Heerlijke flirt…


Hij ziet haar staan...zij kijkt hem aan en schuifelt tussen de mensen in het café naar hem toe, niet direct maar heel discreet. Ze heeft een mooi jurkje aan en opgestoken haar. Ze kijkt onopvallend langs hem heen en hij kan haar warmte voelen. Haar oorringetjes glinsteren in het matige licht. Hij ziet dat haar glas bijna leeg is en bestelt voor hen beiden een wijntje. Hij reikt haar het glas aan en zonder verdere reactie neemt ze het van hem aan. Even raken hun vingers elkaar en een weldadige warmte trekt door hen beiden
"voor een mooie vrouw" fluistert hij in haar oor.
Zij krijgt lichte blosjes.

Hij ziet haar ogen schitteren... mooi blauw.... zijn blik glijdt even over haar lijfje en ziet een glimp van haar mooie rechte benen en de schoentjes waar ze prachtig op loopt en pittige hak hebben. Hij neemt een klein nipje van de wijn en kijkt haar over het glas aan. Ze komt een stapje naar hem toe, heel onopvallend, maar ze staan nu heel dicht bij elkaar, hij ruikt haar geurtje en haren.
“je bent mooi…” hij pakt heel even haar hand vast. Ze heeft een zachte hand en slanke vingers, hij knijpt er licht in. Achter in het café staan een paar stellen te dansen... de muziek is meeslepend.

Zij zet haar glas op de bartafel en trekt hem mee. Hij zet zijn glas er naast en trekt haar stevig tegen zich aan. Met zijn handen even boven haar billen op haar rug zwijmelen ze genoeglijk op de tonen van de muziek. Hij streelt haar rug en voelt door haar dunne jurk de vorm van textiel om haar middel. Nieuwsgierig laat hij zijn hand heel even over haar bil en heup glijden en tot zijn grote vreugde voelt hij een jarretel die hij met zijn vingers volgt tot hij bij het knoopje komt. Opgewonden trek hij haar steviger tegen zich aan en hij weet zeker dat ze hem moet voelen. Hij drukt zijn lippen tegen haar oortje "je bent niet alleen mooi... maar ook sexy" fluistert hij en drukt een zacht kusje op haar oor.
“oww dank je” fluistert ze.

Zijn erectie voelt pijnlijk aan en zij voelt zijn hardheid tegen zich aan drukken. Hij trekt haar zachte lijf tegen zich aan... haar borsten tegen zijn borst en zijn hardheid tegen haar buik. Haar tepels zijn behoorlijk gezwollen door deze vreemde man en zijn pik ook van haar.
"kom met me mee" fluistert hij.
“mm is goed…” ze haalt haar tas op en haast zich achter hem aan, onderweg nemen ze nog een slok van hun wijn. Voordat ze in de auto stappen kust hij haar vurig, diep... nat... en langdurig. Haar tepels staan nu helemaal hard en hij ziet ze door de stof priemen. Zijn hand sluit zich om een van haar borsten en voelt de gezwollen tepel tegen zijn handpalm.

Er lopen een paar mensen achter hen langs en ze voelen hun naar hen kijken. Zijn pik is allemachtig stijf. Hij pakt haar hand en drukt die op zijn hardheid. Ze knijpt er stevig in en dat ontlokt bij hem een harde kreun. Hij laat zijn hand onder haar wijde jurkje glijden, over haar blote dijen naar haar kruisje dat vochtig aanvoelt. Uit zijn ooghoek ziet hij een paar mensen achterom naar hen kijken, maar dat weerhoud hem er niet van langs haar slipje naar binnen te glijden. Hij voelt dat haar lipjes glad zijn en dat ze nat is. Ze kirt van genoegen en knijpt nog harder in zijn erectie.

Hij trekt de achterdeur van de auto open en duwt haar op de krappe achterbank en kruipt bij haar. Ze tongen onstuimig... en hij trekt de rits van haar jurkje naar beneden en schuift haar jurk van onderen omhoog en streelt haar kousenbenen en haar in een dunne, strapless beha verpakte borsten. Zij vindt het spannend en hij geniet van het gladde nylon en haar tong diep in zijn mond.
“owww heeerlijk geil mmmm…” ligt de blondine te kreunen. Ze denkt niet aan haar mannetje die druk aan het werk is. Ze voelt de harde paal van deze aantrekkelijke oudere man, maakt de rits open en haar hand verdwijnt in zijn broek.

Tegelijkertijd gaat hij opnieuw met zijn vingers langs het pijpje van haar string en voelt haar gladde, natte kutje. Hoewel het broekje geen enkele belemmering vormt vindt hij het maar lastig... Hij geeft een ruk, de dunne bandjes breken zo... en trekt hem van haar kont.
“oww wat geil…” kirt het blondje, zijn pik klopt in haar hand en ze gaat langzaam op en neer. Hij heeft nu drie vinger dringen in je kutje... ohhh wat is ze nat. Terwijl hij haar vingert... met zijn duim over haar klit, spelen haar vingers heerlijk met zijn pik en gaan over het kopje dat heel gevoelig is. Ze buigt voorover en neemt hem langzaam tussen haar lippen, likt hem lekker en zuigt er stevig aan
“ohh.... ja lekker geil sletje... ohhh ja ooooeeeiiii ja... neem hem diep ohh ja ga door.... pijp… pijp... geile slet... ohh jaahhhh…” joelt hij het uit. Wat heeft hij het getroffen met dit geile vrouwtje. Hij maakt de sluiting van haar behaatje los, trekt het ding weg en werpt het op de passagiersstoel voor in de auto. Hij omvat haar borsten die nu heerlijk los in haar jurkje staan. Hij stoot zijn onderlijf omhoog en neukt haar mondje en speelt met haar lekkere tieten. Haar tepels zijn hard en zijn lul is heel stijf. Hij kneedt haar borsten, ze zijn zo lekker vol... en streelt haar tepels.

Met zijn andere hand streelt hij over haar benen en kijkt naar beneden en vind het een prachtig gezicht zijn kale pik in haar mond te zien... Hij wurmt een hand tussen je dijen maar kan bijna niet bij haar kutje komen omdat ze in haar spontane orgasme haar benen dicht heeft geknepen. Ze zuigt nog lekker door en voelt haar borsten lekker los in haar jurk hangen, haar tepels schuren opwindend langs de stof. Haar orgasme heeft op geen enkele wijze haar lust geblust. Hij laat haar nog even lekker aan zijn pik zuigen... en dat doet ze geweldig. Dan trekt hij haar omhoog en ziet dat ze er verfomfaaid bij zit, haar opgestoken haar hangt nu los om haar hoofd. Hij trekt de rits op haar rug omhoog. Hij wil met haar naar haar huis gaan, lekker met losse tieten in haar jurkje en haar blote poesje. Ze stapt uit en als ze naar de bestuurdersstoel gaat trekt ze haar jurkje recht.

Ze zit in haar blote kont en met blote tieten in haar jurk achter het stuur. Hij zit naast haar en ziet haar hakschoenen de pedalen bedienen. Wat een opwindend gezicht. Hij streelt haar benen, voelt even aan haar borsten maar laat haar zich dan concentreren op het verkeer.
Even later zitten ze in haar woonkamer lekker te tongen, te strelen, haar borsten door het jurkje heen te bevoelen, haar harde tepels te bespelen. Haar geur is bedwelmend en haar handen over zijn rug, zijn buik is super opwindend.
Hij gaat met zijn hand in haar jurkje voelt haar heerlijke borsten en streelt haar blote tepels. Haar jurkje glijdt naar beneden en hij neemt een tepel in zijn mond. Ze heeft lekkere tepels, helemaal gezwollen. Haar handen strelen zijn hoofd. Hij pakt haar kontje stevig beet terwijl hij wisselend haar tepels zuigt en haar hete mond kust. Hij drukt haar borsten tegen elkaar en drukt al likkend zijn gezicht er tussen.

Hij legt z’n hand op haar been, streelt genietend over het nylon en sjort haar jurk helemaal omhoog en legt zijn hand op haar kruis. Hij zuigt haar tepels en kneed haar hete natte lipjes. Ze spreidt haar benen en hij duwt haar achterover op de bank. Met haar hakken de lucht streelt hij haar nylon benen drukt zijn mond op haar kruis, tongt haar spleetje in likt over haar clitoris. Ze stribbelt wat tegen als hij het plekje tussen haar kutje en kontje likt, maar ze is zo super nat dat haar sapjes over zijn tong golven. Hij drukt haar benen verder omhoog en tongt haar achtergaatje en likt lekker over haar kontje en kutje. Hij komt even los van haar onderlijf en trekt haar jurk over haar hoofd.

Hij bekijkt haar goedkeurend, het is toch zo lekker een naakte vrouw voor zich te hebben met alleen nylons, gordeltje en hakken aan. Zij maakt zijn broek los, gaat met een hand in zijn gulp en voelt zijn hardheid in haar hand kloppen
Hij likt weer haar tieten, waar hij maar geen genoeg van kan krijgen. Zij knijpt in zijn warme paal en maakt zijn broek verder los. Hij schopt zijn schoenen uit en laat zijn broek zakken. Zijn pik heeft nu de vrijheid en staat recht vooruit.
Ze brengt een vinger in haar kut en gaat lekker diep en voelt hoe nat ze is. Ze streelt haar klit en houdt zijn erectie vast en trekt er langzaam aan. Ze gaat met zijn eikel langs haar benen en smeert zijn voorzaad over het nylon van haar kous.

Hij geniet dit hete vrouwtje in zijn armen en gaat met zijn paal langs haar been en rijdt er lekker tegen aan. Hij gaat met zijn kont op haar voet zitten en zij drukt de punt van haar schoen tegen zijn aars. De hele lengte van zijn lul glijdt over haar scheenbeen en hij geniet van de gladheid van haar kousen. Hij vingert haar kutje en streelt haar klit, komt dan overeind, pakt haar hoofd vast en richt zijn pik op haar mond. “kom pijpen slet... zuigen…” zegt hij in extase en drukt zijn pik tegen haar lippen. Hij voelt dat ze weerstand biedt en hij herhaalt iets zachter: “lekker pijpen schatje... neem ‘m lekker diep in je keel…”
“Nee…” zegt ze met haar lippen op elkaar geklemd.
“nee, wat slet…” zegt hij en ziet de schittering in haar ogen. Hij sluit zijn hand rond haar tiet.
“afblijven…” sist ze.
“wil je niet klaarkomen dan...” zegt hij al enigszins gefrustreerd. “wat wil je slet... geile hoer…”
“Hmmmmm mmm…”
“dus.... stoppen of doorgaan..?” hij laat haar borsten los en draait zijn pik van haar lippen weg.
“wou je mij pakken…” zegt het blonde vrouwtje grijnslachend.
“ik vraag wat jij wilt...” zegt hij nu toch wat geagiteerd.
“pak me maar als je kan…” roept ze en springt op van de bank.

Hij ziet lol in haar spelletje en komt op haar af met zijn speer recht vooruit en rent achter haar aan door de kamer en rond de eettafel. Zij giechelt en kirt als hij haar net niet te pakken kan krijgen en ze in hun blootje achter elkaar aan rennen. Hij heeft haar bijna vast als ze wankelt op haar hakken maar ze weet hem nog net te ontwijken en vliegt de trap op. Halverwege de trap krijgt hij haar te pakken. Hij grijpt haar enkel vast en wringt haar op de trede, rukt haar benen vaneen en gaat er tussen zitten zodat ze die niet meer kan sluiten.
“owwww nee…” krijst ze, ze weert hem met gestrekte armen af.

Hij pakt haar handen vast, zodat ze hem niet kan krabben met die mooi gelakte nageltjes van haar en drukt haar achterover op de trap “nu heb ik je..wat wil je slet....”
“oooo niks…”
“wat niks...” groept hij woest.
“laat me!!!!”
“ja, dat zal wel... je gaat genaaid worden slet.”
“owww nee…” ze spartelt wild en tracht zich aan zijn ijzeren greep te ontworstelen.
“ohhh ja… open die kut van je...”gaat hij grof door en duwt zijn stijve speer tussen haar klemmende dijen naar voren zodat zijn eikel haar lipjes al uit elkaar drukt.
“ooohhhhhhh…” kermt ze wild hijgend vanwege haar verzet. Ze vindt het heerlijk zo met hem te stoeien
Zijn pik glijdt, ondanks haar weerstand, bij haar naar binnen.”je bent nat geile slet... ik glijd er zo in.”
Ze kreunt en voor de vorm worstelt ze nog en dan stoot hij hard in haar, “zo dus dit wil je niet hè...?”
“neeeeeeeeee…” gilt ze en tracht zich onder hem uit te wurmen.
“wat nee.... niet lekker????”
“nee, je mag me niet neuken…”
“te laat slet... ik neuk je al!!”

Ze stribbelt nog meer tegen en worstelt zich los waardoor z'n pik er uit glipt. Ze tracht aan zijn greep te ontkomen en als ze weg wil vluchten, grijpt hij haar blonde haar vast. Zijn pik staat strak naar voren en hij trek haar aan het haar naar zich toe.... “mondje open slet... en zuigen…” met beide handen houdt hij haar haren vast “wil jij niet geneukt worden hè... wat wil je dan???”
Zij kan niets doen en begint hem flink te pijpen.
“pijpen en neuken zal je...” gaat hij bruut door, “als je zo doorgaat bind ik je vast en laat je net zo lang liggen tot je smeekt om genaaid te worden…”
“ohh owww nee…” kermt ze met haar mond om zijn pik.
Hij vindt het mooi geweest en sleurt haar aan haar haren mee naar boven.

Terwijl hij haar vasthoud haalt hij op haar aanwijzing uit een lade een paar nylonkousen, gooit haar op het bed en tel later heeft hij haar met de kousen vastgebonden aan de spijlen van het bed. Haar armen en benen liggen ver uiteen zodat ze er als een kruis bij ligt.
“zo nu gaan we neuken…” zegt hij lachend, hij sluit een hand om haar openstaande kruis en een andere legt hij om haar zwoegende borst.
“owwwwww nee…” kermt ze.
Zijn middelvinger gaat in haar druipende spleetje en hij rolt haar tepels tussen duim en wijsvinger. Ze draait haar lijf om aan zijn betastingen te ontkomen maar hij voelt dat ze er van ligt te genieten. Het vocht druipt werkelijk uit haar spleetje. Hij besluit haar nog even te plagen. “je bent geil sletje, wil je niet lekker door me genaaid worden?”
“neeeeee…” zegt ze luidruchtig.
“nou dan niet…” zegt hij en pakt haar natte slipje en duwt dat in haar mond “zo... denk jij maar een na of je genaaid wil worden of niet…”
“ahahrrrgggg…” is niets ander dan zij kan uitbrengen als hij de kamer uit gaat en de deur achter zich dicht doet en haar daar hulpeloos laat liggen.
“ggrrrrrrrrrrrrrrrr…” gromt ze als ze daar alleen blijft liggen.

Hij gaat in zijn blote kont naar beneden, als ze dat leuk vind... zal ze het voelen ook, is zijn gedachte als hij een flesje bier uit de koelkast haalt. Hij gaat rustig op de bank zitten en snuift aan haar jurk die daar verfomfaaid ligt. Hmm… heerlijk, wat een lekker vrouwtje… Hij drinkt rustig zijn biertje op en gaat weer naar haar toe.
“mmrrrrrrr..” piept de blondine wat angstig
Hij neemt het slipje uit haar mond... “NOU????” bijt hij haar toe.
“neee…” zegt ze giechelend.
Zonder pardon doet hij het slipje terug in haar mond.
“grrrrrrrrrrr… gromt het vrouwtje.
Hij streelt haar benen nog even en trekt weer aan haar tepels, steekt zijn hand op “doeiiii!!!” en gaat weer.

Na wederom een biertje komt hij weer terug met een beetje slappe pik en trekt het slipje weer uit haar mond... “NOU?????” bijt hij haar opnieuw toe.
“mmmm kom maar…” zegt ze zacht, haar ogen schitteren en ze draait met haar onderlijf.
“wat... ik hoor je niet!” plaagt hij haar.
“mmmm steek je pik in me…”
“wat zeg je slet..... wat wil je????”
“neuk me!” zegt ze wat luider, haar onderlijf komt wat los van het bed en ze bied haar kutje aan hem aan.
Hij ziet het vocht parelen op haar lipjes, “wat wil je... ik denk dat ik het nog niet goed hoor…” plaagt hij haar verder.
“neeeeukkkk me…” schreeuwt ze nu bijna uit.
“kan je niet met twee woorden spreken... een beetje beleefd vragen mag wel hoor!!!” zegt hij treiterig, “anders maar weer het slipje in je mond???”
“nee, neuk me geile beer…” zegt ze giechelend.
“juist... je kunt het wel.... nog iets harder…” hij geniet van haar smeken en zij geniet er net zo van.
“neeeukkkkk me geile beer” zegt ze nu luid, “alsjeblieft kom in me...”
“goed zo schatje... en pijpen, even stijf maken en dan krijg je hem. Wil je dat ik je neuk, wil je met me neuken???” zegt hij terwijl hij zijn wat verslapte pik tegen haar lippen duwt.
“ja, kom nu eindelijk…” zucht ze, “neuk me…” ze hapt zijn pik op om hem lekker stijf te zuigen.
“Dit vind je wel lekker hè, een beetje vechten en overweldigd worden?”
“hiih ja…” giechelt ze. Ze laat zijn nu weer stijve, krachtige pik uit haar mond glippen en duidt hem haar te nemen.

Het lijkt hem heerlijk haar zo te neuken als ze zo vastgebonden ligt. Hij trekt haar aan haar billen omhoog en glijd in haar. Ze is nat en strak, hij begint haar te neuken en het geile grietje beweegt haar lijf heerlijk met hem mee. Hij trekt hem er helemaal uit en dan stoot hij hem er weer in tot zijn ballen en weer terug. Hmmm lekker haar strakke kut in en naaien maar... lekker pompen
“owww heerlijk geil…” kreunt ze, “owww heerlijk in en uit…” Ze ligt aanhoudend klaar te komen, haar hele lijf schud en haar borsten trillen heerlijk mee.
Hij pakt haar lijf stevig vast en stoot diep in haar trekkende kut, de zaadcellen pulseren al door de schacht en hij stoot nog een paar keer hard, trekt hem dan uit haar kut en komt klaar op haar nylon dij en besmeurd haar beide kousenboorden met zijn overvloedige sperma. Voldaan zakt hij op haar neer en blijft zo lekker op haar warme lijf liggen. Wat een mooie ontmoeting en wat kan flirten toch opwindend zijn en naar zo’n mooie climax leiden.100% (10/0)
 
Categories: BDSMMatureTaboo
Posted by nylonhenk
2 years ago    Views: 460
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
lekker verhaal
2 years ago
Goed verhaal
24Lara
retired
2 years ago
Hmm heerlijk verhaal!
2 years ago
Lekker verhaal, met een leuke wending Henk! Ga zo door!!
2 years ago
helemaal top