Jong en minder jong 2

We waren even stil, beiden bezig met onze eigen gedachten.
“Als je wil mag je weer hoor” tikte ze.
“Hmmm lekker… ik wil wel” typte ik terug.
Weer stilte… “zou je het echt met me willen doen”
Ik moest slikken… ze zat me te plagen:… “Ja, graag…” waagde ik.
“Kom dan maar…”
Ik was stomverbaasd, maar ze gaf me alle vertrouwen en ineens had ik haar adres. Deze aanvankelijk slome dag kreeg nu toch wel een heel bijzondere wending. Het was al met al een uur rijden, maar ik had het er graag voor over.

Bloesje, spijkerrokje, pumps met een klein hakje, mooie benen, heerlijk borsten strak in de blouse en een fantastisch smoeltje met mooie blauwe ogen die ook mij van top tot teen opnamen. Ze likte de lippen van haar welgevormde mond en nodigde me snel naar binnen.
Gretig wierp ze zich tegen me aan. “Je bent gekomen… je bent er echt…” zei ze licht hijgend.
Ja, ik was gekomen, we hadden zo open met elkaar gechat en zo’n meer dan vriendschappelijk band opgebouwd dat dat eigenlijk wel logisch was, ook al had ik nooit verwacht dat het me echt zou gebeuren.

Ik kuste haar wellustige mond en onze tongen waren al snel in een onstuimig spel verwikkeld. Ik duwde mijn nu snel steeds stijver wordende lul tegen haar buik. Ze kreunde in mijn mond… en nodigde me uit snel naar de woonkamer mee te komen. De gordijnen waren gesloten en ze zei dat we konden doen wat we wilden. Wat een heerlijk vooruitzicht.
Ze duwde me op een ruime bank en kwam al kussend half op me liggen. Heerlijk, deze gretigheid, het deed me heel veel… goh wat was ik geil. Ze trok het strakke spijkerrokje omhoog over haar heupen en kwam schrijlings op mijn schoot zitten. Tot mijn genoegen had ze tan-kleurige holdups aan en een klein, doorzichtig stringetje. Ze ging met haar onderlijf heen en weer over mijn erectie. En drukte haar borsten tegen mijn gezicht. Ze hoefde mij niet te vertellen hoe geil ze was dat merkte ik wel aan haar heerlijke bewegingen.

Ik maakte de knoopjes van haar blouse los en zag dat het lieve schatje haar tietjes los in de blouse had… heerlijk die stevige bollen. Ik nam ze in mijn handen, maar zij duwde een van haar tepels tegen mijn lippen. Ik sabbelende meteen op het gezwollen speentje en liet mijn andere hand over haar billen blijden. Ik kneep stevig in haar kontje waardoor ze nog gretiger op en neer begon te wippen.
“ow Henk, ik wil hem in me voelen… nu…” zei ze hijgend. Snel stapte ze van me af en maakte mijn broek los. Ze was zo gretig dat ze meteen mijn boxer naar beneden trok en mijn kloppende pik in haar hand nam.
Ohhhh als ik dit maar vol kon houden. Ik hield haar even tegen en nam uit een tasje dat ik had meegebracht een nylonkous en knoopte bij wijze van cockring die om mijn pik en ballen en trok het stevig aan. Mijn pik werd hierdoor alleen maar harder en de blauwe aders zwollen dik op.

Ze keek er genietend naar, trok het kruisje van haar string opzij en kwam weer op me zitten. Ik hield mijn pik vast en ging met mijn eikel door haar gezwollen lipjes. Ze kreunde en ook ik vond het een lekker gevoel, wow… wat was ze nat… ze had zich vast de hele tijd tijdens de chat en voor mijn komst lopen opgeilen.
Ik drong langzaam in haar. Ze wipte op en liet zich toen met een diepe zucht op mijn pik neerploffen. Mijn lul zat helemaal in haar.
“Owwww Henk…” kermde ze, “owwwww Henk… we neuken… we neuken echt… ik heb hem in me… ik kan het niet geloven…”
“Ahh ja Thea…” kreunde ik, “ ja meid… we neuken… owwwww heerlijk… ja… ja pomp lekker op en neer… owwww geweldig… wat een heerlijk kutje…” Mijn pik kwispelde en zwol op.
“Nog niet klaarkomen hoor…”

Ik draaide haar om, zodat ik zelf wat meer controle zou kunnen hebben over het neukritme. Ik legde haar op het vloerkleed een kroop tussen haar gewillig wijd gespreide benen en drong in haar. Ze kronkelde onder me… owwww zo heerlijk intiem… zo dicht bij elkaar… in elkaar… Ik trok mijn pik zo ver uit haar dat mijn eikel nog net tussen haar lipjes zat en stootte dan weer toe, zo diep dat ik haar baarmoeder tegen mijn pikkekop voelde.
Ze kreunde en kwijlde geil… ik drukte mijn mond op haar wijd openstaande mond en al neukend tongde ik lekker met haar. Ze sloeg haar armen en benen om me heen en kwam bijna aan me hangen. Ik pakte haar gretig vast en genoot van haar genotsvolle gekronkel en gekreun.
Even grinnikte ik bij me zelf… ahhh een oude lul met zo’n jonge griet. Kennelijk had ik in de euforie de woorden hardop uitgesproken.
“Je bent niet oud… moet je zien…. Geilert…” kreunde ze, doelend op mijn neuktempo dat ik aardig aan het opvoeren was.

Ik voelde mijn orgasme weer opkomen en zij was er ook gereed voor.
“Ja Henk, geef me je zaad…” kermde ze.
Nu wist ik wel dat ik aardige orgastische gevoelens kon krijgen, maar dat de werkelijke ejaculatie enigszins werd tegengehouden door de nylonkous die strak om mijn ballen gebonden zat. Snel maakte ik de knoop los waardoor de spanning afnam en begon opnieuw te neuken.
“Ja, kom maar jongen…” zei ze bijna moederlijk en zo lief… “spuit mijn baarmoeder vol… geef het me”
Ze stootte haar onderlijf tegen mijn stoten in omhoog zodat ik bijna maximaal diep in haar zat. Onze schaambenen kletsten hard op elkaar en het kleine streepje schaamhaar dat net boven haar klitje stond kietelde mijn kaalgeschoren onderlijf.

Toen was er geen houden meer aan, golven heet zaad knalden in haar pulserende kut. Ik brulde als een leeuw en zij liet hoge kreten horen, toen we beiden ons hoogtepunt door gingen. Er leek geen einde aan te komen. Onze lijven botsten ongecontroleerd tegen elkaar in een alles overtreffend orgasme…
Hijgend liet ik me op haar neer zakken en zo bleven we in elkaars armen uithijgen… zeker wetend dat het hier niet bij zou blijven…


100% (8/0)
 
Categories: FetishMatureTaboo
Posted by nylonhenk
2 years ago    Views: 638
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Heerlijk, jongen! Zou graag eens met jullie meedoen!
tittenfan...
retired
2 years ago
perfect ,besser gehts nicht!!

könntest Du sein Thea.. ;-)
girly-1
retired
2 years ago
een paar vrienden hebben al gevraagd of het over mij ging.

perfecte omschrijving van me