Van virtueel naar een verassende familie ontmoetin

"Dank voor je foto Wendy...” SMSt Henk. "Ik wil je zien maar dan echt'.
Wendy antwoordt tot zijn verrassing: "oke.. Waar spreken we af?”
"In een cafe in het centrum van de stad, daarna zien we wel.” Henk is behoorlijk nerveus als hij het cafeetje binnenstapt. Hij herkent haar meteen van de foto en in het echt is ze nog mooier. Hij wil haar een hand geven maar ze drukt meteen drie kussen op zijn wangen.
"he Henk, leuk dat je d'r bent!" zegt Wendy spontaan. "Zullen we wat drinken?"
Henk voelt haar slanke lijf en de opwinding, die er al was neemt hand over hand bij hem toe. "Ja natuurlijk ik weet niet of jonge meisjes hier alcohol mogen drinken of kijken ze hier niet zo nauw . Wat wil je drinken?"
"beco graag..." zegt het meisje met glinsterende ogen.
"Eh... wat is be ook weer...?" vraagt Henk. Hij voelt zich prettig in de aanwezigheid van het jeugdige grietje.
"beerenburg-cola"
"o ja.."? realiseert Henk zich weer en bestelt het drankje neemt zelf een campari ijs.

Hij vraagt zich af wat het meisje van hem denkt. Als ze al iets negatiefs over hem zou denken dan liet ze dat in ieder geval niet merken want de sfeer zit er vanaf het begin goed in... Ze kletst voluit en wil alles van hem weten... Op de tafel raken hun vingers elkaar en onder de tafel hun knieen.
Wendy ziet de oudere man voortdurend naar haar tietjes kijken en zegt "zullen we zo maar gaan, volgens mij kan je niet langer wachten”
"je heb gelijk schatje" zegt Henk en hij rekent snel de consumpties af.
Ze lopen naar haar fiets... "jij fietst Henk, ik ga achterop en ik wijs je de weg..." zegt Wendy en haar ogen schitteren opgewonden.
"Maar mijn auto staat..." probeert Henk
"O... dat komt later wel..." onderbreekt het geile grietje lachend. Ze springt achterop met haar benen aan een kant en slaat haar arm om het lijf van de man die de pedalen rondtrapt. Ze raakt met haar pols zijn gulp en voelt zijn erectie. Ze had al gedacht dat hij de hele tijd met een stijve had gezeten. Nou ja, zij was ook zeiknat. Ze vond het opwindend dergelijke blind dates met oudere mannen te hebben. Eigenlijk was het haar niet tegengevallen. Ze drukt haar slanke lijfje nog een stevig tegen de rug van Henk, die nu stevig door trapt. Ze is gespannen... hoe zal het gaan... zou ze wel durven hoe zou hij reageren...

Ze komen ze bij haar huis. Henk kijkt nerveus om zich heen.
"rustig maar hoor, d'r is niemand thuis," zegt het grietje als ze via de achterdeur naar binnen gaan.
Zo gauw ze binnen zijn trekt Henk het meisje tegen zich aan en voor de eerste keer kussen ze geil. Hun tongen verstrengelen zich en haar handen strelen begerig zijn rug.
"Hmm ja Henk, jij laat er geen gras over groeien..." zucht ze heet als hij haar topje uittrekt en op tafel mikt.
Op de trap naar boven pakt hij haar slanke lijfje opnieuw beet, kust haar nek en maakt de sluiting van haar fraaie beha los en gooit het stuk lingerie van de trap in de gang op de grond.
Wendy gaat hem voor naar haar kamer en begint zijn bloes los te knopen.
"Ik heb nog iets bij me voor je..." zegt Henk.
"ow, wat dan?" vraagt het blondje nieuwsgierig.
Henk overhandigt haar een pakketje afkomstig van een gerenommeerde lingeriezaak.
Wendy opent het en ziet prachtige nylonkousen en jarretelletjes. "ohh dank je, dat had je niet hoeven doen!” zegt ze. Ze trek meteen haar broek en stringetje uit en rolt de donkere nylons geroutineerd om haar benen en maakt ze vast aan de jarretelles.

Dat heeft ze vaker gedaan stelt Henk tevreden vast "allemachtig Wendy wat zie je er geil uit"? zegt hij met een geile zucht. Zijn pik staat op springen.
"Ja staat het goed...?" vraagt het meisje en neemt een verleidelijke pose aan.
"Oh lieverd... geweldig... je heb een mooi, slank lijf en lekkere lange benen die alleen maar langer lijken met die gladde kousen eromheen..." zegt de oudere man en houdt niet op het geven van complimentjes.
"Kom maar hier mannetje, dan zal ik je bedanken' zegt de jeugdige blondine en ze gaat op haar bed zitten. Ze knoopt rustig zijn broek open en laat die langs zijn heupen naar beneden zaken. Zijn boxer trekt ze er meteen achter aan. Zijn erectie wijst strak naar haar en de eikel is blauw gezwollen.
"Hm Henk..." zegt Wendy met haar ogen strak gericht op het stijve mannelijke geslachtsdeel, "wat een lekkere stijve heb je..." Ze raakt hem even aan met haar vingertoppen en de pik trilt op en neer als een strakgespannen snaar. Haar vingers sluiten zich om de paal en ze voelt de aderen die dik op de pik liggen onder haar gevoelige vingers kloppen. Ze wacht niet langer en haar prachtige lippen sluiten zich om de eikel.

"Oh meisje... wat geil..." kermt de oudere man. Bijna had dit jonge meisje hem verrast en had ze zijn zaad al over zich heen gehad voordat ze goed en wel waren begonnen. Hij vermande zich, liet zich nog even pijpen en zakte dan op zijn knieen voor haar neer. Hij streelde met zijn handen over het nylon om haar benen en gromde goedkeurend. Dan gleed zijn tong over haar gladgeschoren kut.
Wendy genoot van zijn tong en liet zich even later achterover op het bed glijden en trok Henk met zich mee. Ze zorgde er voor dat hij haar kutje bleef likken en draaide zich dan om en begon aan zijn superstijve paal te zuigen.
"Vind je het lekker mannetje..."? zegt Wendy als ze iets gaat verliggen en zijn pik uit haar mond laat glijden.
"Oh ja..." zucht Henk "je kan lekker pijpen en je nylons voelen zo lekker aan tegen mijn oren. Zo liggen de oudere man en het jonge meisje elkaar lange tijd heerlijk te verwennen in standje 69 "wat heb jij een lekkere mond..." zegt Henk, "je pijpt me lekker, maar zullen we... eh..."
"Ja toe maar geile beer, kom maar..." zucht Wendy vol verlangen naar de coitus.

Ze gaat liggen, trekt haar benen wijd zodat haar jonge kutje zich aanbiedt aan de 3x zo oude pik
"Oh ja, schatje... wat lig je er mooi bij met die geile beentjes wijd.... "zucht Henk, "wat ziet je kutje er zo prachtig uit..." Hij strijkt met zijn eikel over haar natgelikte lipjes en klitje.
"steek ‘m er in" kreunt Wendy.
Het geile stel gaat zo op in hun hete seksspel dat ze niet horen dat er iemand thuiskomt en verbaasd kijkt naar de kledingstukken op de vloer.
"kom neuk me hard... naai me... Henk" kreunt Wendy vol verlangen. Ze pakt zijn pik vast en stopt die in haar natte holletje. "Jaaaaahhh... Lekker zo... diep..... hmmm ja... ga door... ga door...”
Op dat moment gaat de deur open en Henk kijkt in het verbaasde gezicht van een vrouw. "wie is dat?" zegt hij, zich een ongeluk geschrokken.

"Mama..." roept Wendy vol schrik uit.
Henk kijkt vol schrik naar de mooie vrouw en ziet dat ze niet alleen is. Achter haar staat een jongen die zoveel op Wendy lijkt dat het haar broertje wel moet zijn. Hij vraagt het Wendy toch maar voor de zekerheid.
"Ja, dat is Tom, mijn jonger broer..."fluistert ze.
Van de consternatie begint zijn pik wat te verslappen, maar Wendy geneert zich nergens voor. Ze draait met haar bevallige onderlijf en haar kutje sopt hoorbaar.
"zo Wendy, wat is dit... " zegt haar moeder. Ze wijst naar Henk en eigenlijk naar het bed.
ehhhmm... ehhh'' stamelt Wendy, met zijn pik nog diep in haar...
Haar broertje bekijkt haar verlekkerd.
"eh ja, wat is dat... nou eh dit is Henk"
Het klink zo grappig dat hij wel moet lachen.

"zo Henk... met mijn dochter naaien he" zeg mammie streng. Maar aan de twinkeling in haar ogen is te zien dat ze het wel leuk vindt.
Henk had natuurlijk niet verwacht dat ze betrapt zouden worden en vroeg zich af of Wendy dit van te voren had geweten.
"Ja... je ziet het... ik kan er niets anders van maken..."zegt hij en blijft rustig doorpompen in het lekker strakke meisjeskutje van haar dochter.
De vrouw kijkt hem zwijgend aan, kennelijk weet ze met de situatie niet goed raad.
"Hoe heet jij...." zegt Henk om ook maar iets te zeggen.
"K-karin"? mompelt ze wat overrompeld,

"Jezus Wen, wat ben jij geil bezig en wat zie je er lekker geil aangekleed uit...." zegt haar broertje op dat moment brutaal.
“Dank je Tom, vind je ’t mooi? Is een cadeautje van Henk" zegt Wendy onomwonden en slaat haar benen om Henk's middel en duwt zijn pik dieper in.
Ze kijkt ondertussen haar mam en Tom strak aan, zonder gene.
Henk ziet het en speelt haar spel mee. "Kom er bij Karin...." gromt hij.. "hoe meer zielen... hoe meer vreugd..." hij bekijkt de vrouw van top tot teen. Hij schat haar ongeveer op een jaar of begin 40. Ze is lang slank en korte blonde krullen en net zulke mooie, bruine ogen als haar dochter. Hij ziet de vrouw twijfelen en trekt zijn pik uit de sappige kut van Wendy.
Die gromt teleurgesteld als Henk's pik uit haar natte kut glijdt.
"Wow je kutje blijft helemaal open staan" zegt Tom onder de indruk.
"Zeg wat is dat voor taal..."? probeert Karin nog iets te redden. Ze kan echter haar ogen niet van Henk houden die opstaat van het bed, waar hij zojuist met haar dochter lag te neuken. Met een verlekkerde blik kijkt ze naar zijn van kutsap glimmende pik.
Henk pakt de moeder van zijn seksvriendinnetje bij haar hand.

Ze stribbelt tegen, maar dat is voor de vorm, "eh... niet hier..." zegt ze.
"Niet zo zeiken mam, ik zie aan je ogen dat je wil' zegt Wendy "Tom, kom es hier...”
Tom glipt langs Henk en zijn moeder de kamer in.
"Heb je al eens een kutje gevoel?” vraagt Wendy haar broertje.
Tom schudt van niet en zijn zuster pakt z'n hand en leidt deze naar haar kutje.
Mam kijkt verschrikt terwijl Henk haar tegen zich aan trekt... "wat ben jij een lekkere vrouw zeg, met een lekker geil lijf..." gromt hij in haar oor als hij achter haar staat en haar borsten masseert.
"Wendy... je gaat toch niet... toch niet met je broertje... nee..." zegt Karin verschrikt
"'waarom niet mam? Hij moet ‘t toch een keer leren" zegt Wendy.
"ja, ja... kind... ik weet het niet..." zegt ze zuchtend terwijl ze stiekem geniet van Henks strelingen.
Henk ziet dat Tom z'n hand op het kutje van zijn zuster legt en met de andere over haar nylonbenen aait.
"Wil je Tom?' vraagt Wendy nog een keer en ziet dat haar mam langs Henk’s pik streelt.
Gretig knikt hij van ja, en hij begint zich snel uit te kleden.

Henk trekt de rok van Karin omhoog en voelt aan haar benen. ze draagt een panty. "klote ding..." mompelt hij... maar de geilheid is de snijden in het kleine kamertje van Wendy, dus niets staat grote geile spellen in de weg.
Tom staat nu naakt, en volledig stijf, voor z'n zus. "En nu?" vraagt hij onzeker.
"Kom maar op me liggen, ik help je wel" zegt Wendy met een geile zucht.
"nee.. nee... dat kan niet..." roept moeder nog vertwijfeld uit.
Henk slaat zijn ene hand om haar kut en draait haar gezicht naar zich toe en knalt zijn tong in haar mond. Met zijn andere hand pakt hij de hand van de mooie vrouw en brengt die naar zijn immens stijve paal.
Terwijl haar broertje haar ligt te neuken ziet Wendy dat haar moeder zich uit eigen initiatief begint uit te kleden.
Henk kijkt geil naar de jongelui op het bed... Ah wat vond hij het toch altijd heerlijk om familieleden met elkaar te zien genieten van seks.

De moeder van Henks geile SMS-vriendinnetje knielt voor hem neer en zuigt in 1x zijn erectie naar binnen.
"Oh Karin wat kan jij lekker pijpen" kermt hij, "wat een lekkere mond. Moet je kijken Karin... kijk hoe je zoon en dochter lekker liggen te neuken.... jij wilt ook genaaid worden he..."
"Oh ja, laten we naar onze slaapkamer gaan... daar is meer plek.." zegt Karin, helemaal losgekomen, en trekt Henk aan zijn pik mee de kamer uit. Bij het verlaten van Wendy's kamer roept ze met dichtgeknepen stem naar haar kinderen: "komen jullie ook" en gaat meteen op haar rug op het bed liggen.
"Ja mam we komen bijna" kirt Wendy, dubbelzinnig.
Tom blijft op haar liggen en pompt stevig door, tot hij pardoes zijn sperma in het strakke kutje van zijn zuster loost.
Henk neemt plaats tussen de benen van de rijpe vrouw en ziet een dun matje haar dat haar onderlijf bedekt.... haar kut druip van haar eigen vocht. "ben je zo geil..." zegt hij.
"Ja zucht ze... ik fantaseer al zolang over deze dag, kom met je pik... neuk me"

In de andere kamer rolt Tom van zijn geile zuster af en samen lopen ze naar de ouderlijke slaapkamer. Als ze naast het grote bed staan loopt er een straaltje zaad uit het kutje van Wendy. Ze veegt het af en houdt haar natte hand voor mam's mond en zegt "hier, proef je zoon es..."
Henk heeft zijn pik in de kut van Karin geschoven en Wendy gaat me haar rug naar Henk toe met haar lekkere meisjes kut op de mond van haar moeder zitten.
Tom weet niet goed wat hij moet doen. Zijn pik is nog steeds hard. Hij kijkt naar het drietal op het bed. "Ja mam..." hoort hij zijn zuster kermen, "likt het zaad uit m'n kutje"
“hmm dat smaakt goed” grinnikt Karin. Ze ziet Tom naast het bed staan en wenkt hem dichterbij. “Was ‘t lekker in je zusje?' vraagt ze.
Henk ziet de jongen geil kijken naar zijn pik die in en uit de kut van zijn moeder karnt. "Ja mam.... het was lekker met Wendy" zucht hij.
"ik zie dat je nog steeds stijf bent.. kom es hier"? kreunt mam. Ze strekt haar hand uit naar haar zoon. Tom houdt z'n paal voor mam's mond en zij pakt zijn pik vast en neemt ‘m tussen haar lippen.

Wendy is nu degene die 'werkeloos' toe moet kijken en zij begint met Henk te tongen. Terwijl zijn pik onophoudelijk in de volwassen kut van haar moeder pompt geniet Henk van het frisse meisjesmondje waarmee ze hem geil tongt. Dan buigt Wendy zich naar achteren en pakt Henk’s ballen vast. Ze knielt achter zijn wippende kont en likt om beurten zijn ballen en mams kut.. Ze proeft de schaamlippen van haar moeder waarin Henk's pik beweegt. Henk zakt voorover op het wulpse vrouwenlijf en sabbelt aan haar tepels en ziet haar mond onophoudelijk de pik van haar zoon pijpen
"Hmmm wil je straks in m'n mond spuiten Henk? Ik wil je zaad proeven," kreunt Wendy geil.
"Ja lieve schat... ik wil niet liever dan dat..." kermt Henk vol opwinding.
Wendy gaat naast haar moeder zitten, die Tom nog steeds pijpt, en smeekt Henk om z’n pik.

Henk kijkt begerig naar de pik van Tom die nu tussen zijn gezicht en dat van zijn moeder in staat. Hij kan het moeilijk verdagen als er om zijn pik gesmeekt wordt. De verleiding is groot om door te gaan maar hij is gekomen voor Wendy en zij zal dat ook van hem krijgen waar ze zo om smeekt. Hij trekt zijn pik uit de druipende kut van haar moeder en komt overeind. "nee niet doen..." kermt Karin.
"Ga je moeder naaien jongen..." moedig ik Tom aan.
Tom kijkt mam vragend aan, "toe maar schat, ik moet een pik in m’n kut..." kermt Karin vulgair.
Op dat moment hapt Wendy gretig toe als Henk voor haar komt staan, wat een pik heeft die man. Ze proeft haar moeders kutsappen aan z'n pik. Terwijl Wendy hem pijpt zien ze Tom tussen de benen van zijn moeder plaatsnemen en glijdt zijn prachtige jongenspaal, die Henk zelf ook wel even had willen pijpen, in de kut van zijn moeder.
"Wauw wat geil...."? mompelt Henk tegen Wendy.
"Ja he..." zucht het meisje verlekkerd.
"Hm ja... broer en zuster is een geil gezicht... maar moeder en zoon is wel het meest ultieme..."
Wendy laat zijn pik even uit haar mond glijden. "wat dacht je van vader en dochter..." fluistert ze met een knipoog zodat mam en Tom het niet horen.
Ja, ze had wel eens zoiets verteld maar ach... zou ze misschien toch... ging het door Henks hoofd... toch maar eens een keer vragen... Genietend stootte hij zijn pik weer diep in haar zuigende mondje. "Oh Wendy... wat heb je een lekker mondje..." zucht hij.

Wendy zuigt uitgebreid aan Henk's pik, en probeer ‘m zo diep mogelijk in haar mond te houden. Ze houdt ‘m stevig aan z'n billen beet. "Spuit je warme zaad in me" smeekt ze hem.
"Ja schatje... ja daar komt het..." gromt hij. Hij voelt aan Wendy's lekkere tepels en zij duwt zijn kont stevig tegen haar aan als de dikke stralen zaad haar keel in spuiten. Ze streelt zelf over haar klitje en komt tegelijk met die geile man klaar. Zo'n geile dag had ze niet voor mogelijk gehouden. Ze voelt Henk schokken als ze langs zijn anus strijkt en ze een vinger in z'n kontje steekt, spuit Henk nog twee stralen zaad in haar zuigende mondje.
Naast hen ligt Tom hard te pompen en ook hij stort zijn zaad in de trekkende kut van zijn moeder.

Henk en het meisje bekijken het i****tueuze spel met genoegen. Wendy likt de zaadresten van zijn pik en van haar mijn mondhoeken en lippen en slikt alles gretig door. Henk kruip daarna boven op het jonge grietje, slaat zijn armen liefkozend om haar heen en zij slaat haar benen om zijn heupen.
"Vermaak je je een beetje Henk?" vraagt het meisje met een lief stemmetje.
"Ja lieve schat ik ben geil klaargekomen" zegt Henk. Hij voelt aan het nylon van haar kousen. De boorden zijn nat van het zaad van haar broer en kleven nu tegen zijn heupen. Ze liggen even rustig na te genieten en kijken naar Tom die nog een paar halen in z'n moeder doet.
Karin buigt zich gelijktertijd naar Henk toe en drukt haar lippen op de zijne "ik hoop dat je vaker langskomt Henk"? zegt ze.
"Nou dat zal ik zeker doen... zijn er nog meer gezinsleden?"
"Ja, m'n pa..." zegt Wendy.
Karin kijkt haar dochter vreemd aan. Ze schudt vertwijfeld haar hoofd. Wendy zou toch niet met Daan? Ze verdacht haar man er wel van dat hij met een andere vrouw naar bed ging. Toen ze thuis kwam was ze er zeker van geweest dat het ondergoed dat ze zag slingeren van die vreemde vrouw zou zijn en dat ze haar man met die vrouw in bed zou aantreffen. Dat het haar dochter was geweest met een vreemde man, had haar volkomen verrast. Ze schud de gedachte van haar af. Dat zij nu met haar zoon en dochter in bed ligt met een vreemde vent er bij is al gek genoeg. Hoewel vroeger met haar broer... Maar Wendy en Daan.. haar dochter... met haar man?


100% (16/0)
 
Categories: FetishFirst TimeTaboo
Posted by nylonhenk
2 years ago    Views: 584
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
wat een heerlijk hoerig geil neukverhaal. Ik zie deie geile hoerige moederteef zo onder me liggen. Natuurlijk wel neukslippers aan haar voeten.
1 year ago
Lekker geil verhaal, heerlijk die incest erotiek.
2 years ago
Lekker, Henk! kan me het schouwspel helemaal voorstellen....!
theetje
retired
2 years ago
super geschreven henk
2 years ago
Weer een heerlijk geil verhaal. Ik ben benieuwd naar wat de vader en Wendy klaarspelen.