boslucht is gezond

Ondanks dat we besloten hadden alleen te mailen, kwam het toch een keer van een afspraak. De bedoeling was gewoon ergens een kopje koffie te drinken. Al in het restaurant ontdekten we dat we toch wel wat verlangens hadden. Laten we een stukje gaan lopen, stelde je voor.

Het was mooi weer. Een laatste staartje van een slappe zomer. Genoeg om toch nog in een rokje met blote benen rond te lopen. Je haalde snel een plaid uit de achterbak van je auto en we liepen door het beboste gebied dat zich vlakbij het restaurant bevond.
Er waren meer wandelaars, dus echt alleen waren we niet.

Je sloeg je arm om mijn middel en je hand schoof ongemerkt even omhoog. Even voelen, zei je met een lach en je hand schoof onder mijn bh naar mijn borst. Mmm, ik wil meer van je voelen, zei je in mijn oor. Fluisteren hoefde je niet te doen, omdat ik dat toch niet zou horen. Ik bloosde licht, maar ging toch wat dichter tegen je aan lopen.
Heb je zin, vroeg je ongegeneerd. Uh uh, kon ik nauwelijks uitbrengen. Ik voelde me steeds geiler worden, maar durfde het niet toe te geven.

Je stond stil bij een bocht in het bospad en trok me naar je toe. Ik voelde je adem in mijn nek en vervolgens je lippen op de mijne. Met een lichte zucht drukte ik me tegen je aan en voelde je tong mijn mond binnendringen. Warm, zacht, nat en eisend. Je hand gleed onder mijn rokje en duwde het kruis van mijn slipje opzij. Als ik al twijfelde of ik nat aan het worden was, dan was dat nu over. Jouw twee vingers gleden met gemak mijn kutje in. Heel even duwde je je vingers ruw in en uit mijn kutje. Je bent al lekker nat, geil sletje. Je kneep even in mijn kutlipjes, waardoor een kreun aan mijn lippen ontsnapte.

Niet veel verder in het beboste gebied, ontdekten we een soort van inham. Het lijkt wel of ze dit plekje speciaal voor ons hebben uitgegraven in de bossen hier sletje, zei je. Kom. We moesten wat bosjes opzij duwen, maar daar was dan een open plek, goed verscholen achter de bomen en uit zicht van het gewone bospad.
Je pakte mijn hand beet en duwde die naar de bobbel in je broek. Dit is voor jouw geile slet. Je legde de plaid op de grond. We willen niet dat je groene knietjes krijgt natuurlijk, zei je met een lach. Je pakte me bij mijn haren beet en gaf me een geile tongzoen. Je handen kneden mijn borsten. Uitkleden slet. Zonder ook maar een moment te twijfelen, deed ik wat je zei.
Geheel in Eva's kostuum stond ik voor je. Mm, laat me je eerst maar eens goed bekijken. Je liep om me heen en je handen dwaalden over mijn kont.

Au.
Twee ferme tikken kreeg ik op mijn billen. Omdat je een slipje droeg, sletje, zei je. In mijn bijzijn ben je voortaan altijd sliploos begrepen.
Ik knikte. Wat zeg je, zei je. Als ik wat aan je vraag, geef je antwoord. Alleen knikken is niet voldoende.
Je pakte mijn rechterborst en gaf en een tik op. Duidelijk sletje, zei je en je trok me aan mijn tepels naar je toe. Ja, antwoordde ik.
Wel potverdorie, zei je. Nog onbeleefd ook. Wat zeg je sletje als ik je wat vraag. Heb jij niet geleerd netjes met twee woorden te spreken.
Je gaf nogmaals tikken op mijn borst en kneep in mijn tepels.

Je verdient straf sletje, maar eerst ga jij me tegemoet komen. Je trok me aan mijn tepels naar beneden, zodat ik gedwongen werd op mijn knieën te gaan. Mond open, commandeerde je me. Eigenlijk had ik dat commando niet nodig. Ik had er al naar verlangd je pik in mijn mond te nemen. Je opende je gulp en een mooie stijve glimmende lul sprong me tegemoet. Je duwde je pik diep mijn mond in. Ik had nog net genoeg tijd om een hap lucht te nemen. Handen op je rug, snauwde je. Je pakte mijn hoofd beet en bewoog je lul in en uit mijn mond.
Goed zo. Geile pijpslet en benen wijd. Af en toe lukte het me je pik tegen de zijkant van mijn wang te duwen. Die truc ken ik al, gromde je. Open die mond, adem maar door je neus.

Speeksel vermengd met voorvocht verzamelde zich in mijn mond en ik moest kokhalzen. Af en toe gaf je me een beetje lucht, maar mijn keeltje werd diep geneukt en ik genoot. Ik voelde mijn kut steeds natter worden, mijn buik samenkrampen.
Plotseling stopte je. Ietwat verdwaasd keek ik naar boven. Nu nog niet, geil teefje, sprak je me toe.

Je duwde me verder op de plaid op de grond op handen en knieën zat ik nu.
Je liep om me heen en weer ontving ik een paar ferme tikken op mijn kont. Voor straf, pijpteefje. Je neemt mijn pik voortaan gewoon in je mond en in je keeltje en niet meer tegen je wang begrepen. Er volgden meer klappen op mijn kont. Klets, klats, je ging maar door.
Mijn kont moest nu wel aardig van kleur veranderen, dacht ik zo.

Kont omhoog, commandeerde je. Je wordt er nog nat van ook he, geile teef, zei je terwijl je vingers in mijn kutje stak. Ik voel het sletje, je bent drijfnat. Meerdere vingers draaiden rondjes in mijn zeiknatte kut. Ik kreunde.
Je wilt het hebben he, slet. Weer vergat ik te praten, maar knikte slechts. Klets weer een klap op mijn kont, gevolgd door een, o wat hemels, klappen op mijn kutje. Benen wijder, beet je me toe en toen ik niet snel genoeg reageerde, volgden er nog meer tikken op mijn kutje. Mijn geil druppelde nu zo langzamerhand op de plaid.

Ik voelde je vingers je handen nu overal en plotseling, hoe snel je het gedaan had, weet ik niet, maar netjes een in condoom gestoken keiharde lul drong mijn kut binnen. Ik ga je neuken teefje, zei je. Van achterlangs voelde ik je lul steeds harder en dieper naar binnen stoten. Je vingers vonden een weg naar mijn clit en masseerde die ruw. Het zou niet lang meer duren voordat ik spuitend zou
klaarkomen.

Waag het niet klaar te komen voordat ik dat zeg, sprak je ruw. Die woorden werden gevolgd door alweer een paar ferme tikken op mijn billen, maar onderwijl neukte je me gewoon keihard door. Ik voelde de golven door mijn lichaam gaan en weer wegebben.
Net op het moment dat er een enorme golf aankwam, haalde je je pik uit mijn druipende kut. Zo niet slet. Ik wil het zien, snoof je me toe. Je verwijderde het condoom van je kloppende lul en schoof 'm weer in mijn mond. Nu neuken, zoals ik het je gezegd heb.

Weer neukte je mijn mond. Je handen, die mijn hoofd vasthielden, bepaalden het tempo. Ik moest moeite doen niet over te geven en kon af en toe net wat lucht happen. Goed zo slet en nu mondje open. Op mijn knieën met mijn handen op mijn rug zat ik met mijn mond open voor je. Je trok zelf je pik boven mij af en de eerste stralen sperma schoten direct mijn keelgat in. Nog meer belandde op mijn tong en mond. Gulzig slikte ik alles door.

Op je rug liggen en benen wijd. Ik ging liggen je ging rustig naast me liggen, maar als ik dacht dat ik nu rust kreeg, dan had ik dat verkeerd gedacht. Je vingers gleden weer naar mijn kut. Je mond bedekte mijn rechtertepel. Ik voelde hoe je mijn tepel eerst zacht maar toen wat harder naar binnen zoog. Je duim bewerkte mijn clit en je vingers gingen werkelijk snel en hard mijn kutje in en uit. Ik begon te hijgen. Wil je komen sletje, vroeg je. Alsjeblieft, piepte ik. Je ging voor me zitten en met je ene hand bewerkte je mijn clitje hard en je andere kant bewerkt mijn kutje door 3 vingers diep en hard in en uit te laten
gaan. Kom maar, zei je. En ik kwam. Geil spoot uit mijn kut.

Je lachte toen ik klaar was. Zo die plaid kunnen we wel weg gooien he. We kleden ons aan en kropen het bosje weer uit.
Vaker doen? Natuurlijk, boslucht is toch gezond :)100% (20/0)
 
Categories: BDSMHardcoreMature
Posted by nitaaa
3 years ago    Views: 1,044
Comments (9)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Geil Nitaa, ik krijg er een harde van....
3 years ago
Heerlijk verhaal
3 years ago
uh, redelijk autobiografisch?
je hebt het iets mooier gemaakt?

dan heb je er een mooi verhaal van gemaakt.
goed hoor.
3 years ago
Ik heb genoten van je verhaal ;-)
dit zijn de leuke en spannende boswandelingen, lees graag meer van je als het weer wat warmer word.

dikke X
3 years ago
Heerlijk verhaal fijn om te lezen.
3 years ago
Goed geschreven schatje.
Je bent een geile donder.
Vast kletsnat toen je het tikte! ;-)P
Gefeliciteerd, je verdient meer ...
billenkoek buiten in het bos - Peet poeet
3 years ago
uh het is redelijk autobiografisch :)
3 years ago
lekker geil verhaal
berust het op waarheid?
3 years ago
goed verhaal, ik kan niet wachten tot ze weer eens koffie gaan drinken :)