Jong en minder jong 3

“Hou hem diep in me Henk” kreunde Thea. Ik lag nahijgend op haar en mijn zojuist geexplodeerde pik zat nog diep in haar. Haar kutje kneep liefdevol in mijn iets verslappende lul.
“Oh Henk, wat lekker.... wat heb je me heerlijk geneukt en zo lekker volgespoten... diep in mijn kut...” zei ze zacht.
Ik knikte en kreunde zacht toen mijn pik langzaam uit haar kut werd geknepen. Ik kwam overeind en keek naar het grietje onder me en naar het neukschuim dat zich zowel op haar kut als op mijn pik had gezet. Ik pakte haar been en wreef mijn pik er tegen aan en smeerde mijn geil uit over haar kousen. Dat voelde lekker aan en mijn pik verstijfde er zelfs weer van.

“nu heb ik je nog niet geproefd...” zei ze met een piepstemmetje.
Daar had ik wel een oplossing voor. Ik drukte mijn pik weer in het schuimende kutje en besmeurd met haar geil en mijn sperma stopte ik mijn pik in haar mond. Gulzig zoog ze onze mengeling van geile sappen er af en opnieuw haalde ik op die manier een lading uit haar kut en bracht dat naar haar gulzige mond. Ze genoot van de smaak van seks en ik ging weer half op haar liggen om met haar te tongen en zo kon ik ook het residu van onze geile neukpartij proeven.

Ik drukte mijn pik weer in haar kutje en begon haar al tongend loom te neuken. Ze sloot haar benen om mijn heupen en met haar handen hield ze mijn hoofd vast om diep met me te zoenen en te tongen.
Ik wilde haar op haar knieen zetten zodat ik haar op z’n hondjes kon neuken, maar ze glipte weg om naar het toilet te gaan. Ik liet me achterover op het vloerkleed zakken en genoot na van dit heerlijk blondje dat zo gretig met mij wilde sexen, met mij die bijna eens zo oud zo oud was als zij.
Ik werd opgeschrikt uit mijn overpeinzingen door het tikken van hakjes op de tegelvloer. Ik kwam overeind en zag dat Thea haar holdups had verwisselt voor een paar prachtige gladde, tankleurige nylons die waren vastgeklipt aan een lichtblauw jarretelgordeltje. Aan haar voeten droeg ze rode schoentjes met een pittig naaldhakje.

Haar ogen straalden toen ze zag dat mijn pik zich tot maximale stijfheid oprichtte. Ze knikte naar mijn tas, daarmee aangevend dat ze ook nieuwsgierig was wat ik verder nog te bieden had. Ze wist van mijn nylonfetish en wilde daar nu volop van genieten. Ik trok een paar huidkleurige kousen aan en deed een rood gordeltje om waar ik de kousen aan vast maakte. Ze kwam bij me liggen en streelde met haar kousenbenen over mijn benen, ze kirde van genot van het gevoel en het knisperende geluid die deze streling vooroorzaakte. Ze ging weer op handen en knieen voor me zitten en trok met beide handen haar kutje voor me open. Ik zag dat ze haar kut niet had gewassen en dat er nog aardig wat van mijn sperma ik haar poesje zat.

`Neuk me Henk... kom in me... dek je teefje...` zei ze met een hete stem.
Ik drong achterlangs in haar en duwde mijn pik door mijn sperma. Ik gleed soepel door haar natte kut en begon eerst wat kalm te neuken. Ik trok hem uit haar tot mijn eikel alleen nog door haar binnenste kutlipjes werd omsloten om dan hard en diep in haar te stoten. Ze kreunde van genot en hitste me op haar nog dieper te neuken. Ik voelde haar hand om mijn ballen en ze trok me op die manier hard tegen haar onderlijf. Haar kut kneep alweer om mijn paal en ze hield me aan mijn ballen vast zodat ik diep in haar bleef. Hij kutwanden knepen heerlijk om mijn pik, wat een genot... Het geile sletje zat alweer klaar te komen. Gelukkig was ik al gekomen en kon nu lang van haar genieten.

Ik nam haar bij de hand en leidde haar naar de eetkamertafel en legde haar daarop. Met een paar nylonkousen bond ik haar armen vast aan de tafelpoten. Ze keek me angstig aan.
`Je gaat toch geen wilde dingen met me doen...` zei ze met een angstig stemmetje.
Ik stelde haar gerust en ging tussen haar benen staan en begon haar weer te neuken. Ze lag zo precies goed op mijn hoogte zodat dit een uitgelezen standje was. Ik legde haar benen over mijn schouders en neukte haar weer diep. Ik voelde een lichte tinteling in mijn ballen en wist dat ik op moest passen anders zou ik alweer klaarkomen. Ik vroeg of ze al eens anaal was geneukt.
Ze schudde haar hoofd en zei dat ze dat ook niet wilde.
`ben je wel eens gefist` probeerde ik.
Ze schudde haar hoofd en zei dat dat niet zou kunnen. Ze wees het niet af dus was het het proberen waard.

Ik trok mijn pik uit haar kut en kon het niet nalaten die even in het boord van haar kous te stoppen. Ik wreef er over.
`Maak me asljeblieft los...` fluisterde ze, `dan kan ik jou strelen...`
Ze had me overtuigd, het vastbinden van haar armen had ook niet zoveel effect anders dan dat ik het gevoel haar in mijn macht te hebben, wat op zich wel een prettig gevoel was, met haar te kunnen doen wat ik wilde.
Ik maakte de kousen los van haar armen en kuste haar op haar lekkere mond. Toen ik weer tussen haar benen ging staan kwam ze overeid en schoof een van de kousen om mijn pik en begon me door het nylon heen te strelen. Nu moest ik op gaan passen want dat voelt wel zo ontzettend lekker aan.

Ik knoopte de andere kous weer om mijn pik en ballen. Het bloed stuwde naar mijn eikel, maar omdat de bloedsomploop min of meer was afgeklemd, kon het niet terug. De aders zetten maximaal op.
`Owwww Henk.... wat een lekkere dikke pik...` zei ze hitsig. Ze klemde haar hand om mijn geaderde pik en voelde hem kloppen. Wat deed ze lekker bij me... dat zachte nylon dat ze over mijn pik schoof. Ze moest maar even ophouden vond ik. Ik drukte haar achterover op de tafel en strak eerst 2 en daarna 3 vingers in haar kut. Ze was nog geolied genoeg om haar zonder glijmiddel te fisten. Ik ging langzaam heen en weer en probeerde mijn pink er bij te voegen, dat ging heel gemakkelijk. Mijn duim liet ik over haar kittelaar gaan. Het opgezette vrouweneikeltje was geheel uit het omhulsel gekropen en rolde heen en weer onder mijn duim.

Thea had het niet meer, ze rolde heen en weer over de tafel en kwam er af en toe bijna los van.
`ahhhhhhhh Henk..... owwwww wat diep zit je..... voel je mijn baarmoeder`
Ja, die voelde ik inderdaad, ik raakte de baarmoedemond en die leek zich zelfs te openen. Ik deed mijn duim er bij en als vanzelf gleed mijn hele hand in haar kut. Ik haalde mijn vuist heen en weer en ik vond het prachtig om te zien hoe het roze binnenste van haar kut zich om mijn hand krulde als ik mijn vuist iets naar buiten trok.
`owwwwww Henk neuk me.... kom met je pik en je zak in me....` kermde ze in extase.
Dat idee sprak mij wel aan en langzaam trok ik mijn hand uit haar kut. Hij bleef wijd open staan en haar gulzige blik maakte dat ik haast kreeg om helemaal in haar weg te zinken.

Mijn pik ging, met het nylon condoom eromheen, in haar..... ik had even het gevoel van een kleuter in een kathedraal, zo ruim was ze. Ik propte mijn zak en ballen bij haar naar binnen. Owwww dat voelde lekker.
Thea, slaakte met wijd open mond een stille kreet... Ik voelde mijn tip tegen haar baarmoeder stoten. Woww wat voelde dat lekker aan.
Met mijn natte duim rolde ik haar klitje en dat was te veel voor haar... Ze kwam heel heftig klaar en daardoor trok haar kut weer samen en moest ik op gaan passen dat ze mijn ballen niet verpletterde.

Ik had het zelf trouwens ook niet meer, het was me allemaal te veel. Ik trok mijn pik uit haar dampende kut, rukte het nylon van mijn lul en maakte de knoop om mijn ballen los. Ik klom op de tafel en legde mijn pik tussen haar tieten die ze zelf bij elkaar duwde. Haar tongetje schoot naar voren als mijn eikel in haar richtig schoof. Toen kwam het... ik spoot over haar gezicht, op haar wangen, lippen en in d´r haar. De laatste druppels dropen uit mijn vuurrode eikel en verzamelden zich in het kuiltje van haar hals.
Ze hapte mijn pik in haar mond en zoog me verder leeg en schoon... Het sperma op haar gezicht en lijf smeerde ze uit waardoor ze helemaal lag te glimmen. Ze beloofde dat ze de hele dag verder zo zo blijven met zijn zaad in en op haar.

Wat een dag... een dag die zo sloom was begonnen en een verloop kreeg zo geweldig, zo heftig, zo spontaan als ik nog niet eerder had mee gemaakt.
Onze liefkozingen bij het afscheid waren dan ook vol passie en helemaal gemeend.... uitkijkend naar een volgende gelegenheid.

100% (7/0)
 
Categories: FetishMatureTaboo
Posted by nylonhenk
2 years ago    Views: 690
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
altijd-st...
retired
1 year ago
wat een sletje moet dat geweest zijn
2 years ago
Topstory, Henk!! Ga zo door!
theetje
retired
2 years ago
zo ken ik er maar eentje
MeineGeil...
retired
2 years ago
wat een geweldig geil verhaal, ik heb het compleet in mijn favorieten gezet