Septembar


Imala sam petnaest i po godina kada sam prvi dozivela TO. Nisam pre toga cak ni videla kako stvarno izgleda muskarac uzivo, kad skine gace. Naravno, sa d**garicama smo se zezale oko toga, pricale price, raspredale svoje izmisljene avanture i svoje fantazije. Ali ni jedna od nas nije u stvari nikada bila sa muskarcem. Ono što smo se ponekad dodirivale i simulirale tucanje, bilo je u stvari samo zezanje i nacin da se oslobodimo enrgije koja nam je grcila utrobe. Ljubakanje sa frajerima iz škole i njihovo nespretno milovanje samo su nas gurali ka starijim frajerima. Ali meni nije bilo sudeno da me “inicira” frajer iz visih razreda, vec priicno stariji muskarac.

Ja u stvari zivim sama sa kevom koja je veoma otvorena prema meni i sa kojom slobodno pricam o svemu. Ona me u sve uputila još dok sam imala 13 godina. Bila je toliko slobodna prema meni i u vezi seksa, da su je “prijatelji”, kad god je izlazila, kupili od kuce. A onda ju je pokupio frajer koji je bio (kako sam kasnije saznala) 7 godina mladji od nje. Kad sam ga prvi put videla prosla me jeza od koje mi se stegla utroba, koju je odmah zamenila toplina. Bio je visok i crnokos, sirokih ramena i vitkog tela. Ono sto me je “udarilo” su bile njegove oci boje smaragda. Pozdravio se sa mnom i osetila sam toplinu njegove sake koja je bila velika i cvrsta, skoro gruba. Imao je duge i cvrste prste.

- Je’l ti ovo cerkica, Ana? -
- Jeste. – rekla je keva, dok je uzimala torbicu iz d**ge sobe.
- Nisi mi rekla da je to velika devojka – nasmeja se on stezuci mi ruku, a iz ociju se na mene smejao zeleni plamen.

- Jeste velika, ali nije toliko koliko se tebi cini. Ima samo 15 godina. -
- Mala je slatka. Lepa kao mama, odnosno lepsa. Je li mala , kako se zoves ? – upita me.
- Neda. -
- Drago mi je sto sam te upoznao Nedo. Ja sam Nikola. – rece i polako mi pusti ruku.
- Je li mama, gde ce te? -
- Idemo na koncert.A ti nemoj da me cekas. Legni i spavaj. -

I odose oni a ja ostadoh sama u praznoj kuci. Gledala sam malo TV, a zatim legla i zabavljala se igrajuci se mojom ribicom dok sam skopljenim ocima zamisljala Nikolu kako puzi po meni, u meni…. Kad sam se zadovoljila polako sam potonula u san.

A onda me je probudio zvuk. Slab, ali postojan. U trenu se probudih i shvatih da je to necije stenjanje. Dolazilo je iz kevine sobe u prizemlju. Ležala sam ukoceno i slušala njihovo dahtanje i stenjanje. Kada se sve smirilo, bila sam mokra od znoja, a gacice su mi bile vlažne od…… . Trebalo mi je vise od sata da ponovo zaspim.

Kad je 2 dana kasnije zazvonilo zvono na vratima nisam ocekivala da vidim Nikolu.

- Je’l tražis kevu? Ona se vraca tek oko 5 sati. -
- Ma ne. Došao sam samo da uzmem nesto što sam zaboravio, je’l OK?. Izvini što smetam. – rece on.

- Ma nema frke. Izvoli.-

On ode do kevine spavace sobe i iz fioke izvadi mali notes i stavi ga u džep. Krenu ka izlazu i ponovi: – Izvini jos jednom.-

- Ma nema frke – ponovih - hoces kafu– jedva rekoh drhtavim glasom.

On me pogleda i rece : – Ok. Jel znas da skuvas?-

-Ihhh. -Otišli smo do kuhinje. I dok je on stajao naslonjen o sto, ja sam poslovala po kuhinji i spremala kafu. Nekoliko puta sam ga okrznula , i svaki put bi me dodir njegovog tela opekao kao vatra. Cavrljali smo onako bez veze, a on se salio i pitao me o skoli, decku i meni samoj. Rekao mi je da ima 29 godina. Kafica je bila skoro gotova pa rekoh :

- Dohvati mi soljice molim te. Gore, najvisa polica. -

Mogla sam ih sama dohvatiti, ali sam se pravila da moram da pazim da mi kafa ne pokipi. Stao je pored mene i lako dohvatio soljice. Kao usput, nasloni svoje telo na mene i na svome bedru osetih cvrstu izraslinu u njegovim pantalonama. I dok se “mucio” oko soljica, obigra oko mene i ja osetih tu izraslinu kako uranja u moje meso. Noge mi klecnuse, ali bila sam odlucna da sprovedem svoju zamisao do kraja. Kada sam skinula kafu sa stednjaka, rekla sam mu:

- Idemo u dnevnu sobu, Nikola. -

Otisli smo i seli. Dok sam sipala kaficu primetila sam da pilji u moju majicu na kojoj su se ocrtavale izdajnicke, nabrekle bradavice. Nasula sam i zavalila se. Savila sam i podigla jednu nogu i otkrila njegovim ocima belinu svojih gacica. Gledao me nepokretan samo nekoliko trenutaka a onda se primakao i ne sk**ajuci pogled sa mojih ociju lagano zavukao ruku izmedu mojih butina. Kada me je dotakao, po telu mi se razli nekakva vatra, kao da me neko polio vrucom vodom. Sagnuo se prema meni i poljubio me. Ljubio mi je usne, a onda mi njegov vlazan i topao jezik ispuni usta i poce da se preplice sa mojim. U tom trenutku, i da mi oci nisu bile sklopljene, ne bih nista videla. Kao da sam tonula u nesto vrelo i gusto, a u mojim grudima nadimala se uzarena lopta. Dok sam se gusila sa njegovim jezikom u ustima, prsti, vreli poput plamena gladili su moje grudi, butine, dodirivali me izmedju nogu, zavlacili se u moje gacice i lutali mojom sumicom. Svaki put kada bi me dodirnuo …tamo….drhala bih kao da me trese struja. Prsti na mojoj desnoj ruci su skupili hrabrost i krenuli da lutaju njegovim pantalonama, da bi pronašli kais, otkopcali ga, otvorili patent i uvukli se unutra. A onda sam obuhvatila nesto oblo, vrelo, drhtavo, nesto sto je pulsiralo u mojoj ruci kao sat. On zajeca i njegovi prsti me opet dodirnuse.. .tamo. Sad nije maknuo prste, vec me stiskao i trljao i uvlacio prste u mene, a ja sam bila na ivici svesti.

A onda je krenuo da mi ljubi lice, vrat, grudi. Ne znam kako i kad, ali moje majice nije bilo na meni. I tako, sa njegovom rukom medu mojim nogama, njegovom glavom na mojim grudima, usnama jezikom i zubima kojim je lizao, sisao i grizao moje grudi, ja sam letela i padala, gubila se i ponovo nalazila. Moje telo je vristalo u nemoj tisini ispunjenoj stenjanjem, a onda sam pocela da svrsavam. Jecala sam, grcila telo i jaukala dok je svojim prstima prodirao i dlanom mi trljao ribicu. Onda je izvukao ruku iz mojih gacica, svalio me na krevet i skinuo krpice sa mene. Podigao je prste kojima me milovao do svojih usta i polizao dva prsta koja su sijala od moga soka.

- Mmmmmm, nektar i’l med, pitanje je sad – rece, i poce da se sk**a.

Buljila sam opcinjena prizorom i uzdrhtala od straha i nekakve toplote kad sam ugledala velicinu njegove zelje. Kao da sam gledala u podlakticu ruke, bez sake.

“Zar ce sve to nestati u meni? ” panicno sam razmisljala.

I dok sam se tresla od straha i uzbudjenja, on kleknu na kolena i uroni glavu izmedju mojih butina. Osetih kako prstima razdvaja usnice moje breskvice, a zatim njegov jezik kako me lize i kako ulazi u moju…… Sklopila sam oci i prepustila se, dok su munje sevale u mom telu. I dok me jezikom obradjivao, polako i strpljivo, telo mi zahvati groznica od koje pozeleh da ODMAH, istog trena osetim svaki milimetar njegove koze na sebi. Morala sam nešto stegnuti rukama…butinama….

- Molim te…molim…- cula sam glas iz svojih usta, koji nisam prepoznala.

On podize lice i pogleda me, a onda siroko otvori usta i proguta moju ribicu….. Grcila sam se i izdizala dupe sa kreveta, uvijala kukovima, a njegov jezik je polirao moje carobno dugmence ….
I u trenutcima kad sam bila gotova i pred totalnim kolapsom, odjednom nestade njegovog dodira i ja otvorih oci da vidim sta to…..

Klecao je izmedu mojih nogu i rukom drzao to uzasno dugo i debelo parce mesa koje je poskakivalo u pravcu moje breskvice. Polako me dodirnu tom …….. i osetih kako polako ulazi u mene. Grc prode mojim telom. Ocekivala sam bol o kom smo pricale sa d**garicama, ali osecala sam samo uzasnu vrelinu i puls njegovog …. Nije ga vise držao rukom, i polako naleze preko mog tela. Njegova tezina me pritisnu i ja zadigoh i rasirih noge još vise, da bi mogla da ga osetim na sebi.

- Polako mala…- saputao je – ne boj se…-

Stezao mi je ramena i ljubio vrat dok je uvijao kukovima i polako ulazio sve dublje. Osetila sam kako me pritiska i zajecala tiho, ali on se povuce i produzi da me ljubi i miluje. A onda se igra ponovi opet … i opet….i opet….. Njegovo telo se trljalo o moje i groznica poce polako da me obuzima. Stezala sam ga sve vise rukama i nogama zeleci ga osetim duboko u sebi dok se moj strah topio od vatre u mojim venama. Pritiskao me sve vise i vise, a ja sam zelela jos i jos…..
A onda se njegovi prsti ukopase u moja ramena, a njegovo telo oteza, i pritisnu me tako cvrsto da se nisam mogla maknuti. Plamen sevnu izmedu mojih nogu, i ja osetih kako se usijani mac zarija i cepa mi utrobu. Bol dode i prode u dva treptaja oka, a vatra me ispuni i stiže do mog grla. Vazduh izlete iz mojih pluca, i ja jeknuh od bola i miline koja me svu obuze. Suze mi ispunise oci i kliznuse niz moje lice. Pokupio ih je usnama. U utrobi sam osetila vrelinu i njegov puls. Onda nekoliko trenutaka nepokretnosti i potpunog mira, i on poce da da se pokrece na meni, u meni, a ja sam ga stezala i stezala…….

Bol i uzivanje me obuzeše, a on me ispunio toliko da sam jedva disala. Nisam nista videla, ali sam osecala samo vatru i grc koji poce da se priblizava brzo kao ekspresni voz. U trenutku, u kom sam pocela da svrsavam, zarila sam zube u njegovo rame da ne bih vristala, i osetila ukus njegove krvi i znoja. Nije ni jeknuo, ali je nastavio, zabijao se sve brze i dublje, sve dok nisam skoro izgubila svest od uzivanja, a telo mi ispunise milion nemih eksplozija.

Kad i poslednji grc protutnji mojim telom, on se podize sa mene, i poce rukom da steze i masira svoju ruzicastu batinu koja se sijala od mog soka i moje krvi, a onda sam gledala kako jedan za d**gim iz njega izlecu mlazevi sperme kojom on poprska mene i krevet na kom sam lezala.
A onda se sagnuo, poljubio me nezno i rekao:

- Divna si, mala. -

Polako smo ustali i sredili se. Pomogao mi je da mesto dovedem u red i onda otisao. Na stolu ostadose dve hladne kafe. Kevi sam rekla da mi je dosla d**garica i da je prosula kafu i sok, pa sam morala da ubacim prekrivac u masinu za ves. Ne znam je’l poverovala, ali me nista nije pitala nego me zagledala nekoliko puta i tuzni osmeh joj prolete licem.

Njena veza sa Nikolom puce posle 5 meseci, a za to vreme ( i još uvek) sam se tucala s njim i to samo u njegovom stanu. Keva nije saznala. I još uvek ne zna……
100% (21/0)
 
Categories: First TimeTaboo
Posted by nora91
2 years ago    Views: 5,456
Comments (8)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 month ago
A steaming hot story of a first time love: a sweetly related tale of innocence lost. Please write more stories.
3 months ago
Baš fina..sočna priča..piši....Nora..piši..
;-)
4 months ago
i sada bi nikola trebao vec nesto napraviti u tebi tako pohotnoj i razradjenoj... javi sto ima novoga
jer se i dobro jebes i dobro pricas ... odlicno za razvoj mladog tijela i mozga.... uzivajte ti i tvoj nidze
celicni
retired
8 months ago
odlično napisano baš kako treba, da se kurac digne na početku i da drži do kraja da možeš da ga izdrkaš do kraja priče .. piši dalje
10 months ago
savršena priča koje me držala napaljenog do zadnje rječi :)
2 years ago
5+
2 years ago
Nora, hvala ti za ovu prelepu pricu bez imalo vulgarnosti. Uzivao sam citajuci je.
2 years ago
hmmm pa...nice..