Heerlijke flirt 2

Hij had wel gemerkt dat ze elkaar heel goed aanvoelden. Zij was die mening ook toegedaan. Nadat ze elkaar bij toeval hadden ontmoet in dat kroegje hadden ze beiden gemerkt dat het heel goed klikte tussen hun beiden. Geheel tegen hen beider gewoonte in hadden ze diezelfde avond nog zeer onstuimig seks met elkaar gehad. Hij was de volgende ochtend bij haar weggegaan en ze hadden mailadressen met elkaar uitgewisseld. Nu hadden ze een afspraak met elkaar gemaakt. Ze hadden beiden aan het thuisfront een geloofwaardig verhaal verteld en afgesproken bij de ingang van het station van een provinciehoofdstad.

Hij had zijn auto ergens in de buurt van het station geparkeerd en stond bij de kiosk in een tijdschrift te bladeren terwijl hij op haar wachtte. Hij keek op toen hij hakken op de tegelvloer hoorde tikken en was verrukt van haar verschijning. Hij bleef nog even de verborgenheid van de kiosk staan om te kijken wat ze zou gaan doen. Ze bleef even staan en keek rond. Hij zag haar donkere benen onder haar jas uit komen. Welgevormde slanke benen en haar voeten gestoken in zwarte pumps met een hak van circa 7 centimeter. Haar blonde haar omlijste haar fraaie gezicht waarin haar opvallende blauwe ogen speurend rond keken. Haar brede mond met de rode lippen stond als altijd op lachen. Maar nu kon hij zien dat ze haar lippen opeen perste van de spanning. Ze was duidelijk naar hem op zoek. Zodra ze hem de rug toedraaide snelde hij naar haar toe om zo onopvallend mogelijk bij haar te komen.
“zoekt deze mooie vrouw naar gezelschap?” vroeg hij zacht aan haar.

Ze draaide zich met een ruk om en haar witte tanden schitterden in een verrukkelijke lach. “Hai…” zei ze, “ja, ik zoek aangenaam gezelschap… zullen we…” Ze stak een arm door zijn arm en trok hem mee naar de uitgang. Eenmaal buiten draaide ze zich naar hem toe en kuste hem op de mond, haar tong glipte even in de zijne en dan week ze terug.
Hij snoof haar heerlijke geur en keek haar aarzelend aan.
“kom, gaan we wat drinken… en eten als je wilt…” zei hij en sloeg zijn arm om haar middel. Ook al was ze zo’n 20 jaar jonger dan hij, de genegenheid naar elkaar toe was er niet minder om. “heb je een voorkeur,” vroeg hij toen ze langzaam wegwandelden. Hij had onderweg naar het station al een aardig restaurantje gezien waar ze zich die avond uitstekend zouden kunnen vermaken. Toen ze aangaf niet echt een voorkeur te hebben bracht hij haar daar naar toe.

Hij hielp haar uit haar mantel en zag haar borsten zich spannen onder haar truitje. In haar wijde rokje dat reikte tot op haar knie zag ze er zeer opwindend uit. Ze zochten een plaatsje in een nis met een bank driekwart rond de tafel. Ze gingen tegenover elkaar zitten en proosten met elkaar met het aperitief dat al snel werd gebracht door de serveerster. Terwijl ze gezellig zaten te praten keek hij naar haar vingers met de rood gelakte nagels. Hij werd helemaal warm en legde een hand op de hare. Ze streelden elkaars vingers en waren in de wetenschap dat deze avond zou opgaan in een geweldige climax. Hun voeten raakten elkaar onder de tafel en toen het hoofdgerecht werd geserveerd en ze al een paar wijntjes op hadden waren ze naar elkaar toe geschuifeld en zaten ze naast in plaats van tegenover elkaar. Ze voelde zijn warmte tegen haar dij en drukte haar been strak tegen die van hem. Onder de tafel legde hij zijn hand op haar dijbeen en streelde die door de soepele stof van haar rokje heen.

Brutaal trok hij haar rokje wat op zodat hij haar kousenbeen onder zijn vingers voelde. Hij keek haar van opzij aan en zag de warmte vanuit haar fraaie decolleté opstijgen naar haar wangen. Langzaam gleed zijn hand over de koele, gladde stof naar boven tot hij bij haar blote bovenbeen kwam. Bij hem schoot de hitte direct naar zijn onderbuik en uitte zich met een enorme erectie. Zijn hand bleef even rusten op haar kousenboord en ging voorts over naar haar andere been. Ze deed haar benen iets van elkaar om hem de ruimte te geven. Zijn hand gleed tussen haar dijen en de wellust schoot ook bij haar naar haar onderlijf. Ze voelde het vocht tussen haar lipjes wellen en moest even snel een slokje wijn nemen om niet hardop te gaan kreunen en daarmee de aandacht van de andere gasten in het restaurantje te trekken, toen hij zijn vingers stevig tegen haar kruis drukte. Hij friemelde wat en trok pardoes haar kruisje opzij en streelde haar blote poesje.

“Hmmm, wat doe je toch?” zei ze zacht, ze ging iets achterover zitten om hem zijn gang te laten gaan. Ze zag de zwelling in zijn broek, keek even rond en legde haar hand er op en kneep er stevig in toen zijn vingers haar schede binnen drongen. Hij haalde zijn vingers langzaam op en neer en het soppen van haar kut was voor hen goed hoorbaar. Ze zuchtte ingehouden en hij kreunde zacht toen ze de volle lengte van zijn erectie in haar hand nam en deze stevig kneedde.
“zullen we het dessert maar voor later bewaren…” zei hij en keek haar diep in haar ogen.
“Jaaaaaaaaaa,” zuchtte ze en drukte haar mond op de zijne, “laten we gaan… ik heb een kamer geregeld…”
Hij keek haar verrast aan en wenkte de serveerster en vroeg om de rekening. Hij hield zijn hand op de plaats waar hij zat toen het meisje met de rekening kwam, en friemelde tussen haar natte lipjes.

Het hotelletje lag om de hoek en binnen een paar minuten waren ze op de kamer waar een breed bed stond en de badkamer was voorzien van een ruim bad. Ze kusten elkaar onstuimig en hun handen gleden over elkaars lijven en streelden en betasten elkaar waar ze maar konden. Zij opende zijn broek en gleed er met haar hand in om zijn harde lul vast te pakken. Haar vingers streelden de fluweelzachte huid van zijn pik en volgden de dikke aderen en trokken zijn voorhuid naar achteren. Ze voelde een beetje voorvocht uit zijn eikel wellen, nam het op haar vingers en likte die snel af om dan opnieuw zijn pik vast te pakken.

Hij had haar rok omhoog getrokken en kneedde haar ronde billen, hij streek over haar string die tussen haar bilnaad verdween en ging dan over de jarretelgordel. Ze kusten elkaar diep, “neuk me…” fluisterde ze, “kom in me en neuk me….”
Hij duwde haar achterover op het bed, spreidde haar benen, trok haar string opzij en ramde zijn harde paal krachtig in haar glibberige kut. Hij neukte haar fel met de meest primitieve passie die men zich maar kan bedenken. Zij golfde eveneens zeer gepassioneerd in zijn ritme mee en alle gevoelens van intens genot ging door hen beiden. Zij kwam het eerste klaar en de heftige pulsen van haar kut melkten zijn zaad uit zijn stotende pik. Zijn ballen krampten samen toen hij zijn zaad diep in haar kut stortte. Hij bleef maar stoten op haar wellustig kronkelende lijf en plofte dan op haar neer om even uit te blazen.
“Hmmmm heerlijk…” fluisterde ze in zij oor.
“Jaaaahhh… nou en of…” kreunde hij. Beiden hadden het warm, met hun kleren nog aan. Hij kwam overeind en ging op zijn knieën tussen haar benen zitten en keek in haar ogen die nog steeds schitterden van begeerte.
“Zullen we in bad…?” stelde ze voor. Ze keek vertederd naar hem, naar zijn verslapte pik die uit zijn gulp hing en naar zijn lichte corpulentie waar ze zich ook zo toe aangetrokken voelde.

Hij knikte en stapte van het bed, liep naar de badkamer en zette het bad aan. Toen hij terug kwam stond zij zich uit te kleden. Haar rokje was al uit en haar truitje ging net over haar hoofd. Hij genoot van haar aanblik, de rode beha, het rode gordeltje en de eveneens rode string die nog opzij getrokken zat waardoor haar licht behaarde lipjes zichtbaar waren. Zijn ogen volgden de jarretelles die haar antracietgrijze nylons omhoog hielden. Haar schoenen had ze al uitgeschopt.

Hij trok zijn broek uit, gevolgd door zijn boxer en zijn sokken, terwijl zij haar beha los maakte. Ze keek glimlachend naar zijn hangende pik die ze tussen de slippen van zijn overhemd door kon zien. Ze maakte haar kousen los en rolde ze een voor een langs haar benen en wierp ze hem toe. Hij ving ze op en streelde de zachte stof tussen zijn vingers terwijl hij keek dat ze haar gordeltje los maakte en de string uit trok. Hij voelde dat het boord van een van de kousen nat was en hij zag een witte klodder van zijn zaad en een omringende natte plek dat ongetwijfeld haar eigen vocht was. Zijn sperma was uit haar kut gegleden en langs haar dij gedropen en had haar kousenboord doorweekt.

Naakt stapte ze naar hem toe, drukte een hete kus op zijn mond en kneep even in zijn pik. Ze liep vervolgens langs hem heen naar de badkamer en liet zich in het weldadig warme water glijden. Hij volgde haar en zag haar zitten in het badschuim, haar donkerblonde haar met speldjes op een staartje gestoken. Ze ging naar voren om hem in de gelegenheid te stellen achter haar te komen zitten. Hij nam haar tussen zijn benen en trok haar tegen zich aan. Hij speelde met haar borsten en haar gezwollen tepels en knuffelde haar en drukte hete kusjes op haar oor en haren. Ze draaide haar gezicht naar hem toen en ze kusten elkaar vurig. Zijn pik groeide tegen haar rug op.
“Ohh… geil… die pik… ohhh ik ben zo geil…” fluisterde ze heet en kuste hem opnieuw.

Hij liet zijn hand onder water zakken en beroerde haar poesje, zijn middelvinger ging over haar clitoris.
“Ohh jaaahh… ga naar binnen” kermde ze. Ze tastte zelf naar achteren in een poging om zijn pik te pakken.
Zijn vingers gleden in haar schede en pompten teder op en neer terwijl zijn handpalm haar clitoris bleef toucheren. Ze kermde en draaide van genot. Ze had zijn pik weten te bereiken en sloot haar hand om de harde vleespaal. Ze wipte overeind en werkte haar kutje over de heerlijke erectie. Na wat gemanoeuvreer schoof hij naar binnen en ze begon op en neer te wippen, het water klotste over de rand toen ze steviger begon te bewegen en zichzelf naar een orgasme neukte. Trillend en sidderend van genot zakte ze helemaal over hem heen en klemde haar benen tegen elkaar toen de krampen door haar onderlijf denderden en de vonken en bliksemschichten door haar hoofd schoten. Even later kwam ze weer tot rust en pompte nog even op en neer om dan overeind te komen. Ze draaide zich meteen om en hij liet zijn pik uit het water oprijzen. Haar mooie mond sloot zich gulzig om zijn paal en ze nam hem diep in haar keel en pompte vervolgens op en neer over zijn harde paal. Het zaad kookte alweer in zijn ballen en hij werkte zich omhoog om voor haar te gaan staan. Hij nam haar hoofd in beide handen en ramde in extase zijn pik ik haar mond en neukte zich in haar mond naar zijn orgasme. Op het moment suprême trok hij zijn paal er uit en hete, dikke stralen kletsten in haar gezicht, deden haar wimpers zich aaneen plakken en het sperma droop over haar wangen naar haar mondhoeken. Ze likte zijn zaad van haar mond en proefde genotvol de zilte smaak er van. Verrukt sloot ze haar mond weer om de natrillende pik en zoog de rest er vanaf en slikte het met een verheerlijkte blik door.

Hij keek in haar ogen, men heeft het wel eens over zaadvragende ogen, nou deze vrouw had ze, wat een geil ding, wat een heerlijke slet. Nagenoeg uitgeput liet hij zich weer in het al wat afgekoelde water zakken en trok haar weer tegen zich aan en zo bleven ze zitten tot het water niet meer aangenaam was. Ze spoelden zich af en hij hielp haar de zaadresten van haar gezicht te wassen en uit haar haar. Ze droogden zich af en terwijl zij zich verzorgde voor de spiegel liep hij naar het bed en liet zich er vermoeid op vallen. Hij pakte de kousen die daar nog lagen, maar had niet meer de fut om zich er mee te strelen. Hij dommelde in en merkte niet dat zij de kamer binnen kwam, nieuwe kousen uit de verpakking haalde, die aantrok en aan het rode jarretelgordeltje vastmaakte.

Hij merkte ook niet dat ze zijn armen met de andere nylons boven zijn hoofd aan het bed bond en ook niet dat ze hem liefdevol begon te pijpen en zijn verslapte lul weer tot leven bracht. Ze had in haar tas nog de panty zitten die ze die dag had gedragen toen ze op haar werk was. Ze had deze, om hem te verrassen, op haar kantoor op het toilet verwisselt voor de antracietkleurige kousen en de jarretelgordel. Ze trok de panty over zijn weer stijve pik en streelde die door het nylon heen en dat was het moment dat hij weer bij kwam uit zijn slaap. Hij keek haar verrast aan en zag haar op haar knieën naast hem zitten. Haar borsten naar beneden hangend en haar champagnekleurige kousen aan het rode gordeltje.

Zijn pik zwol nog meer op en toen hij haar wilde strelen merkte hij dat zijn handen waren vastgebonden. Ze stapte over hem heen en bracht de eikel tegen haar kutingang. Ze was nog steeds nat, het leek wel of dat nooit over zou gaan, nou ja, ze wilde ook niet dat het over zou gaan, ze was zo geil en genoot zo van dit moment met deze oudere man. Zijn pik gleed met panty en al haar kut in en ze begon op en neer te pompen. Met het andere deel van de panty streelde ze zijn ballen. Hij stootte omhoog en was onder de indruk van zichzelf dat hij na twee orgasmen alweer een stijve had en alweer aan het neuken was. Hij moest grinniken omdat ze hem vastgebonden had, kennelijk nam ze wraak voor de vorige keer toen hij haar had vastgebonden met dit verschil dat hij geen enkele weerstand bood en dat had zij toen wel gedaan, nou ja… de nacht was nog lang…

Het voelde heel apart aan dat schurende nylon om zijn pik in haar schede. Iedere keer ging er een stukje van de panty mee naar binnen waardoor ze zich steeds meer opgevuld voelde. Ze keek naar de man onder zich, zijn handen boven zijn hoofd en zijn van verrukking schitterende bruine ogen. Bij iedere beweging van haar naar beneden stootte hij omhoog. Het was heerlijk zo loom op hem te zitten pompen. Ze had van thuis ook een vibrator meegebracht en die lag naast haar op het bed. Ze nam de massagestaaf in haar hand en schakelde hem in. Ze drukte de staaf tegen haar klit en de punt gleed over zijn ballen. Hij schokte op waardoor hij weer diep in haar drong en nog een stuk nylon mee naar binnen nam.
“Hmmmm heerlijk…” kermde ze.
“Kan je wel zeggen ja…” gromde hij.

Ze wipte omhoog en zijn pik gleed uit haar kut met achterlating van de panty. Ze drukte direct zijn eikel tegen haar anus, die meteen uiteen week en hij drong in haar en gleed er meteen diep in. Ze wipte even op en neer en bracht vervolgens de dildo in haar kut en duwde hem er een end in. Hij kon goed merken dat de staaf op trillen stond want hij voelde de vibraties door zijn pik, die diep in haar kontje stak, gaan. Zij bewoog het ding al pompend op zijn pik op en neer en het orgasme dat ze al had voelen aankomen, alleen al bij het idee dat ze dit zou gaan doen, ontbrandde diep in haar buik. Sissend en blazend zat ze stil op hem met de vibrator diep in haar. Ohhh, dit orgasme was al net zo heftig als de twee die ze eerder op de avond had gehad. Deze man maakte haar ook zo geil, ze vond het zo heerlijk dat ze met elkaar konden doen wat ze wilden en ook alles tegen elkaar konden zeggen. Ze vond het leeftijdsverschil ook opwindend, nog nooit had ze het met een man gedaan die zoveel ouder was dan zij. Oh ja, ze had buiten haar man om meerdere keren seks met mannen gehad en die waren stuk voor stuk ouder dan zij, maar deze man… was iets aparts, misschien kwam dat wel omdat zij elkaar beter aanvoelden dan dat ze dat had met die andere mannen.

Ze trok de dildo uit haar kut, schakelde hem uit en legde hem op het bed. Ze liet zich op hem vallen en zijn pik gleed uit haar anus en bleef stijf tegen haar kontje rusten. Ze kuste hem en knoopte zijn handen los. Hij trok het dekbed over haar ineens huiverende lijf en trok haar tegen zich aan. Snel vielen ze in slaap en toen hij wakker werd in de nacht sliep ze als een roos. Hij had weer zin, voorzichtig sloeg hij het dekbed terug en bond haar handen vast aan de kousen die nog aan het bed waren vastgeknoopt. Van de kapstok pakte hij haar shawl en blinddoekte haar met het zijden geval. Hij draaide haar op haar rug en deed haar benen vaneen. Ze had haar kousen nog aan en hij streelde over de gladde stof. Tot zijn verrassing zag hij dat de panty nog steeds in haar kut zat. Hij likte even over haar klitje en ze schokte op in haar slaap. Hij trok aan de panty en die kwam een stukje naar buiten. Hij bewoog hem in de richting van haar clitoris en trok nog een stukje waarbij het nylon langs haar klit schuurde. Ze schokte opnieuw en draaide met haar kont. Hij trok verder en het natte nylon kwam er centimeter voor centimeter uit.

“ohhh wat doe je…” hoorde hij haar kreunen. Hij zag haar aan haar boeien rukken en haar hoofd heen en weer bewegen om aan de blinddoek te ontkomen. “hmmm boef die je bent…” kreunde ze met een geamuseerde lach om haar mond.
Hij trok het laatste stuk ineens uit haar kut en ze slaakte een zachte kreet van genot. Hij bewoog zich naar haar toe en drukte zijn halfharde pik tegen haar lippen. Ze opende haar mond automatisch en zoog zijn eikel op. Hij kneedde haar tieten terwijl zij hem weer naar stijfheid zoog. Direct daarop kroop hij tussen haar benen en dreef zijn stijfgepijpte pik in haar kut. Hij bleef rechtop zitten en trok haar onderlijf tegen zich aan en begon haar langzaam te neuken.

“oh ja neuk me… geile beer… lekker…” lispelde ze en bewoog haar lijf wulps tegen hem aan. Ze klemde haar benen om zijn heupen, “hmmm voel je mijn kousen… zijn ze niet lekker glad…” zei ze om hem verder op te winden.
“hmmm ja lekkere gladde nylons… lekker neuken…” zuchtte hij in extase.
Zij moest lachen, ze vond het zo grappig dat hij altijd de ‘ouderwetse’ benaming voor kousen gebruikte, eigenlijk klonk dat ook wel opwindend. Ze bewoog met hem mee en voelde hem uitzetten. “Ja, kom maar mannetje… spuit maar lekker in me…” zei ze teder. Zijn zaad knalde haar schede in en vulde haar baarmoeder. Oh, als ze geen pil zou gebruiken, dacht ze, dan zou ze nu zwanger worden, dat wist ze wel zeker.
100% (5/0)
 
Categories: AnalHardcoreMature
Posted by nylonhenk
2 years ago    Views: 305
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Lekker