Gistermiddag aapjes kijken...

Aapjes kijken...

Gistermiddag zijn wij na de lunch naar ons strandje gegaan waar we altijd naakt liggen zonnen.

Het is een afgelegen stukje bij een plas die wij al jaren bezoeken en een plek die af en toe door de eigenaar word onderhouden. Deze plek is redelijk toegankelijk en heb je een kleine weide waar je lekker kunt liggen zonnen.
De omgeving is goed beschut en je hebt er ook leuke intieme plekjes waar je lekker met z'n tweeën kunt liggen zonnebaden en lekker stout met elkaar bezig zijn.

Op de locatie zagen we op afstand al de bekende mannen die al rond paraderend en spelend met hun snikkel op de uitkijk staan en als bijen op een honingpot afgaan als ze iets bloots zien.
Veel van de mensen die er waren kennen we, de vaste stellen, de bisexuele mannen en de enkele extreme homofiele mannen. Maar, je treft er ook wel eens vrouwen die er alleen komen of in gezelschap van hun viervoeter.

We liepen naar een van ons vaste stekje en begon mijn vriend ter plekke ons windschermpje op te zetten en legde een kleed klaar waar we op kunnen gaan liggen.
Nadat alles geïnstalleerd is zie ik vanuit mijn ooghoeken 2 mannen die op afstand van elkaar staan om een glimp van mij op te vangen zodra ik uit de kleren ga.
De ene man van ca 48 kennen we van gezicht en we hebben hem ook wel eens zien aftrekken en ook wel eens samen met een andere man. Hij woont nog bij zijn vader in een dorp verderop. Hij had zo'n 4 jaar geleden bij ons staan aftrekken toen ik door mijn vriend werd geneukt.
Die man die ik nog niet eerder had gezien had een stijve en stond iedere keer op andere posities om mij bloot te zien. Het bleek meer een jongen te zijn dan een man.

Ik trok mijn kleren uit en heb ik het in ons strandtentje neergelegd. Daarna ging ik op mijn handen en knieën met mijn kont omhoog in de richting van die man en zag ik in de spiegeling van mijn zonnebril dat hij begon te rukken. Tja...sorry, maar ik vind het altijd een kick om gezien te worden en dat verklaart ook mijn houding die ik aannam.
In mijn "op z'n hondjes" houding draaide ik mijn hoofd naar de andere kant en zag dat ons "kennisje" weer verder is gaan lopen en is mijn vriend uit gewoonte voor mij op zijn knieën gegaan om mij vervolgens in te smeren. 
Hij smeerde me heerlijk vanaf mijn schouder naar mijn billen toe en drukte zijn lul af en toe heel speels tegen mijn gezicht.

Die jongen had inmiddels een strategisch plekje aangenomen door in de bosjes te staan waar we elkaar konden zien.
Al wrijvend met zijn handen zat mijn vriend af en toe in mijn bilnaad en stak er speels zijn vinger in mijn kut en anus. Mijn bilnaad is een deel van mijn erogene zone en dat wist hij maar al te goed en wist hij op dat moment ook dat die jongen mijn aandacht trok.
Hmmm, ik begon zijn lul te pijpen en werd al gauw erg geil en volgens mij moet die man in die bosjes al helemaal gek zijn geworden van geilheid want al schuchter om zich heen kijkend rukte steeds sneller.
Hij kwam er ineens aanlopen en vroeg of hij mee mocht doen en antwoordde ik dat ik dat niet wou maar daarentegen mag hij er wel bij komen staan maar niet op ons kleedje.....
Pfff, dat kleedje is voor mij de grens...niemand mag op ons kleedje en al helemaal niet met hun vieze klodder op klaarkomen....hihi, soms kan ik ook een bitch zijn hoor...

Enfin, hij ging naast ons in het hoge gras liggen en begon zichzelf af te trekken terwijl ik mijn vriend aan het pijpen was en hij mij lekker vingerde.
Ik kreeg goed zicht op zijn niet al te lange maar een dikke kromme lul en grote balzak met grote ballen erin.
Niet al te lang daarna voelde ik de schokken van mijn vriend en wist ik dat hij eerder dan die man klaar gaat komen...
Ik haalde zijn lul uit mijn mond en ga er lekker aan trekken zodat hij lekker op mijn gezicht klaarkomt. Hmmm, als mijn vriend in zijn doen is dan kan hij  meerdere keren klaarkomen zoals in de rest van de middag.
Zijn vingers bewogen steeds sneller en voelde ik dat ik al bijna klaarkom.
Ik draaide me om en liet mijn vriend op zijn rug liggen zodat ik al zelf vingerend op zijn gezicht klaarkomt.
Na mijn orgasme schoof ik naar die man of eigenlijk meer een jongen toe, pakte zijn hand weg, nam zijn dikke kromme lul in mijn hand en begon hem erg snel af te trekken totdat hij al kreunend met een enorme krachtige straal en hoeveelheid op zijn buik, borst en gezicht klaarkwam.

Ghees, wat voelde dat erg apart als je zo'n korte maar dikke kromme lul in je hand hebt en wat een krachtige straal kwam er uit die kleine man van ca. 169 m. En best grappig als je een man hoort kreunen. Toch weer een blije dag en heb ik die jongen ook blij gemaakt want ik schat dat hij nog geen 30 was in zijn sexy zwarte sokken, zwarte Crocs en zwarte NYC pet.
 
100% (7/0)
 
Posted by outsider5
1 year ago    Views: 682
Comments (9)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Geile belevenis hoor!
1 year ago
Het is daar wel ok hoor.... Maar in Harkstede is ook een leuk strandje....
1 year ago
Nog nooit geweest... zal volgend weekend of het weekend erop checken... mits mooi weer... :)
1 year ago
Hmmmm, ben reuze benieuwd... Schrijf je belevenis op... Ik ben niet nieuwsgierig hoor... Hihi
voyeur48
retired
1 year ago
Dat dacht ik al. Het strandje waar ik ga gebeuren die dingen ook. zeer geregeld. Altijd leuk die spontane gebeurtenissen. Ga zo ook maar weer naar strand, gisteren ook al wat leuke dingen beleefd. Dus zal wel weer leuk maar bovenal lekker dagje worden. Jullie alvast een lekker dagje nog.
1 year ago
Het was een belevenis. Dit komt daar vaker voor....
voyeur48
retired
1 year ago
mooi verhaal, dank je voor t delen.....
1 year ago
Ga dan ook naar de Grote Moere.....
1 year ago
Ik kom echt op de verkeerde strandjes...