oh nee he

Ik had al maanden op een site zitten chatten en cammen en er was niet aan de hand geweest. Telkens als mijn vrouw en dochter uit huis waren had ik mijn kans gegrepen en op de site mijn cam aangezet. Eerst gewoon met mijn onderbroekje nog aan, maar als er reacties kwamen die vroegen om mijn broekje uit te doen, dan aarzelde ik niet lang.
Wat kon het voor kwaad, ze zagen mijn gezicht toch niet, daar zorgde ik wel voor en ook mijn adres en zo kwamen ze niet te weten, omdat ik met een apart daarvoor aangemaakt mailadres ingelogd had. Ja, ik was wel geil, maar niet gek natuurlijk.
Ik was er wel bang voor geweest dat ze achter mijn gegevens konden komen en me zouden chanteren met mijn rukgedrag en mijn kleine geschoren piemeltje, maar ik was erg voorzichtig en niets was naar mij terug te herleiden dacht ik.
Ik denk dat ik een keer of 100-150 gechat had, waarvan de meeste keren ook met de cam aan. Ik vond het heerlijk als de mannen waarmee ik chatte zeiden dat mijn piemeltje veel kleiner was dan die van hun. Bij de meerderheid zag ik , als zij ook een cam aanhadden staan, dat ze groter of veel groter geschapen waren, en elke keer vond ik dat weer een vernederende ervaring, en toch was ik elke keer zo stijf als maar kon.
Een heel enkele keer trof ik een vrouw in de chat, dan vond ik het nog geiler als ze me vernederde. Natuurlijk kunnen het ook mannen zijn geweest die zich alleen voor de chat als vrouw voordeden, maar voor mij maakte dat niet veel uit. Het vernederen ervaar ik niet als iets was sexueel aan een geslacht gebonden is.
Op een dag trof ik meester Tom in de chat, hij kletste lang met me en was oprecht geinteresseerd. Hij vernederde me ook al meteen. Hoewel dat makkelijk lijkt vinden veel mensen het helemaal niet leuk om iemand te vernederen, of ze vinden het moeilijk en kunnen niet geloven dat een ander graag vernederd wordt of er opgewonden van raakt.
Hoe vaak ik niet gehoord heb dat mijn piemeltje helemaal niet zo klein is (terwijl ik net getypt heb dat ik er graag mee vernederd wordt) is niet meer op de vingers van een dozijn handen te tellen.
Maar goed, Meester Tom kon dat wel, die leefde zich helemaal uit en liet me ook van alles doen dat mij die vernedering liet voelen. Op de ene of andere manier wist hij steeds te weten te komen wat voor mij vernederend was en dan ging hij daar mee aan de slag.
Mijn kleine piemeltje bijvoorbeeld wist hij goed te benutten voor vernederingen, hij breidde het uit naar mijn kleine balletjes en de piercing (die natuurolijk voor hem veeeel te groot was in verhouding tot het kleine piemeltje).
Ook liet hij me alleen in de derde persoon praten. Dat had ik al vaak gelezen en afgedaan als onzin, maar toen ik het zelf moest doen merkte ik pas hoe dat voelt, als je niet meer "ik" en "mijn" mag gebruiken, maar in plaats daarvan altijd "nobulge" en "van nobulge" of "nobulge's" moet zeggen of typen.
Ook de nieuwe naam die ik aan mocht nemen was zijn idee. "nobulge" omdat mijn kleine piemeltje geen bult in mijn slipjes veroorzaakt.
Na een paar keer chatten begonnen de gels in werking te treden. De eerste regel was het niet meer in de eerste persoon mogen praten. Snel daarna mocht in in de nacht geen onderbroekjes meer dragen. Dat lijkt makkelijk, maar als je een vrouw en dochter in huis hebt die niet gewend zij dat je naakt slaapt moet je je toch even verantwoorden of een smoes verzinnen.
Vooral mijn vrouw had vraagtekens, mijn dochter vond het wel leuk om mij naakt te zien, vooral als ik in de ochtend een erectie had noemde ze dat "schattig"

Na een week zonder onderbroekje in de nacht kwam er een regel bij: ik mocht geen vlees meer eten. Mijn dochter at al vegetarsich, dus dat was niet een groot probleem, het hele gezin kon nu makkelijk zonder vlees eten, mijn vrouw maakte het niet veel uit.
Na twee dagen kwam er weer een nieuwe regel, nu mocht ik in de douche geen warm water meer gebruiken. Ik dacht dat dat alleen vervelend zou zijn, maar elke keer als ik onder de ijskoude straal stapte had ik een enorme erectie
100% (4/0)
 
Categories: BDSM
Posted by nobulge
2 years ago    Views: 481
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments