Kerstswing

Karla is achter in de veertig en al lange tijd alleen, maar sinds enige tijd wordt haar eenzaamheid opgelost door een jong stel, Paul en Mirjam. Het was eigenlijk vanzelf gegaan, het jonge stel. Eind twintigers, was tegenover haar komen wonen en al snel had Karla hen bij haar thuis uitgenodigd voor een kennismaking. Er was meteen een klik, om een lang verhaal kort te maken… na een paar dagen had Mirjam haar verteld dat ze bi was en het met een vrouw wel fijn vond. Karla was gek op seks en had al een tijd gehunkerd naar seks met een jonge vrouw. Die middag ging ze met het vrouwtje naar bed en dat werd een onvergetelijke middag. Mirjam liet spontaan weten dat zij en haar mannetje op zoek waren naar een ander stel of een vrouw… die zelfde avond kwam Karla bij het jonge stel op bezoek en hadden ze met z’n drieën hete seks.

Een paar weken later, het liep tegen de kerstdagen, kreeg Karla haar een paar jaar oudere zuster Monique en haar man Henk op bezoek. Ze zouden tijdens de kerstdagen bij haar logeren. Haar zuster en zwager waren kinderloos en hielden er, net als Karla, een vrij seksleven op na.
Karla had haar nieuwe buurtjes ook uitgenodigd voor een kerstdiner bij haar thuis en na het diner zaten ze genietend van koffie met een likeurtje rond de kerstboom geschaard. Eronder lag een stapel pakjes. Paul mocht het eerste pakje open maken. Hij keek verbaasd naar het flesje in z'n handen.
Monique nam het uit z'n handen en las de tekst op de verpakking. "Dat zijn druppels van de Spaanse vlieg... ." zei ze hees. "Als je hiervan wat in je glas doet en je drinkt het op.... word je seksueel opgewonden..", lachte Monique.
"Oh... dat gaan we uitproberen... hoewel ik me afvraag wat ik er mee moet...", zei Paul grinnikend, ".....willen jullie allemaal?"

Allen knikten gretig. Hij deed in ieder glas het aantal druppels, zoals dat volgens de aangegeven dosering moest.
Monique bukte zich voorover en gunde Paul een grandioze aanblik in haar decolleté toen ze een flinke slok uit haar glas nam. "Ik geloof... dat ik al wat voel", zei ze, heen en weer schuivend op haar stoel
en de anderen volgden haar voorbeeld.
"Ik krijg helemaal een eh... " sprak haar man, over z'n broek wrijvend.
"Ach... hou toch op met die flauwe kul..." zei Karla, tegelijkertijd Monique een groot pak overhandigend, "hier... maak maar open."

Ze slaakte opgewonden gilletjes, toen ze de fraaie lingerie zag.
"Zo... dat ziet er leuk uit...", riepen de anderen enthousiast. "Ik zou wel eens willen zien hoe dat staat... ", zei Paul.
"O... hoor hem eens... ", zei Karla, die probeerde de rem er voorlopig nog op te houden, ".....hij raakt al opgewonden van z'n druppeltjes. Laten we eerst nog wat andere pakjes openen, hier Mirjam" Ze gaf een pakje aan haar jonge buurvrouwtje en de inhoud gaf dezelfde reacties als daarnet.
Henk en Paul openden ook hun pakjes en daar kwam voor ieder een sexy slip en massageolie uit.
Karla stelde voor dat ze hun cadeaus zouden aantrekken en dan hun kleren er weer over zodat ze later... hun aanwinst konden showen...

De vrouwtjes vertrokken. Paul en Henk bleven in de kamer en trokken hun slip aan, waarvan het leuke was, dat er een soort slurf was aangebreid waarin hun pikken zonder enig beletsel konden groeien. Eigenlijk waren ze wat verlegen met de situatie. Ze zeiden niet veel tegen elkaar. Daarvoor kregen ze ook niet veel gelegenheid, want Karla kwam de kamer weer binnen gevolgd door de giechelende Mirjam en Monique.
"Het is een lief meisje... hoor Henk", zei Monique, ".......ze ziet er mooi en lief uit onder haar kleren."
Henk, wat vrij geworden door de drankjes zei: "Ik zou haar graag willen zien. Trouwens... deze jongen hier ziet er ook goed uit... mag ik wel zeggen."

Monique keek Paul aan met die geile blik in haar ogen die z'n zaad deed borrelen. Ze had wel een idee en kon dat maar met moeite afwachten. Er waren nog meer pakjes... en Paul opende het pakje met een pornokaartspel. Iedereen werd wild enthousiast en kaarten gingen van hand tot hand.
Paul nam de gelegenheid te baat om de aanwezigen eens goed te observeren. Hij keek naar de zuster van zijn buurvrouw. Haar borsten barstten bijna uit haar bloesje en door haar korte rokje kon hij haar slanke benen bewonderen met aan haar voeten witte pumps met hoge hakken en een open hiel en neus. Karla droeg een doorzichtige, strakke, wijnrode cocktail jurk en eveneens wijnrode, open schoenen met spitse hoge hakken. Zijn eigen vrouwtje droeg een rood, kort jurkje waarin haar lichaamsvormen prachtig uit kwamen en verder had ze rode schoentjes met hoge hakjes. Hij rilde van genot bij gedachte dat hij deze vrouwen zo dadelijk naakt zou kunnen zien.

"Laten we gaan strippoker spelen..." onderbrak Monique z'n gedachten.
Paul en ook Mirjam zat instemmend te knikken. De kaarten werden gedeeld. Paul had een goede kaart en hoopte onverbiddelijk toe te kunnen slaan en Monique in haar lingerie te zetten. Hij rekende echter buiten de waard en Henk won ten koste van Karla. Ze stond op en liet Paul helpen met de rits van haar jurk. Toen deze op de grond gleed hield iedereen even de adem in. Ze droeg een doorzichtig torselet met spaghettibandjes, aan de jarretelles waren dunne, huidkleurige, nylons vastgemaakt. Het bijpassende stringslipje was zo doorzichtig dat haar schaamlippen duidelijk zichtbaar waren. Niemand sprak een woord, de mannen hadden duidelijk moeite met hun erectie. Karla ging weer zitten en het spel ging verder.

Henk was zo afgeleid door de aanblik van zijn schoonzuster tegenover hem dat hij verloor en z'n schoenen en sokken moest uittrekken. Paul overkwam in het volgende spel hetzelfde en beide keren werd gewonnen door Monique. Mirjam won het volgende spel ten koste van Monique die haar rokje liet zakken en vervolgens tergend langzaam haar blouse uittrok. Paul's ogen puilden uit en het voorzaad sijpelde uit z'n pik bij het zien van zijn buurvrouw’s zuster. De donkerblauwe beha had moeite het volle vlees binnen te houden en de tepels kwamen half boven de rand uit. Een klein slipje bedekte een jarretelgordeltje. Hij kon zich even niet beheersen en streelde over haar lichtbruine nylons om haar benen.

Ze keek Paul liefdevol aan en glimlachte. "Nog even geduld... lieverd...", fluisterde ze hees terwijl ze weer naast hem ging zitten. Zittend tussen de half naakte zussen, deelde Paul opnieuw de kaarten.
Mirjam, die nog geen spelletje verloren had, won opnieuw en liet Henk z'n broek uittrekken. Zijn pik was behoorlijk gezwollen waardoor de slurf van z'n slipje rechtop stond.
"Oh.. kijk eens hoe geil hij is...." zei zijn vrouw met hese stem, ".....hij heeft een dikke pik gekregen..."
"Hoe zal dat nu komen..." zei Karla plagerig, “Wat zal er gebeuren als hij mijn kleine buurvrouwtje zo ziet..?"
"..ik doe echt m'n best om haar uit de kleren te krijgen..., zei Henk, "...maar als ze maar half zo goed in bed is..... als ze kaart... zullen we nog veel plezier aan haar beleven....."

Vermoedelijk door deze woorden van haar à propos gebracht draaide ze even later op haar hoge hakjes rond en toonde haar lichtroze behaatje, gordeltje, slipje en dunne nylons. Het behaatje liet een deel van haar kleine borstjes vrij en haar stijve tepeltjes waren duidelijk zichtbaar. De oh's en ah's waren niet van de lucht en Henk streelde de billen van het jonge vrouwtje.
Hij werd onmiddellijk door zijn vrouw tot de orde geroepen. "We gaan pas beginnen als iedereen naakt is mannetje... dus houd je in..." zei ze grinnikend.

Daarna ging het snel. Monique was het eerste naakt door twee keer achter elkaar te verliezen waardoor ze haar beha en slipje uit moest doen. Ze werd even verlegen, omdat iedereen begerig naar haar naaktheid zat te kijken en van haar verwachtten dat ze met een voorstel zou komen waarmee de ban zou kunnen worden doorbroken.
"Paul en Henk... komen jullie eens hier voor ons staan... Mirjam, kom tussen ons in zitten...", zei Monique.
De mannen namen de door haar gewenste positie in en Monique tastte naar Paul's gulp.
"Mirjam en Karla.... als jullie je voorlopig met Henk bezig houden.... dan ga ik eens kijken wat Paul in huis heeft...."

Terwijl de buurvrouwtjes hun handen uitstrekten naar het gezwollen lid van Henk, opende Monique Paul's gulp. Ze trok z'n in dun nylon verpakte pik te voorschijn, keek er goedkeurend naar en begon ‘m te strelen. Met vaardige handen masseerde ze de lul en ballen, zodat de pik nog dikker en harder en zo groot werd dat zelfs de slurf, die er als een condoom omheen zat, niet groot genoeg was om hem te bevatten. Hierdoor was het textiel los van z'n lichaam gekomen en kon ze z'n geschoren schaamstreek zien. Ze streelde over z'n haarloze schaambeen, waardoor hij nog meer opgewonden raakte. Ze stond op en perste haar lijf tegen hem aan. Haar tong gleed diep in z'n mond. Hij streelde over haar naakte lichaam.

"Nog even wachten... schatje.... straks mag je mij verwennen... maar nu wil ik eerst jouw lichaam verkennen en liefkozen...." Ze ging weer zitten en streelde z'n benen en heupen en drukte onverwacht haar lippen op z'n pik. Na een paar kusjes nam ze een groot deel van de lengte in haar mond. Door de stof van de slip heen bewerkte ze met haar tong z'n eikel. Ze kon het niet meer uithouden en trok de slip en bovenbroek naar beneden. "Hmm.... hij is mooi...", kirde ze en likte met haar spitse tong de druppeltjes voorvocht van de eikel. Onmiddellijk daarna begon ze met ervaring te pijpen. Ze hapte de hele lengte in haar mond en Paul verbaasde zich er over dat ze niet moest kokhalzen, zo diep zat de paal in haar mond.

Een halve meter daarnaast had Henk het zwaar te verduren. Ook hij was van al z'n kleren ontdaan en Mirjam zat als een bezetene aan z'n pik te zuigen terwijl Karla z'n ballen kneedde en een vinger in z'n aars had gestoken. Mirjam liet de pik uit haar mond glippen en hield 'm Karla voor die acuut uiterst fel begon te zuigen.

Paul voelde het zaad door z'n pik stuwen. Monique kneep vaardig in de wortel van z'n pik. "Nee.... lieverd... nog niet klaarkomen... ik wil dat je in m'n... kut.... spuit. Kom... eens lekker met mij spelen...." Ze ging achterover liggen en spreidde haar benen. Paul begon haar behaarde kut te beffen en al snel vond hij haar gevoelige klitje, maar richtte niet de volledige aandacht daarop. Hij likte haar hele spleet en stak af en toe z'n tong zo diep mogelijk in haar vagina. Monique trok haar kut zo wijd mogelijk open. Paul likte een tijdje door en kroop toen boven op haar en kuste haar mond.
"Nog niet met je pik naar binnen gaan hoor... ik wil nog even wachten en kijken hoe ver je vrouwtje is… Het lijkt me heerlijk als zij door Henk... genaaid wordt en tegelijkertijd... jij door mij..."

Het neuken naast hen was al begonnen. Karla was op haar zwager geklommen en had pardoes z'n pik in haar druipende kut gestoken. Mirjam zat met haar vingers in haar grotje de coïtus met interesse te bekijken. "Oh… wat zit hij er diep in...... oh wat mooi"? kirde het jonge vrouwtje.

Paul's pik lag op de buik van Monique en ze fluisterde herhalend lieve woordjes in z'n oor. "...wat heb ik hier naar verlangd.... van het moment dat ik je zag wilde ik..... met je naar bed.... je bent zo'n lekkere geile kerel…”

Karla onderbrak haar en vertelde hijgend op en neer pompend dat ze met Mirjam en Paul al lekker had gegeild en omdat ze met Henk en Monique ook wel eens het bed deelt leek het haar een goed idee een orgietje... te organiseren wat nu goed leek te lukken...
"jahhh…” kermde Monique heet, “laten we over gaan tot actie...".
"Dat zeg je... terwijl ik die verrukkelijke pik van je man... in m'n kut heb."
Monique wilde dat Karla ging helpen als Henk Mirjam neukt.... en zij die heerlijk pik van Paul naar binnen krijgt.

Karla stapte met tegenzin van de pik van haar zwager af en Mirjam ging naast Monique zitten.
Paul ging tussen de benen van Monique staan en Henk deed hetzelfde bij Mirjam. Hun pikken waren hard en staken recht vooruit. Monique zoog Paul's worst tussen haar lippen en Mirjam volgde haar voorbeeld met de pik van Henk. Uit haar ooghoeken hield Mirjam Monique in de gaten en leerde op die manier nog een aantal leuke truckjes. Haar tong ging rond de eikel en ze likte aan het toompje tussen de stam en de eikel. Dan likte ze de volle lengte en zoog een voor een de ballen in haar mond.

Henk stond te kreunen en te steunen en draaide met z'n heupen. Ook Paul had het moeilijk met de behandeling, die Monique hem gaf.
"Doe nu precies hetzelfde als ik... liefje...", zei Monique. Ze ging wat onderuit zitten en liet Paul op z'n knieën tussen haar benen plaats te nemen en wel zo dat z'n pik in de richting van haar druipende kut wees. Henk nam dezelfde positie in.
"Zo..... jongens en nu naar binnen met die lullen van jullie....!"
Paul liet zich dat geen tweede keer zeggen, hij verlangde hevig naar de glinsterende flamoes van het vrouwtje voor hem. Opgewonden stootte Henk z'n paal in het natte poesje van het jonge vrouwtje.

Beide vrouwen slaakten tegelijkertijd een kreet van genot toen hun wanden werden opgerekt door de harde stukken vlees. Paul voelde de vagina als een handschoen om z'n pik knijpen. Hij zat er nog maar voor de helft in en trok iets terug om vervolgens de gehele lengte van z'n spuit naar binnen te stoten. Monique slaakte, met gesloten ogen, een kreet van genot. "Oh... lekker die jonge pik in me... kom jongen... neuk me te pletter... ik ben er zeker van dat je dat kan...oh... wat een heerlijke tamp... ach... aiii wat heerlijk..."
Paul genoot van haar aansporingen en begon in hoog tempo in en uit de kut te stoten. Naast hem genoot z'n vrouwtje van de stoten van Henk. Karla had met een hand z'n ballen omvat en met haar andere hand streelde ze z'n anus.

Monique sloot haar benen rond Paul's heupen zodat haar kutje nog strakker aanvoelde en Paul genoot van de gladheid van haar nylons. Henk veranderde van positie door de lange benen van Mirjam op z'n schouders te leggen waardoor hij haar enkels en voeten kon kussen en haar kutje strakker om z'n pik ging zitten.
Paul kneedde ondertussen de massieve tieten van Monique en streelde de benen van z’n eigen vrouwtje. "Hmm... heerlijk..."kermde hij geil, "..m'n pik in een heerlijke kut... en geile vrouwen rondom me... met die super sexy nylons, kom eens hier Karla... zodat ik ook jouw benen kan voelen... hmmm heerlijk... Monique, wat een lekker geil wijf ben je, met zo'n heerlijke... strakke kut... o ja Karla... laat ze voelen... ohhh geil!"
"Je bent zo'n lekkere geile knul..." zei Karla en kuste haar buurman.
"Je mag je echt gelukkig prijzen..... oh.. ja stoot door Paul.... met zo'n geile buurman...", zei Monique hees van geilheid, "...moet je zien... hoe hij neukt en hoe hij weet te genieten... van ons allemaal... oh... ik voel je zwellen... Paul... oh ja... kom maar... spuit me maar vol....!"
Zonder verdere aankondiging ejaculeerde hij z'n sekspap in de pulserende kut van Monique.

Ze keek hem met grote ogen aan en diep uit haar keel gorgelde hete kreten. Haar orgasme volgde onmiddellijk op die van hem met een hevigheid die hij nog niet eerder had meegemaakt. Ze spartelde wild met haar benen, kneep ze bij elkaar, zodat hij onwrikbaar in haar vastgeklemd zat. Toen ze even later haar benen van elkaar haalde stroomde haar vocht, vermengd met sperma, over z'n pik en ballen, uit haar kut. Haar benen, de bank en de vloerbedekking waren doorweekt. Er vormde zich een grote plas onder haar billen.

Intussen genoot Mirjam met gesloten ogen van de dikte van de pik die in en uit haar strakke kutje gleed. Henk liet haar beseffen wat neuken was en nu de anderen waren opgehouden met hun neukpartij had ze echt het gevoel het middelpunt te zijn van genot. Door de dikke roede in haar vagina, Paul's handen, die onophoudelijk haar benen streelden en de handen van Monique, die loom haar borsten kneedden, voelde ze zich langzaam naar een hoogtepunt gevoerd worden. Het kwam dan ook als een vulkaan, eerst rommelde het een beetje in haar lijf en toen, totaal onverwacht explodeerde ze en sleurde Henk mee in haar orgasme.

Henk had zich helemaal leeg geneukt. Z'n pik gleed verslapt uit de kut van het vrouwtje en hij liet zich languit op de grond vallen… een siddering ging nog door z'n lijf van het nagenieten.
Karla omvatte de halfslappe pik en begon die schoon te likken.
Paul had z'n pik nog in de heerlijke kut van Monique zitten. Loom bewoog hij hem heen een weer en kuste haar volle lippen en speelde met de dikke tieten van de voor hem oudere vrouw.

"Jullie zijn nu allemaal wel klaargekomen... maar ik... wil ook wel wat....!", zei Karla, ze zat nog steeds aan de pik van Henk te zuigen en haar kut stak uitnodigend naar achteren.
Paul's pik had wel iets van z'n stijfheid verloren, maar hij was best nog in staat om een tweede neukbeurt uit te voeren. Hij knielde achter z'n buurvrouw en bewerkte met een hand de glad geschoren schaamlippen. Hij deed ze iets van elkaar, haar clitoris kwam als een klein pikje naar buiten. Met z'n vinger streelde hij er over en Karla begon te kreunen en een siddering joeg door haar lijf.

Monique voegde zich bij hen en begon zijn pik te masseren. Met vaardige hand zorgde ze er voor dat deze weer prachtig stijf naar voren wees. Geholpen door Monique bracht hij z'n pik voor de zalmroze opening en gleed over het labia en over het genotsknopje en duwde toen de eikel in de vagina. Even bleef hij stil zitten om van dat moment te genieten. Toen drukte hij langzaam door, tot hij er tot de wortel in zat.
Karla schudde met haar onderlijf en met de pik van Henk in haar mond kreunde ze luid.

Paul bewoog in en uit de gevoelige spleet van z'n buurvrouw. De hand van Monique zat om z'n ballen en met haar andere hand masseerde ze haar eigen klitje.
Mirjam was weer bijgekomen en stond op om zich in het gewoel te mengen. "Ga op de mond van Henk zitten met je kutje.... hij heeft je vol gespoten... dan kan hij het nu oplikken..." zei Monique.
"Ja.... kom maar snel hier...", zei Henk, die wel zin had in dat lekkere kutje. Het was een kluwen van mensen. Karla die haar zwager pijpte, een jong vrouwtje dat gebeft werd en een jonge man die z'n buurvrouw neukte.

"Ik heb zo'n zin in een lul in m'n kut....." smeekte Monique.
"....er ligt nog een pakje voor je onder de kerstboom... maak dat maar open..." zei haar zuster, Karla, hijgend.
Een kreetje van genot ontsnapte aan de lippen van Monique toen ze de langwerpige vibrator in haar hand hield. Ze voegde zich weer bij het gezelschap en rechtop op haar knieën zittend liet ze eerst de trillende kop over haar klitje gaan en stak hem toen voor meer dan de helft in haar kut. Voorlopig had ze wat te doen.

Karla liet de pik van haar zwager uit haar mond glippen en genoot van de stoten van Paul en z'n bewerking van haar anus. "Steek hem in m'n kontje lieverd...." zei ze opgewonden, "...dan kan Henk me in m'n kut neuken..."
Paul trok z'n roede terug en Karla spietste zich vast op Henk. Toen ze goed in positie zat, drong Paul door in haar achteringang. Uitzinnig van genot werd de paring voortgezet. Karla klemde zich vast aan Mirjam en pelde een tietje uit haar beha en begon aan de tepel te sabbelen.

Mirjam werd helemaal warm van binnen. Ze drukte haar kutje dichter op de mond van Henk en genoot van z'n tong. Het gesabbel aan haar tepels gaf een gevoel dat helemaal door trok naar haar kutje. Haar tweede orgasme kwam dan ook weer net zo hevig als het voorgaande.
Henk, die nog probeerde al haar vocht in z'n mond te verwerken, kreeg daarvoor door de hoeveelheid, geen kans. Omdat slikken in de positie waarin hij zich bevond ook niet goed lukte, liet hij het maar gaan. Z'n gezicht, hals en borst raakten helemaal doorweekt. Mirjam liet zich languit op de grond zakken en keek met bewondering naar Karla die door Henk en Paul geneukt werd. Ze kon haar ogen niet van het tafereel afhouden, ook niet toen Monique met de vibrator nog in haar kut bij haar kwam zitten en haar begon te strelen.

Karla voelde haar orgasme naderen en door de spasmen van haar kut in combinatie met haar kont, kwam Henk als een gek klaar en kneep ze Paul's pik uit haar darmen. Hij deed geen moeite om hem terug te steken, maar zat verbijsterd naar hun beider orgasme te kijken.
Karla liet zich op Henk vallen en likte het kutsap van Mirjam van z'n gezicht.

Paul was nog niet klaargekomen en ging even zijn pik wassen. Toen hij even later weer in de kamer kwam zat Henk met z'n vrouw en schoonzuster op de bank uit te rusten en lag Mirjam zichzelf te strelen op de vloer. Paul hielp zijn vrouwtje overeind en nam haar mee naar de andere bank. Voordat hij kon gaan zitten was ze op haar knieën gezakt en nam ze z'n stijve leuter in haar mond. Ze kneedde de gezwollen zak. Hij omvatte haar hoofd en pompte z'n pik in en uit haar mond. Hiermee moest hij echter snel ophouden want hij voelde z'n orgasme aankomen. Hij hapte naar adem en kwam weer tot rust.

Hij legde een kussen op de eikenhouten salontafel en Mirjam ging daar ruggelings op liggen. Ze spreidde haar benen en Paul snoof de geur van haar verrukkelijke poesje op. Hij bedacht zich geen moment en liet z'n tong over het gevoelig vlees van haar kutje schieten. Ze reageerde op deze behandeling door haar benen om z'n hoofd te klemmen. De natte boorden van haar kousen maakten z'n wangen en oren nat. Hij kwam overeind en pompte z'n pik bij haar naar binnen. Oh.... wat had ze een lekkere strakke kut.

Inmiddels had Karla nog een pakje onder de kerstboom vandaan gehaald. Ze haalde de dildo uit de verpakking en nam de eikel van de kunstlul in haar mond en maakte hem goed nat om hem vervolgens, voor een deel in haar kut te rammen. Ze pompte hem op en neer en genoot van de uitsteeksels die alle delen van haar labia raakten.

Paul lag ontspannen z'n vrouwtje in de missionarisstand te neuken. Ze bewogen nauwelijks maar genoten des temeer van elkanders lichaam.
Monique kroop naar haar zuster toe en bestudeerde de kunstpik die in en uit haar kut ging en zag dat er bandjes aan zaten waarmee ze hem voor kon binden. De zussen wisselden een blik van verstandhouding en Karla ging op haar knieën zitten, met haar gezicht naar de parende buren. Monique trok de riempjes aan en nam haar op de hondjes manier.

Karla streelde Paul's gespierde billen met haar ene hand en de andere masseerde de tietjes van Mirjam. Met haar middelvinger ontmaagde ze z'n achteringang waardoor hij met een schok overeind kwam. Deze schok had tot gevolg dat haar vinger tot aan het tweede kootje in z'n anus was verdwenen en z'n orgasme niet meer te houden was. Met dikke stralen vulde hij de gleuf van Mirjam, die blijkbaar al een paar keer zo hevig was klaar gekomen dat het nu maar een gering, op klaarkomen lijkend, effect bij haar teweegbracht.

Mirjam scheen nog lust te hebben en even later liep ze samen met Henk heupwiegend op haar hoge hakken de kamer uit. Ze had ook wel zin in zo'n dubbele penetratie.... zoals Karla daarnet had... De anderen volgden en op de trap pakte Monique Paul speels bij z'n pik. De druppeltjes bleven werken. Dat beloofde wat!

100% (12/0)
 
Categories: FetishGroup SexTaboo
Posted by nylonhenk
2 years ago    Views: 1,833
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
theetje
retired
2 years ago
wat alleen een verhaal lezen al niet teweeg kan brengen
2 years ago
Weer een prima verhaal Henk! Zo'n kerst is uiteraard niet te versmaden...