Иван и майка му

Иван и Майка му

Иван беше момче на 18 години и живееше в един от големите градове на България. Когато беше малък, майка му и баща му се разведоха и той заживя с майка си. По цял ден стоеше в къщи гледаше порно и си правеше чекии. Не беше девствен, даже напротив беше имал сравнително добър сексуален опит за възрастта си. Често вечер се сещаше за бившата си приятелка Мария с която се бяха запознали чрез общи приятели. Тогава се възбуждаше и си представяше че пак е с нея.

Един ден Иван си стоеше у дома на компютъра и се приготвяше за любимата си част от деня - да си направи поредната чекия. В този момент у тях се прибра много по-рано майка му. Той се стресна и отиде да види защо се е прибрала толкова по-рано от обикновено. Майка му беше пълничка, с голяма гръдна обиколка, с руса коса, дебело целително дупе и невероятно перверзно лице. Тя му обясни че шефа я пуснал днес по-рано, защото не и било добре.

Иван се примири, че явно днес няма да има възможност да се задоволи така пълноценно, както всеки друг ден, но нямаше какво да прави. Върна се обратно в стаята си и продължи да се рови в Интернет, гледаше снимки и клипчета, но не можеше да си достави удоволствие, защото майка му имаше навика да влиза без да чука на вратата и щеше да го хване. Той не веднъж си беше представял как я надупва и пръсва от секс малкото и зажадняло анусче, докато силно пошляпва целутните и бузки. Тези мисли го възбудиха страшно много и по едно време той чу майка му да влиза в тоалетната и реши да надникне.

Тя си свали полата, отдолу се показа една дебела и месеста путка обрасла с косъмчета и седна на тоалетната чиния, чу се мощно изпърдяване и си личеше че тя яко се напъва, но не може да се изходи. Тя се изправи и взе една тубичка с тънко твърдо мъркучле напълни я с вода, клекна на земята и смяташе да си направи клизма, той вече не издържаше отвори рязко врата и влезе, майка му го погледна и само продума:

- Хайде бе, знам че беше пред врата, толкова ли време ти трябваше да се решиш?

Както беше надупена майка му беше показала голият и голям гъз с малки косъмчета на ануса и се виждаше малко кафяво влажно петно върху ануса, той се наведе и го облиза, след това допря главичката на хуя си до фекалната дупка на майка си и натисна силно и рязко, тя извика от болка, и леко пръдна това него не го притесняваше и той само напъна по-силно и започна да я помпа. Разкъса блузата и, хвана я за големите увиснали цици, помпаше я така известно време като междувременно майка му не издържа и се напика.

Той усети, че ще свърши но не си извади хуя, а свърши в гъза на майка си. Изчака да премине усещането от оргазма и реши да и направи естествена клизма, като без да си изкарва хуя от нея започна да пикае. Майка му започна да вие от болка и възбуда, когато той свърши с пикаенето, изкара хуя си рязко от нея.
93% (11/1)
 
Categories: AnalMature
Posted by oedip
2 years ago    Views: 207
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments