Иван и майка му 2 част

Иван и майка му 2 част

Иван беше най-обикновено, 18-годишно момче – ходеше на училище, излизаше вечер на дискотеки, срещаше се с приятели и т.н. И както за почти всяко момче на неговата възраст, мастурбацията и за него беше нещо ежедневно.

Всеки ден след училище, преди майка му да се прибере от работа, той се отдаваше на мастурбация. В началото се опасяваше, че майка му може да се прибере и да го изненада, но постепенно се успокои. Иван свършваше училище в 14,30, а майка му беше на работа до 17,00. Родителите му бяха разведени и брат му, и сестра му, живееха при баща му. Иван имаше на разположение достатъчно време, през което в апартамента нямаше никой друг! И той го използваше по най-добрия начин! Когато майката се връщаше вечер от работа, тя го заварваше да учи за следващия ден.

Напоследък обаче Иван беше забелязал, че гледа на майка си с друго око! Тя беше родила рано и едва беше навършила 35 години. Имаше хубаво тяло - слаба, със средни, стегнати гърди, добре оформено дупе, дълга черна коса, а и беше красавица! Неведнъж Иван се чудеше как така нямаше сериозен приятел! Той беше забелязал, че понякога се възбужда докато си мисли за тялото на майка си! Понякога дори изваждаше от гардероба нейни прашки и мастурбираше с тях в ръка! Беше започнал да гледа майка си с погледа на мъж и се безпокоеше, че тя е разбрала какво е в главата му! Но тя не казваше нищо и Иван продължаваше с всекидневните си занимания!

Един следобед, както обикновено, той се прибра от училище, хапна надве-натри и се приготви за обичайното си следобедно занимание - мастурбация. Взе от гардероба едни от най-хубавите прашки на майка си. Бяха черни, почти изцяло дантелени и Иван се възбуди почти веднага, щом ги взе в ръка! Бързо се съблече и хвана еректиралия си вече пенис! Така се беше съсредоточил, че изобщо не чу как външната врата се отвори и майка му влезе в апартамента. Същия ден тя щеше да се прибира по-рано от работа, но Иван съвсем беше забравил! Тя отвори вратата на детската стая и застина при вида на сина си - мастурбиращ, с нейните прашки в ръка!

- Какво правиш? - попита тя.

Иван също се притесни много, но още по-озадачен, дори изумен, дори изплашен, остана, когато майка му влезе в стаята и затвори вратата зад себе си.

- Значи наистина ме харесваш? Аз от известно време го подозирам! - каза тя.

После се приближи до сина си и го хвана за еректиралия пенис, който момчето от изненада не бе прибрало.

- Значи искаш да разбереш какво е да чукаш майка си, а? Е, сега ще разбереш! - продължи тя, докато се събличаше!

Беше облечена с рокля, под която нямаше никакво бельо! Докато я сваляше, гърдите й се разлюляха и от тази гледка Иван се възбуди още повече. Путката й беше гладко избръсната и момчето се чувстваше на седмото небе от възбуда. Виждайки това, майка му се наведе и пое надървения член в устата си! Иван се опита да се съпротивлява, но само след няколко майчини ласки, горещата течност се изля в устата на Гергана (така се казваше майката на Иван). Тя я погълна, след това погледна Иван, чиято възбуда отново бе започнала да се покачва при вида на голото тяло на майка си, която наистина беше изключително секси, дори за своите 35 години!

Тя накара сина си да стане, легна на леглото, разкрачи се и каза:

- Хайде, изчукай ме! Знам, че го искаш!

Иван се приближи и опря члена си във входа на влагалището на майка си.

- Не мога! - каза той. - Ти си ми майка!
- Така ли? Като влязох, това не те спираше!

Тъкмо, когато Иван реши, че майка му просто е искала да го накара да разбере какво прави, тя стана и каза:

- Сядай! Аз ще съм първа, но след това искам и ти да го направиш!

Неразбиращ, Иван седна на леглото. Гергана седна върху него, наниза се на надървения му пенис и започнах усилено да се клати! Иван усещаше, че всеки момент ще свърши отново, мислеше, че не трябва, че не е правилно и се опитваше да се въздържи! Но при един последен натиск, Иван не издържа и свърши в путката на майка си! Явно и тя беше стигнала до края, защото се отпусна, целуна го за последен път и каза:

- Е, заслужи малко почивка!

Иван се притесни от тези думи! Наистина, след няколко минути, майка му пак го накара да стане, легна по корем на леглото и каза:

- Айде сега, вкарай ми го в гъза!

Иван стоеше втрещен!

- Хайде, какво чакаш? - подкани го майка му.

Иван пристъпи напред и опря главичката в дупето на майка си. От допира пенисът му за сетен път еректира докрай. Иван се почувства странно и спря!

- Хайде, де! - извика майка му, явно нетърпелива да почувства сина си отново в себе си!

Иван се стресна и натисна! Главичката потъна дълбоко в дупето! Явно беше свикнала на анален секс, защото беше доста широко около пениса, а и Гергана не показваше никакви признаци на болка - само леко пъшкаше!

След като я чука известно време, Иван усети, че скоро ще свърши и помисли, че майка му иска да го направи отзад! Но Гергана явно също разбра, че сина й се кани отново да свърши и каза:

- Искам да се изпразниш в устата ми!

Иван се подчини и майка му лапна надървения до край пенис. Само след няколко движения, Иван избълва спермата си в устата на майка си, която я погълна до капка!
100% (11/0)
 
Categories: AnalMature
Posted by oedip
2 years ago    Views: 288
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
9 months ago
straxotia 6a po4vam 4ekia............
9 months ago
maliiiiiiiiiiiiiiiiiiii
1 year ago
mmmmmmm forte -