Jong en minder jong


Eigenlijk was de dag heel sloom begonnen. Zo’n beetje van alles niks. Het verkeer naar kantoor was rustiger dan normaal. Het begon als zo’n dag die aan je voorbij kabbelt en waar niets gebeurt. Dat leek dus zo tot ik mijn chat opende en zij er was… wat een geluk. Thea kwam niet zo vaak op de chat, meestal stuurden we elkaar off line berichtjes, soms met lieve opwindende woordjes soms stuurden we elkaar een link met een video waarvan we wisten dat we die beiden leuk zouden vinden of waarin ze mij de vraag stelde of ik ook zo’n grote had als op dat filmpje of dat ik ook zoveel kon spuiten.
Maar nu was ze online en ze opende meteen met “Goedemorgen lieverd”.
Mijn dag kon al niet meer stuk, zeker toen ze vertelde dat ze met me wilde geilen, maar dat dit nu nog niet kon omdat haar ventje nog thuis was. Ik zei geduldig op haar te wachten en als ze dan toch met me wilde geilen of ze zich dan wilde kleden zoals ik dat geil vond.
“Doe ik,” zei ze en een halfuurtje later meldde ze zich weer.

Ze vertelde dat ze een spijkerrokje en een panty aanhad en me wilde opgeilen. Nou dat wilde ik ook wel. Virtueel kwam ze op mijn schoot zitten met haar kutje tegen mijn nog achter de gulp zittende stijve lul. Ze was geil dat was goed te merken… ze toonde me haar borsten, van die heerlijk jonge vrouwen tietjes met lekker stijve tepels. Ze drukte haar tepel tegen mijn lippen en ik zoog als een gek.
Ondertussen had ik achter mijn PC zittend mijn harde lul al uit mijn broek gehaald en dat vertelde ik haar.
Ze zei dat ze mijn pik tevoorschijn ging halen…. Ze wilde m’n voorzaad proeven. Ze likte mijn lul en keek me met haar mooie blauwe ogen aan. Wat een heerlijk meid, stelde ik me voor. Ze vertelde me dat ze lang geblondeerd haar had, dat los tot op haar rug kwam. Eigenlijk was ze donkerblond vertelde ze me en ging tegelijkertijd met haar nylonkutje op mijn nu blote pik zitten.

“Hmmm Thea, dat voelt lekker aan… met je natte kutje in je panty over mijn lul..” liet ik haar weten.
“Owwww Henk, voel je hoe nat ik ben…” zei ze en voegde er meteen aan toe dat ik mijn pik met nylon en al in haar kutje moest drukken.
Ik probeerde het virtueel en vond mijn pik superhard voor mijn leeftijd. Ik ben vorige maand 60 geworden, maar dat maakt niet veel uit als je geil bent. Ik drukte mijn eikel met nylon en al tussen haar gezwollen lipjes en drong een klein stukje in haar, maar uiteindelijk ging het niet verder.
Ik wilde haar likken… haar heerlijk jonge vrouwen kutje met mijn tong verwennen. Ik genoot van dit voor mij jonge vrouwtje. Ze had met verteld dat ze 34 was en bijna 3 was getrouwd. Maar voordat ze verkering had gekregen, nu zo’n 10 jaar terug had ze heel wat lullen in zich gehad. Na verloop van tijd was ze de tel kwijtgeraakt.

In gedachten likte ik haar kut, door de panty heen. Ik wist nu waarom ik een panty eigenlijk een rotding vond, je kon er helemaal niet gemakkelijk bij. Maar mijn al bijna levenslange nylonfetisjisme maakte dat ik genoot van het nylon dat tussen mijn tong en haar klitje heen en weer bewoog. Het schuurde langs haar harde boontje en ze draaide onder me heen en weer met haar lekkere kontje.
“Ik wil je… kom in me” smeekte ze.
Dat kan ik niet weerstaan en op haar vraag of ze haar panty uit moest trekken reageerde ik door een gat ter hoogte van haar kruisje te maken en snel haar glibberige lipjes en klitje met mijn tong te verwennen.
Dan drong ik bij haar binnen. Virtueel kreunde ze van genot maar vertelde er bij dat ze zelf achter haar PC zittend 2 vingers in haar kutje had.
Nu zat ik zelf ook stevig te rukken en realiseer me nu dat het opschrijven van zo’n avontuur maar half ze geil is dan dat je er werkelijk mee bezig bent.

Ik neukte haar eerst langzaam en teder en verhoogde mijn tempo. Ze streelde mijn heupen met haar nylon benen en even later legde ik haar enkels op mijn schouders zodat ik diep in haar kon dringen.
“owwwwwwww ik wil je…” kreunde ze.
“Ik jou ook…” reageerde ik.
“Kom dan naar me toe…” las ik. Ik wist niet was is zag… ze had me heel duidelijk gemaakt dat een echte ontmoeting er nooit in zou zitten.
“Maak me eerst klaar…” lieten de letters me zien dat super geil was en dat ze het wellicht in haar euforie wel meende.
Ik neukte haar in een hoog tempo en rukte ondertussen keihard aan mijn lul. Aan alles was te merken dat zowel zij als ik, zowel virtueel als in het echt op klaar komen stonden.
Toen het zaad uit mijn pik over mijn hand glupte kon ik nog maar met moeit typen dat ik klaarkwam in haar soppende kut.
“owww Henk ik kom ook… ga door nog even…”
Ik typte dat ik haar diep neukte en lekker met haar lag te tongen en toen kwam zij ook klaar.

Na dit hoogtepunt spurtte ze weg om een handdoek te halen en de natte boel wat te drogen… voor mij zat er ook niet anders op dat ik de kliederboel schoonmaakte.
Even later waren we weer op de chat en gingen we verder…100% (8/0)
 
Categories: FetishMatureTaboo
Posted by nylonhenk
2 years ago    Views: 1,153
Comments (7)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
altijd-st...
retired
1 year ago
een heerlijk geil verhaal
2 years ago
Mmm, dat smaakt naar meer!!
DeinMann
retired
2 years ago
Perfecter geht es nicht!!!
tittenfan...
retired
2 years ago
habs mir übersetzen lassen,mega geile story!!!
2 years ago
You can say that again! :)))
theetje
retired
2 years ago
geil verhaal zeg
is dat DE thea die we kennen?
girly-1
retired
2 years ago
perfect geschreven