man terwijl de andere langer en dikker was.

Hmmm, ik was erg geil en begon die hele lange dikke lul van hun maatje te pijpen die in mijn mond steeds dikker en harder werd en trok ik lekker aan de lul van die andere man.
Ik voelde hem in mijn mond groeien en wil ik door de lul van deze knappe man geneukt worden. Ik ging weer op bed en ging op mijn buik zodat ik op zn hondjes geneukt kon worden. In die houding kwam mijn man naast z'n andere maatje voor me te staan zodat ik hen beiden kan pijpen.
Oh, wat was ik geil en voelde ik dat ik geneukt word maar voelde ik deze keer een grotere en dikke lul in mijn kut, oeh...wat deed dat zeer want zo'n grote lul had ik nog nooit eerder in me gehad. Ghees, wat kan deze man goed neuken en kwam ik binnen een mum van tijd weer lekker klaar.

Half uitgeput liet ik mij door de derde man neuken, zijn lul voelde aangenamer omdat het net zo groot is als van mijn man. Ik vroeg mijn man om voor mij te knielen want ik wou graag zoenen want van zoenen en lekker tongen kan ik ontzettend geil van worden. Dus om en om zoende ik mijn man en pijpte ik die grote lekkere harde lul.
Speels likte ik aan die lul en tongde ik mijn man maar deed ik plotseling die harde lul in zijn mond.....mmmmm... Hij schrok even maar werd steeds geiler toen wij samen en elkaar aankijkend aan die grote lul likten.
Ik voelde ondanks de 3 mannen dat ik dominant was want vaak werd van mij verwacht dat ik een kut ga beffen bij een trio of sex met een ander stel.
Maar nu wil ik mijn man zien pijpen en werd ik steeds geiler naarmate ik hem langer zie pijpen en ik door hun maatje nog steeds lekker werd geneukt.
Mijn dominatie maakt me gevoelsmatig sterker en wil ik graag zien dat een man word geneukt maar wist ik dat mijn man daar nog maagd is.
De man met zijn grote lul heeft wel vaker een dildo en in zijn anus gehad en wou de andere man hem wel neuken. Hij was dol op anaal m/v. Mijn man spoot zo'n beetje ons flacon met glijmiddel leeg in die anus.
Nu wou ik op mijn zij door mijn man geneukt worden en wil ik boven mijn gezicht de grote lul zien en zuigen maar ik wou ook de lul zien waarmee hij werd geneukt.
Hmmmm, ik voelde op een gegeven moment de zaad van mijn lieverd in mij stromen en zoog ik lekker op die paal die steeds harder werd door het neuken. Geil gezicht om die 4 ballen tegen elkaar te zien kletsen en kwam de stevige neuker bijna klaar. Snel pakte ik zijn bijna spuitende lul en richtte ik zijn spuitende lans naar de grote teelballen van die lieverd boven mij...mmmm het geil droop lekker langzaam af van die grote ballen en druppelde zo op mijn uitgestoken tong.

Genietend van die druipende sperma trok ik de hele tijd aan die lekkere grote stijve lul en al schokkend spoot de man zijn hete enorme lading sperma tegen mijn kin aan en door de heftige kracht spoot het zelfs over de schouder heen van mijn man die nog lekker nagenietend tegen me aan lag. Hmm, ik proefde zijn lekkere romige zaad en trok ik het hoofd van mijn man over me heen en duwde mijn tong met de verse sperma van zijn beide maatjes in zijn mond....

Aaarghhhh, ik zit mezelf te vingeren terwijl ik deze belevenis van toen aan het schrijven ben. Bij het zien van zwangere vrouwen herbeleef ik dat moment met die mannen en mijn geile ex man. Mijn ex is een grote lul die er nooit was en ook nooit voor zijn kinderen, maar hij kon wel neuken....


91% (11/1)
 
Posted by outsider5
1 year ago    Views: 1,369
Comments (43)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Kun je nagaan, het was al langer dan 23 jaar geleden
1 year ago
Het doet nog steeds mij penis rijzen :-)
1 year ago
Oh ja, daar gaat een verhaal aan vooraf.
1 year ago
Lekker he..... Dat is alweer een ooos geleden..l
1 year ago
Wat een heerlijk geile belevenis weer! Lekker geil..
1 year ago
Nou daar zit vast wel een verhaal in. Zulke collega's heb ik tot nu toe helaas niet getroffen.
1 year ago
Op personeelsavonden had ik wel eens spannende dingen meegemaakt.
1 year ago
Zoek je nog een baantje voor erbij? ;)
1 year ago
helaas... :( en helaas ook geen hitsige klanten die snel het magazijn mee in willen... :(
1 year ago
heb je geen leuke medewerkster die in is voor een avontuurtje?
1 year ago
dat krijg je als je in je eentje in een warm kantoor zit met xhamster aan... daar word je geil en stout van... :P
1 year ago
ja :D
1 year ago
foei stoute man...
1 year ago
als er zalfjes gesmeerd moeten worden geef je maar een gil... :P
1 year ago
nee, de klacht is dat ik elke dag erg schraal ben en met het plassen had ik er last van...mijn schaamlippen en de binnenste schaamlippen hadden een branderig gevoel, dat deed zeer..
1 year ago
als een middel meer bijwerkingen heeft dan de 'klacht' tja dan moet je je iets gaan afvragen...libido verlagend middel.. wat is er mis met een hoge sexdrive?
1 year ago
nee, dat niet maar het kwam wel vaker voor.... de bijwerking ervan is niet mis...
1 year ago
en een second opinion kan je ook krijgen... :P
1 year ago
dat wil ik best een keer komen checken!!
1 year ago
ten minste iemand met gezond verstand... laat me raden, met die assistente ook nog wat beleefd? ;)
1 year ago
ja, dat advies kreeg ik van de apothekersassistente
1 year ago
hij had beter glijmiddel kunnen voorschrijven... :D
1 year ago
ik ben de hele tijd nat...hmmm
1 year ago
Nou, ik wou meer sex als de man... Ik gind naar de dokter omdat ik iedere dag een schraal gevoel had. toen had ik uitgelegd waar het aan lag en kreeg ik libidoverlagende middelen.....tja, echt niet.....hihi
1 year ago
zielig? een vrouw die net zo vaak sex wil als een man... das niet zielig.. dat is ideaal.. :)
1 year ago
hoezo vies?? lekker toch een vochtige vrouw.......
1 year ago
ik kan wel tegen en stootje....
1 year ago
bah, wat ben jij een vieze man....ieghhh..
1 year ago
ja maar ik bijt en krab...
1 year ago
ja hoor dat durf ik wel!!! ;-)