Mijn eerste massieve BI beurt (deel2)

Zoals gewoonlijk ga ik ook vandaag weer sporten. Na wat oefeningen kom ik mijn brede knoest van vorige week tegen. Hij komt naar me toe en fluiste in mijn oor "ik heb eer verrassing voor je, zie je zo bij de douchehokken"

Na een half uur gaan we beide richting de douches, allebei in een apart hokje. Na enkele minuten schuift hij zijn douchegel onder het douchehok door, "asjublieft kanjer ik kom hem zo weer bij je terug halen, net als vorige keer!"
Van de spanning word mijn penis al helemaal hard, klaar om gebruikt te worden.

Tot mijn verbazing komt er ook een fles douchegel vanuit de andere kant mijn hokje binnen geschoven. Enkele seconde daarna klopt mijn rijpe neukmaatje Jan uit deel1 aan gevolgd door een iets wat oudere man geschat rond de 65. "Ik zei toch dat ik een verrassing voor je had jongetje van me". De deur werd gesloten, beide stonden ze daar voor me. Breed gebouwd, allebei geil aan de harde pikken te zien. Klaar om mij te gaan vullen.

"Draai je eens om voor ons" Ik draaide me om, zetten mijn handen tegen de muur en stak mijn kontgaatje omhoog. "Kijk eens aan, ik zei toch dat ik wat jong vlees voor je had" Hoorde ik hem tegen zijn vriend zeggen. Ik voelde dat een van hen met wat speeksel mijn gaatje insmeerde.. Het ging weer gebeuren.

Een voor een staken ze de knoer harde pikken in me, eerst de een erin en eruit, meteen daarna de een erin en eruit. En dat ging zo voor een paar minuutjes door. Door de beperkte ruimte was er geen mogelijkheid om andere standjes te doen. We moesten ergens anders heen. Tegenover de douchehokken was een invalidendouche met uitklapstoelletje.Met z'n 3e doken we snel de ruime douche in. "Kom eens op mijn schoot zitten" zij de voor mij onbekende man. Ik draaide me om en zakte door mijn knieën, tijdens de zit beweging voelde ik ondertussen zijn harde pik diep bij me naar binnen glijden. Met zijn handen op mijn kontje bepaalde hij het tempo terwijl Jan zijn handen achter mijn hoofd plaatste en zijn pik in mijn mond naar binnen schoof. Ik werd in mijn kontje genomen en tegen lijker tijd werd mijn mond gevuld door de enorme penis van Jan. Ik liet het gebeuren, zetten mijn lippen strak op zijn penis en keek hem zaad vragend aan.De subtiele pijpbeurt veranderde al snel in harde stoten die de penis van Jan diep in mijn mond naar binnen liet glijden. Ondertussen werd mijn kontgaatje zo hard genomen dat het gevoelloos leek te worden. Inwendig voelde ik zijn paal wel diep naar binnen gaan. Dit ging zo een tijdje door tot er gevraagd werd of ik op mijn knieën wilde gaan zitten.

Ik ging op mijn knieën zitten en keek naar boven. Twee grote harde palen vol met zaad die op springen staan. Ik deed mijn mond zo wijd mogelijk open en keek naar boven. Beide begonnen ze te trekken. Ik bleef zaad vragend om hoog kijken, afwachtend tot ik vol gespoten werd. Jan pakte mijn haar vast en trok mijn hoofd naar achter en legde zijn dop op mijn onderlip en spoot heel zijn lading bij me naar binnen. Zoveel dat ik het niet in een keer door kon slikken en het uit de mondhoeken naar buiten liep. De onbekende man duwde zijn penis zo diep in mijn keel dat het zaad mijn mond niet eens haalde maar rechtstreeks mijn keelgat ingespoten werd.

Jan en zijn vriend lieten nog wat druipers op me vallen en liepen richting de deur. "Bedankt he jongen, tot volgende week.. Dan ben je echt aan de beurt!"


100% (9/0)
 
Categories: AnalGay MaleGroup Sex
Posted by nickylong
1 year ago    Views: 262
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 months ago
Wat een geile gebeurtenis.
a_janeza
retired
11 months ago
Is er de volgende week nog wat van gekomen?
1 year ago
kan niet wachten op het vervolg