Нудисти - част 1

Със Иван и Симона се познавах още от училище. Дори след като завършихме останахме близки приятели.
Едно лято, когато вече бяхме на 20, Иван предложи да отидем заедно на море, но през цялата почивка да сме с караваната му.Иван каза че отдавна иска да посети нудистките плажове на черноморието и ни попита дали и ние сме навити. Реших да се съглася, идеята ми се струваше привлекателна. Симона също искаше да пробва нещо ново затова реши да дойде с нас.
Тръгнахме в края на юли с намерението да останем там около 10 дни, ако ни хареса.Уговорихме се никой да не си взима бански, за да не се откаже някой в последния момент.Всички се съгласихме че след толкова дълго познанство не трябва да се срамуваме от голотата си, въпреки че никой от нас не беше виждал другите без дрехи.
Пътуването беше изморително и дълго. Караваната се влачеше бавно, вътре беше много топло, и когато след 10 часа изтощителен път пристигнахме край морето, всички бяхме изморени и изпотени.Паркирахме караваната на около 300 метра от нудисткия плаж, в една гора. Наоколо нямаше други хора, с изключение на няколко разпънати палатки в далечината.
Решихме на следващия ден да отидем на плажа, а през нощта да спим голи за да започнем да свикваме.
След като оправихме багажаи си приготвихме нещата за следващия ден, решихме че е време да се съблечем.
Като човека който е дал идеята, пръв го направи Иван.Без много свян и церемонии хвърли тениската си на пода, след което и дънките и боксерките. Сложи ръце на гърдите си и застана пред нас, подканяйки ни да сторим същото. Неволно погледнах надолу - тялото му беше добре оформено а пенисът - доста голям за нееректирало състояние. Вените по него ясно се очертаваха, а почти оголената му главичка сочеше надолу, опирайки се в тестисите.
Следващият поред бях аз. Лесно свалих тениската и дънките си, но ми отне време да махна и боксерките.пишката ми, за разлика от тази на Иван беше по-малка в спокойно състояние, а кожата покриваше цялата ми главичка.Най-накрая списнах боксерките до земята, дъпрайки топките си леко надолу.
Симона стоеше и ни гледаше притеснено.И двамата очаквахме тя да се присъедини към нас. Тя бавно издърпа потника си над главата, а после го метна над земята. В процеса разроши дългата си черна коса, която стърчеше навсякъде. Беше слабо момиче, а под потника носеше черен сутиен. След това разкопча дънките си. Носеше черни гащи които се връзваха със сутиена. Усетих как хуя ми започва да се изпълва неволно с кръв. Погледнах в страни и видях че и хуя на Иван е набъбнал.
Симона се обърна с гръб към нас и разкопча сутиена си. После се обърна отново прикривайки малките си цици с ръка. Бавно започна да дърпа гащите си надолу.Още отдалеч видяхме че има дълга добре оформена линия косми които свършваха в началото на путката и.Беше се обезкосмила цялата и ясно си личаха добре оформените и устни отдолу, розови и месести.
Въпреки че ми беше приятелка от толкова време не можах да се сдържа, при вида на путката и хуя ми се изстреля нагоре,кожата се плъзна назад откривайки пулсиращата ми главичка. Иван също се беше надървил, и бавно разтриваше топките си.
-Момчета, нормално е да получите ерекция, нормално е и да се облекчите, но дойдох с вас само като приятел. - каза Симона силно смутена от двата надървени хуя пред нея.
Двамата се спогледахме, след което започнахме да лъскаме.Пишките ни бързо залъщяха и се надуха още повече. Симона седна на един стол пред нас, разкрачвайки дългите си крака. Гледайки членовете ни тя разтвори путката си и бавно почна да потърква клитора си.Аз започнах да лъскам по-бързо пред вида на разтворената розова дупчица пред мен, а хуя на Иван започна да изпускка чистата предсеменна течност на капчици.
Симона започна да стене търкайки клитора си, и вкарвайки пръст в себе си от време на време.Така се подмокри че сокът който изтичаше от нея почна да се спуска към добре оформения и задник.Моментът в който тя вкара втори пръст в котето си беше прекалено много за Иван. Той изстена, хвана хуя си здраво и след няколко силни удара изстреля мощна струя сперма към Симона удряйки крака и. При вида на леко скимтящата подмокрена Симона, налъщящата и разъфнала путка, опръскания и със сперма крак, и на хуя на Иван капещ до мен аз също не издържах. Стиснах зъби и се подготвих. Оргазъма не закъсня - само след няколко секунди пишката ми запулсира неконтролируемо и започна да изхвърля горещата ми сперма към Симона.
Продължение...
100% (10/0)
 
Categories: MasturbationVoyeur
Posted by nick557
1 year ago    Views: 311
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
4 months ago
super
Bathored
retired
1 year ago
Браво .....сполучлива !!!