Open sex op het naaktstrand

Zoals de meeste naaktliefhebbers het weten is er in Groningen en Drenthe vele plekjes waar je naakt kunt zonnen en op sommige plekjes in dat gebied word ook veel aan seks gedaan.
Zo waren we op een warme zomerdag ook bij dat strandje om er lekker te gaan zonnen. Dat strandje betreft een grote zandafgraving en heb ik het nog over de tijd toen het nog ruw en glooiend was. Eigenlijk best een gevaarlijk meertje die door de zandzuiger is ontstaan.
Nadat we onze auto op een goede plek hadden geparkeerd, waar ze nogal graag willen bekeuren, liepen we langs een zandpaadje naar een plek te zoeken.
Ik stoorde er nogal aan dat er meteen een paar mannen al masturberend in hun nakie rondlopen en liep ik daardoor pal naast mijn vriend.
Uiteindelijk hebben we een leuk plekje kunnen vinden waar ook 2 andere stellen zaten maar ook 2 mannen alleen.
Gezellig hadden we onze kleren uitgetrokken en hebben we er een leuk plekje gecreëerd.
Geërgerd werd ik toen er ineens een vrouw alleen bij ons kwam te liggen met haar 2 Jack Russels. Enfin, ze had haar kleedje uitgespreid en trok daarna ook haar kleren uit. Gelukkig waren die honden van haar erg rustig nadat ze beiden een koekje hadden gekregen. Vervolgens ging zij lekker liggen en is de rust lekker gekeerd.
Samen met mijn vriend en de andere 2 stellen waren wij de enigen die zicht op haar hadden en hoopte ik dat het een relaxte middag zou gaan worden want ik had ook enorm zin in seks. Ik voelde mijn kut ook steeds natter worden door het warme weer. De 2 mannen liepen steeds heen en weer te paraderen om volgens mijn vriend een glimp op te vangen waar ze op kunnen masturberen. De stellen liggen relaxt en lekker tegen elkaar aan.
Mijn vriend had inmiddels ons windtentje strategisch opgezet zodat we ook van onze privacy kunnen genieten maar helaas ontkwamen we er niet aan dat de buurvrouw goed zicht had in ons tentje.
Hm, dat is balen dacht ik.... En zo langzaam begon mijn vriend mij te strelen en in te smeren en deed ik dat ook bij hem.
Hmm, dacht ik... en werd best geil toen hij mijn schaamlippen aanraakte en vingerde hij mij totdat ik erg zacht kreunend klaarkwam. Oh, dat was erg lekker en dat beloofde ook wat voor de rest van de middag... want ik ben erg in the mood….!
Helaas werden we door die vrouw gestoord en vroeg ze of mijn vriend haar rug ook in kon smeren. Ik sprong meteen in de bres, wat dacht ze wel niet... Ik reageerde:"Ik doe het wel even, ik smeer je wel even in"... en keek met een grimmige blik maar schrok ik er zelf van dat ik best jaloers kan zijn. Dat heeft te maken omdat zij er lichamelijk erg goed uitzag, grote borsten heeft en ook nog een mooi gezicht. Maar gelukkig heeft ze kort bruin haar want daar valt mijn vriend niet op.
Hm, ik smeerde haar in met een lekkere lotion die ook heerlijk rook en dat zei ik ook tegen haar.
Gelukkig is mijn vriend al het water ingegaan want ik merkte dat hij al een beetje belangstelling voor haar lichaam toonde, grrr...
Ik smeerde die vrouw in en voelde haar lekkere lichaam waar ik gek genoeg ook opgewonden van werd. Ik heb geen lesbische of biseksuele gevoelens maar dit voelde gewoon erg lekker aan en vroeg ik ook brutaal of ik de voorkant en rest ook in mocht smeren.
"Het smeert lekker weg en die lotion vind ik ook lekker ruiken." Zei ik en voelde ik me steeds geiler worden en wil gebeft en geneukt worden. In mijn onbewustheid wreef ik over haar schaambeen en zo naar haar schaamlippen. Ze zei dat ze haar oksels, benen en schaamharen had geharst en dat verklaarde ook de mooie gladde huid op haar benen en schaamstreek. Misschien is het de wil van mij om ook zo’n lichaam te willen hebben die ook zo aanvoelt. Zoals jullie het op onze “Nude” gallery zien, heb ik maar kleine borstjes.
Ik werd erg warm, voelde dat ik bloosde en werd erg nerveus... "Je mag wel doorgaan als je wilt" zei ze tegen mij en voelde ik me erg schuldig tegenover mijn vriend.
Whatever, dacht ik en ga lekker door en begon haar mooie lichaam te strelen en haar te vingeren.
Het was voor mij jarenlang geleden dat ik sinds de middelbare school op mijn 14e een andere kut had gevingerd.
Ze vond het lekker maar begon bij haar orgasme te kreunen en ejaculeerde heftig. Poeh, ik schrok ervan en keek om me heen of we ook betrapt werden.
Ze bedacht zich niet en liet mij doorvingeren terwijl ze een dildo uit haar tas pakte... Ze begon met de dildo te masturberen kwam voor de 2e keer klaar en haar orgasme gutste uit haar doos.
Toen ik mij wou laten vingeren begon haar hondjes te blaffen en stuurde ze 2 rukkende mannen weg en zei dat het prive is.
Die mannen gaven er gehoor aan en liepen verder en begon ze mij te vingeren en kwam ik stilletjes en sneaky klaar. Geschrokken door de blik van mijn vriend die alles al vanaf het water had gezien liet hij mij pijpen en deed zijn half stijve lul in mijn mond. Zijn lul werd harder en zag ik in mijn ooghoeken dat een andere stel verderop ook lekker bezig zijn.
Terwijl ik liggend aan de lul van mijn vriend zoog, voelde ik ineens een warme spitse tong tussen mijn schaamlippen. Argh, wat is dat lekker om door een klein tongetje gebeft te worden. Later voelde ik de dildo in mijn kut en merk ik dat ze dat bedreven kan doen, wat is dat lekker en liet bze me 2x klaarkomen.
Mijn vriend is beregeil geworden en gaat bovenop me liggen en begon me te neuken.
De vrouw vroeg hem niet te snel te gaan en voelde ik de langzame slagen lekker bij me binnengaan en bleef ik haar tijdens het neuken aankijken.
De vrouw smeerde haar kut met een soort glijmiddel en hoopte ik niet dat zij hem vraagt om te neuken.....grrr... dacht ik en keek haar met een triomfantelijke blik aan en denkt...hij is van mij....!
Maar ze gaat met haar kont boven op mijn gezicht en gelukkig met haar rug naar mijn vriend. Ik begon haar te likken, en dat is voor het eerst dat ik aan een kut ging likken... erg apart, voelde ook apart en proefde naar een soort amandel met cacao. Vreemd, die smaak vond ik heerlijk en likte haar zoals ik ook vaak word gebeft en voelde ik mezelf in de tussentijd nog eens 2 keer klaarkomen. Mijn vriend kwam naast me liggen en keek me aan hoe ik haar lag te beffen maar werden we weer opnieuw opgeschrikt door geblaf van de 2 honden. "Ophoepelen, dit is prive" schreeuwde ze als een bitch en stuurde wat mensen weg.
Ik voelde haar intussen schudden en kwam ze weer met een ejaculatie klaar op mijn gezicht en in mijn mond. gggllll...het proefde zoutig aan en pakte ze de hoofd van mijn vriend en spoot ook in zijn mond.
Ze begon me te zoenen en lebberde mijn toch helemaal af en vroeg of ze geneukt mag worden. Ik zei van ja en pakte ze een condoom en deed het om de steeds harder wordende lul van mijn vriend.
Ze vraagt mij hoe ik mijn vriend wil zien neuken en ik zei op z'n hondjes want dat is zijn favoriete stand.
Ze boog over me heen en kuste me in mijn hals en deed haar kont omhoog zodat mijn vriend haar kan gaan neuken.
Tijdens het neuken zoende ze me en knepen we elkaars borsten en zag ik opzij dat de beide stellen ook bezig zijn. Ik voelde aan de gespannen tenen van mijn vriend dat hij bijna klaarkomt en onderbrak ik hem en zei ik dat ik ook weer geneukt wil worden.
Ik rolde die condoom af en ging nu met mijn kont omhoog voor zijn neus en word ook lekker langzaam op z'n hondjes geneukt om te voorkomen dat hij te snel klaarkomt en spoot hij zijn warme sperma lekker in mijn grotje…..mmm.
Zij was lekker met haar dildo bezig en kwam ook lekker klaar maar met mijn inmiddels bitcherig gevoel ging ik met mijn kut op haar gezicht en liet ik de lekkere sperma van mijn vriend in haar mond stromen. Verbaast me dat ze het niet vies vond maar ze was ook niet gek en zoende me volop de mond en liet de sperma in mijn mond stromen…..gllll… kreeg er kippenvel van…
Lekker en voldaan sprongen we alle drie in het water en droogden we onszelf af en gingen we verder lekker zonnen en tussendoor wat lekker seks spelletjes doen met z’n drieën.
We hebben later geen contact meer met haar gehad, en weet ik het haast wel zeker dat ze dit verhaal herkent.
Wat was dat een heerlijke vrouw, een bitch die mannen van zich af snauwt en toch klasse heeft. Ik wou dat ik een beetje van haar had, vooral dat beetje bitch kunnen zijn....hihi heerlijk.


100% (15/0)
 
Posted by outsider5
1 year ago    Views: 934
Comments (25)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 month ago
ja daar dacht ik ook direct aan. dat is een mooie plaats om te recreeren. Helaas heeft de gemeente andere plannen.
1 year ago
Dat was zo'n 23 jaar geleden.
1 year ago
Ja ik hen je nieuwe verhaal al gelezen, met een snel groeiende bobbel in mijn broek.
1 year ago
Ik heb een nieuwe belevenis gepost.
1 year ago
Klopt, het is er niet leuker op geworden.
Heb je mijn nieuw verhaal al gelezen?
Gr. Ann...
1 year ago
Ik heb weer een belevenis gepost...
1 year ago
Ik heb een verhaal van vroeger gepost...
1 year ago
Ik heb een nieuw verhaal gepost
1 year ago
De grote moere in grollo, drenthe
1 year ago
Ik ken de Hoornse Plas van vroeger,maar dit zijn blijkbaar groeten uit Grolloo
1 year ago
Het zijn belevenissen, ik weet niet of ik verhalen kan schrijven.....
1 year ago
Mmmm,wat een heerlijke belevenis. Hopelijk gaan jullie meer verhalen en belevenissen schrijven.
1 year ago
waar lees je dat allemaal?
1 year ago
Kloppen de berichten op internet dat het daar op die plek bij Grolloo nu zo stinkt, dat er vervuilde grond wordt gestort en dat er bouwauto's rijden?
1 year ago
Ja hoor, je ligt er te zonnebaden en doet wat ondeugende dingen. De rest gaat vanzelf.
1 year ago
heerlijk in de zon neuken en dan gewoon alles laten gebeuren, super!
1 year ago
We gaan nooit naar de Kibbekoele.
1 year ago
Oh wat geil beschreven.. ik was wel eens bij Kibbelkoele..mmm
1 year ago
Heerlijk. Bij ons liggen er op het ene deel van het naakstrand veel families met (kleine) kinderen en op het andere deel veel (gay?) mannen. En het is al helemaal niets meer sinds de gemeente een fietspad over het strand heeft aangelegd.

Naaktrecreanten moeten via-via over een smal grindpad naar de fietsenstalling en de rest van de mensen mogen gewoon op een duur asfaltpad over "ons" strand.
1 year ago
Bigears weet waar het is, daar kom je ons ook wel tegen bij mooi weer.
1 year ago
Klopt Bigears.... Dan weet je ook aan welke kant wij vaak zitten...
1 year ago
Lekker verhaal!
1 year ago
dat klink asl in de buurt van Grolloo. Lekker daar he?
1 year ago
Dat was het zeker....! Echt een aanrader als je van naakt zonnen hou.
1 year ago
lekker!!!!!