HEMMELIG MØTE

Vi hadde avtalt å møtes på hotellet. Du skulle være ferdig med dine møter kl 20 og jeg hadde ikke jobb før kl 23. Tre timer skulle vi se hverandre, for første gang. Vi hadde chattet lenge på nettet og satset på en blind date. Noen detaljer hadde vi avslørt og kjemien var der absolutt. Vi var enig om at det her var kun oppvarming, det var først ved en senere anledning vi skulle ta den helt ut.

På vei inn på hotellet møtte jeg flere som skulle ut å røyke. En smilende dame holdt døren til heisen oppe for en eldre mann med mye bagasje og jeg smatt inn sammen med ham. Jeg hjalp mannen ut med bagasjen og tok heisen en etasje til. Fremme ved døren banket jeg forventningsfult på. Ikke respons! Jeg banket en gang til, fremdeles ingenting. Jeg ble litt i villrede der jeg stod, feiget hun ut? Hva var det her? Plutselig sa en stemme bak meg: leter du etter meg? Der stod du, samme dama som hjalp den eldre mannen. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, en smilende forfull dame smilte til meg. Jeg smilte tilbake og ble invitert inn på rommet. Praten gikk lett, akkurat som om vi satt og chattet på nett. Alt var helt naturlig og som vi hadde avtalt. Du koste deg med lit vin der du satt i sengen og kanskje var det den som gjorde sin virkning.

Ihvertfall skulle du plutselig ha litt nærhet. Kunne ikke jeg komme og sitte ved siden av deg i sengen? Jeg så på klokken, 2210 allerede. Jeg trengte 15 minutter til jobb og mente at her var det ikke tid til så my nærhet. Hvertfall ikke slik du tenkte. Jeg satte meg på senge kanten og du smilte. Så dro du av deg toppen og frem kom de nydeligste bryst. Store, litt tunge og hengende men med store røde brystvorter. Den ene var piercet noe jeg fant utrolig sexy. Du så på meg og la en hånd på skrittet mitt. Reaksjonen var umiddelbar og jeg kjente det svimlet. Jeg prøvde protestere, argumentere med at vi ikke hadde tid. Du smilte til meg og kneppet opp buksen min og sa: da må vi være raske, må vi ikke? Et lite sekund nølte jeg før jeg kastet meg over henne.

Jeg fikk av deg buksen og kysset og befølte brystene dine. Du hadde hånden inne i bokseren og runket meg lett mens den andre hånden skjøv ned buksen min. Jeg reiste meg opp og sparket av meg bukse, bokser og fikk av meg skjorten. Kuken stod rett ut og vippet foran deg. Du bøyde deg frem, akkurat som om du skulle suge meg. Jeg dyttet deg tilbake i sengen til din store skuffelse. Uten å si noe tok jeg av deg trusen. Du var glattbarbert og helt nydelig. Jeg lot en finger følge sprekken, det var vått helt ytterst i sprekken. Kåt var bare forbokstaven. Med lukkede øyne spredde du beina og sa; fitta er klar for besøk. Jeg lot en finger gli prøvende inn i fitta samtidig som jeg kysset klitoris. Du stønnet lavt og spredde beina mere slik at jeg skulle komme til. Tungen min fikk gjøre meste parten av jobben i den plaskvåte fitta. Slikket meg oppover, nedover, stakk inn tungspissen og sugde på fitteleppene og klitorisen. Gi meg kuken din, sa du. Jeg ertet deg mer med tungen og nektet. Du stønnet mer og mer og med en hånd masserte jeg brystvortene mens jeg lot 3 fingre gli sakte inn i fitta mens jeg slikket og sugde på klitorisen din. Plutselig vred du deg løs og dytte meg over på rygg. Med et bestemt grep rundt kuken bøyde hun seg frem og la leppene rundt kukhodet. Jeg holdt på å eksplodere der og da. Du sugde til og bet samtidig som du massert pungen. Kuken gled lenger og lenger inn og du sugde hardere og hardere. Plutselig kjente jeg at nå, nå var det like før jeg kom. Jeg prøvde å få deg til å bremse men du nektet å slippe. Hodet ditt bevegde seg opp og ned på kuken, leppene klemte og fingrene dine lekte på og rundt rompa mi. En utrolig varme spredte seg og jeg kjente at jeg kom. Det merket du og for plutselig satte du en finger mot rumpehullet, trykket til og sugde enda hardere. Jeg eksploderte inn i munnen, jeg tror jeg brølte men vet ikke sikkert. Hele kroppen gikk i b*o og du sugde og holdt meg fast det du kunne. Ikke en dråpe sæd gikk til spille og det varte i det som føltes som en evighet før orgasmen slapp taket.

Du fortsatte å suge og lage smattelyder en liten stund før du snudde deg mot meg og smilte. Min tur, sa du og skrevde over den halv slappe kuken min. Du satte deg opp og beordret meg til å massere klitorisen og ene brystvorten. Mens jeg gjorde det gnidde du fitta mot kuken og kom som et villdyr, med en gang. Du la hodet bakover med åpen munn og bare skalv. Fittesaftene rant ut og kroppen ristet i en evighet, igjen og igjen. Endelig slappet du av og bøyde deg frem til meg. Vi kysset, et stor vått kyss med smak av kjønn fra begge. Lenge holdt vi rundt hverandre og kysset før jeg kom meg ut av senga. Jeg så på deg lenge før jeg så på klokken. Helvete, den var 2255 og jeg var for sein på jobb. I full fart fikk jeg på meg klærne, kysset deg adjø og kom meg av gårde.
100% (2/0)
 
Categories: First Time
Posted by northernstar1
2 years ago    Views: 62
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments