Mijn eerste massieve BI beurt

Op de sportschool waar ik train kom ik elke avond dezelfde oudere man tegen. Een jaar of 60, grijs met een ringbaardje om zijn mond en een breed gebouwde torso.

Beide maakte we gebruik van de douche na het trainen tot ik op een avond per ongeluk mijn douchegel vergat.Ik klopte op zijn douchedeurtje en vroeg hem of ik even zijn douchegel mocht lenen. Ik verwachtte dat hij de fles aan zou geven over de deur maar hij trok zijn douchedeur open en daar stond hij helemaal naakt. Ik schrok er nogal van want zo'n grote massieve pik had ik nog nooit gezien. Hij paste precies bij zijn bouw. Ik schrok er nogal van dus pakte snel het flesje en liep mijn douchehok in.
Toen ik terug in mijn douchehok stond kreeg ik meteen een harde kloppende pik.

Na enkele minuten werd er op mijn deurtje geklopt. Ik deed open het was 'm.
Hij keek naar mijn kruis en trok de douchedeur achter zicht dicht. Je hebt er zin in he zegt die tegen me en pakt mijn hand vast en legt zijn grote pik erin. De andere hand legt hij op mijn schouder en drukte me naar beneden, toe maar zegt die.

Ik neem zijn half slappen pik in mijn mond, met moeite past hij er maar in en begin er met mijn tong rondjes om heen te draaien. Als snel voel ik hem in mijn mond opzwellen. Heel mijn mond is gevuld met zijn pik en mijn lippen staan strak om zijn dop heen. Met zijn hand achter mijn hoofd bepaald hij de snelheid van mijn pijpen. Hij gaat steeds harder, ik kan het niet meer bijhouden en het speeksel loopt tussen mijn mondhoeken naar buiten.

Dan zet hij zijn tweede hand achter mijn hoofd en begint me in mijn mond te neuken. Soms zo diep dat ik met glazige traanoogjes naar boven kijk. Ik geniet ervan en hij duidelijk ook. Zijn warme opgezwolle dop raakt de binnenkant van mijn wangen en ik proef zijn voorvocht in mijn mond, heerlijk!

Hij helpt me omhoog en zegt dat ik om moet draaien, ik zet mijn handen tegen de muur en spreid mijn benen. Dit gaat nooit passen, ik was nog maagd en wanneer ik mezelf vingerde kreeg ik er maximaal twee vingers in. Hij smeer mijn kontgaatje in met zijn speeksel en stootte in een ruk zijn grote massieve penis bij me naar binnen. De eerste stoten deden enorm veel pijn maar deze pijn verdween als snel en ik genoot van elke stoot die bij me naar binnen kwam.

Na tien minuten begon ik van genot door mijn knieën te zakken, ik kon niet meer op mijn benen staan. Mijn kontgaatje had de vorm van zijn grote pik aangenomen en zat er strak om heen. Op een gegeven moment voelde ik een warme golf bij me naar binnenstromen. Hij trok zijn penis terug en hielt zijn vinger op mijn gaatje.
Ik voelde dat ik bomvol zat met zijn heerlijke warme zaad, hij hield zijn hand onder mijn gaatje en trok zijn vinger weg. Een stroming van zaad liep naar buiten wat hij opving in zijn hand. Hier zij die en hij legde zijn vinger op mijn lip en trok mijn mondje open. Hij goot zijn hele hand zaad in mijn mond.

Volgende keer ben jij aan de beurt en hij liep uit het douchehok, ik kon zo snel niets zeggen omdat mijn mond vol met zaad zat. Ik slikte het door, met trillende benen van opwinding douchte ik verder en liep naar huis. Wel met enige moeite maar het was het waard.
100% (14/0)
 
Posted by nickylong
1 year ago    Views: 482
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
15 days ago
Geil!
6 months ago
mooi verhaal ik hoop dat mij dit nog eens overkomt.
10 months ago
niet lullen, maar vullen
11 months ago
Geil verhaal