Een dag als vandaag...

Ah ja, zoals de vele zaterdagen is het voor mij niks anders dan het huis wat aan de kant maken voor de visite van vanavond. De nodige boodschappen hebben we net in huis gehaald en is mijn vriend ons oprit aan het vegen. Althans, dat was hij van plan...
Hij staat met de overbuurvrouw te praten, een stel van in de 40 die hier in augustus vorig jaar zijn komen wonen. Het lijkt erop dat zij net is komen joggen gezien de sportkleding die ze aanheeft.
Aan het gezicht van mijn vriend te zien vind hij haar wel erg interressant want hij staat een beetje te wiebelen tijdens het gesprek.
Aan zijn gezicht zie ik dat hij zich een beetje aan het opgeilen is en zie ik aan haar dat ze dit gesprek wel erg leuk vindt.
Grrr, dacht ik... Wat ziet hij nou weer in zo'n jonge vrouw...en zie ik hem naar binnen rennen en rent gelijk door de garage naar boven toe...
Hm..ik zal hem maar eens even in de gaten houden want hij is zo naief en begrijpt vaak niet de signalen van vrouwen die hem wel leuk vinden.
Hij stormde de trap af en had zijn loopschoenen bij zich en liet dat aan haar zien. Waarschijnlijk wil hij die dure Saucony's wel verkopen. Die schoenen had hij ooit voor 3x de 4 mijl van groningen gekocht.
Al lachend en glimlachend gaf hij haar schouderklopjes en haar hand gaf zachte klapjes op zijn borst.
Nu word het menens, ik stap gelijk naar buiten om er meer over te weten wat ze aan de doen zijn en wat ze aan het bekokstoven zijn....grrr..
Ik liep naar hen toe en toonde mijn brede smile van oor tot oor en zei:"hallo Ingrid, goh wat leuk...heb je net gesport?"
Ze knikte en zei:"ja, ik ben het weer aan het oppakken want ik doe met de bedrijvenloop mee aan de 4 mijl van groningen. Je man had al allerlei adviezen gegeven en wou me wel helpen met looptraining en hoe ik mijn spieren los kan maken en de manier van warmlopen"
Ik keek hem aan en zei met een grijns:"wat lief van je schat, dan loop ik voortaan ook mee zodat ik mijn conditie ook op peil kan houden."
"ja, gezellig daar heb ik helemaal zin in ". Zei ze enthousiast.
Mooi, dan was dat afgesproken en gaan we voortaan iedere zondagochtend trainen.
"ik ga koffie zetten schat, wil jij ook koffie Ingrid." zei ik.
Grrr, ze zei ook nog van ja terwijl ik mijn vriend naar binnen wou hebben want ik wou hem gaan domineren....hihi..
Tijdens het koffiedrinken hadden Ingrid en ik elkaar bekeken en elkaars benen en buiken gevoeld. Ze zou graag willen dat ze mijn postuur had maar helaas heeft ze een brede heup.
Bij haar vertrek zag ik aan hem dat hij een half stijve lul had toen Ingrid over mijn buik heen wreef.
Toen ze weg was had ik zijn joggingbroek naar beneden getrokken en begon hem te pijpen....mijn god, ik wil geneukt worden...!
Na het pijpen wou ik ook niet meer gebeft worden maar wil ik zijn harde stijve lul in me voelen.
Ik hing over het aanrecht en word lekker van achteren hard geneukt terwijl ik uit het keukenraam naar Ingrid kijkt die haar schoenen aan het uittrekken is.
Ze zat met haar voeten op de stoel, stroopte haar broekspijpen omhoog en wreef lekker sensueel over haar benen...
Hmmm, terwijl ik geneukt word denk ik aan die warme hand van haar die lekker over mijn buikje heen wreef.
Ik deed mijn sweater omhoog,maakte de bhbandjes los en pakte ik mijn borsten...
Hmm,, ik knijp in mijn harde tepels en wrijf er zachtjes overheen zodat ik de tintelingen voel. Ik voel de tintelingen steeds heviger en kwam ik klaar...
Hmmm, nog een paar stoten en ik voelde zijn warme zaad lekker binnen in mijn kut....
Arghhhh, wat was dat gevoelig toen hij zijn lul uit me haalde.
Ik liet hem op de grond liggen omdat ik nog een orgasme wou, ik voel dat het er ook gauw aankomt. Ik liet zijn eigen zaad in zijn mond stromen en liet me lekker beffen. Ik zit lekker over zijn gezicht te wrijven met mijn doornatte kut en voelde ik de 2e orgasme uit me spuiten.
Mijn vocht raakt zijn gezicht en hij zoog aan mijn overgevoelige clitoris waardoor ik begon te gillen en kreunen van genot.
Hmmm, deze heerlijke zaterdag begint goed en kan ik me later op de dag gedeisd houden omdat zijn degelijke zus en zwager op visite komen.
Hmmm, zijn zus moest eens weten wat voor ondeugd haar broer is....hihihi...
Ik pakte een theedoek, veeg mijn kut af en zijn wij samen gaan douchen zodat we weer met vrome gezichten aan de dag deel kunnen nemen.
Hmmmm....dat was lekker.....

100% (6/0)
 
Posted by outsider5
1 year ago    Views: 465
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Dank je wel...
1 year ago
Dank je, je ziet er zelf ook behoorlijk heet uit ;-)
1 year ago
Je hebt een lekkere pik zo te zien...hihi
1 year ago
Heerlijk snel vluggertje, en ik weer een stijve pik.. :-)