vanaf de parkeerplaats

Ik voelde mijn tepels door mijn bh heen prikken. Onwillekeurig duwde ik mijn borsten naar voren. Ik zag de parkeerplaats waar we hadden afgesproken en parkeerde mijn auto op een vrije plek. Net toen ik wilde uitstappen, schoot er een jarretelbandje los van mijn kous. Met een been al half uit de auto stroopte ik mijn rok omhoog om het bandje vast te maken. Ik lette er daarbij niet op of anderen mij zagen. Snel nam een kauwgompje om de rooklucht uit mijn mond te verdrijven, spoot wat parfum op met hetzelfde doel en stapte uit de auto. Een blik op mijn horloge leerde me dat ik nog 2 minuten de tijd had.

Op mijn belachelijk hoge hakken racete ik naar de ingang van het gebouw en bleef daar braaf wachten op Uw komst. Lang hoefde ik natuurlijk niet te wachten. Vanuit mijn ooghoeken, want mijn hoofd was licht gebogen, zag ik U naderen.

Zo slavin, hoorde ik U zeggen. Je bent nog maar net op tijd he. Kom maar snel met me mee. Uw hand rustte op mijn schouder en duwde me naar een auto die niet ver van de mijne was geparkeerd. Wat raar dat ik die auto niet eerder had opgemerkt.

U opende het portier en met uw zachte hand op mijn schouder kon ik op de passagiersstoel gaan zitten. Even later stapte U aan de berijderskant in en draaide U zich mijn kant op. Nog steeds durfde ik U niet geheel aan te kijken. Net op tijd had ik in de gaten dat ik mijn benen een stukje van elkaar moest doen. Deze handeling ontlokte U een glimlach. Dat heb je net op tijd in de gaten slavin, zei U, maar je hebt je toch nog onbetamelijk gedragen.

Geschrokken keek ik U aan. Onbetamelijk? Wat had ik fout gedaan. Ik was op tijd, had de vereiste kleding aan, had U niet aangekeken, mijn benen van elkaar gedaan. Ik kon niets verzinnen. Het spijt me Meester, piepte ik, maar ik begrijp niet wat U bedoelt.

Uw hand gleed naar mijn bovenbeen, duwde mijn rok omhoog en raakte de jarretelgordel aan. Dit slavin, zei U. Dit is alleen voor mijn ogen bestemd en dient pas zichtbaar te zijn voor anderen als ik dat zeg. Nu pas begreep ik wat U bedoelde. Een excuus had natuurlijk geen zin, want U had helemaal gelijk. Je verdient straf slavin, dat snap je wel he. Ja Meester antwoordde ik. Het spijt me Meester. Ik dacht niet na.

Je dacht weer eens niet na, zei U. Nou vooruit maar. Gelukkig heb je wel nagedacht toen je deze parkeerplek opzocht, zei U. Het was inderdaad een goede parkeerplek, ver weg van andere auto’s een tikje verscholen in de schaduw van de pilaren van de garage en geen camera’s in het zicht. Blouse open, commandeerde U. Met trillende vingers maakte ik de knoopjes van mijn blouse open. Kom op, ik heb niet de hele dag de tijd, mopperde U, en tieten uit die bh. Moet ik alles voorkauwen.

Ik vouwde mijn blouse open en haalde mijn borsten uit mijn bh. De tepels waren al behoorlijk stijf geworden van de opwinding U te mogen ontmoeten.

Oh kijk, de dame heeft al harde tepeltjes, schamperde U. We zullen eens zien wat we daarmee kunnen. Met duim en wijsvinger pakte U mijn gevoelige tepels en kneep erin. Een kreun ontsnapte uit mijn keel. Vind je dat zo lekker sletje, merkte U op en vervolgen trok en draaide U aan mijn tepels. Wat zeg je dan, verdorie, merkte U op en U trok nog harder aan mijn tepels om vervolgens een harde pets op mijn borst te geven. Ja, dank U Meester, kon ik nog net uitbrengen.

Wat Ja, wat heb ik je nou gezegd. Altijd met twee woorden spreken, slet. En weer volgde er een klap op mijn borsten en ging U verder met het knijpen in mijn borsten en tepels. Word je al geil slavin vroeg U en tegelijkertijd duwde U uw hand onder mijn rokje. Benen wijder slavin. Ik moet er goed bij kunnen. Ga eens een beetje onderuit gezakt zitten. Natuurlijk gehoorzaamde ik direct. Ja Meester, zei ik en schoof onderuit, mijn rokje schoof omhoog en daar zat ik dan. Uw hand ging naar mijn string. Net wat ik dacht, mompelde U, nat. Met een hand kneep U in mijn tepel en met de andere hand duwde U mijn string opzij. Je bent een geile slet, slavin en je kut, je kont, je tieten, alles van je lichaam is van mij, begrepen. Ja Meester, antwoordde ik.

Uw duwde twee vingers ruw en direct mijn kutje in. Een kreetje ontsnapte uit mijn keel. Uw vingers gingen snel en hard in en uit mijn kutje. Golven van genot schoten door mijn onderbuik. Plotseling trok U uw vingers terug en kneep hard in mijn kutlipjes. Niet klaarkomen sletje, gromde U. Nee Meester, hijgde ik voorzichtig. Uw natte vingers duwde U in mijn mond. Schoonmaken slet. Ik likte uw vingers met mijn eigen geil schoon.

Je bent mijn geile slet-slavin. Wat zeg je dan?
Ik ben uw geile slet-slavin Meester. Mijn lichaam is van U. Dank u Meester. Ik zag uw lippen zich opkrullen in een grijns voordat u zei. We zullen eens kijken wat we verder met jou gaan doen. Maak je gordel vast, we gaan. Ik maakte mijn gordel vast, maar bedacht toen ook dat ik wel erg bloot in de auto zat. Ik duwde mijn borsten weer terug in mijn bh en begon de knoopjes van mijn blouse dicht te maken. Gelukkig had ik mijn gordel al om, want met een klap vloog ik tegen de band aan. We hadden nog geen meter gereden en U had keihard op de rem getrapt.

Wat doe je nu slavin! riep U uit. Had ik gezegd dat je je blouse weer dicht kon knopen en je tieten verbergen? Ik schrok van uw felle bewoordingen en kon alleen een zacht nee uitbrengen. Wat nee? Nee Meester, zeg je dan. Sjee het is wat met jou. Alles moet ik twee keer zeggen. Open die blouse en tieten uit die bh. Of wacht maar even. Doe die blouse maar helemaal uit en die bh gooi je daar in de prullenbak die dichtbij staat, begrepen.

Maar Meester, wierp ik tegen, ik kan toch niet bloot in de auto gaan zitten. U zei niets, maar uit uw blik begreep ik dat dit wel degelijk de bedoeling was. Snel knoopte ik mijn blouse weer open en deed ‘m uit. De bh deed ik ook uit, maar ik wilde ‘m niet weggooien en frommelde ‘m in mijn handen.

Moeilijk he, luisteren, sneerde U. Wat had ik gezegd over die bh? Nou ja, goed dan, in je tas doen, die mag je thuis dragen, maar in mijn bijzijn worden voortaan geen bh’s meer gedragen, begrepen, slavin? Dankbaar dat ik het kledingstuk mocht houden, frommelde ik deze snel in de tas. Ik knikte en realiseerde me bijtijds dat ik moest antwoorden. Ja Meester, dank U Meester. Vervolgens opende U het handschoenenkastje en haalde daar een glimmend stel handboeien uit. Handen achter de stoel slavin. Ik stak mijn armen en handen uit naar achteren en de handboeien klikten om mijn handen heen. Omdat een autostoel nu eenmaal best een beetje breed is, zat ik wat ongemakkelijk en werd ik met mijn rug naar achteren geduwd. Hierdoor staken mijn tieten nog meer naar voren uit. Geil gezicht sletje. Weet je dat je dat bent, een geile slet, zei U in mijn oor. Jij bent mijn geile slet, slavin. U kneep weer in mijn tepels, maar dit keer voelde ik een blijvende druk. Heel snel had U ook een paar tepelklemmen bevestigd en U trok er even aan. Ik perste mijn lippen samen en ademde door mijn neus om de plotseling opkomende pijn te verdringen.

U startte de auto weer en we reden van de parkeerplaats af. Ik had geen idee waar we naartoe gingen, maar durfde het ook niet te vragen. Tijdens de rit gleed af en toe uw hand over mijn borst of tussen mijn benen. Ik voelde me steeds natter worden. Oh wat was dit vreselijk geil. Niet ver van onze eerste bestemming reed U een landweggetje in en we kwamen door een bosrijk gebied. Niet lang daarna parkeerde U de auto aan de kant van een bospaadje. Zo sletje, hier wil ik je even hebben, zei U en ik voelde mijn opwinding toenemen.

U stapte eerst uit en maakte daarna mijn handboeien los. U pakte me bij mijn haren en trok me niet te hard, maar ook niet echt zachtzinnig de auto uit. Mijn handen werden weer op mijn rug geduwd en de handboeien klikten weer dicht. Je weet dat je straf verdiend hebt slavin en je gaat nu een gedeelte daarvan krijgen. Bukken! Ik bukte en hoorde U achter mijn rug rommelen. Vervolgens opende u de rits van mijn rok en deze gleed naar beneden. Uitstappen en benen wijd, was uw commando. Daar stond ik dan met ontbloot bovenlijf, tepelklemmen en handboeien in een string, jarretel en kousen op pumps op een verlaten bosweggetje. Zonder waarschuwing vooraf striemde er iets over mijn billen. Een stokje. U had een stokje langs de kant van de weg gepakt en daarmee gaf U mij een tik. Eerst op mijn linkerbil en vervolgens op mijn rechterbil. Au, gilde ik uit. Au slavinnetje? Heb ik gezegd dat je dacht mocht zeggen? Je telt mee en bij iedere slag wil ik dank U meester horen.

Kennelijk bedacht U zich dat ik nog niet veel gewend bent, want de volgende tikken werden door U met uw blote handen uitgevoerd. Nog wel pijnlijk, maar draagbaar. Nadat iedere bil van vijf tikken was voorzien, stopte U even en wreef over mijn langzaam rood wordende billen. Ik had braaf meegeteld. Goed zo slavinnetje. Je leert het wel, gaf U aan. Uw hand voelde tussen mijn benen. Volgens mij word je er ook aardig nat van he. Mijn string werd letterlijk van mijn benen afgescheurd. Die hebben we niet meer nodig, merkte U op, maar je moet niet denken dat je er met vijf tikjes vanaf komt. Weer werden mijn billen door Uw stevige handen voorzien van slagen, die elkaar dit keer in een sneller tempo opvolgden.

Zo slavin. Ik word hier moe van, deelde U mee. Voortaan doe je dus gewoon wat ik zeg. En omdat ik zo hard gewerkt heb om jou te leren luisteren, zul je nu mij voorzien. De tepelklemmen werden van mijn borsten afgehaald en u masseerde even mijn borsten. Die heb je even niet nodig zei U. De deur van de auto stond open en U zette mij op de voorstoel neer met mijn benen naar buiten. Goed je beentjes wijd doen slavinnetje. Ik wil het geil uit je kutje zien glinsteren. Kijk eens wat je met je Meester hebt gedaan, zei U en uw haalde uw halfharde lul uit uw broek. Mond open slavin. Maar dat hoefde U geen twee keer te zeggen. Vol verlangen keek ik naar uw geslacht en wilde niets liever dan deze in mijn mond nemen. U pakte mijn hoofd bij mijn haren beet en mijn mond schoof over uw pik heen. Eerst draaide mijn tong cirkeltjes om uw eikel heen. Ik proefde de eikel, het randje en gleed dan verder met mijn mond om uw pik heen en weer. Ik wilde niets liever dan U in mijn mond. Mijn tong gleed heen en weer en mijn lippen vormden zich om uw geslacht. Af en toe had ik U helemaal in mijn mond en U hield met hoofd vast, zodat het moeilijker was voor mij om adem te halen. Ik gorgelde en kon pas gierend ademhalen als U zich even terugtrok. Ik genoot om U zo te mogen bevredigen en zoog even op uw eikel. Ik voelde uw lul kloppen in mijn mond en U pakte mijn hoofd beet om deze nog strakker tegen U aan te trekken. Mijn hoofd werd heen en weer bewogen en ik voelde U mijn mondje neuken. Ik hoorde U een zucht slaken en plotseling schoot er een straal sperma mijn keeltje in. Natuurlijk slikte ik alles door, maar kennelijk had U heel veel en ik kon nauwelijks voorkomen dat er een straaltje uit mijn mond liep langs mijn kin. Dank U Meester kon ik uitbrengen. Wat een genot was dit voor mij om U zo te mogen bevredigen.

Zelf was ik ondertussen meer dan botergeil geworden en U zag dat het geil uit mijn kutje gleed. Opstaan slavin, niet op mijn autostoel lekken, gebood U. Snel stapte ik weer uit de auto. Bukken slet. Ik bukte en voelde uw vingers in mijn zeiknatte kutje verdwijnen. Sjezus wat ben je geil, merkte U op. Ik weet niet hoeveel vingers U in mijn kutje stak, maar ik voelde me aardig gevuld. Met uw ene hand penetreerde U mijn kutje afwisselend hard en zacht en met uw andere hand bevingerde U mijn clitje. Ik kreunde en het geil liep mijn kut uit op het bospaadje. Bijna was ik het vergeten, maar gelukkig dacht ik er nog bijtijds aan.

Meester mag ik klaarkomen? Ja dat mag slet, kom maar. Ik voelde de vuurpijlen in mijn kut en buik en de golven die naar boven kwamen. Mijn kutspieren trokken zich keihard samen rond uw vingers en verstijfden secondenlang in een gierend orgasme. Ik mocht weer overeind komen en U zette uw mond op de mijne. In een eindeloze zoen vonden onze tongen elkaar. Tussentijds streelde U mijn schaamlippen en borsten. De handboeien klikte U los. Vond je het fijn slavin? Vroeg U. Ik wel. Ja Meester, dank U Meester.

Goed zo, dan gaan we nu terug.






93% (21/2)
 
Categories: BDSMHardcore
Posted by nitaaa
2 years ago    Views: 810
Comments (6)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 month ago
Mooi verhaal, goed geschreven en opwindend
10 months ago
hihi
2 years ago
Hartstikke leuk verhaal, goed geschreven vanuit de subs perspectief.
2 years ago
super geil verhal
2 years ago
Heerlijk verhaal
2 years ago
Wow wat een lekker geil verhaal, graag veel meer van dit soort.