Chatten met reële gevolgen 1

"Dank voor je foto Wendy…" MSNt Henk. "Ik wil je zien maar dan echt".
Wendy antwoord tot zijn verrassing: "oké.. Waar spreken we af?"
"in een café in het centrum van de stad, daarna zien we wel".
"Henk is behoorlijk nerveus als hij het cafeetje binnenstapt. Hij herkent haar meteen van de foto en in het echt is ze nog mooier. Hij wil haar een hand geven maar ze drukt meteen drie kussen op zijn wangen. "hé Henk, leuk dat je d'r bent!" zeg Wendy spontaan. "Zullen we wat drinken?"
Henk voelt haar slanke lijf en de opwinding, die er al was neemt hand over hand bij hem toe.
"Ja, natuurlijk, wat wil je drinken?"
"beco graag…"zegt het meisje met glinsterende ogen.
"Eh… wat is be ook weer…?" vraagt Henk. Hij voelt zich prettig in de aanwezigheid van het jeugdige grietje.
"beerenburg-cola"
"o ja.." realiseert Henk zich weer en bestelt het drankje neemt zelf een campari ijs. Hij vraagt zich af wat het meisje van hem denkt. Als ze al iets negatiefs over hem zou denken dan liet ze dat in ieder geval niet merken want de sfeer zit er vanaf het begin goed in... Ze kletst voluit en wil alles van hem weten… Op de tafel raken hun vingers elkaar en onder de tafel hun knieën.
Wendy ziet de oudere man voortdurend naar haar tietjes kijken en zegt "zullen we zo maar gaan, volgens mij kan je niet langer wachten""
"je hebt gelijk schatje" zegt Henk en hij rekent snel de consumpties af.
Ze lopen naar haar fiets… "jij fietst Henk, ik ga achterop en ik wijs je de weg..." zegt Wendy en haar ogen schitteren opgewonden.
"Maar mijn auto staat…" probeert Henk
"O… dat komt later wel…"zegt het geile grietje lachend. Ze springt achterop met haar benen aan een kant en slaat haar arm om het lijf van de man die de pedalen rond trapt. Ze raakt met haar pols zijn gulp en voelt zijn erectie. Ze had al gedacht dat hij de hele tijd met een stijve had gezeten. Nou ja, zij was ook zeiknat. Ze vond het opwindend dergelijke blind dates met oudere mannen te hebben. Eigenlijk was het haar niet tegengevallen. Ze drukt haar slanke lijfje nog een stevig tegen de rug van Henk, die nu stevig door trapt. Ze is gespannen… hoe zal het gaan… zou ze wel durven… hoe zou hij reageren…
Ze komen ze bij haar huis. Henk kijkt nerveus om zich heen.
"rustig maar hoor, d'r is niemand thuis," zegt het grietje als ze via de achterdeur naar binnen gaan.
Zo gauw ze binnen zijn trekt Henk haar tegen zich aan en voor de eerste keer kussen ze geil. Hun tongen verstrengelen zich en haar handen strelen begerig zijn rug.
"Hmm ja Henk, jij laat er geen gras over groeien…" zucht ze heet als hij haar topje uittrekt en op tafel mikt. Op de trap naar boven pakt hij haar slanke lijfje opnieuw beet, kust haar nek en maakt de sluiting van haar fraaie beha los en gooit het stuk lingerie van de trap in de gang op de vloer.
Wendy gaat hem voor naar haar kamer en begint zijn bloes los te knopen.
"Ik heb nog iets bij me voor je…" zegt Henk
"ow, wat dan?" Vraagt het blondje nieuwsgierig
Henk overhandigt haar een pakketje afkomstig van een gerenommeerde lingeriezaak en vraagt het open te maken.
Wendy opent het en ziet prachtige nylonkousen en jarretelletjes. "ohh dank je, dat had je niet hoeven doen!" zeg ze. Ze trek meteen haar broek en stringetje uit en rolt de donkere nylons geroutineerd om haar benen en maakt ze vast aan de jarretelles.
Dat heeft ze vaker gedaan stelt Henk tevreden vast
"allemachtig Wendy wat zie je er geil uit" zegt hij met een geile zucht. Zijn pik staat op springen.
"Ja, staat het goed…?" vraag het meisje en neemt een verleidelijke pose aan.
"Oh lieverd… geweldig… je hebt een mooi, slank lijf en lekkere lange benen die alleen maar langer lijken met die gladde kousen eromheen…" zegt de oudere man en houdt niet op het geven van complimentjes.
"Kom maar hier mannetje, dan zal ik je bedanken" zegt de blondine en ze gaat op haar bed zitten. Ze knoopt rustig zijn broek open en laat die langs zijn heupen naar beneden zakken. Zijn boxer trekt ze er meteen achter aan. Zijn erectie wijst strak naar haar en de eikel is blauw gezwollen.
"Hm Henk…" zegt Wendy met haar ogen strak gericht op het stijve mannelijke geslachtsdeel, "wat een lekkere stijve heb je…" Ze raakt hem even aan met haar vingertoppen en de pik trilt op en neer als een strakgespannen snaar. Haar vingers sluiten zich om de paal en ze voelt de aderen die dik op de pik liggen onder haar gevoelige vingers kloppen. Ze wacht niet langer en haar prachtige lippen sluiten zich om de eikel.
"Oh meisje… wat geil…" kermt de oudere man. Bijna werd hij verrast door dit jonge meisje en had ze zijn zaad al over zich heen gehad voordat ze goed en wel waren begonnen. Hij vermande zich, liet zich nog even pijpen en zakt dan op zijn knieën voor haar neer. Hij streelt met zijn handen over het nylon om haar benen en gromt goedkeurend. Dan gleed zijn tong over haar gladgeschoren kut.
Wendy genoot van zijn tong en liet zich even later achterover op het bed glijden en trok Henk met zich mee. Ze zorgde er voor dat hij haar kutje bleef likken en draaide zich dan om en begon aan zijn superstijve paal te zuigen.
"Vind je het lekker mannetje…" zei Wendy als ze iets gaat verliggen en zijn pik uit haar mond laat glijden.
"Oh ja…"zucht Henk "je kan lekker pijpen en je nylons voelen zo lekker aan tegen mijn oren.
Zo liggen de oudere man en het jonge meisje elkaar lange tijd heerlijk te verwennen in standje 69
"wat heb jij een lekkere mond…"zegt Henk, "je pijpt me lekker, maar zullen we… eh…"
"Ja, toe maar geile beer, kom maar…"zucht Wendy vol verlangen naar de coïtus. Ze gaat liggen, trek haar benen wijd zodat haar jonge kutje zich aanbiedt aan de 3x zo oude pik
"Oh ja schatje... wat lig je er mooi bij met die geile beentjes wijd.... "zucht Henk, "wat ziet je kutje er zo prachtig uit…" Hij strijkt met zijn eikel over haar natgelikte lipjes en klitje.
"steek m er in" kreunt Wendy.
Het geile stel gaat zo op in hen hete seksspel dat ze niet horen dat er iemand thuiskomt en verbaasd kijkt naar de kledingstukken op de vloer.
"kom neuk me hard… naai me... Henk" kreunt Wendy vol verlangen, Ze pakt zijn pik vast en stopt die in haar natte holletje. "Jaaaaahhh… Lekker zo… diep…hmmm ja… ga door… ga door….
Op dat moment gaat de deur open en Henk kijkt in het verbaasde gezicht van een vrouw.
""wie is dat???" zegt hij, zich een ongeluk geschrokken.
"Mama..." roept Wendy vol schrik uit.
De man kijkt vol schrik naar de mooie vrouw en ziet dat ze niet alleen is. Achter haar staat een jongen die zoveel op Wendy lijkt dat het haar broertje wel moet zijn.
Ik vraag het Wendy toch maar voor de zekerheid.
"Ja, dat is Tom, mijn jonger broer…"fluistert ze.
Van de consternatie begint zijn pik wat te verslappen, maar Wendy geneert zich nergens voor. Ze draait met haar bevallige onderlijf. Ik hoor haar kutje soppen.
"zo Wendy wat is dit… " zegt haar moeder. Ze wijst naar de man en eigenlijk naar het bed.
"ehhhmm... ehhh"" stamelt Wendy, met die mannenpik nog diep in haar…
Haar broertje bekijkt haar verlekkerd.
"eh ja wat is dat… nou eh dit is Henk" Het klink zo grappig dat de oudere man wel moet lachen.
"zo Henk... met mijn dochter naaien hè" zeg mammie streng.
Hij ziet echter aan de twinkeling in haar ogen dat ze het wel leuk vindt. Hij had natuurlijk niet verwacht dat ze betrapt zouden worden en vroeg zich af of Wendy dit van te voren had geweten.
"Ja… je ziet het… ik kan er niets anders van maken…"zegt hij en blijft rustig doorpompen in het lekker strakke meisjeskutje van haar dochter.
De vrouw kijkt hem zwijgend aan, kennelijk weet ze met de situatie niet goed raad.
"Hoe heet jij…."zegt de man om ook maar iets te zeggen.
"K-karin" mompelt ze wat overrompeld
"Jezus Wen, wat ben jij geil bezig en wat zie je er lekker geil aangekleed uit..." zegt haar broertje op dat moment brutaal
“Dank je Tom, vind je ‘t mooi? Is een cadeautje van Henk" zegt Wendy onomwonden en slaat haar benen om Henk’s middel en duwt zijn pik er dieper in. Ze kijkt ondertussen haar mam en Tom strak aan, zonder gêne.
Henk ziet het en speelt haar spel mee. "Kom er bij Karin..." gromt hij, "hoe meer zielen... hoe meer vreugd..."
Henk bekijkt de vrouw van top tot teen. Hij schat haar ongeveer op een jaar of begin 40. Ze is lang slank en korte blonde krullen en net zulke mooi bruine ogen als haar dochter. Hij ziet de vrouw twijfelen en trek zijn pik uit de sappige kut van Wendy
Wendy gromt teleurgesteld als Henk’s pik uit haar natte kut glijdt
"Wow je kutje blijft helemaal open staan" zegt Tom onder de indruk.
"Zeg wat is dat voor taal…" probeert Karin nog iets te redden. Ze kan echter haar ogen niet van Henk houden die opstaat van het bed, waar hij zojuist met haar dochter lag te neuken. Met een verlekkerde blik kijkt ze naar zijn van kutsap glimmende pik.
Henk pakt de moeder van zijn seksvriendin bij haar hand.
Ze stribbelt tegen, maar dat is voor de vorm eh… niet hier..." zegt ze
"niet zo zeiken mam, ik zie aan je ogen dat je wilt" zegt Wendy "Tom, kom es hier!"
Tom glipt langs Henk en zijn moeder de kamer in.
"Heb je al eens een kutje gevoeld?" vraag Wendy haar broertje.
Tom schudt van niet en zijn zuster pakt z'n hand en leidt deze naar haar kutje.
Mam kijkt verschrikt terwijl Henk haar tegen zich aan trekt... "wat ben jij een lekkere vrouw zeg, met een lekker geil lijf…" gromt hij in haar oor als hij achter haar staat en haar borsten masseert.
"Wendy... je gaat toch niet... toch niet met je broer... nee..." zegt Karin verschrikt
""waarom niet mam. Hij moet t toch een keer leren?" zegt Wendy.
"ja, ja... kind... ik weet het niet..." zegt ze zuchtend terwijl ze geniet van Henk’s strelingen
Henk ziet dat Tom z'n hand op het kutje van zijn zuster legt en met de andere over haar nylonbenen aait
"Wil je Tom?" vraagt Wendy nog een keer en ziet dat haar mam langs Henk’s pik streelt.
Gretig knikt hij van ja, en hij begint zich snel uit te kleden
Henk trekt de rok van Karin omhoog en voelt aan haar benen. Ze draagt een panty.
"klote ding..." mompelt hij… maar de geilheid is te snijden in het kleine kamertje van Wendy, dus niets staat grote geile spellen in de weg.
Tom staat nu naakt, en volledig stijf, voor z'n zus. "En nu?" vraagt hij onzeker.
"Kom maar op me liggen, ik help je wel" zegt Wendy met een geile zucht.
"nee… nee... dat kan niet..." roept moeder nog vertwijfeld uit.
Henk slaat zijn ene hand om haar kut en draait haar gezicht naar zich toe en knalt zijn tong in haar mond. Met zijn andere hand pakt hij de hand van de mooie vrouw (dat kan niet anders dan met zo"n mooie dochter!!!) en brengt die naar zijn immens stijve paal.
Terwijl haar broertje haar ligt te neuken ziet Wendy dat haar mam zich uit eigen initiatief begint uit te kleden
Henk kijkt geil naar de jongelui op het bed... Ah, wat vond hij het toch altijd heerlijk om familieleden met elkaar te zien genieten van seks
De moeder van Henk’s geile SMS vriendinnetje knielt voor hem neer en zuigt in 1x zijn erectie naar binnen
"Oh Karin, wat kan jij lekker pijpen" kermt hij, "wat een lekkere mond. Moet je kijken Karin... kijk hoe je zoon en dochter lekker liggen te neuken.... jij wilt ook genaaid worden hè..."
"Oh ja, laten we naar onze slaapkamer gaan... daar is meer plek.." zegt Karin en trekt Henk aan zijn pik mee de kamer uit. Bij het verlaten van Wendy’s kamer roept ze met dichtgeknepen stem naar haar kinderen: "komen jullie ook" en gaat meteen op haar rug op het bed liggen
"Ja, mam we komen bijna" zegt Wendy, dubbelzinnig. Tom blijft op haar liggen en pompt stevig door, tot hij pardoes zijn sperma in het strakke kutje van zijn zuster loost.
Henk neemt plaats tussen de benen van de rijpe vrouw en ziet een dun matje haar dat haar onderlijf bedekt... haar kut druip van haar eigen vocht. "ben je zo geil..." zegt hij.
"Ja,” zucht ze... “ik fantaseer al zolang over deze dag, kom met je pik... neuk me"
In de andere kamer rolt Tom van zijn geile zuster af en samen lopen ze naar de ouderlijke slaapkamer.
Als ze naast het grote bed staan loopt er een straaltje zaad uit het kutje van Wendy. Ze veegt het af en houdt haar natte hand voor mam’s mond en zeg "hier, proef je zoon es…"
Henk heeft zijn pik in de kut van Karin geschoven en Wendy gaat me haar rug naar Henk toe met haar lekkere meisjes kut op de mond van haar moeder zitten.
Tom weet niet goed wat hij moet doen. Zijn pik is nog steeds hard. Hij kijkt naar het drietal op het bed.
"Ja mam…" hoort hij zijn zuster kermen, "lik het zaad uit m'n kutje"
"hmm dat smaakt goed" grinnikt Karin. Ze ziet Tom naast het bed staan en wenkt hem dichterbij. "Was t lekker in je zusje?" vraagt ze
Henk ziet de jongen geil kijken naar zijn pik die in en uit de kut van zijn moeder karnt.
"Ja... het was lekker met Wendy" zucht hij
"ik zie dat je nog steeds stijf bent… kom es hier" kreunt mam. Ze strekt haar hand uit naar haar zoon.
Tom houdt z'n paal voor zijn moeders mond en zij pakt zijn pik vast en neemt ‘m tussen haar lippen
Wendy is nu degene die ‘werkeloos’ toe moet kijken en zij begint met Henk te tongen.
Terwijl zijn pik onophoudelijk in de volwassen kut pompt geniet Henk van het frisse meisjesmondje waarmee ze hem geil tongt.
Dan buigt Wendy zich naar achteren en pakt Henk’s ballen vast Ze knielt achter zijn wippende kont en likt om beurten zijn ballen en mams kut. Ze voelt meteen de schaamlippen van haar moeder waarin Henk’s pik beweegt
Henk zakt voorover op het wulpse vrouwenlijf en sabbelt aan haar tepels en ziet haar mond onophoudelijk de pik van haar zoon pijpen
"Hmmm wil je straks in m'n mond spuiten Henk? Ik wil je zaad proeven," kreunt Wendy geil
"Ja, lieve schat... ik wil niets liever dan dat..." kermt Henk vol opwinding.
Wendy gaat naast mam zitten, die Tom nog steeds pijpt, en smeekt Henk om z’n pik.
Henk kijkt begerig naar de pik van Tom die nu tussen zijn gezicht en dat van zijn moeder in staat. Hij kan het moeilijk verdagen als er om zijn pik gesmeekt wordt. De verleiding is groot om door te gaan maar hij is gekomen voor Wendy en zij zal dat ook van hem krijgen waar ze zo om smeekt. Hij trekt zijn pik uit de druipende kut van haar moeder en komt overeind.
"nee, niet doen..." kermt Karin
"Ga je moeder naaien jongen..." moedigt de oudere man Tom aan
De jongen kijkt z’n moeder vragend aan
"Toe maar schat, ik moet een pik in m’n kut…” kermt mam vulgair.
Op dat moment hapt Wendy gretig toe als Henk voor haar komt staan, Wat een lekkere stijve pik heeft die man. Ze proeft haar moeders kutsappen aan z'n pik. Terwijl Wendy hem pijpt zien ze Tom tussen de benen van zijn moeder plaatsnemen en glijdt zijn prachtige jongenspaal, die Henk zelf ook wel even had willen pijpen, in de kut van zijn moeder.
"Wauw wat geil…." mompelt Henk tegen Wendy.
"Ja hé…" zucht het meisje verlekkert.
"Hm ja… broer en zuster is een geil gezicht… maar moeder en zoon is wel het meest ultieme…"
Wendy laat zijn pik even uit haar mond glijden. "wat dacht je van vader en dochter…" zegt ze met een knipoog.
Ja, ze had wel eens zoiets verteld maar ach… zou ze misschien toch… ging het door Henk’s hoofd… toch maar eens een keer vragen… Genietend stootte hij zijn pik weer diep in haar zuigende mondje. "Oh Wendy... wat heb je een lekker mondje..." zucht hij.
Wendy zuigt uitgebreid aan Henk’s pik, en probeert ‘m zo diep mogelijk in haar mond te houden. Ze houdt ‘m stevig aan z'n billen beet. "Spuit je warme zaad in me" smeekt ze hem.
"Ja schatje... ja daar komt het..." gromt hij. Hij voelt aan Wendy’s lekkere tepels en zij duwt zijn kont stevig tegen haar aan als de dikke stralen zaad haar keel in spuiten. Ze streelt zelf over haar klitje en komt tegelijk met die geile man klaar. Zo’n geile dag had ze niet voor mogelijk gehouden. Ze voelt Henk schokken als ze langs zijn anus strijkt en ze een vinger in z'n kontje steekt, spuit Henk nog twee stralen zaad in haar zuigende mondje.
Naast hen ligt Tom hard te pompen en ook hij stort zijn zaad in de trekkende kut van zijn moeder
Henk en het meisje bekijken het i****tueuze spel met genoegen. Wendy likt de zaadresten van zijn pik en van haar mondhoeken en lippen en slikt alles gretig door.
Henk kruipt daarna boven op het jonge grietje, slaat zijn armen liefkozend om haar heen en zij slaat haar benen om zijn heupen
"Vermaak je je een beetje Henk?" vraagt het meisje met een lief stemmetje.
"Ja, lieve schat ik ben geil klaargekomen" zegt Henk Hij voelt aan het nylon van haar kousen. De boorden zijn nat van het zaad van haar broer en kleven nu tegen zijn heupen. Ze liggen even rustig na te genieten en kijken naar Tom die nog een paar halen in de kut van z'n moeder doet.
Karin buigt zich naar Henk toe en drukt haar lippen op de zijne "ik hoop dat je vaker langskomt Henk" zegt ze.
"Nou dat zal ik zeker doen... zijn er nog meer gezinsleden???"
"Ja, m'n pa... "zegt Wendy.
Karin kijkt haar dochter vreemd aan. Ze schudt vertwijfeld haar hoofd. Wendy zou toch niet met Daan. Ze verdacht haar man er wel van dat hij met een andere vrouw naar bed ging. Toen ze thuis kwam was ze er zeker van geweest dat het ondergoed dat ze zag slingeren van die vreemde vrouw zou zijn en dat ze haar man met die vrouw in bed zou aantreffen. Dat het haar dochter was geweest met een vreemde man had haar volkomen verrast. Ze schudt de gedachte van haar af. Dat zij nu met haar zoon en dochter in bed ligt met een vreemde vent er bij is al gek genoeg. Hoewel vroeger met haar broer… Maar Wendy en Daan… haar dochter… met haar man?

wordt vervolgd
100% (3/0)
 
Posted by nylonhenk
3 years ago    Views: 185
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Zou graag in Henk's plaats naar die date gegaan zijn....!